Bij GeenStijl begrijpen ze de Vrijheid van Meningsuiting niet

Screenshot_4

(Door: Martien Pennings)

Ik heb de GeenStijlers al heel veel geleerd. Onder mijn geestelijke begeleiding zijn ze bijvoorbeeld Geert Wilders meer gaan waarderen en hebben ze doorgekregen wat de islam nou eigenlijk is. Maar de kern van de Vrijheid van Meningsuiting hebben ze nog steeds niet gesnapt. Dat is namelijk dat die niet absoluut is. Ik heb het laatst Ebru Umar al voor moeten houden en nu pleegt Van Rossem weer dezelfde DENKFAAL.

Van Rossem schrijft:

“Het verbod op een boerka is derhalve louter bedoeld om niet-moslims een beter gevoel te geven, omdat deze uiting van religieuze achterlijkheid nu niet meer aan hen ‘opgedrongen’ wordt in de publieke ruimte. DENKFAAL! Democratie en vrijheid bestaan juist bij de gratie van onenigheid, en debat daarover. Die onenigheid kan ook in symbolen of kleding zitten. Maar ook dan geldt: gelijke monniken, gelijke KKK-kappen. Mag de één haar boerka aan, dan mag de ander zijn nazi-uniform dragen. Het is allebei dom, maar het moet kunnen.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

9 reacties op Bij GeenStijl begrijpen ze de Vrijheid van Meningsuiting niet

 1. louis-portugal zegt:

  Martien het zal niet helpen want dielui zullen en willen het niet weten.

  Like

 2. Jean zegt:

  Die van rossem dat is toch die achterlijke linkse lul, niet?
  Knip die zijn tong af en verplicht hem ze door te slikken, om ziek te worden van zo een linkse lul.

  Like

 3. Jade zegt:

  Na mijn ban reaguur ik daar niet meer…Geen zin meer in.
  Maar ik moet wel zeggen, dat ik de site elke dag volg, en dat ze
  langzaam maar gestaag steeds minder “politiek correcter” worden.
  Goede zaak dus…

  Like

 4. lucky bee zegt:

  De journalisten van Geen stijl lijken mij veel eerder op een Jehova getuigen te zijn erg opdringericht en brutaal,Bij hun kunnen stofzuiger vertreters in de leer gaan.

  Like

 5. vanhetgoor zegt:

  Elke dag 250.000 bezoekers, dan zullen ze wel iets goed doen.

  En wat de kritiek betreft. Telkens als mensen die essentie uit het zicht laten verdwijnen dan komen er misverstanden. Het is echt eenvoudig, er is vrijheid van meningsuiting, die is er en die blijft er. Dat recht is universeel en absoluut! Het enge clubje dat gebruik wil maken van de vrijheid van meningsuiting om diezelfde vrijheid van meningsuiting te beëindigen is bezig met het afzagen van de tak van de boom waar zij zelf op zitten. Dit aspect wordt door niet veel mensen begrepen, er zijn de naïeve dommerds die nergens verstand van hebben (zoals doorgaans D66).

  De vrijheid van meningsuiting is absoluut, maar dan ook zonder enige restrictie. Moslims kunnen wel proberen om ziekte en verderf te zaaien, maar dat houdt geen stand, echt niet! De zelfde paradox die moslims gebruiken (veroorzaken) om de vrijheid van meningsuiting te vernietigen keert zich ook weer tegen hen. Het kan namelijk niet. En als men op dergelijke manier te werk gaat komt er een tijd dat men ter verantwoording wordt geroepen.

  Het maakt geen flikker uit dat de moslims de maatschappij verkankeren, honderdduizenden uitkeringen per maand, maar er komt een dag dat zij zelf de kar moeten trekken. Bijvoorbeeld als zij hun eigen staat hebben. Maar pas later blijkt dat hun manier van werken niet kan! Er zullen wel een paar maanden over heen gaan, maar dan heb je ook wat. Een totaal verziekte samenleving die van honger en ellende uit elkaar valt.

  Het is een brevet van onvermogen als men geen geloof heeft in de veerkracht van de vrijheid van meningsuiting. Hoe dan ook deze vrijheid is ooit bevochten, en zal ook weer terugkomen na beknot te zijn door moslimtuig. Er is namelijk één ding waar moslims niet tegen kunnen en dat is rede en argumenten, alleen als iemand niet voldoende argumenten kan aandragen zou het kunnen zijn dat er geen vertrouwen is in de goede afloop. Maar van mij mag elke hersendode moslim alle haatzaaiende rotzooi uitkotsen, maar hij moet er dan wel op bedacht zijn dat hij dit ook weer terug krijgt!

  Er zijn bommen gevallen op Berlijn in de Tweede Wereldoorlog, er zullen bommen vallen op de Ka’Aba voor de wereld-bevrijdingsdag. Ik heb wèl geloof in de kracht van het vrije woord, ik weet zeker dat de beschaving zal overwinnen. De islam versla ik met een hand op mijn rug, ik heb maar een wapen nodig en dat is de waarheid. Alleen met argumenten kan de islam verlagen worden, niet door hen de vrijheid van meningsuiting te onthouden. Mijn stelling is: Allah is een pedofiel en de islam is verzonnen om domme negertjes tot slaaf te maken. Laat de moslims maar eens met één zinnig tegenargument komen, dat komt niet, omdat het er niet is.

  Like

  • @ vanhetgoor 2 juli 2014 om 13:15.

   Als één erkende krankzinnige in de stamvergadering van 1000 man roept dat aan de stam een ideologie als de islam desnoods met geweld zal moeten worden opgedrongen, dan kan ik als stamoudste dat wel tolereren.
   Maar als er 300 vreemde gekken van een vreemde stam in die stamvergadering van 1000 zijn doorgedrongen en 10 ervan roepen datzelfde terwijl ik weet dat die andere 290 er waarschijnlijk mee instemmen, dan behoud ik mij het recht voor als stamoudste te adviseren die 300 . . . . . eh . . . . . te incapaciteren.
   Dat is óók Vrijheid van Meningsuiting.

   En dan nog wat: ik heb hoge bloeddruk, een te hoog cholesterolgehalte vanwege Islam, Immigratie en Israël.
   Ik vecht gewoon persoonlijk voor mijn gezondheid en leven als ik zeg: verbieden dit helle-systeem, zowel ideologie als symbolen!

   En jij, vanhetgoor, zegt dat ze bij GeenStijl waarschijnlijk iets goed doen met elke dag 250.000 bezoekers.
   Ik kan jou wel een paar bewegingen uit de geschiedenis noemen die méér aanhangers hadden en iets ook heel goed deden: massamoorden.
   Een nog bestaande is trouwens die islam.

   Wat ze ook goed doen bij GeenStijl: ze laten vaak in straatinterviews zien hoe verbijsterend dom de gemiddelde Nederlander is.
   Van niks hebben ze enig benul.
   Aan deze stam heb ik, als stamoudste, verplichtingen om ze zodanig met de neus op de feiten te drukken dat ze móéten kijken.
   Bijvoorbeeld door iets uitzonderlijks te doen als het verbieden van de islam.
   Dan komen ze misschien uit hun comaatje.

   Like

  • En nog wat, beste vanhetgoor: we zijn in oorlog.
   Dan doen we uitzonderlijke dingen.
   Mensen doden, bijvoorbeeld.
   En misschien ook de VvM beperken.

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Kan het een namaak baviaan als van Rossem kwalijk nemen ???

  Like

 7. roger catrysse zegt:

  Van een linkse lul kan je niets verwachten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s