Het verraad van links

Screenshot_26

(Door: Erik60)

De poppen zijn aan het dansen in Nederland. Onze Nederlandse inlichtingendienst heeft plotseling een waarschuwing uitgestuurd dat de terugkerende jihadstrijders een groot gevaar voor Nederland zijn.  Deze waarschuwing van de AIVD komt wel rijkelijk laat. Want de gewone burger wist dit al veel langer.  Maar nu het gevaar echt nabij is, heeft de politiek de AIVD de opdracht gegeven om het volk te waarschuwen.

Jarenlang hebben linkse politici de kop in het zand gestoken en steeds de ontwikkelingen van de extremistische islam goedgepraat. Het beestje niet bij de naam noemen, betekent politiek correct zijn.  Ik noem dat laf zijn. Wie constant de problemen van een steeds groeiende extremistische groep ontkent en er geen actie tegen wil ondernemen, is een lafaard. Door deze struisvogelpolitiek zijn de levens van elke niet moslim in gevaar. ISIS heeft hier in Nederland duizenden sympathisanten zitten en honderden die gretig naar de wapens willen grijpen om ons met alle plezier naar de andere wereld te sturen. Het geweld kan hier op ieder moment losbarsten en dan zijn de gevolgen niet te overzien. Nederland zal dan op korte termijn in een Derde Wereldland veranderen. Wat ik in mijn toekomstinterviews steeds schreef, zal niet in 2035 plaats vinden, maar veel vroeger. Misschien wel dit jaar.

Al deze misère hebben we te danken aan onze politiek correcte linkse politici die graag andere politici, die het beestje wel bij naam durven noemen, voor racist uitmaken. Deze zelfbenoemde  goedmenschen zijn landverraders. Zij hebben ons verkocht voor nog minder dan een stuiver aan de extremistische islam. In hun rijke buurten, die vrij zijn van het multiculturele gebeuren, wijzen ze steeds met het opgeheven vingertje naar Henk en Ingrid. Maar nu hun buurten ook niet meer vrij zullen zijn van terroristische aanslagen is het alle hens aan dek. Want ze beseffen dat de extremistische groepering ISIS ook wel eens hard zou kunnen toeslaan in Nederland en ook hen niet zal sparen.

Ook heb ik een boodschap aan alle extremistische moslims in Nederland die gretig met ISIS sympathiseren.  Indien jullie graag in een kalifaat willen wonen, vertrek dan maar heel snel uit ons mooie christelijk landje. Want jullie geliefde extremistische moordenaarsgroepering ISIS heeft in grote delen van het Midden-Oosten een kalifaat gesticht. Ga daar naar toe en blijf daar. Laat ons met rust en ga lekker terug naar de middeleeuwen. In het nieuwe kalifaat kunnen jullie ongestoord ongelovigen verkrachten, vermoorden, in stukken hakken, kruisigen en nog veel meer. Eigenlijk heb ik nooit begrepen wat jullie hier komen doen, want jullie wonen hier niet graag. Dat is iets wat elke nuchtere Nederlander maar al te goed weet als hij of zij in jullie ogen kijkt. Dus ga weg en laat ons in vrede verder leven. We zijn bereid om jullie vliegtickets te betalen als jullie naar jullie geliefde kalifaat vertrekken. De nachtegaal zal dan zingen en de kraaien zullen zwijgen.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in landverraad, Linkse Kerk, Nederland, political correctness, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

21 reacties op Het verraad van links

 1. koloth zegt:

  De waarheid als een koe, laat Rutte & Pechtold dit ook even lezen, ben benieuwd op hun reactie.

  Like

 2. helletocht zegt:

  De linkse partijen hebben decennialang het electorale voordeel gehad van het door hun linkse voormannen gevoerde naïve en het mag gezegd worden, criminele toellatingsbeleid voor vreemdelingen en gelukszoekers. Deze partijen werden op een gegeven ogenblik zelfs afhankelijk van de allochtone stem wat betreft de mogelijk te behalen zetels.. Dat gebeurde ook onder de grote bedrieger Blair in de UK. Daar blijkt uit documenten dat er bewust een vriendelijk toelatingsbeleid werd gevoerd, dat was in het voordeel van Labour. Al de linksmannen/vrouwen die in het verleden in ons land hun steentje daaraan bijgedragen hebben zitten nu op duur betaalde banen. De burger ervaart echter, dat ons land nu een plek is gworden waar een cultuur is binnengedrongen die haaks staat op de onze. In de islam zoals wij die nu ervaren, telt de vrouw niet, en bepaalt de religie cultuur en politiek. Deze islam haat het westen, haat onze verderfelijke vrijheden, haat onze vrouwen, haat ons onderwijs, en haat onze nog beperkte welvaart. Jonge moslims haken massaal af in ons onderwijs, en klagen vervolgens dat ze achtergesteld worden. Onze linksmannen zeggen dan dat we nog meer in hun moeten investeren. Kijk eens naar de oververtegenwoordiging in de misdaad van deze cultuur. Voor hun is dit enkel hun deel pakken van een maatschappij die ze toch al haten, en is het dus gepermittteerd. Het is allemaal onderdeel van de jihad. Onze linksmannen benadrukten graag de culturele eigenheid van de moslims als het om strafdaden ging, en wel als een strafverminderend element. De grootste blaam treft echter onze bestuurders, die alleen aan vertroetelen en pamperen dachten, om hier boven vermelde redenen. Nooit werden er grenzen gesteld, vandaar dat het nu uit de hand loopt. Wie wordt er gediscrimineerd?
  Wij, de Nederlanders dus, de voor ons bedoelde gelden uit de door ons betaalde belastingen gaan in grote getale naar deze groepen in binnen- en buitenland. Noem mij een Nederlandse man of vrouw die in Marokko een uitkering krijgt of zich daar kan gedragen zoals hun zoveelste generatie kroost. Niemand, je overleeft het niet en terecht. De roverheid pakt ons geld af, en besteedt het aan een cultuur die door een meerderheid van ons volk verafschuwd wordt. Ik wil iedereen in zijn recht laten, maar dit kan niet langer. Binnen niet al te lange tijd ontstaat er in Europa en in ons land een situatie die we niet meer kunnen hanteren. Grote tegenstellingen zullen dan leiden tot onlusten op massaal grote schaal, en ons continent zal een verlengstuk van het Midden-Oosten worden. Dank je wel linkse profiteurs!

  Like

 3. Driek zegt:

  “De nachtegaal zal dan zingen en de kraaien zullen zwijgen”. Als ik dat nog eens mee mag maken, want ik had, in de jaren zestig en zeventig, toen de rookmagiër Jasper Grootveld op het Spui in Amsterdam om het Lieverdje heen danste, nooit gedacht dat ik zo’n hartgrondige hekel aan een bepaalde bevolkingsgroep zou krijgen. Wat hebben we ons een bak ellende op op ons dak gehaald, hoe eerder de boel escaleert, hoe beter het is, misschien raken we dan eindelijk van schorem bevrijd.

  Like

 4. roger catrysse zegt:

  Alle volgelingen van de Islam zijn potentiële gevaarlijke beesten en ik bied mijn verontschuldiging aan de beesten voor de vergelijking

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Rutte en Pechold zijn angsthazen die durven nergens verantwoording voor te nemen.
  We worden bedreigd in alle hoeken en gaten van ons land en zij doen niets!
  De grenzen moeten dicht voor dit gespuis en wel meteen!

  Like

 6. exter39 zegt:

  Weer veel te zacht zinnig , we zullen hun reis daar naar toe betalen , niks er van in de blote kont het land uit trappen.

  Like

 7. Jade zegt:

  Prima stukje weer Erik60…
  En goed dat u nu schrijft: “…veel vroeger. Misschien wel dit jaar.”
  Dat lijkt mij iets reëler dan het jaartal 2035.

  Like

 8. Willie zegt:

  Enne , mogen we nu onszelf VERDEDIGEN ?? Nee zeker ? Wachten tot die assholes ons uit ons kot komen halen ??? Sorry stomme idioten van politiekers : MET ALLE CHINEZE , MAAR NIET MET DE DEZE

  Like

 9. win zegt:

  Ook heb ik een boodschap aan alle extremistische moslims in Nederland die gretig met ISIS sympathiseren. Indien jullie graag in een kalifaat willen wonen, vertrek dan maar heel snel uit ons mooie christelijk landje.

  ” en anders zullen jullie heel snel onze vlijmscherpe christelijke tanden in je heilige moslimvlees voelen. vergis je niet in ons”.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dàt is taal naar mijn hart! Maar een kleine tip: Maak er meteen Joods-christelijk humanistische tanden van; dat dekt althans de lading volledig.
   Tenslotte is datde combinatie, die het westen gemaakt heeft tot wat het ís. En tot wat de moslimwereld nooit zal zijn!

   Like

  • Willie zegt:

   win , opgepast voor vergiftiging dan

   Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Like

 11. Yvonne van Cleef zegt:

  In Duitsland staan er la 43.000 geregistreerd:terug gekeerde jihad-gangers.En dan zullen het er hier 130 zijn?De AIVD liegt dat ze barst!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Krijg jij ook al van die verontruste gevoelens net als ik Yvonne ? Er zouden dit jaar in Duitsland 200.000 zogenaamde immigranten instromen volgens de MMS media. Wie zegt ons niet dat het er wel eens 2000.000 kunnen zijn ? Hoeveel zijn er dat over 10 jaar, bij alsmaar toenemende import van Moslims ? En dat geld ook voor Nederland. Het kalifaat is in aantocht in Europa. Dit kan geen 10 jaar meer duren. Die 2,5 miljoen aanwezige Moslims in Nederland zouden er ook wel eens 4000.000 kunnen zijn. En dan te bedenken dat 75 % van al die Moslims VOOR de jihad is. Die kleine minderheid die het daar niet mee eens is, protesteerde onlangs nog hiertegen. Maar hoelang houden deze mensen dat vol als ze onder druk komen te staan van die andere 75 % ?

   Like

 12. Avidia zegt:

  roger catrysse zegt:
  1 juli 2014 om 19:14
  Verander de uitdrukking beesten maar in DUIVELS, want dat zijn ze, teveel eer om ze als beesten te benoemen, ik heb liever met dieren te doen dan met dit soort “mensen”!

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Geheel eens met uw artikel, Erik60. De bron van de ellende is: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG, waardoor deze DOODSVIJANDEN der ISLAM, massaal werd toegestaan Europa binnen te stromen! En ik zeg het weer; verantwoordelijk zijn inderdaad de RODEN, de PvdA,SP,GL, maar ook partijen als de VVD en het CDA hebben medewerking verleend aan deze instroom! En ook D66, niet te vergeten!

  Like

 14. Valt me nog mee dat het niet de schuld van de motorrijders is .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s