Mooi man, boerka’s!

Screenshot_30

Aan het Europese Hof zijn ze er uit: het Franse boerkaverbod mag blijven bestaan. Boerka in de openbare ruimte = 150 euro boete riskeren.

1. DAT IS EEN GOEDE ZAAK, want als je een swastika op je jas naait of een KKK-kap over je kop trekt en daarmee de straat op gaat, riskeer je ook een straf die – we hebben het niet opgezocht maar we nemen het voetstoots van onszelf aan – ongetwijfeld zwaarder is dan die 150 piek voor het dragen van een pinguïnpak. Gelijke monniken, gelijke geloofskappen wat ons betreft. Het een niet, dan het ander ook niet. Boerka’s zijn een vernedering van de vrouw, die in het Westen gelijke rechten (behoren te) hebben. Bevrijden dus, die dames, en dan maar hopen dat ze nog daadwerkelijk buiten komen. Boerka’s zijn bovendien een uiting van religieuze weerstand tegen de vrouw in het bijzonder en van Verlichting in het algemeen. Dat soort backwards ass shit moeten we niet willen in het progressieve Westen. Inherente contradictie: dingen verbieden op straffe van een geldboete is óók een vorm van oppressie. Fuck. Hmm. Even de mening bijstellen over het boerkaverbod:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islam, Justitie. Bookmark de permalink .

14 reacties op Mooi man, boerka’s!

 1. Theresa Geissler zegt:

  Met andere woorden dus: Geen enkele norm is in dit geval de juiste, maar een westerse maatschappij die duidelijk wil zijn over haar eigen grenzen komt altijd weer bij het boerkaverbod uit.
  Dus dóen we dat toch maar, hé: Daar gaat het tenslotte om, grenzen bepalen.
  Tot die conclusie komt het Europese Hof nu ook.

  Like

 2. Jean zegt:

  Ik had echt geen ander standpunt aanvaard, het is toch te zot voor woorden omlopende zwarte vuilzakken te zien bewegen, levensgevaarlijk ėn onveilig voor ons wel te verstaan. Het grootste tuig kan er zich in verstoppen.

  Like

 3. Pingback: Bij GeenStijl begrijpen ze de Vrijheid van Meningsuiting niet | E.J. Bron

  • paulzwueste zegt:

   @Martien Pennings. Inderdaad. Geen Stijl doet regelmatig héél goed werk met hun videootjes over wegmisbruikers en hun verslaggevers die in een duw en trek-discussie zijn verwikkeld met ’n EU-dief of primitief zwarte ambassadeknecht… Maar als je op die site je mening zegt over èchte misstanden krijg je geheid ’n ban. Ik kan er over meepraten. Het rare aan geen Stijl is dat de schrijvers zèlf de meest ordinaire straattaal gebruiken. De woorden: “kut, klootzak, lul, grootste droplul van NL!, enzovoorts, staan in praktisch elk bericht. Wilders wordt stelselmatig en consequent vernedert en ten aanzien van de islam hanteren ze de politiek: “het zijn nu eenmaal klootzakken, want hoe vindt je dit…” Maar ze daadwerkelijk aanklagen voor zaken die hier of in het buitenland gebeuren… nee dat doen ze niet. Inderdaad. Geen Stijl heeft ’n héél dubbel gezicht. Zij zijn de hypesite en daar doen ze hun best voor, om het zo te houden!

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  Waarom moet ik nou opeens aan een paardenvoerzak denken?

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Hier lopen er ook een paar;hopelijk niet lang meer!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Zal wel teruggedraaid worden.
  Er gebeuren rare dingen.
  Die rechters zijn ook niet te vertrouwen, zou er geen moslim tussen zitten?
  Dat het nog zover moet komen, dat verbod, is van de gekke.
  Maar slechts mijn mening.

  Like

 7. janfreak zegt:

  Je weet nooit of er een vrouw of een terrorist onder zo’n boerka zit. Bij de aanslag in Londen hadden ook twee terroristen zich in boerka’s gehuld.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Het is een piepkleine begin ;nog moeten wij ze allemaal kwijt zien te raken.Hun aanwezigheid is tegen de wil en wetten van onze God.Exodus 20 de 10 Geboden.vers 1-26.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Het artikel onderschrijf ik voor 100%. Maar wat de HANDHAVING van dat VERBOD in Nederland betreft, daar komt geen FLIKKER van terecht, mensen. Onze door en door laffe politici, van links tot rechts houden dat tegen!

  Like

 10. Pingback: boerka hier…boerka daar… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 11. roger catrysse zegt:

  Het is toch spijtig? dat al deze mooie burkas uit het straatbeeld gaat verdwijnen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s