De moordenaars van de tieners wacht een royale beloning – dankzij ‘ontwikkelingshulp’

Screenshot_18

Israël is de daders van de brute kidnapping en moord van drie Israëlische tieners op het spoor en zal deze vermoedelijk snel arresteren.Die gevangenschap geeft hen dan recht op een megasalaris van de Palestijnse Autoriteit, dat direct maandelijks op hun bankrekeningen zal worden gestort.

Immers, hoe erger de misdaden van Palestijnse terroristen, hoe langer de gevangenisstraf, des te hoger het salaris dat zij maandelijks krijgen van de Palestijnse Autoriteit.

Dat geldt ook voor de moordenaars van kinderen, zoals eerder de terroristen die in 2011 de ouders en drie kinderen van de familie Fogel vermoordden, en daarbij de baby zelfs onthoofdden. Ook zij krijgen een topsalaris als beloning en worden als helden gepresenteerd op de officiële Palestijnse televisie.

Dit is volstrekt strijdig met de letter en geest van de gesloten vredesakkoorden, die door de EU zijn gegarandeerd. Toch wordt deze aanmoediging en beloning van oorlogsmisdaden mogelijk gemaakt door de massale begrotingssteun van de EU en Europese donoren, zoals Nederland.

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, demoniseren, Hamas, Hypocrisie, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op De moordenaars van de tieners wacht een royale beloning – dankzij ‘ontwikkelingshulp’

 1. Cathja zegt:

  Tijd voor Kamervragen, plus een speciale reactie van de heer Timmermans als Minister van Buitenlandse Zaken, al is het zeer voorspelbaar wat hij gaat zeggen. Nederland moet luid en duidelijk protest aantekenen in Brussel tegen het betalen van salarissen aan terroristen en moordenaars!
  Er wordt ook geld van ónze burgers gebruikt om deze vuilakken en hun families ‘schadeloos’ te stellen gedurende de tijd dat zij in de gevangenis zitten.
  Dat er in Nederland niet luid geprotesteerd wordt tegen deze hele foute betalingen (want het is al bekend dat dit gebeurt), is me een groot raadsel! Overal vinden wij wel iets van, maar nu blijft het stil…!

  OM JE DOOD TE SCHAMEN!!!

  Like

 2. Joost Visser zegt:

  Opmerkelijk. Google weigert dit bericht door te sturen wegens kwalijke zaken erin. Er zijn rare zaken in deze wereld aan de gang.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Waar om zullen de Israeli’s hem gevangen willen houden? Is executeren niet goedkoper?ook voor Abbas; hij kan dan het geld lekker in zijn zak stoppen, net als Jasser Arafat.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Ik denk zeker te weten dat er iets héél anders zal gaan gebeuren…

  Like

 5. dgneree zegt:

  Allemaal betaald door de EU en de USA

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Dus deze VUILE SMERIGE HAATBAARDEN en PLOERTEN krijgen extra GELD wat van ONS, gloeiende nakende is gestolen? Het is ongelooflijk dat de VERRADERS van PvdA,VVD,CDA,en uiteraard Demonen 666, hiermee wegkomen. NEDERLAND IS VERLOREN, met deze LAFFE BESTUURDERS!

  Like

 7. Willie zegt:

  Bij mij zou die ”royale beloning” bestaan uit een kogel door hun lelijke moordenaarskop : standrechterlijke executie zeg maar

  Like

 8. Jan van Fare zegt:

  En van agt (de waanzinnige godsdienstidioot) zag dat het goed was, hij hoefde nu niet te schreien,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s