Islamleger ISIS roept in Irak het kalifaat uit

Screenshot_02

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Het islamitische terreurleger ISIS voert zijn programma consequent uit. Trouw aan het voorbeeld van Mohammed heeft het nu in Irak een kalifaat opgericht, waarin de sharia, de barbaarse wet van zijn “god” Allah telt. De verkondiging vond vol symboliek plaats aan het begin van de ramadan. De chef van de terroristen werd tot de hoogste leider van alle moslims in de wereld uitgeroepen. Vijanden worden of onthoofd, massaal doodgeschoten of gekruisigd. Wat er aan “ongelovigen” overblijft, moet een extra belasting van 250 dollar betalen. Alternatieven: bekeren, vertrekken of vermoord worden. Dat is islam in zijn pure vorm, origineelgetrouw zoals in de 7e eeuw bij zijn oorlogszuchtige ontstaan op het Arabisch schiereiland. Alles wat ISIS uitvoert, wordt gedekt door de koran en het historische “voorbeeld” Mohammed.

De “ware gelovige” strijders zouden al ruim de helft van Irak onder controle gebracht en zodoende onder de wrede heerschappij van de terreurkalief hebben. Zo ziet het uitgeroepen kalifaatgebied er op dit moment uit:

Screenshot_01

N-tv omschrijft de boodschap aan alle moslims:

De tekst zit vol theologische uiteenzettingen en prijst ISIS-chef Abu Bakr al-Baghdadi als nieuwe kalief Ibrahim. Het is “voor iedere moslim verplicht aan hem de eed van trouw af te leggen en hem te ondersteunen”, wordt er gezegd.

Het kalifaat reikt van de Syrische staat Aleppo tot in het Irakese Diyala. “O moslims”, roept de woordvoerder van ISIS zijn luisteraars op, “kom snel en verzamel je om jullie kalief, zodat jullie wellicht terugkeren naar datgene wat jullie jarenlang waren, koningen van de wereld en ridders van de oorlogen.”

Dat is een niet mis te verstane toespeling op de begintijd van de islam, toen de aanhangers van de profeet Mohammed na diens dood in het jaar 632 enorme gebieden veroverden en een rijk stichtten, aan het hoofd waarvan de kalief – tenminste formeel – als politiek en religieus hoofd stond. Het kalifaat eindigde pas in 1924 na het verval van het Ottomaanse rijk.

Veel gelovigen verbinden de gouden tijden van de islam met het vroege kalifaat, toen de moslims grote gebieden beheersten en zich niet – zoals velen dat vandaag doen – onder de knoet van de seculiere Westerse machten. Het vastberaden doel van Salafisten en Jihadisten luidt om terug te keren tot de “enige ware islam” uit de tijd van Mohammed.

De gelovige moslims van ISIS verheffen de aanspraak op wereldwijde uitbreiding van hun kalifaat. “Der Spiegel” bericht:

ISIS publiceerde haar verklaring in meerdere talen – behalve in het Arabisch eveneens in het Engels, Russisch, Frans en Duits. Een duidelijk signaal voor het feit dat de Jihadisten over de grenzen van Syrië en Irak heen aan de macht willen. Daarom heeft de groepering ook haar naam officieel veranderd. In het vervolg heet zij niet meer “Islamitische Staat in Irak en Syrië”, maar alleen nog “Islamitische Staat”.

De leider van de staat is Abu Bakr al-Baghdadi, de aanvoerder van de Jihadisten. Als kalief is hij voortaan bevelhebber van de gelovigen en hoogste leider van de staat. Het woord kalief betekent in het Arabisch “opvolger” – Baghdadi ziet zichzelf dus als opvolger van de profeet Mohammed aan het hoofd van de islamitische gemeenschap.

Tegenspraak duldt het kalifaat niet: In de verklaring roept de “Islamitische Staat” alle moslims op om trouw te zweren aan Baghdadi. Iedereen die deze eis niet opvolgt, wordt als afvallige behandeld en bestreden.

Alle mensen die zich tegen de oprichting van het strenge kalifaat richten, worden afgeslacht. Ook moslims, die zich niet willen aansluiten bij de keiharde lijn van ISIS. Velen worden gruwelijk gekruisigd, zoals hieronder deze bebaarde man in Syrië, die waarschijnlijk bij de tak van Al Qaida, Al-Nusra, hoort, die niet zo compromisloos barbaars optreedt.

Screenshot_1

Hij zou het acht uur hangen aan het kruis overleefd hebben (hier), in tegenstelling tot de hieronder gekruisigden:

Screenshot_2

Zulke kruisigingen worden door de Mohammedanen volgens het tijdloos geldende bevel van Allah uitgevoerd, geformuleerd in de koran in soera 5, vers 33:

“De vergelding dergenen die oorlog tegen Allah en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen.”

Actuele persmededeling van DIE FREIHEIT:

Het islamitische terreurleger ISIS voert in Irak exact datgene uit wat overeenkomt met het historisch voorbeeld van de “profeet” Mohammed en wordt gedekt door honderden Koranbevelen.

DIE FREIHEIT appelleert aan alle journalisten in Duitsland om een einde te maken aan het feitenloze islam-appeasement en eindelijk hun dringend noodzakelijke informatieplicht over de islam na te komen.

Alle politici, die zich kritiekloos inzetten voor de bouw van moskeeën en islamonderwijs op Duitse scholen, maken zich schuldig aan volksverraad.

Alle kerkvertegenwoordigers, die in de leugenachtige dialoog met islamvertegenwoordigers compleet naïef hun bagatelliseren geloven, ontkennen het existentiële gevaar dat de islam vooral ook voor het christendom betekent.

In de zojuist opgerichte kaliefstaat Irak moeten christenen 250 dollar extra belasting betalen. Wie deze voor Irakese omstandigheden enorm hoge som niet wil of kan betalen, heeft drie alternatieven: vertrekken, zich bekeren tot de islam of de dood. Hiermee dient Irak, net zoals het moederland van de islam Saoedi-Arabië, christenvrij gemaakt te worden.

In de koran worden christenen vervloekt en als “ongelovigen” belasterd, die bestreden, onderworpen en bij verzet gedood moeten worden.

Wanneer deze totalitaire ideologie met een wereldlijke heerschappij-aanspraak zich verder in Duitsland mag uitbreiden, dreigt er een immense catastrofe.

Met vriendelijke groeten,

Michael Stürzenberger
Voorzitter van DIE FREIHEIT – Burgerrechtenpartij voor meer vrijheid en democratie

Islam betekent kerkhof.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Irak, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, kalifaat, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Mensenrechten, Midden-Oosten, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Salafisten, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

17 reacties op Islamleger ISIS roept in Irak het kalifaat uit

 1. aquarius4422 zegt:

  Het middeleeuwse barbarisme bedreigt ook Europa.
  Als er geen maatregelen genomen worden gaat Europa ten onder in een inktzwarte duisternis.

  Like

  • Jean zegt:

   Linke klaplopers weten de schakelaar niet staan omdat de rekeningen door anderen betaald worden en de linkse klaplopers zien dat niet omdat het stikdonker is, als straks het licht aangaat schrikken ze zich een aap bij het zien van die massa barbaren die liggen te vreten op onze kosten.
   En maar moorden en maar verkrachten en maar kinderen molesteren en nog gaat het licht niet branden, dat het licht bij die natte dweil niet aangaat is wel te zien aan die smoel, alijd in slaapstand.

   Like

 2. louis-portugal zegt:

  Helaas Michael zijn er nog veeeeeeeel te weinig mensen die het willen geloven.
  De naïevelingen zullen we maar zeggen.

  Like

 3. Het is bar en boos!

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  De koran is puur vergif!Haatzaaierij!En….het land uitgezet worden is voor hen dus schande?Nou,laten we daar dan eens mee beginnen,vandaag nog!

  Like

 5. Driek zegt:

  Ik vind dit een zeer beangstigend artikel, de ogen van onze politici moeten nu toch eindelijk eens opengaan, de tijd is voorbij dat zij zich kunnen uitleven in frivole vermakelijkheden, leuke reisjes naar tropische gebieden en andere interessante oorden, of zich bezighouden met allerhande beuzelarijen. Het gaat nu menens worden, vanaf nu gaat alles bergafwaarts, de peilloze afgrond tegemoet. Tenzij we deze verschrikkelijke bloeddorstige lieden kunnen tegenhouden, stevenen we af op een wereldramp. Maar goed, dat schreef ik jaren geleden al, en met mij vele andere lezers van kritische sites, doch het helpt allemaal geen ene moer. Edoch, het onschatbare kapitaal onzer vrijheid, waar in het verleden zoveel offers voor zijn gebracht, mag niet teloor gaan aan een zooitje islamitisch schorem, wij dienen de messen te scherpen, dat zijn we aan onze nakomelingen verplicht.

  Like

  • Willie zegt:

   Driek , met messen zal je er niet veel kunnen aan doen vrees ik :de obumbers hebben hen serieus schiet materiaal bezorgd ,dat is dus geen partij voor messen

   Like

  • delamontagne zegt:

   Zolang ik “politici” nog hoor praten in de trant van:”we moeten ONZE jongens en meisjes ervan te zien weerhouden Jihad te gaan voeren etc,etc. bla,bla,bla. denk ik niet dat ze de ernst van de situatie zien. De ogen en oren zijn eerder nog “potdicht”.

   Like

 6. lucky bee zegt:

  Kalief zijn is een gewilde job maar heel erg gevaarlijk. Abu Bakar, Omar, Osman en Ali, hebben het niet lang overleeft als Kalief.Ze worden allemaal door hun tegenstanders gedood , met al hun familie’s tezamen.

  Like

 7. Jan zegt:

  ISIS paradeert door de steden, gaat in colonnes over de wegen in auto’s en geen Europees land dat hier een aantal drones inzet om hen te liquideren. Men ouwehoert er zelfs niet over wat toch een geliefde bezigheid is van de Rode Taliban. Geen lamlendiger volk dat socialisten. Zelfs vechten tegen de vijand doen zij niet. Heet: wederopbouw van het land, democratie brengen. Lachwekkend, alsof daarmee een oorlog is te winnen. Alles met dank aan die weerzinwekkende ‘vredesbewegingen, ICCO of geschiften als Mient-Jan Faber. Ik wordt al misselijk al ik die naam hoor.

  Het is gezond om te haten en de enige manier om te overleven tussen al de huidige gekken.

  Like

 8. Jean zegt:

  Laten wij die barbaarse smeerlapperij heel snel BEdekken met varkenskoppen, varkenspoten, varkensingewanden en varkensbloed en dat overal ter wereld zodat er op een efficiënte wijze een einde aan gemaakt wordt.
  Gezien de enorme schulden in Europa is het wel iets om eens over na te denken,”iedere moslim van jong tot oud betaald maandelijks 250 euro belastingen” omdat hij of zij hier rond kan lopen, kunnen ze dt niet betalen dan volgt automatisch ophoepelen richting zandbak in noord Afrika, ze moeten daar niet bang zijn en niets betalen want ze zijn toch aanhangers van die achtelijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij afgekort islam genaamd, zij blij en wij heel blij.

  Like

 9. Joost Visser zegt:

  Dat kruisigingen hebben ze van de Romeinen geleerd, de opzet van de koran hebben e van de Christenen geleerd. De rest is invulling o.b.v. genetische afwijking o.a. door incest. (lokale stammen, boreor en zus, neef en nicht). De evolutie is consequent en keihard.

  Like

 10. reageerbuis zegt:

  Het zijn afschuwelijke foto’s, maar blijf ze verspreiden. Het is te hopen dat veel mensen daardoor tot inzicht komen.

  Like

 11. vanhetgoor zegt:

  Het ruimt ontzettend op natuurlijk. Ik moest op een of andere manier steeds aan SoundGarden Denken, met “Black Hole Sun”

  Hang my head, drown my fear
  Till you all just disappear

  Black hole sun
  Won’t you come
  And wash away the rain
  Black hole sun
  Won’t you come
  Won’t you come

  Hier de clip: http://youtu.be/3mbBbFH9fAg

  Like

 12. sjun zegt:

  Uitstekend dat het masker gevallen is en dat goed aan het licht komt wat de wereld uiteindelijk van de vertellingen van en rondom Mohammed te verwachten heeft. Vooral veel bloed, onderdrukking en geweld alsmede verdomming, verarming, uitwonen van de leefomgeving en toenemende onveiligheid. We zien het niet alleen in Syrië en Irak, we zien het ook in Nigeria waar Boko Haram huishoudt, in Gaza waar Hamas huishoudt en in Zuid Libanon waar verschillende islamitische stromingen elkaar naar het leven staan sinds het eind jaren 60 nog welvarende land zo goed was om moslimvluchtelingen op te gaan nemen. We zien het ook In Kosovo en Noord Cyprus waar zelfs de graven van andersgelovigen nog geschonden worden.

  In West-Europese steden zien we zo nu en dan al in het klein welke kant het op gaat. Het is natuurlijk niet zo dat elke moslim verandert in een moorddadige gek die zijn buren overschreeuwt, koeioneert, bedreigt, afrost en afperst. Dat gebeurt zelfs niet als de demografische factor na jarenlange strategie van de baarmoeder in moslims voordeel uitpakt. Maar ik vermoed dat dit eerder ondanks dan dankzij islam is. Want de nieuwe moslimhelden in Syrië hebben koran, hadith en soenna gewoon mee. Precies dat verklaart waarom het zo oorverdovend stil blijft bij elke door islam geïnspireerde moordpartij die in de wereld plaatsvindt en waarom een gestage stroom van jihadisten enthousiast naar Syrië afreist.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s