Aafke Brons duidt de werkelijkheid rond Israël

Screenshot_17

Aafke Brons met Ton Heerts, PvdA´er en voorzitter van de FNV

(Door: Martien Pennings)

Esther Voet van het CIDI twittert: “Vanochtend werd een #Palestijn gedood bij #Jenin. Hij wilde een handgranaat gooien naar Israëlische troepen.”

En dan 2x Aafke Brons:

@Esther_Voet Wat is dat toch in die regio dat men altijd bloed met bloed wil vergelden terwijl daarmee verlies v levens niet terugkomen.

@Esther_Voet Beide kanten trouwens. Ik snap dat niet. Mijn hart gaat uit naar al die ouders met dat verdriet…geen enkele dode meer helpt.


Het is dus volgens Aafke een regionaal dingetje dat van beide kanten komt . . .

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten". Bookmark de permalink .

9 reacties op Aafke Brons duidt de werkelijkheid rond Israël

 1. lucky bee zegt:

  Ik heb gedacht dat Esther Voet een jodin is?Ze moet toch weten dat de Joden daar thuis horen te zijn maar de Arabieren niet?Bij de geboorte van Izaak heet Abraham Ismael en zijn Moeder Hagar uit Kanaan verbannen, ze mogen overal wonen maar niet in Kanaan.Of is ze nu meer Marxist als jodin?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   “Marxist” is misschien niet eens het woord, Lucky bee.
   Ze is een goedmens. Die zijn principieel links, maar toch in een te onbepaalde context om daar het woord “Marxist” op te plakken, want dat impliceert een die-hard instelling, dat je precies weet waarvoor je staat en dat waag ik bij deze dame sterk te betwijfelen.
   Qua opstelling zou ze vierkant achter Israël moeten staan en dat weet ze ook wel, maar de ‘progressieve stroming’ lokt. Telkens weer. Ook voor Mw. Voet. Wat dat betreft begin ik te geloven -nu Martiens Essay begint door te dringen- dat Ari Shavit en zij elkaar een hand kunnen geven!

   Like

 2. vanhetgoor zegt:

  Nee, nee, nee! De agressie komt van de Palestijnen. Dat duidelijk te zien. Iedereen kan het ook controleren. Verdere discussie lijkt mij oeverloos.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Martien, af en toe kom ik nog mensen tegen van pakweg 30 jaar die ervan overtuigd zijn dat alle mensen goed zijn maar slecht gemaakt worden door de omstandigheden.
  Uiteraard zijn het linkse mensen.
  Vooral het communisme is goed maar wordt telkens verkeerd uitgevoerd.
  Ze zijn niet meer te redden denk ik dan.

  Like

 4. oud-marinier zegt:

  Dat mens heeft de ballen verstand van wat ergaande is in die regio en verder zou het haar netjes staan als ze eens keek WIE er GVD dat bloed vergiet….Die KUT Islamieten…die men met het beleid van de huidige regering allemaal zo graag naar NL wil halen om ONZE CULTUUR NOG WAT MEER TE VERRIJKEN……Dat mens is totaal geschift….. !!!

  Like

 5. Vederso zegt:

  Zo duidt Daniel Greenfield het ook! Hij heeft er alleen wat meer woorden voor nodig.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  LINKSMENSEN en GOEDMENSEN, deze zullen ons uiteindelijk “de das”, omdoen. Ze leren het nooit. Er is slechts een AGRESSOR achterlijke RODEN en goedmensen, en dat zijn de PALESTIJNEN en de ISLAM!

  Like

 7. gielah zegt:

  Ik vrees dat een ieder, die denkt dat alle mensen goed zijn … behalve wanneer nare omstandigheden hen even het pad laten kwijtraken…. in de komende tijden héél goed zal gaan merken dat mensen NIET goed zijn.
  De slimmeren hebben dat al begrepen door alleen maar gade te slaan wat onze politici uitvreten.
  Ja ja… ik weet dat de mediamedewerkers ( hun trouwe vazallen) er letterlijk álles aan doen om te maken, dat de burgers helemaal niet mérken wat de politici aan het uithalen zijn.
  Zij kwinkeleren er vrolijk op los de hele dag… mooi feestje bij het begin van het nieuwe EU-parlement… ontroerend muziekje van Beethoven erbij ( ‘Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt…) … dankbare tweets van nieuwe EU-parlementariërs: ‘Wij hebben er zin in…).. zodat de argeloze burger de indruk heeft, dat het allemaal wel goed gaat en meezit.
  Dat Nederland zijn vrijheid en soevereiniteit kwijt is.. zonder dat IEMAND ons vroeg, of wij het daar mee eens waren…. dát vertellen de presentatoren en journalisten ons niet.
  Dat Rutte enz. ons geld al aan Brussel hebben overgemaakt ( ze mogen het op elk moment opeisen) via een handtekening… daar wordt géén aandacht aan geschonken.
  Dat zelfs de doodstraf alweer is ingevoerd ( staat in de kleine lettertjes van de onleesbare berg Brusselse regelgevingen)… hóórt u niet.
  Dat er een EU-leger moet komen… dat tegen niémand behoeft te vechten… behalve dan tegen de wél denkende burger…. de krant vindt het niet de moeite waard u dat te melden.
  Wie vertelt u hoezeer u nu al wordt bekeken en afgeluisterd?
  Terwijl de simpelen onder ons nog meewarig zuchten als het over de landen achter het voormalige IJzeren Gordijn gaat (‘ je buren zaten je onder je raam áf te luisteren… eerlijk waar’…) is er geen beséf bij hen, dat dit hier ook allang gebeurt.
  Bij wie?
  Nu… waarschijnlijk niet bij hen, die zich met weinig anders dan het WK voetbal en de laatste Kruitvat-aanbiedingen bezighouden… maar bij normále mensen, die weleens iets doorhebben… en die bijvoorbeeld openlijk hebben laten blijken dat ze PVV stemmen… dan weer wél.
  De mens IS niet goed!
  Onze bejaarden mogen letterlijk creperen, onze zieken krijgen steeds minder zorg, ons onderwijs wordt bewust kapotgemaakt, want een erudiete bevolking is toch maar lastig voor hen, die de niet-kapitaalkrachtigen willen leegknijpen als citroenen, onze media liegen en verzwijgen en veel van onze medemensen zijn door het nooit-meer-gecorrigeerd-worden al zó gewelddadig en ikkig geworden, dat zelfs een kleine kritische opmerking van uw kant hen al naar het mes laat grijpen….. want hun beledigd-zijn klieren werken op volle sterkte… en dat geldt dan niet alleen maar voor islamieten, die dat in hun genen schijnen te hebben meegekregen.
  Al de boeven, die ons dat aandoen, zijn dus NIET goed, ook al dragen ze wellicht een net pak of eens schone spijkerbroek…. en degenen, die dit allemaal aangedaan wordt, zijn voor een groot deel óók niet goed, want zouden anderen hetzelfde aandoen, indien zij in de gelégenheid waren dat te doen.

  Wat kan men doen in zulk een tijd ( om maar even een zinnetje aan te halen uit het gedicht ‘De Achtien doden’, van Jan Campert)?
  Uzelf en uw hart bewaren!
  Oplettend zijn en niet meehuilen met de wolven in het bos.
  Een handje bijsteken, zodra er iemand in de omgeving geen hulp en zorg meer krijgt… dank zij dat monster van een Klijnsma.
  Mens blijven!
  Op de PVV stemmen ( wat ik uiteráárd ook doe) zal de neergang van alles, wat men in eeuwen heeft opgebouwd hier, niet stuiten.
  De hang en de gang naar een dictatuur is té lang geleden gepland en begonnen en té enthousiast door véle kabinetten achtereen, in alle Europese landen en misschien ook wel in de V.S., nagestreefd.
  We hebben het hier over de Nieuwe Wéreld Orde, tenslotte.
  De ( menselijke) architecten ervan zullen we misschien nooit ontdekken of achterhalen.
  De geestelijke architect erachter laat zó duidelijk zien, wie hij is… dat alleen een simpelman dat niet weet.

  In princípe is die al verslagen rond het jaar 33 … op die kale heuvel even buiten Jeruzalem… toen de Heer riep: ‘Het is volbracht’.
  Hij is met zijn laatste veldtocht bezig, nu…. krijgt de káns daarvoor…. om aan een ieder te demonstreren hóe kwaad het kwaad is…. voordat het doek voor altijd voor hem valt.
  Mensen die iets verder kijken dan hun neus lang is, noemen deze tijd niet voor niets ‘eindtijd’.
  Leuk wordt dat allemaal niet.
  Tegenhouden kunnen we het niet.
  Er veilig doorhéén komen kunnen we wél!

  Door ons vast te klemmen aan de enige, die wél goed is en bij wie het wél veilig is.

  Het kwaad verliest het glorieus van Hem.
  Zoals van Randwijk al dichtte:
  ‘Mijn land… arm land… dit lied wil ik u leren,
  mijn vader zong tot troost van ieder volk dat lijdt:
  bereid den weg, in Hem verblijd,
  die door de vlakke velden rijdt,
  Zijn Naam is: Héér der heren!’

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Aafke Brons is zijn naam waard. Een Aafke die denkt dat hij, vanuit zijn luie stoel, de wereld kent. Hij heeft mening over zaken waar hij geen kaas had gegeten. Nee Aafke, Het is niet zo maar een regionale strijdje. Bijvoorbeeld tussen de Franse Noormandiers of Basken en het Franse gezag. Zulke onenigheden kan men op fatsoenlijke wijze oplossen. Met Moslims is dat anders … Heel anders!. Sinds de tijd dat zij aan de kloten van Allah hangen, zijn ze, in hun optiek, tot Ubermenschen geworden. Degene die ze de weg wees naar de kloten van de mythologische afgod was mentaal nog geschifter dan de gevaarlijkste gedtineerde in de Pieter Baan Centrum. Hij was behalve moordlustig en een bloeddorstige struikrover ook nog eens verkrachter en een gevaarlijke pedofiel. Met zo’n “goed heilig man” kan men van zijn volgelingen niet veel goeds verwachten. Hoe dan ook de volgelingen, die Moslims heten, hebben het idée dat alles in de wereld van hen is. Vanzelfsprekend Israel die in de regio is, maar ook Nederland en andere Europese landen. Zolang het Heilige Land een sort Sahel woestijn was, hadden zij en grote schijt aan dat waardeloze stuk aarde. Van stenen en zand kan men niet leven. Zodra anderen erheen kwamen, en van dat braakliggend land een bewoond oaze van maakten,, kwamen deze struikrovers met een claim dat het van hen is. De anderen hadden hun oorsprong in dat woestenij en waren bereid hun bloed, zweet en tranen te offeren. Woestijn of niet, het was de enige plek op aarde dat van hen was. Het was geen Zwitserland en ook geen Zweden, maar het was van hen. Jammer voor Aafke en zijn vrienden, maar Moslims zien ook Nederland en andere Europese landen als hun eigendom. De avondlanden moeten onder het gezag van de Islam.

  Let goed op Aafke (en uw linksige matties). Je vrienden hebben zich in Syrie bewezen als ware gourmets op het gebied van kannibalisme. Ze zouden je graag in je kunt willen bijten en proeven of het smaakt. Op de kont van je vriendin Esther Voet zitten ze met smacht te wachten. Deze kont bidet nog veel meer!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s