Het moslimasnijseizoen is weer aangebroken in de EU

Screenshot_8

Duizenden moslima’s in Groot Brittannië zullen deze zomer weer besneden worden. Een half miljoen vrouwen binnen de EU zijn besneden. Ieder jaar lopen binnen de EU 180.000 vrouwen het risico om besneden te worden.

En, wat doet de EU? Bouwen en benoemen?

Dit besnijden gebeurt voor een groot deel in het land van herkomst, door de lokale prutsers, voor een deel bij gediplomeerde slagers in gespecialiseerde moslimlanden en voor een deel gewoon thuis. Dat weten we over Engeland (maar het zal in andere EU landen niet verschillen):

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

18 reacties op Het moslimasnijseizoen is weer aangebroken in de EU

 1. Cathja zegt:

  Ja, en als er dan complicaties optreden, vroeger of later, dan draaien de Britse ziekenhuizen er zeker voor op om de schade (enigszins) te herstellen, of om andere medische zorg te verlenen? Ik zou zeggen: bekijk het dan ook maar, want je hebt willens en wetens deze ingreep laten verrichten, omdat allah en/of zijn profeet dit heeft voorgeschreven (1400 jaar geleden)! Dan moet je de gevolgen daarvan maar dragen.
  Wat ons land betreft: er moet op korte termijn wetgeving komen, waarin staat dat vrouwen die moedwillig zijn besneden, geen enkele aanspraak kunnen maken op medische hulp, welke vergoed wordt door de zorgverzekeraar natuurlijk! Als ik mijn lichaam laat verminken hoef ik ook niet bij mijn zorgverzekeraar aan te komen als ik in de problemen kom.

  Stom volk!!

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Die foto… bah, een sinistere gluur-gleuf (al dan niet voorzien van horrengaas) in een vuilniszak; die associatie krijg ik meteen.
  Dat moslimvolk hééft wat met snijden en gleuven; ‘godsdienst’waanzinnige zieke geesten zijn het.
  Het moet -vooral bij een hittegolf- toch ontzettend zweten, broeien en stinken onder al die lappen?
  Die hoofdhuid zal ook wel enorm rieken.

  Like

 3. Driek zegt:

  Het is natuurlijk reuze zielig voor die vrouwen, maar ik vind dat wij ons al genoeg bekommeren om die primitieve lieden, het is daar al eeuwenlang een traditie om vrouwen te besnijden, en die vrouwen laten het al eeuwenlang toe, ik heb er schoon genoeg van, laten ze het zelf maar oplossen. En zolang die vrouwen in die tenten blijven lopen en geen enkel verzet plegen, zoals bijvoorbeeld een Ayaan Hirsi Ali, zoeken ze het zelf maar uit, er is iedere keer wel weer wat anders met die lui, we blijven aan de gang. Wij hebben het hier ook allemaal zelf moeten doen, en wat moet je in hemelsnaam beginnen tegen mensen die de schaamlippen van vrouwen afsnijden, dat is toch een hopeloze zaak? Ze moeten gewoon allemaal terug naar land van herkomst, kunnen ze lekker snijden en hakken, ze hebben hier niks te zoeken.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Vrouwen besnijdemis is niets anders als vrouwen frigiede te maken,ze kan dus haar levenslang nooit de hemel op aarde kunnen beleven.Ze wordt belazerd. door hun profeet Mohammed.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Kunnen ze niet bij de nek beginnen.

  Like

 6. oud-marinier zegt:

  Heb het een beetje gehad met deze geloofs fanaten… laat ze lekker doen joh….Die Moslima’s hebben toch OOK altijd zo’n GROTE BEK over hoe goed en geweldig de ISLAM wel niet is. Laat ze dat dan ook lekker ondervinden.

  Like

  • Driek zegt:

   Juist, oud – marinier, die moslima’s vertellen ons altijd hoe mooi en fijn en spiritueel dat geloof van ze is, nou, dan zullen ze het weten ook. Ik zou zeggen, beste moslima’s, eventjes doorzetten, het doet wel pijn maar dan heb je ook wat. Doe maar alsof je bij de tandarts bent, tenminste voor zover ze daar tandartsen hebben.

   Like

   • Hennie zegt:

    Heel oneerbaar naar vrouwen…….Mohammed…….burn baby burn…..

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Beste Driek , ik dank u voor uw steun….en laat ze er maar lekker van genieten , zou ik zeggen.

    Like

 7. roger catrysse zegt:

  Het besnijden zou moeten gebeuren bij 18 jarigen Ik denk dat er veel minder besnijdingen zou plaatsgrijpen

  Like

 8. johannes zegt:

  wat mij betreft allemaal,en zo dat de voortplanting daarna onmogenlijk is,maar de heren voor die tijd even van beide ballen ontdoen.

  Like

  • fleckie zegt:

   OMDAT ze dan in EUNUCHEN ‘veranderd’ zijn IS er een ‘VROUWENOVERSCHOT’ die dan in ‘harems’ mogen verder ‘leven’. ……Doordat ze voor ghomeni, (WEL beveiligd door zijn ‘lijfwachten’ dus zo graag wou hij ook nog niet naar de ‘beloofde’ maagden!!) …jongentjes,met sleutels om hun hals, de mijnenvelden mochten ‘schonen’ met hun levens, begon er immers een ‘vrouwenoverschot’ zodat de mannen later meerdere vrouwen mochten huwen.

   Like

 9. Tempelier. zegt:

  Als die besneden vrouwen niet opkomen voor hun onbesneden kinderen zal er niets veranderen.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Tistochwat zegt:
  2 juli 2014 om 13:39
  Hou op, ik word er misselijk van, hygiëne is ook niet iets wat ze geleerd hebben, word er misselijk van.

  Like

 11. Avidia zegt:

  oud-marinier zegt:
  2 juli 2014 om 14:36

  Zo is het, ze willen niet anders, Nederlanders zijn kaaskoppen, alleen maar goed om hen in hun onderhoud te voorzien, ze spuwen op ons, als jullie dat maar weten.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Avidia:02.59. uur. Dat klopt Avidia, ze spuwen op ons, en haten ons! Maar ze HATEN ONZE UITKERINGEN NIET,HOOR! Bedankt VVD,PvdA,CDA,D66, voor deze INVASIE der ONAANGEPASTE MOSLIMS! Maar niet echt hoor.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s