Rudi Vranckx: “Dit is Jihad Incorporated”

Screenshot_18

Rudi Vranckx is normaal gesproken een oerdomme linkse lul, maar de werkelijkheid van de islam is nu blijkbaar ook voor hem zodanig onontwijkbaar geworden dat hij gewoon een verstandige analyse pleegt. Zou onze quasi-elite dan toch langzaam uit haar coma komen?

Bekijk hier de video (vanaf 5:28):
http://deredactie.be

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Rudi Vranckx: “Dit is Jihad Incorporated”

 1. Vederso zegt:

  Vrij naar Hans Jansen: Wie het nu nog niet weet, die kan wel op het dak gaan zitten.

  Like

 2. Theo Prinse zegt:

  Rudi Vranckx heeft niet door dat Obama achter ISIS staat

  Like

 3. GT zegt:

  Nee die linkse ratten, voelen de bui al hangen en ze zullen hiervoor aan schandpaal gaan.
  Zijn ze nu helemaal besodemieterd, je hebben je land verraden lafbekken.

  Like

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  Mijn haren staan nog steeds recht over eind op mijn armen… ik heb nog niet t idee dat die Vrankx en al zéker niet die TRUT v e omroepster, die NTONATIE, die WOORDKEUS, die manier van KIJKEN erbij, ik kàn haar niet meer verdragen net zo min als die gore ‘Kathleen’ als ik t goed heb, ook een linxe omroepster met een linxe echtgenoot en beide werken geloof ik bij de belgische tv ik zeg met opzet niet ‘bij de Vlaamse tv’ want volgens mij zijn t stiekem frankofielen bij t leven! Ik kàn er niet meer tégen goddorie!!
  Als DIT zou betekenen dat die idioten die quasi-elite langzaam uit hun coma komen dan heb IK dat iig NIET door, G_d wat STOREN mij die linxe gutmenschen en ooo wat GUN ik ze een persoonlijke ontmoeting op een verlaten wal kade met 50 jihadisten die ‘ongelovigen’ zien… en WIJ weten allemaal allàng wat die jihadisten dan t liefste DOEN! BAH BAH BAH ik kàn t niet meer verdràgen! t Gaat verdorie ten koste van ONS, die dit alles al jàren zien aankomen en gebeuren en toeslaan en verbreiden en verspreiden… ik ben goddorie al 65 so what mr mijn kids en kleinkids en alle mensen die ik een warm hart toe draag? OOK diegenen die mij lief zijn en zeggen dat ik spoken zie en een discriminerende racist ben…

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Scarlatti,denk om uw bloeddruk;u bent nog hard nodig!Juist voor uw kinderen en kleinkinderen!En nog iets:u gaf vorige week een link om iets naar u toe te sturen,maar hij werkte niet.Dus niet dat u denkt alleen te staan,want dat is niet zo.Hier zullen meer mensen tegenaan zijn gelopen.Hoe krijg ik contact met u?Misschien via mijnheer Bron?

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Rustig, Scarlatti: Ik begrijp volkomen, wat U zo dwars zit: Die intonatie, daaraan kunnen die mensen niets doen; die zit er ingebakken. Vlààms is dat: De vreselijkste toestanden op zachte, verzoenende toon behandelen, een beetje zangerig, luchtig, of het alles bij elkaar niet zo erg is, of alles bespreekbaar moet blijven. Nu vínden deze figuren dat ook wel, want het zijn LINKSE figuren en die maken er nu eenmaal een levenswerk van om alles te relativeren, wat met de islam te maken heeft. En in het geval van de Vlamingen helpt dat zangerige toontje ze daar mooi bij, dus dat is alweer meegenomen.
   Ik heb trouwens het idee, dat het Martien Pennings, bijvoorbeeld, net zo ergert als jou: Niet voor niets had hij vorig jaar nog een artikel met de titel: “Verzuip Kathleen Cools in de kokende olie,” als je het je nog herinneren kunt. Ik heb er later, naar aanleiding van een andere uitzending met het wicht èn met Bert Anciaux als gast, nog over gegrapt: Toen schreef ik iets van: “Je zou bijna een vaatje van jouw kokende olie laten aanrukken om zowel Kathleen als Bertje Bléiter even op temperatuur te brengen!” Het toontje komt op ons, Nederlanders, nu eenmaal te indirect, kool-en-geit-sparend over. Dat wekt ergernis.

   Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik zie nu de reactie van Theo Prinse staan… dat die Vrankx niet door heeft dat obama achter isis staat… PRECIES!! Vandaar dat ik ook al zei dat ze volgens mij NIET uit hun coma a h ontwaken zijn… KIJK naar die gezichten, hoor hun opmerkingen, hoor de intonatie, maar er IS GEEN wétenschap, GEEN kennis van zaken… ja ze zijn verbijsterd, dat wel… maar precies ‘wààrom?’ ze zien er eigenlijk in MIJN ogen dan uit alsof ze water zien branden maar dat met man en macht proberen te rationaliseren wat zelfs voor hèn niet mogelijk is kennelijk… ze proberen een beetje ‘matter of fact’ te doen… naw ook nog als de jihadi’s luid gillend allllaaah hakkubar haar slaapkamer in stormen en bij hem ‘het buro’ instormen zal ie NOG zijn theedoek om hebben en zeggen ‘rustig rustig, laten we er even over praten’…. het RUND!

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  De schandpaal is hopelijk niet het enige dat u voor hen in gedachten heeft!Tenslotte hebben zij het zo ver laten komen,alle waarschuwingen van Jan Maat,Pim,Geert en vanuit de bevolking ten spijt!Met alleen een paar eieren naar hun kop,in de schandpaal????Dan zijn ze “geschokt”,en daarna gaan ze gewoon weer verder waar ze gebleven waren!

  Like

 7. Scarlatti Bombatti zegt:

  GEERT wéét t! Zoals gewoonlijk!

  Sta volledig achter je! @geertwilderspvv Geert over jihadgangers 02-07-2014 https://www.youtube.com/watch?v=U_6GszNMqi8

  Wàt die STOMPZINNIGE ‘reporter’ ook weer denkt te moeten ‘vragen’!!! Ik zou m zoooo een stomp willen geven! HOE STOMPZINNIG kan een mens ZIJN?!!

  Like

 8. dgneree zegt:

  Die Rudi Vranckx doet er wat lacherig en verwonderd over, maar pas op:
  Je zal de kost moeten geven aan degenen in Europa die op dit moment aan het plannen en het plotten zijn, hoe in Europa de weg gebaand kan worden voor dit initiatief. Het doel is immer dat de hele wereld geïslamiseerd wordt en iedereen onder het kalifaat valt.

  Wees op uw hoede mensen! de analysten beschouwen het allemaal als een intellectueel en theoretisch iets, maar het is de harde praktijk en onze politici slapen nog steeds, of zijn verhard in hun multiculturalisme. ISIS staat al bijna aan uw voordeur. Vergis u niet. We zijn al verraden en verkocht. Bewapen uzelf en wees alert.

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Tsia die klootzakken hebben ons wel met millioenen moslims opgescheept; hoe krijgen wij zonder veel verliezen kwijt?

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Die Rudi Franckx is gewoon een “beschroomde'” linkse meeloper die niet deugt.
  Hij laat uitkomen dat hij zo objectief is en zo onpartijdig… maar ik verafschuw al zijn hypocriete reportages waarin met zijn palestijnen-sjaaltje om mooi weer loopt te spelen!
  Weg met deze bedrieger!
  Typisch beschroomd” (D.i. Vlaams voor laf namelijk.).

  Like

 11. Limburgse vlaai zegt:

  Hallo mensen, ik kijk al een tijdje( jaren) met argwaan naar ook mijn stadje rondtrekkende hoofddoeken en haatbaarden maar nu begin ik echt bang voor ze te worden en haat ik ze ook! Ik vertrouw er geen een meer en verwacht elk moment dat ze een sein krijgen om los te gaan en de linkse elite staat erbij en kijkt ernaar. Als ik geen kleine kinderen had ,had ik allang een wapen aangeschaft ! Ik heb het gevoel dat ik op een tikkende tijdbom zit maar mijn man heeft me in therapie gestuurd vanwege waanideeën en obsessieve gedachten. Ik dacht dat wanen irreële voorstellingen van zaken waren maar ik ben bang dat het allemaal bewaarheid wordt.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Limburgse vlaai zegt:
   2 juli 2014 om 20:15

   Wat erg voor u.
   Maar niet u leidt aan waanidee-en, maar uw man. Hij leidt aan het waanidee dat er niets aan de hand is terwijl de feiten duidelijk zicht en voelbaar zijn. Hij moet in therapie, niet u.

   Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Tja, die Rudi Vranckx. Hij kon het niet laten nog even snel de vermeende wetenschappelijke hoogtijdagen van de islam te benoemen. Dit soort mensen zal niet eerder toegeven dat de islam inherent satanisch is als autobommen in Brussel gedetoneerd worden. In stilte hoop ik dat in dat geval de klap pal naast het EU gebouw zal zijn.

  Like

 13. dgneree zegt:

  @guusvelraeds, zelfs dan zullen ze roepen dat het niets met de echte islam te maken heeft en dat ze hun eigen godsdienst niet begrijpen.

  Like

 14. John Wolf zegt:

  Zolang hun gezever als waarheid word aanhoort zal er niks veranderen ,de voetbalgekte is daar een duidelijk voorbeeld van ,massale Belgische vodden en prullaria aan de ramen en de wagens , niks meer met de realiteit te maken ,nu zijn er plots weer Vlamingen en Walen !! en de linkse Stasizenders spelen daar handig op in ,daarom krijgen de linkse Dhimmi’s een forum om hun propaganda te spuien .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s