De vijand is onder ons, maar niemand slaat er acht op

Screenshot_15

Nietsontziende terroristen of “getraumatiseerde jongens”? 

(Door: Afshin Ellian)

Ze blaffen hard maar doen ons niets, zeiden de Nederlandse nihilisten over jihadisten die onze rechtscultuur bedreigen. Wanneer stopt deze levensgevaarlijke onverschilligheid?

De vijand had zich reeds in geschriften aangekondigd. Maar niemand geloofde hem. De zelfverzonnen kantiaanse sprookjes over de eeuwige vrede, die werden wel geloofd. Terwijl de eeuwige vrede van Immanuel Kant, de vrede onder een gemeenschappelijke rechtscultuur impliceerde.

De postmoderne Kant van GroenLinks en de sociaaldemocraten kenden het begrip ‘eigen rechtscultuur‘ niet meer. De vijand presenteerde zijn plannen via beeld en geluid.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Jihad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op De vijand is onder ons, maar niemand slaat er acht op

 1. Cathja zegt:

  Waarschuwende woorden van de heer Ellian! Hoe vaak al heeft hij al aandacht gevraagd voor de extreme vorm van de islam, en hoe vaak al heeft hij gewaarschuwd dat ook ons land doelwit kan worden, als er niet wordt opgetreden tegen extremisten?
  Nederland is echter liever tolerant dan irritant, en laat het er gewoon op aan komen. Als dat niet zo zou zijn, dan waren er al velen hun NL-paspoort kwijt geraakt, tot ongewenst vreemdeling verklaard, en waren ze uitgezet of hadden een inreisverbod gekregen, na terugkeer van ‘hun missie’.

  Maar zoals met alles, zullen ook nu weer maatregelen worden aangekondigd als het eigenlijk al veel te laat is.
  Zoals nu dus…

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Afshin Ellian, een roepende in de woestijn. Er zijn er nog wel een paar, ik doe er zelf ook aan mee. De overgrote massa van de Nederlanders kijkt ’s avonds naar de TV om het voetbal te volgen en dat is het dan. Weet u, een groot deel van de moslims om ons heen kijken ook omdat hun tijd om ons te kastijden en te doden nog niet is gekomen. Zij wachten geduldig op het sein om in actie te schieten. Wacht u ook of overweegt u actie om die slachting te voorkomen?
  Wat geeft ons het recht om actie te ondernemen. Het recht van degene die hier al het langst is? Het recht van degene die bedreigt wordt om zich te beschermen? Denk ook eens even mee!

  Like

  • Tempelier. zegt:

   Ik dacht meer aan zelfbehoud, zolang de koran niet verboden is in dit land ben ik op mijn hoeden, zeker met Somalische buren die vinden dat ik een slaaf ben.

   Like

 3. Jean zegt:

  Bij het lezen van veel artikels wordt vaak het woord “niemand” of “iedereen” gebruikt persoonlijk ken ik geen enkel standpunt waar niemand of iedereen mee akkoord gaat.
  De vijand is onder ons, maar niemand slaat er acht op?
  Ik lees dan, De vijand is onder ons maar sommigen slaan er acht op, en die sommigen zijn er meestal veel maar daar slaat de media dan weer geen acht op en verzwijgen dan liever de waarheid.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Alweer zo’n allochtoon die zowel stukjes schrijft tegen de PVV en beweert dat niemand het gevaar van de islam, ook zijn geloof trouwens, inziet. Meneer Ellian is het dus ontgaan dat er al jaren enkele politici waarschuwen voor het haatgeloof en intussen doet hij ook wat het meeste schuift: schoppen naar de PVV. En dus blijft promoten, waar hij schijnbaar voor waarschuwt.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Ze blaffen hard maar doen ons niets….Honden niet nee, maar dit zijn de plaatsvervangers van de Duivel op aarde. Ze zullen geen rust kennen voor-alleer iedere NIET Islamiet door hun vermoord
  zal zijn. En daarna zullen ze elkaar gaan uitmoorden, en dit alles om zeer vage principes zoals een net iets andere geloofsbeleving in de nep-god Allah. Ze oefenen hiemee al in de Arabische wereld. Als we hun gang laten gaan, blijven er van de 6 miljard aardbewoners slechts een handjevol mensen over. Geen overbevolking meer, geen hongersnood in de wereld enz. enz. enz. Maar wij MOETEN de Islam gaan stoppen, vernietigen zelfs. Anders zijn we weer terug beland in het stenen tijdperk, waar de mensen elkaar om een kleinigheid de hersens insloeg met een primitieve knots. Alsmede stenigen en ledematen, cq hoofd afhakken, want dat hoort dan ook bij de – show – !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 17.52. uur, op 2/7. Inderdaad John. Gedacht vanuit hun wrede ideologie- let wel ik vind de islam, geen geloof- moet en zal iedereen zich onderwerpen aan hun waanzin, de islam. En daarvoor gaan ze, ook de zgn. gematigde moslims. Maar ik blijf erbij, dat de politici van “links tot rechts”, het meest schuld zijn aan deze invasie van moslims in Nederland en Europa.

   Like

 6. lucky bee zegt:

  Natuurlijk zijn onze vijanden onder ons, er wonen ca 1,5 millioenen moslims in Nederland.Mischien zelfs meer.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Lucky bee; Het zijn er 2,4 miljoen, oftewel zo’n 14% van de Nederlandse bevolking. En ook geen 4% (650.000) zoals ze ons van overheidswege willen doen geloven !

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Klopt Bigljohn,
    de overheid liegt hierover. In geval van twijfel, kijk naar buiten in de grote steden en constateer zelf dat de autochtoon een minderheid is geworden. En als je iemand achter een buggy ziet, dan is dat in 9 van 10 gevallen een moslima, zodat de toekomst er nog zwarter uit ziet. In Rotterdam worden wekelijks 100 aanwinsten genaturaliseerd en het zijn vrijwel allemaal moslims. Ieder week.
    De cijfers van de overheid dienen alleen het wegkijken van domlinx; er is geen invasie want zo staat het op papier. Er is geen probleem, want ik ben niet overvallen, enz.

    Like

 7. Auke zegt:

  Het is een heel goed stuk en klopt feitelijk. Voor een goede site hierover kan ik ook verwijzen naar http://www.answeringmuslims.com . Op deze site wordt, met behulp van de eigen bronnen van de islam (koran, haddiets en de sharia) dat de zogenaamde radicalen, gewoon de islam volgen. Deze “radicalen”zijn in feite de ware volgers van de islam. Het probleem is alleen dat onze leiders humanistisch denken. Men denkt dat het “radicalisme” door een goede opvoeding, veel pamperen en een goede opleiding, vanzelf over gaat. Als dit waar zou zijn, dan zou in de gehele westerse wereld geen jihadist te vinden zijn. Want men geniet in het westen goed onderwijs, wordt gepamperd (daar bedoel ik mee: de islam mag niet zo behandeld worden, zoals het christendom wel behandeld mag worden) en krijgt via diverse politiek correcte televisie programma’s en via de media, de “juiste”normen en waarden mee. Dat deze “radicalen” er wel zijn en gesteund worden vanuit de eigen gemeenschap, komt door hun geloof: de islam,
  Maar omdat iedereen, van onze leiders, vanuit het humanisme denkt (ook de mensen van de christenunie en de sgp), denkt men, oprecht: dat geloven, dat gaat vanzelf over. Zeker, wanneer men steeds slimmer wordt.
  In het humanisme (waarvan de “stichter” de priester Erasmus was)wordt beweerd dat elk mens “goed”geboren wordt, als een onbeschreven blad. Later is het humanisme, nog geënt op christelijke waarden en normen, overgegaan naar het atheïsme. Uit deze atheïstische vorm van humanisme zijn het communisme, het socialisme en het liberalisme geboren. Waarvan gezegd mag worden dat het liberalisme uitgaat van de eigen verantwoordelijkheid van het individu en de andere twee stromingen van de staat alles verwachten. Allen zijn het atheïstische stromingen. Natuurlijk zijn de normen en waarden die in al deze stromingen gelden, gestolen van het christendom. Een kniesoor die daar op let natuurlijk. Alleen doordat onze leiders oprecht denken dat de islam vanzelf overgaat, wordt er geen actie ondernomen. Men zegt wel: iedereen zijn eigen cultuur, maar men bedoeld: onze cultuur (de atheïstische) cultuur is leidend en iedereen zal zich daaraan, vroeg of laat, voegen. Het geloven zal vanzelf uitsterven en dat is logisch vanuit deze zienswijze. (Hoe het dan kan, dat er nog steeds miljoenen mensen naar de kerk gaan in Nederland, waar deze atheïstische zienswijze, dat geloven vanzelf uitsterft: via de media, via de kerk, via de scholen en via de opvoeding, overal in onze denkwijze is doorgedrongen. Kijk maar hoe de kerkelijke leiders, de afgodendienst die de islam is, blijven ondersteunen.Met als belangrijkste reden: laat ik maar aardig zijn over de islam, want het is 1 van de vormen van geloven. Dat Jezus daar heel anders over gedacht zal hebben, is heel erg aannemelijk te maken.)
  En daar zit het probleem: dat het geloven vanzelf over gaat, zal niet gebeuren, nu niet , over 100 jaar niet, nooit niet. Dit aanpassen aan deze atheïstische opvatting, zoals de kerkelijke leiders hebben gedaan, kan niet vanuit de islam. De seculieren zullen zich moeten aanpassen en niet de aanhangers van de islam. De atheïsten en ook de kerkelijke leiders zijn namelijk, door de geschiedschrijving te vervalsen naar de wensen van de seculieren, vergeten dat het christendom 1400 jaar gevochten heeft tegen de islam en dat de leiders van toen heel goed bewust waren tegen wat voor macht men aan het vechten was. Dat besef is weg en zal pas terug komen wanneer men beseft; dat het atheïsme onzin is, de bevolking beseft dat onze leiders letterlijk met onze levens spelen en dat er tegenover de leugen die de islam verspreid, alleen de Waarheid van Jezus staat en ja, daar mag echt voor gevochten worden. Jezus Zelf gaf zijn discipelen toestemming om zwaarden mee te nemen, Dus verdedigen van lijf, goed en het Evangelie mag!

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  De islam zal Europa veranderen in een continu oorlogsgebied. Kijk wat er van Libanon is geworden en Beiroet dat ooit het Parijs van het Oosten werd genoemd. Overal waar de moslim naar binnen komt lopen laat hij op termijn een vuilnisbelt van chaos en ellende achter. Zoals de moslim het voorheen nog overwegend christelijke Libanon kwam binnenlopen en achterliet zo zal het Europa ook vergaat. Het duurt niet lang en we hebben het niet meer in de hand. Ik denk dat er nog slechts enkele incidenten nodig zijn en de vlam slaat in de Europese pan. Laat op straat in Amsterdam, Parijs of Berlijn een openbare onthoofding plaats vinden waarin opnieuw triomfantelijk de koran in de hoogte wordt gehouden. Dan zal geen enkele David Cameron de boel nog kunnen sussen. Ik voorzie dat het getergde Europese volk land voor land zal opstaan en de gevolgen voor de moslims die nu hier verblijven zullen niet meer te overzien zijn. Er komt een era op ons af waarbij de 1ste en de 2de wereldoorlog spielereien zijn geweest. Waar de eerder genoemde oorlogen nog voornamelijk frontoorlogen waren wordt de uiteenzetting met de islam een oorlog die zich gaat afspelen in praktisch elke stad en dorp alwaar concentraties moslims vertegenwoordigd zijn. De Europeaan gedwongen door de laffe bestuurlijke elite zal niet anders kunnen dan zelf de wapens opnemen om de islamitische horzel van zich af te slaan. Ik voel in elke zenuw van mijn lichaam dat dit gaat gebeuren en dat dit de toekomst gaat worden van onze kinderen en kleinkinderen. De islam zal wat betreft haar religieuze plicht tot expansie nooit stoppen uit zich zelf.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @guusvelraeds: 00.28. uur. Daar ziet het absoluut naar uit meneer Velraeds!

   Like

  • Cathja zegt:

   Als uw voorgevoel uitkomt, @ guusvelraeds, dan konden er nog wel eens heel wat lijken uit de kast gaan komen. Stel dat wij in staat zijn om onszelf te verdedigen, dan zijn er altijd nog landen zoals Iran, Irak, S. Arabië, die het niet laten gebeuren dat hun geloofsbroeders en -zusters verdreven worden uit Europa. Ik vrees dat genoemde landen met zeer zwaar geschut ons totaal zullen vernietigen! Onze wapens zijn kinderspel bij wat zij ons aan kunnen doen.

   De toekomst is inktzwart. Ik vrees voor de levens van onze kinderen en kleinkinderen! Mijn kwaadheid over hoe de Nederlandse overheid met onze veiligheid omgaat, is zeer groot! Bezuinigen op veiligheid! Hoe kan je het in hemelsnaam bedenken, in een tijd waarin zowat de halve wereld in brand staat?!!!

   Mijn vrees is ook dat D66 nog eens gaat regeren. Dan kunnen we wel helemaal inpakken, want van deze partij verwacht ik alleen maar een heleboel ellende!
   De wereld is door en door verrot!

   Like

 9. Avidia zegt:

  Houdt je hart maar vast.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s