Radicale islamitische prediker zoekt asiel in het Verenigd Koninkrijk

Screenshot_1

Omar Bakri Mohammad

(Vertaling: Wachteres)

De familie van sjeik Omar Bakri Mohammad dient bij het Verenigd Koninkrijk een asielaanvraag voor hem in, nadat de familieleden hebben beweerd dat hij in Libanon is gemarteld.Ze beweren dat de radicale prediker stelselmatig martelingen heeft ondergaan toen hij in hechtenis zat in een maximaal beveiligde gevangenis.De familie zegt dat hij op ‘humanitaire gronden’ weer in Groot-Brittannië zou moeten worden toegelaten, omdat zijn gezondheid is verslechterd en hij niet meer in staat is om te lopen.De geestelijke veroorzaakte woede in de nasleep van de bomaanslagen in Londen in 2005, nadat hij had gezegd dat  hij de politie niet zou informeren als hij wist dat moslims van plan waren aanslagen te plegen.Hij verliet het Verenigd Koninkrijk in 2005 en hem werd verteld dat hij niet zou mogen terugkeren.

Maar de zoon van de geestelijke, Mohammad Bakri, vertelde Sky News: “Ik ben hier op humanitaire basis. Eerlijk gezegd vinden veel mensen wat hij zegt weerzinwekkend, maar hij haalt dingen aan vanuit het islamitisch perspectief. Maar ik denk dat ik, omdat ik hem persoonlijk ken, en hij is mijn vader – ik ben bij hem opgegroeid  –  daarom de tactieken begrijp die hij gebruikt om de aandacht van de media te trekken waarmee hij de boodschap van de islam wil doorgeven.Het kan zijn dat u die weerzinwekkend vindt, maar uiteindelijk heeft hij geen misdaden in het Verenigd Koninkrijk gepleegd”.

Mark White, de correspondent Binnenlandse Zaken van ‘Sky’, zei dat de eisen van de familie niet onafhankelijk zijn geverifieerd.”De familieleden van Omar Bakri Mohammed zeggen dat hij is overgebracht naar een maximaal beveiligde gevangenis … in Libanon”, zei hij.”Ze zeggen eveneens dat hij stelselmatig gemarteld is gedurende zijn verblijf in die maximaal beveiligde gevangenis. We hebben hier geen onafhankelijke bevestiging van, maar de familie houdt vol dat hij in een zeer slechte gezondheid verkeert. Ze beweert dat hij in feite dicht bij de dood is en ze doet nu een dringende oproep aan de Britse autoriteiten om hem als asielzoeker terug naar het Verenigd Koninkrijk te brengen”.

Mohammad heeft het Syrische en Libanese staatsburgerschap en hij heeft 20 jaar in Groot-Brittannië gewoond, waar hij het hoofd van de inmiddels ontbonden radicale islamitische groepering al Muhajiroun was.Hij was een van 54 mensen die in november 2010 in Libanon veroordeeld werden in gerechtelijke onderzoeken tegen militanten die in 2007 dodelijke gevechten aangingen met het Libanese leger.Hij werd veroordeeld voor het lidmaatschap van een gewapende groep, die tot doel had terroristische handelingen uit te voeren en geheime plannen had om Libanese soldaten te doden.

Een woordvoerder van Binnenlandse Zaken zei: “Een individu moet fysiek in het Verenigd Koninkrijk aanwezig zijn om een asielverzoek te kunnen indienen. Omar Bakri Mohammad werd in 2005 definitief het Verenigd Koninkrijk uitgezet op grond van het feit dat zijn aanwezigheid niet bevorderlijk is voor het algemeen belang.Omdat Omar Bakri Mohammad uit het Verenigd Koninkrijk is gezet, zal hij niet de mogelijkheid hebben om een asielverzoek in te dienen”.

Bron:
https://uk.news.yahoo.com

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

34 reacties op Radicale islamitische prediker zoekt asiel in het Verenigd Koninkrijk

 1. janfreak zegt:

  Dat juist zo’n hufter zich beroept op humanitaire gronden, iets wat hem gezien zijn uitlatingen volkomen vreemd moet zijn. Laat hem maar lekker verrekken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, het gaat nergens om, maar dat deed bijvoorbeeld de vader van Ayaan, Hirsi Magan, ook, hoor!
   Eerst het westen totaal verketteren en vervolgens toch een asiel-aanvraag voor het VK indienen om een uitkering en medische hulp te krijgen. Maar ja, omdat hij daar niet eerder gewoond – en daardoor nog niets uitgevreten had, lukte het hem ook nog.
   Hij is aan slokdarmkanker gestorven in een Londens ziekenhuis. Ayaan heeft hem daar nog bezocht, maar aangezien zijn mening over het westen haar bekend was, ergerde ze zich kapót aan zijn opstelling: Zelf was ze het westen in die tijd juist zo ontzettend dankbaar, schreef ze in “Nomade.”
   Laat inderdaad maar lekker verrekken! (Als dat Britse parlement nou in Godsnaam maar zo wijs is! ) Het zijn allemaal dezelfde soort aanmatigende kloot-zak-ken!

   Like

   • Claudia M. zegt:

    Dat is toch bij deze hele kliek hetzelfde; commentaar op het verdorven, goddeloze Westen en ondertussen van alle geneugten gebruik maken. Hoe hypocriet kun je zijn, want uit die contreien is m. i. nog nooit iets goeds gekomen!

    Like

 2. Bauernschmaus. zegt:

  Lekker laten creperen.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Eens met de twee hierboven gegeven reacties. Hoe hebben ze het gore lef om een asielaanvraag te doen voor iemand die tot ongewenst persoon is verklaard? Nooit meer toelaten tot GB. Doen ze dit wel, dan geeft dat aanleiding voor andere ongewensten om ook te proberen om GB weer binnen te komen. Zulke misselijke figuren horen niet in Europa thuis. Laat hem maar lekker verkommeren in die gevangenis.
  En dan “op humanitaire basis”? Die lui weten niet eens wat het woord ‘humaan’ betekent. Laat me niet lachen!!

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Libanon hoort tot de Franse protectoraat, en niet tot de Britse Commonwealth.Ik ben benieuwd hoe de Britten op deze aanvraag reageren.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Op humanitaire gronden??????Iets wat zij zelf nooit en te nimmer in de praktijk brengen;wat waarschijnlijk niet eens in hun woordenboek staat,maar wat ze uit de kast trekken als het in hun voordeel is!Die haatbaard lekker daar laten zitten!

   Like

 5. delamontagne zegt:

  Ik moet het artikel nog gaan lezen, maar wat me bij dit soort foto,s altijd gelijk opvalt:”dat vouwtje in s,mans “kopvod”. Alleen de z.g.n. muslim-geestelijken mogen die keffiyeh op dergelijke manier dragen. Om de “bidbult” te verbergen. Al-laaha wilde tenslotte bescheiden voormannen als voorbeeld.

  Like

 6. Vederso zegt:

  Omar Bakri is een vriendje van Anjem Choudary, trekken aan hetzelfde touw.

  Like

 7. Igor zegt:

  iets van Eigen schuld, dikke…….

  Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  Verdiende loon;geen medelijden mee!En ik hoop dat degenen die hier over moeten beslissen ook zullen zeggen:zoek het lekker zelf uit,niet welkom hier!Er lopen al te veel mafkezen met zijn denkbeelden in Europa!

  Like

 9. meneertje zegt:

  Wat een geluk dat er, voor de verandering, nu ook eens een stuk vuil van hun eigen soort is gemarteld. Deden zij dat maar vaker!

  Like

  • Wachteres zegt:

   @ meneertje; ze slachten elkaar zelfs af, als ze het op godsdienstige gronden niet met elkaar eens zijn. Ook logisch toch?

   Like

   • meneertje zegt:

    Blij dat er iemand op mijn reactie reageert, want nu kan ik zeggen dat ik mij in mijn woede iets te veel heb laten gaan. Ik vind het wel uitstekend dat die smeerlap heel hard is aangepakt, maar “gemarteld” is mij ontglipt.
    Ik vind het prachtig dat moslims elkaar afslachten, maar sta niet achter martelen, hoewel ik er toch ook weer geen traan om zal laten.

    Maar in principe ben ik altijd tegen martelen.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Volgens mij gebeurt dat daar vaak genoeg, meneertje, maar ook dat aspect wordt door de MSM zoveel mogelijk verzwegen.
   Ook dat gegeven zou immers té veel een negatief licht werpen op de islamitische aard……

   Like

   • meneertje zegt:

    @Theresa Geissler,
    Ik zag niet onmiddellijk dat ook u op mijn korte commentaar had geregeerd.
    Mag ik naar mijn reactie op Wachteres verwijzen?

    Like

 10. HUUBSAN zegt:

  die mother fucker die

  Like

 11. DonnaDolce zegt:

  Mijn idee….weg wezen met die jakhalzen,..

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Ach, de politieke huichelaars en landverraders zullen wel weer in gaatje vinden om deze mede smeerlap toe te laten. Op humanitaire gronden uiteraard.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Mijn idee, @ koddebeier. Het zal me niet verbazen als we plotseing vernemen dat Omar zich weer in Londen met zijn activiteiten bezig houdt.

   Hij is dan ook plotseling door een mirakel genezen, vermoed ik.

   Like

 13. Harry Willemse zegt:

  Eerlijk gezegd moest ik wel een beetje huilen toen ik dit las. Arme man.

  Like

 14. Jean zegt:

  Dergelijke perverse vuiligheid MOET opgeruimd worden zodat er NOOIT nog iemand over spreekt maar waarvoor de varkens hun bek aflikken want voor varkensvoer is dergelijke perverse vuiligheid nog goed, wel de varkens goed markeren zodat het vlees nooit in de handel komt enkel voor halaltroep..

  Like

 15. Harry zegt:

  Als er iets moet gebeuren op humanitaire gronden dan lijkt me dat we hem het beste uit z’n lijden kunnen verlossen .
  En dan terugsturen , we tobben hier in Europa al meer dan genoeg met bodemverontreiniging .

  Sprak vorig jaar een vrouw ( PVDA STEMMER ! ) die vond het zo vals dat ze Osama bin laden doodgeschoten hadden .
  ” Het was best een lekker ding ” , zei ze .
  Kun je nagaan hoe verdomd achterlijk die socialisten zijn .

  Misschien is er wel een die zich over dit helaas nog levende exemplaar wil ontfermen .
  En dan maar samen op transport .
  Want beide groepen zijn levensgevaarlijk .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Die Socialisten, zeg je? Harry, sta je me toe, voor één keer jou in vrouwvijandigheid te overtreffen?
   Welaan dan: Dat soort vrouwen met dat soort beuzel-oordelen treft men helaas aan in àlle politieke gelederen.
   Oók binnen de PVV, al zullen die niet zo snel hun pijlen op Bin Laden richten -moslim tenslotte- maar voor dat soort flutredenen tonen helaas té veel vrouwen uit alle lagen van de bevolking en van alle politieke gezindten zich gevoelig!
   Dat verschaft nu juist de seksisten de stof voor hun opinie-vorming en hier moet ik toegeven: Niet geheel en al ten onrechte.

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Maar als ze Bin Laden een lekker ding vond,moet ze toch wel volledig wanhopig zijn geweest!Brrrr,de griezel!

    Like

   • Republikein zegt:

    @Yvonne.
    Haha, ja, die Schuurman heeft een mooi leeg hoofd.

    Like

   • windwens zegt:

    Vrouwen vallen helaas instinctmatig op mannen met veel testosteron. Of ze het ruiken:) Maar vallen voor Bin Laden dan is er toch echt wat mis met z’n vrouw, deze man ( lees beest) heeft toch wel erg veel vrouwelijke trekken.

    Like

 16. win zegt:

  hi ej,

  een artikel van geert wilders,
  groet, win

  http://www.gatestoneinstitute.org/4380/netherlands-terrorists

  Like

 17. ieznogoud zegt:

  waarmee hij de boodschap van de islam wil doorgeven.Het kan zijn dat u die weerzinwekkend vindt, maar uiteindelijk heeft hij geen misdaden in het Verenigd Koninkrijk gepleegd”.

  Het kan niet alleen zijn, het IS zo. Kennelijk heeft deze haatbaard niet begrepen dat de autochtone bevolking niet zit te wachten op die boodschap. Laat hij zijn boodschap maar voor zich houden.

  Wat betreft zijn asiel op humanitaire gronden (hij kan niet lopen, de stakkerd) het volgende.
  Dit soort lieden liegen altijd als ze dat goed uitkomt. Dus dat moet goed worden gecontroleerd.
  Hij kan dus asiel aanvragen zodra hij LOPEND vanuit Libanon naar de UK komt. Niet liften, meerijden, met de trein, op de fiets of wat dan ook, maar gewoon lopen. Ja dat hele eind vanaf Libanon.
  Als hij echt niet kan lopen kan hij geen asiel vragen, dus problem solved.
  Als hij wel helemaal naar de UK kan lopen heeft men alweer geprobeerd de zaak te belazeren, dus wordt asiel alleen daarom al afgewezen. Problem solved.
  Dus met goede voorwaarden en controles en uitstekende win win situatie.

  Like

 18. Tempelier. zegt:

  Hij mag van mij een zakdoekje voor het janken en een spuitje voor daarna, best humaan toch ?

  Like

 19. delamontagne zegt:

  Verschrikkelijk nieuws uit Israel. De 3 ontvoerde jongens zijn vermoord teruggevonden……..

  Like

 20. windwens zegt:

  Ik gun hem een basepijpje om de door de taliban verbouwde opium te kunnen roken. Dat willen zijn geloofsgenoten best wel leveren. Ze moeten tenslotte wat voor elkaar over hebben.

  Like

 21. Jade zegt:

  Zie meneer eens zitten op de foto…(kots)
  Zo`n malloot wil je toch niet in je land hebben???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s