Het is niet de “bezetting”, het is de islam

Screenshot_24

(Door: Daniel Greenfield – Vertaling: Vederso)

De lichamen van drie vermoorde Israëlische tieners, de 16-jarige Naftali die graag deed aan basketballen, de 16-jarige Gilad die net klaar was met een duikcursus en de 19-jarige Eyal met zijn gitaar, zullen worden gedragen door de dezelfde gruwelijke parade van dragers die ieder slachtoffer van terrorisme begeleidt. De verslaggevers zullen iets neerpennen over “nederzettingen” en de “cyclus van geweld”. De diplomaten zullen oproepen tot terughoudendheid en iedereen eraan herinneren dat de enige oplossing kan worden gevonden door middel van onderhandelingen met de terroristen. En de experts zullen het allemaal in perspectief zetten en hen begraven onder lagen van woorden en hun doodskisten verzwaren  met stenen van vergetelheid.

Maar alle lege woorden over de “bezetting” en de “cyclus van geweld”, het inroepen van een vreedzame oplossing die er altijd zit aan te komen, maar dat nooit doet en de kaarten die meer grondgebied aan terroristen afstaan, richten zich op een probleem dat niet bestaat​​. Het gaat niet over werkelijk grondgebied. Het gaat over geestelijk gebied. Het gaat niet over nationalisme. Het gaat over islamisme.

Het gaat niet om de “bezetting”. Het gaat om de islam.

“Ik heb mijn kinderen opgevoed op de knieën van de [islamitische] religie, ze zijn religieuze jongens, eerlijk en met schone handen en hun doel is om de overwinning van de islam te brengen”, heeft de moeder van een van de moordenaars van Hamas gezegd.

Geen Palestijnse natie. Geen tweestatenoplossing. Niet veertig procent van dit en zestig procent van dat.

De overwinning van de islam.

Naftali, Gilad en Eyal werden vermoord om dezelfde reden waarom ontelbare mensen werden gedood in Syrië, Irak, Egypte, Afghanistan, Nigeria en Pakistan.

Om het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten naar niet eens  te noemen.

Ze werden vermoord in naam van een religieuze oorlog die al meer dan duizend jaar woedt. Moslims begonnen niet plotseling Joden in 1948 of 1929 te vermoorden. Ze begonnen geen christenen te doden uit frustratie over de Amerikaanse buitenlandse politiek of de oliebusiness.

Moslims begonnen geen Joden en christenen te vermoorden uit frustratie over buitenlandse politiek. Ze begonnen hun christelijke en joodse buren te vervolgen en te vermoorden, omdat hun religie hen dat vertelde.

Hamas, de terreurgroep die de drie tieners vermoordde, is geen Palestijnse nationalistische organisatie, hoewel ze af en toe die rol speelt. Haar handvest begint met Allah en eindigt met Allah. Artikel Vijf van haar handvest stelt dat de groep zich “overal op aarde uitstrekt waar moslims zijn en die leven volgens de islam”.

Het doel is om een islamitische staat te maken. Al het andere is secundair.

Het Handvest van Hamas beschrijft het als een onderdeel van de wereldwijde “Moslim Broederschapsbeweging”. Terroristen van de Broederschap vermoorden Joden in Israël om dezelfde reden als ze sjiieten in Syrië of christelijke Kopten in Egypte vermoorden.

Artikel Zeven van het handvest van Hamas wordt afgesloten met de beruchte islamitische Hadith die verkondigt dat de eindtijd voor de moslims alleen zal komen wanneer “moslims de Joden zullen bevechten (en hen doden); totdat de Joden zich achter rotsen en bomen verstoppen, die zullen roepen: O moslim! Er is een Jood die zich achter mij verbergt, kom en dood hem!”

Naast de voor de hand liggende genocidale onverdraagzaamheid is dit een citaat uit een tekst van meer dan duizend jaar oud. De auteur predikte niet de massamoord op de Joden van de nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever. Op dat moment hadden de moslims de joodse bevolking van het Midden-Oosten onderworpen en regeerde over haar. De Joden waren geen bedreiging voor hen. Het idee van een joods leger was net zo belachelijk als het idee van het reizen naar de maan.

De haat die uit die tekst lekt, heeft niets te maken met Israël en heeft alles te maken met de islam.

Het aandringen op een verklaring voor antisemitisme van moslims ten behoeve van het buitenlandbeleid is net zo onhistorisch als beweren dat Hitler alleen Joden haatte vanwege de Jom Kippoer-oorlog. Met dien verstande dat ten minste twee van deze gebeurtenissen plaatsvonden in de twintigste eeuw. De islam haat en vervolgt Joden al meer dan 1300 jaar, al voor de wedergeboorte van de moderne staat Israël.

Er zijn twee manieren van kijken naar de wereldwijde plaag van moslimterrorisme. Een daarvan is om elk islamitisch conflict met christenen, Joden, boeddhisten, hindoes en een dozijn andere godsdiensten als een gevolg van een aantal lokale politieke grieven van recente datum te behandelen. De andere is om ze te begrijpen als lokale uitingen van een historische religieuze oorlog en de voortzetting van een golf van veroveringen die de islam tot een wereldwijde religie maakte.

We kunnen als de zes blinde mannen de islamitische olifant betasten en in de veronderstelling zijn dat zijn slurf en slagtanden volledig gescheiden fenomenen zijn. Of we kunnen onze ogen openen en de olifant in de kamer zien.

Het Handvest van Hamas begint met de koranlofzang op moslims  als “de beste mensen” en verdoemt christenen en Joden die “met vernedering” moeten worden geslagen voor het feit dat ze “de toorn van Allah hebben gewekt”.

Dit is geen verklaring voor het Palestijns nationalisme. Het is islamitische suprematie.

Over suprematie is niets bespreekbaar. Overheersingdrang kan niet worden gestild. Overheersingdrang wil niet een stukje van de taart. Ze wil de hele taart. De Geallieerden hebben dit op een harde manier met Hitler geleerd. Evenals de talloze koninkrijken die geprobeerd hebben in vrede met de legers van de mohammedaanse veroveraars te leven.

Als Israël nooit had bestaan​​, zou Hamas nog steeds bestaan​​, net zoals de andere takken van de Moslimbroederschap ​​elders in het Midden-Oosten bestaan. Zelfs als het zionisme niet zou bestaan, zou de Moslimbroederschap de Joden onder haar controle vervolgen, net zoals de christenen in Egypte en Syrië.

Als Netanyahu, Sharon, Begin en duizend andere Israëlische schurken van apologeten van de islam nooit waren geboren, zouden de volgelingen van Mohammed Joden vermoorden net zoals ze al meer dan duizend jaar hebben gedaan.

Als de blauwe en witte vlag nooit over Jeruzalem had gewapperd, als de Joden onderdrukt en vervolgd in de landen van de islam gebleven waren zoals de Kopten en de aanhangers van het zoroastrisme, zouden Naftali, Gilad en Eyal nog steeds zijn vermoord door twee moordenaars die werden opgevoed door hun moeders om “de overwinning van de islam” in te luiden.

Er is geen politieke oplossing voor een conflict dat draait om opperheerschappij. Er is geen hoeveelheid terugtrekkingen die dat fanatisme kan doen verdwijnen. Als duizend jaar van joodse vernedering en vervolging de voorouders van de moordenaars van die drie tieners niet tevreden stelden, hoe kan het overhandigen van een deel van Jeruzalem dit dat doen?

Oplossingen beginnen met de waarheid. De waarheid is dat het islamitisch geweld tegen Joden niet recent of uitzonderlijk is. De moord op Joden door moslims, zowel in Israël of België, is niet anders dan het afslachten door moslims van de christenen. Van hindoes, boeddhisten en zelfs van kleine islamitische splinterreligies. Deze conflicten kunnen niet worden opgelost door middel van appeasement. Ze kunnen alleen worden aangepakt door middel van verzet.

Het zijn niet de slachtoffers van een duizend jaar oude campagne om opperheerschappij die hun veroveraars moeten appeasen. Het zijn de veroveraars die in het reine moeten komen met de verschrikkingen die ze hebben toegebracht door middel van een campagne van kolonialisme en etnische zuiveringen en zij moeten zoeken naar de vergeving van hun slachtoffers.

Er kan geen vrede zijn totdat moslims begrijpen dat de mohammedaanse veroveringen een genocidale gruweldaad waren die hele volkeren en culturen hebben vernietigd. Alleen dan kunnen ze eerlijk ISIS veroordelen voor het proberen om deze wreedheden te herhalen. En pas dan zullen zij in staat zijn in vrede met de rest van de wereld te leven.

Bron:
www.frontpagemag.com
Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Christenvervolging, demoniseren, hersenspoeling, Islam, Jihad, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, Moslims, Racisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

27 reacties op Het is niet de “bezetting”, het is de islam

 1. Jean zegt:

  Laten wij Israel helpen in de totale uitroeiing van die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij zodat er terg rust en vrede komt op deze aardkloot want die perverse smeerlapperij islam genaamd moet weg en dat tot en met de laatste kankercel.

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Wanneer zullen onze politici en het huurlingenjournaille begrijpen dat islam een misdaad tegen de menselijkheid en tegen de mensheid is? Wanneer zij zelf aan de beurt zijn? De akeligste uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan.

  Like

 3. dgneree zegt:

  de spijker op de kop. Al het andere is misleiding en drogreden.

  Like

 4. meneertje zegt:

  Naar mijn overtuiging is de vierde wereldoorlog (de derde was de Koude oorlog, die overigens nog vaak genoeg “warm” werd: Korea, Vietnam, enz.) al lang begonnen.

  Maar het is een eenzijdige oorlog. Slechts één partij, de islam, erkent die oorlog en vecht ook serieus.
  De andere partij, het Westen, ontkent dat er een oorlog is.
  Dat is erg gemakkelijk voor de islam. Hij wint tot dusverre vrijwel alle veldslagen (die geen veldslagen heten) en zijn overmoed wordt steeds groter. Hij kan eisen stellen, de tegenpartij ziet helemaal geen oorlog (alleen “incidenten”) en zal grootmoedig die eisen inwilligen.

  Maar hoe meer de het Westen toegeeft, des te harder zullen de eisen van de islam zijn.
  Er zal onvermijdelijk een punt komen waarop het Westen voor de keus komt te staan: òf het erkent dat die oorlog er is en vecht terug, òf het capituleert voor de islam.
  Meer smaken hebben we niet.

  Hoe langer het Westen wacht met openlijk oorlog tegen de islam te voeren, des te zwaarder zullen de verliezen aan westerse zijde zijn, want de islam wordt intussen steeds sterker.

  Het Westen zal ooit, graag of niet, moeten doen wat het moet doen: de vijand openlijk bestrijden.

  Like

 5. roger catrysse zegt:

  meer en meer, en meer Marokkanen dat wil Nederland toch

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Weer drie moorden op het conto van de criminelen die heulen met de Palestijnse terroristen !
  De Nederlandse regering en diverse politieke partijen hebben bloed aan hun handen.

  Like

  • Ahava zegt:

   exact koddebeier, en dat bloed – ook van die drie onschuldige studenten die in eigen land vrij dachten rond te lopen – zal ooit worden gewroken.
   Israel helpen kan heel eenvoudig, door a.o. de petitie van likud.nl te ondertekenen, en openlijk dus zonder schuilnaam op het web je sympathie met het joodse volk te betuigen. Plus in familie- en vriendenkring, in je woonplaats, bij de bakker.
   Deze Bron-verhalen dienen wijder bekend te worden.

   Like

 7. exter39 zegt:

  En alle regeringen zijn steeds geschokt door de barbaarse moorden , en weer weken bla bla en er gebeurd weer niks ,iedereen moet zich gedeisd houden en dan komt het allemaal goed , behalve met de ouders van al die kinderen die zo genaamd in naam van allalala vermoord worden, het word tijd dat ze alle moslims in EEN land persen , en een groot hek er omheen, dan is dat land over 20 jaar toch nog dun bevolkt want ze moorden elkaar nog uit laat staan anders denkenden.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Kanaan is het land van de Joden; de Arabieren zijn daar illegaal; DAT GAAT TERUG NAAR ABRAHAM, die Ismael en Hagar uit Kanaan verbannen heeft, ze mogen overal siedelen behalve in Kanaan.

  Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  We moeten die patriots uit Turkije halen en beschikbaar stellen aan Israel als die dat zouden willen dan doen ze nog iets positiefs!

  Like

 10. donder2014 zegt:

  Iedereen die nog steeds beweert dat de Islam een vredelievende cultuur is moet zich vrijwillig laten opsluiten en de sleutel weggooien. Hopelijk slaat Israël KEIHARD terug en veegt Hamas van de kaart. De linkse landverraders zullen dit wel weer veroordelen zoals gewoonlijk. …maar fuck them.

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Wat uw laatste alinea betreft, Mr. Greenfield: Ook al begrijpen ze dat op zichzelf wel, dan nog zullen ze blijven weigeren, aan dat begrip toe te geven.
  Ook gewetenloze afslachtingen zijn volgens hun leer de Wil van allah en zoals ook de orthodoxe christenen wel het dogma hanteren: “Gods wegen zijn ondoorgrondelijk,” zo tornen zeker moslims niet aan die Wil. Begrippen als ‘naastenliefde’ en ‘barmhartigheid’ betekenen voor hen toch al so wie so iets heel anders dan voor westerlingen en zijn in onze ogen door hen totaal misvormd. Vreedzame coëxistentie met deze mensen zal zeker de eerstkomende eeuwen onmogelijk zijn en wellicht tot in de eeuwigheid. Het is hier geen zaak om hèn dingen te doen inzien,maar om het goedmenselijke westen ervan te doordringen, dat elke verdere tegemoetkoming aan deze mensen verraad aan het eigen kamp is en daarnaast door hèn nooit zal worden gewaardeerd.
  Die mentaliteit verandert niet, zeker niet binnen afzienbare tijd.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Trots om de verkeerde redenen en dat houdt ze dan waarschijnlijk voor moederliefde.
   Maar naar onze maatstaven is het dat niet.
   Dan komt een simpel “Het blijft je kind,” van Ma Flodder daar veel eerder in de buurt.
   Zo zonder enige concrete reden, dàt is moederliefde.
   Maar dat kennen zij immers totaal niet: Zij houden van hun kinderen alleen als van ‘werktuigen voor allah.’

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat een misbaksel heeft dat mens gebaard! Ongelofelijk! Als je die twee schurkenkoppen ziet weet je gelijk dat het moordenaars zijn! En daar is zij trots op!?
   Ach ja, pure onderontwikkeling en levensgevaarlijk! Daarom ben ik het ook niet eens met de laatste alinea van de schrijver van dit artikel, waarin hij suggereert dat de islam zou moeten inzien dat…. Hij ziet ze kennelijk nog steeds als mensen… Dat zijn moslims niet!
   Ze zijn zodanig verziekt dat ze gewoon levensgevaarlijk wild zijn, allemaal (ook die zogenaamde “goede”, er bestaat geen goede moslim!) dat moet worden vernietigd!

   Like

 12. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik word onpasselijk van dat kopvod!

  Like

 13. Jan zegt:

  Reactie Amerikaanse regime: Eigen schuld, dikke bult

  State Dept Spox: ‘Hamas may be responsible, but they’re not to blame’
  Encouraging restraint from both the Israeli government— livid over the finding of the bodies of the missing on Monday, vowing to exact justice on the perpetrators— and from the Palestinian leadership, some of whom are calling the trial an Israeli conspiracy, and all of whom are bracing for reprisal, State Department deputy spokeswoman Marie Harf told reporters that the US is intimate with intelligence on the case, in part since one of the dead teenagers was American.
  “Many indications” suggest the murders constitute a terrorist attack, Harf said. “I’m not saying they’re responsible,” she said. “But they were involved.”
  http://www.freerepublic.com/focus/bloggers/3174840/posts

  Wie is deze beroepsantisemiet Marie Harf?
  Ik mag aannemen dat zij lid is van de Presbyterian Church omdat zij in een van de kerken trouwde en de kerk bekend staat om haar notoir antisemitisme.
  http://www.nytimes.com/2012/04/15/fashion/weddings/marie-harf-joshua-lucas-weddings.html?_r=0
  http://www.commentarymagazine.com/topic/presbyterian-church-usa/

  Like

 14. Jan zegt:

  Reactie van Arabieren nadat het lijk werd gevonden van een Arabische jongen die zeer waarrschijnlijk door familie is vermoord omdat hij homoseksueel was
  http://israelmatzav.blogspot.nl/2014/07/honor-killing-arab-teen-in-jerusalem.html

  Tramhalte in Jeruzalem de fik gestoken
  http://israelmatzav.blogspot.nl/2014/07/we-built-it-and-they-accused-us-of.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s