VIDEO: “Ze komen…”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Trucker)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

27 reacties op VIDEO: “Ze komen…”

 1. janfreak zegt:

  Ben het daar volkomen mee eens, willen we voorkomen dat onze cultuur totaal teloor gaat en ons een manier van leven opgedrongen wordt waarbij we ons totaal niet kunnen vinden. Wij hebben altijd de naam gehad een tolerant land te zijn en dat moet ook zo blijven.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Dit willen wij niet!

  Wij willen ons land weer terug. Ons land, zoals we dat hebben gekend toen er hier nog amper moslims waren.
  Het is het land van ons, onze ouders, grootouders en verder voorgeslacht. Wij willen hier geen moskeeën, maar hebben niets tegen kerken en synagoges. We willen niet langer worden verplicht om ons aan te passen aan de rituelen en ‘feesten’ van met name de moslim-medemens. Het wordt ons opgedrongen. Wij willen terug naar de tijd dat er nog geen halal-voedsel verkocht werd in Nederland.
  Wij willen geen brutale moslima’s meer op de markt, die menen dat zij het recht hebben voor hun beurt te gaan, terwijl u en ik fatsoenlijk op onze beurt staan te wachten.
  We willen niet te horen krijgen: “wacht maar tot wij hier de baas zijn”, of uitspraken die nog krenkender zijn voor de autochtone Nederlanders. We willen dat we weer veilig over straat kunnen, dat onze meisjes niet meer voor ‘hoer’ worden uitgescholden, dat de Joden en de homo’s niet meer belaagd en beschimpt worden.

  De lijst met zaken die wij wel en niet willen is nog veel langer, en iedereen kan er het zijne of hare aan toevoegen, maar het allerbelangrijkste is: wij willen ons Nederland weer terug!

  Dát willen wij wél..!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 23.50. uur, op 1/7. Beter had ik het niet kunnen verwoorden, Cathja!

   Like

  • Driek zegt:

   Cathja zegt: De lijst met zaken die wij wel en niet willen is nog veel langer, en iedereen kan er het zijne of hare aan toevoegen, maar het allerbelangrijkste is: wij willen ons Nederland weer terug!

   Dat willen de lezers van deze site allemaal beste Cathja, maar het merendeel der Nederlanders blijven hardnekkig stemmen op de verkeerde partijen, en het is ze niet aan het verstand te brengen, dus verwacht maar niet dat wij ons Nederland weer terugkrijgen, we zijn al te ver doorgeschoten.

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  …en ze zijn niet meer te stuiten; er zijn er te veel van…

  Like

 4. Heftig die vergelijking, maar helaas wel realistisch…

  Like

 5. Avidia zegt:

  janfrank, onze cultuur zijn we al kwijt, weggegeven door onze z.g. bestuurders en de EU.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Het lijk wel een Nazi Propaganda?Maar ze zijn wel net zo gefaarlijk als de Nazi’s maar ook de Socialisten die het mogelijk maakt dat zij bij ons kunnen leven en onze cultuur en geloof naar de Haaien worden gestuurd

  Like

 7. Jan zegt:

  Het hele probleem is makkelijk op te lossen

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Ze vermeren zich wie een rattenplaag !

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  Geheel mee eens Nick van Riel!

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Ik heb het filmpje nog eens bekeken: de ‘zwarte dood’, letterlijk en figuurlijk.
  Daar komen ze aan, degenen die onze hoofden willen afsnijden!!!
  Ik zou ook graag de vergelijking met onderstaande plaag willen trekken; dit ongedierte vreet eveneens in een mum van tijd alles leeg en kaal:

  Als er zich straks meer moslims dan westerlingen in dit rottende land, ‘bestuurd’ door verraderlijke frauderende leugenachtige criminele graaiers en ‘koninklijke’ machtswellustelingen bevinden, zijn we absoluut aan de duivel overgeleverd en totaal verloren…
  En dit alles geschiedt op onze kosten; we worden met harde hand gedwongen om onze eigen ondergang te financieren terwijl we moeten toezien hoe onze ouders/ouderen tot op het bot worden uitgeperst.
  Voor hen -en zeer binnenkort voor ons- is er geen cent meer…
  Een agressieve parasiterende islamiet is immers veel meer waard dan een bejaarde die ‘op’ is?!

  Like

 11. Yvonne van Cleef zegt:

  Volgens mij moeten we eerst van die linkse kankerbakken af,die dit alles mogelijk maken;je kunt niet op 2 fronten tegelijk vechten.Alhoewel;vele handen maken licht werk;het is het proberen waard,want….ook ik wil mijn land terug,en weer eens ontspannen over straat kunnen gaan!

  Like

 12. bigljohn zegt:

  Wij hebben helaas niets meer te willen, daar is het al reeds veel te laat voor. Geen vijf voor 12, maar 5 voor 4 in een diepzwarte nacht. Binnenkort komen vele aanslagen in NL van Jihad strijders, het begin van een kalifaat. Ik ben benieuwd hoe goed of slap de overheid hier mee zal omgaan. Er is nog steeds een weg terug naar het goede mogelijk, maar die word wel steeds moeilijker en moeilijker, en is misschien al onmogelijk geworden !

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Ze komen, ja, maar behalve door toedoen van de EU is dat tevens door toedoen van het té grote aantal goedmenselijke idioten, dat nogv steeds denkt, dat ratten van die énige huisdiertjes zijn…..
  Wil het tij worden gekeerd, dan zal toch allereerst die idioten aan het verstand moeten worden gebracht,dat het binnenhalen en doodknuffelen van dit (on)gedierte onherstelbare schade toebrengt. -Anders blijven ze het maar van de leveranciers -de EU- afnemen…..
  En hoe brengt men dat figuren aan het verstand, die is ingehamerd dat deze reële gedachte ze tot de vreselijkste dierenbeulen maakt? (Onder andere door diezelfde leverancier dus)
  Uiterst moeilijk, om niet te zeggen: Ondoenlijk!

  Like

 14. Willie zegt:

  Wanneer richten wij eens ONS ontvangs-comite op voor deze kl….zakken ?? Heb daar wel paar leuke ideetjes over

  Like

 15. helletocht zegt:

  Dit is de grote samenzwering die al lang geleden ( rond 1970) in het geheim in het Midden-Oosten is afgesproken. Men weet daar dat wij toch te zwak zijn om weerstand te bieden. Onze z.g. democratie is de achilleshiel van ons bestel. We bespreken, onderzoeken, maar ondertussen laten we ons bezetten. Over een aantal jaren zal blijken dat wij de essentie van onze vrijheid niet hebben begrepen. Vrijheid vraagt er ook om verdedigd te worden, met alle middelen. De bezetters zijn er al, in grote getale, maar de collaborateurs van links zijn er nog langer, en ook in fikse aantallen. Zij verdienen hun geld in de asielindustrie. In de tweede wereldoorlog waren Nederlanders ook in grote aantallen bereid voor de moffen te werken, als er maar verdiend werd.
  Het wordt alleen maar erger! Als de dromen van links waren uitgekomen hadden we nu de ideale maakbare maatschappij gehad. Ze hebben echter het tegengestelde bewerkstelligd. Onze relatief homogene samenleving met plichten, rechten, verworvenheden, en vrijheden waarvoor we betaald hebben, is kapot gemaakt, mede door de vele miljarden die naar de allochtonen zijn gegaan. Pure kapitaalvernietiging, er is niets van terecht gekomen. Tel daarbij op de ellende die graaiers, privatisering, politici, kampertuig, criminelen, en open grenzen veroorzaken, en je weet de brave Nederlander is kaputt!!!

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Kan wel zijn,maar we kunnen ook weer opbouwen!Zo gauw we dat geteisem verwijderd hebben;niet goedschiks=met behulp van de regering,dan maar kwaadschiks!

   Like

   • Driek zegt:

    Yvonne van Cleef zegt:Kan wel zijn,maar we kunnen ook weer opbouwen!

    Beste Yvonne, ik vind dat een mooie optimistische gedachte van u, maar ik ben bang dat we te laat zijn, en van onze regeringslieden hoeven wij niets te verwachten, dat zijn onnozele dommeriken.

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Verwacht ik ook niks van;daarom dan dus maar kwaadschiks!Ik ben tegen geweld,maar als het niet kan zoals het moet,moet het maar zoals het kan.Ik ben tenslotte geen lemming!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s