‘Pak de islamitische terroristen en hun sponsors aan, nu!’

Screenshot_16

De “Nederlandse” oud-militair Yilmaz geeft in Syrië onder meer trainingen aan tegenstanders van het regime van president Bashar al-Assad

(Door: Geert Wilders)

Als we nu niet met een keihard actieplan komen om onze burgers te beschermen tegen de dreiging van islamitische terreur, dreigen we ook dit keer te laat te komen, schrijft PVV-fractievoorzitter Geert Wilders.

Maandag maakte de AIVD bekend dat zij serieus rekening houdt met een grote terreuraanslag in ons land. Meer dan tien jaar heeft het establishment de ogen gesloten voor het islamitische gevaar. Op 11 september 2001 joegen Al-Qaida-terroristen in New York en Washington duizenden mensen de dood in. De alarmbellen gingen af voor de hele vrije wereld. Ook voor ons. 9/11 maakte duidelijk dat elk land vroeg of laat ten prooi kon vallen aan een grote aanslag als de islam niet radicaal bestreden zou worden.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op ‘Pak de islamitische terroristen en hun sponsors aan, nu!’

 1. Cathja zegt:

  Ja, onze overheid maakt hier een kapitale en onvergeeflijke fout richting haar burgers! Zó lang zó indringend gewaarschuwd, en tóch maar ‘netjes’ willen blijven. Ze hebben hun koppen in het zand gestoken, want ook onze overheid zag wel degelijk dat er gevaar dreigt, maar maatregelen nemen? Nee, ze hebben zeer slappe knieën, en totaal geen ruggengraat! Gewoon ontkennen dat we dik in de problemen komen te zitten, dus wegkijken.
  Bovendien houden ze de oliesjeiks liever te vriend, want stel je voor dat de kraan dicht gedraaid gaat worden als we hen de oren zouden wassen! Immers, S. Arabië is één van de hoofdsponsors van alle islamitische terreur, wereldwijd. Negen van de elf terroristen op 9/11 kwamen trouwens uit S. Arabië. Maar we spreken hen daar niet op aan, want hun tenen zijn erg lang, en moslims dulden ook nog eens geen kritiek van heidenen.
  Het is nu een kwestie van tijd dat ook in ons land (veel) bloed gaat vloeien. Wanneer geeft men nu eens publiekelijk toe dat Geert Wilders (en vóór hem Janmaat en Fortuyn) hier al heel lang aandacht voor vraagt, maar dat men deze waarschuwingen helaas in de wind heeft geslagen? Wie kunnen we aanspreken als het hier gruwelijk mis gaat?

  Dan zullen ze de handen wel weer in onschuld wassen. Het zou goed zijn als ze eens een tijdje in de leer zouden gaan in Israël. Daar laten ze niet met zich spotten, en treffen maatregelen die noodzakelijk zijn voor de veiligheid van het volk.
  Zo hoort het ook!

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Cathja,als het mis gaat zijn ze ,zoals gewoonlijk,”geschokt”!En daarna drinken ze er een glaasje op,om het feit te vieren dat zij geen slachtoffer zijn,maar wij!

   Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Staat er eindelijk weer eens een normaal stukje in de Azijnbode.
  Wel een opmerking hierover: velen menen dat haattuigh / jihadisten hun Nederlanderschap verliezen wanneer ze elders gaan vechten, maar dit is onjuist.
  – ze treden niet in dienst van een ander land
  – ze nemen geen dienst in het leger van een ander land
  – ze gaan vrijwillig moorden, zonder dienstverband
  – tweepaspoortengebroed kan vrij dienst nemen in het leger van het land van hun ouders.
  – Turken hebben altijd al dienstplicht in Turkije bijvoorbeeld
  Onze overheid heeft lang geleden al grote fouten gemaakt op dit dossier en daarom hebben we geen beleid om haatstrijders uit te zetten en al helemaal geen mogelijkheden om hun terugkeer te voorkomen. Zolang H&I nog verder kunnen worden uitgeknepen zullen ze er wel weer bakken met geld tegenaan gooien, zonder enig resultaat natuurlijk. Net als anders.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Ze kunnen een spoedwet er binnen 24 uur door jassen,maar ze willen niet.Dat is het verschil;waar een wil is,is een weg!

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Zelfs op dit blog wordt onder dit soort foto,s vermeld dat het om de “Nederlandse” oud-militair Yilmaz gaat.
  Het zou toch beter zijn dit persoon te omschrijven als:”Een lid van de 5e Colonne, die op slinkse wijze de NL-nationaliteit heeft verkregen….etc ”
  Dat zo,n soort bij de NL-se krijgsmacht heeft behoord, geeft toch wel te denken.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   ???? “Nederlandse” staat onder de foto toch niet voor niets tussen aanhalingstekens, of ben ík nu gek?!

   E.J.

   Like

   • rs zegt:

    Ik zie geen aanhalingstekens hoor.Ik durf niet te zeggen dat U gek bent, maar ik ZIE ze niet………………
    Dit staat er:
    De Nederlandse oud-militair Yilmaz geeft in Syrië onder meer trainingen aan tegenstanders van het regime van president Bashar al-Assad

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    U heeft gelijk!! Het was mijn bedoeling om Nederlandse tussen aanhalingstekens te plaatsen, maar blijkbaar bij het plaatsen vergeten. Nogmaals excuses. Nu staat het woordje onder de foto er wel als volgt: “Nederlandse”

    Webmaster

    Like

   • delamontagne zegt:

    Het staat .hier bij mij niet tussen aanhalingstekens, MAAR ik verwijt U niets. Ik wilde alleen benadrukken dat vrijwel overal, altijd deze lui Nederlanders worden genoemd.Dus niet speciaal op dit blog. En het valt me op dat meer reageerders deze mensen geen NL-ers vinden………….

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Excuses! Zie mijn comment van 19:11 uur!!

    Webmaster

    Like

 4. lucky bee zegt:

  Ik ben het helemaal met Wilders eens.Hoewel wij de islam altijd kunnen verslaan,zie de geschiedenis.Is op ze voorberijdt te zijn toch nuttig.Denk aan Karel Martel, Jan Sobiesky,Don Juan,Jan Pieter Zn Coen.Ze hebben allemaal bij gedragen dat de islam een spaar olielampje was gebleven.Met Jezus Christus zullen wij ook dit keer ze op de sodemieter geven.

  Like

 5. rs zegt:

  Ik begin met de dag meer, meer, meer …………..RESPECT voor Geert Wilders te krijgen!!!!!!!!!!!
  Wat hij AL TIJDEN PROBEERD TE ZEGGEN!!!!!!!!
  maar “MEN” is horende zien en doof!!!!!!!!!!

  Like

 6. rs zegt:

  En dan dit zinnetje:De Nederlandse oud-militair Yilmaz geeft in Syrië onder meer trainingen aan tegenstanders van het regime van president Bashar al-Assa
  =========================================================================

  Wat is aan deze gast Nederlands ???? Ja, het paspoort………………. Onze gesneuvelde Nederlandse militairen zouden zich omdraaien in hun graf…………………

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  De Aivd heeft nog de mensen,noch de mogelijkheden om ons hier tegen te beveiligen.En Timmermans zetst maar rustig verder,maar onderneemt ook niets,net als de rest!Wilders is de enige,maar ja,je zou eens naar hem luisteren,he?Onmogelijk bij die arrogante,zich boven het volk verheven voelende,kliek in Den Haag!De enige oplossing is die welke hier al zo vaak,en terecht,werd aangedragen;paspoort ontnemen,alsmede uitkering,en over de grens zetten,voorgoed,met familie en al!De grenzen vandaag nog sluiten en laten bewaken:fuck de EU!Die zoeken het zelf maar uit;het zijn onze levens die hier op het spel staan,niet die van hen!Daar hebben ze wel voor gezorgd,dat tuig!

  Like

 8. Jean zegt:

  Ze gaan naar ginder om te sterven?
  Waarom dan niet dadelijk als ze ginder aankomen?
  Als het nu zou zijn om die islamsmeerlapperij uit te roeien dan zou ik het nog kunnen toe juichen maar ach, dat laatste komt er sowieso binnen afzienbare tijd in Europa want Europa zal totaal islam/moslim vrij gemaakt worden, zeker weten.
  Moslims zullen hier geen rust meer kennen, niet wij maar zij zullen 360 graden rond hun moeten kijken incl. de lafaards en verraders onder eigen volk want de houdbaarheidsdatum van die perverse smeerlapperij is reeds lang overschreden, daar wij beschaafde burgers zijn doen wij dat steeds zonder geweld maar wel heel efficiënt.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Als het aan de politieke elite van CDA,PvdA,VVD,D66 ligt, gebeurt er helemaal NIETS. Deze partijen dragen de verantwoordelijkheid voor de instroom van horden moslims sinds 1975! En dan zouden zij deze dreiging van moslims moeten aanpakken? Gelooft U het zelf?

  Like

 10. koddebeier zegt:

  De zgn. ‘goede’ moeten maar onder de kwade lijden, Alle moslims het land uit !!!
  Of wachten we de eerste bomaanslag af met een paar duizend doden ?????

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Trouwens al de extra kosten die gemaakt moeten worden voor het beveiligen van gebouwen, instanties en mensen moeten maar op de moslimgemeenschap verhaald worden doormiddel van een extra beveiligingsbelasting !!

  Like

 12. roger catrysse zegt:

  Volgens mij is het al veel te laat . Ze zitten nog enkel te wachten op een goed moment om toe te slaan maar aanslagen komen er zeker, zeker weten

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Ik blijf erbij dat de KLIEK in Den Haag, NIETS ZAL ONDERNEMEN TEGEN DE HAATBAARDEN! Want zouden ze dat doen, dan geven ze toe dat: JANMAAT,FORTUYN en WILDERS GELIJK HEBBEN/of HEBBEN GEHAD! Zo steekt dat in elkaar, en dat crapuul in Den Haag offert nog liever ons op!

  Like

 14. Driek zegt:

  Maar, meneer Hendrix, ze zullen in Den Haag uiteindelijk toch iets moeten ondernemen, want er komt een moment dat zelfs onze bewindslieden, dus al die volgelingen van dat pro-islamitische gedachtegoed, moeten inzien dat we met de mohammedanen in oorlog leven, en dan slaan ze – of op de vlucht – of ze trekken ten strijde, maar er zal toch eens een keuze gemaakt dienen te worden. Ik ben alleen bang dat we te laat zijn, we zijn nu werkelijk toe aan harde maatregelen. Maar als ik dan zo’n man als Ivo Opstelten hoor praten, en de man is nu zeventig jaar, dan zie ik er weinig heil in, het is een kindse man.

  Like

 15. Jade zegt:

  Tjonge jonge, zo`n artikel in Volkskrant.
  Ik val van m`n stoel…
  Wordt Nederland dan eindelijk wakker???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s