VIDEO: Eerste speech van Nigel Farage in het nieuwe Europees Parlement

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t José)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europees Parlement, Nigel Farage. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Eerste speech van Nigel Farage in het nieuwe Europees Parlement

 1. bobzelf zegt:

  Heerlijk, heerlijk
  let the games begin !
  tegengas , tegengas ,
  OFTEWEL :
  LAAT DE PLEURIS MAAR UITBREKEN !

  YIPPIE , FUCK THE EU

  Like

  • Trucker zegt:

   Hey bobzelf even of topic but who cares, wij hebben Poetin nodig in eurabia dat is DE man die weet hoe islam(ieten) aan te pakken.
   Hij is een oud KGBer en zij wisten (FSB weet het) hoe dat probleem op te lossen.
   Ook in Cina zijn er zeer capable leiders die geen genade tonen voor exessen in de maatschappij en islam(ieten) zijn een exces in het kwadraat.
   Die farrage is, en zal een “echt Vlaamse uitdrukking gebruiken”want er zijn op the Boss blog reageerders die mij een “on-Vlaamse taalgebruik”en me daarnaast “emotioneel onevenwichtig” bevinden (who cares), en nog ene met een kruidenierswinkeltje of zoiets die opmerkingen heeft over mijn taalgebruik én laatdunkend doet over mijn EX-beroep(die laaste is niet aan zijn proefstuk toe) maar nogmaals WHO CARES,…tja zal het netjes houden en pogen mijn grampschap (understatement) niet te uiten op Bron’s blog dus samenvattend er zijn lieden die ik op het moment dat ze in erge nood zouden zitten ik geen geen poot zou naar uitsteken ingeval ik de man zou zijn die ze zou moeten redden.
   Case closed en back to business (as usual) dus die farrage, voor mij zeker een “scheet in een fles” maw stelt niks voor, daar waar het het enige gevaar dat onze Vrije Westerse wereld bedreigd islam(iet) hij afwezig is. en blift dus in dat opzicht is hij BEWUST een verrader van de Vrije Westerse Wereld (zijn trouwens allen die islamofiel of multikul zijn).
   farrage wil niet geassocieerd worden met “racisten” of “extreem rechts”, natuurlijk niet het is zoals ik lang geleden gepend heb, zijn prioriteit is “zijn” Engeland uit eurabia houden en niks meer. De eurabia despotengaan breed grijnzend zijn retoriek beluisteren en achter gesloten deuren hard lachen om zijn gedaas want hun core businees : de islamisering van hun eurabia zal geen parij of fractie in het eurabia HQ brussel nog kunnen afremmen.
   Highway to hell daar zitten we op en wie dit ontkent is niet goed in de bovenkamer of leeft in een ander zonnestelsel.
   Eventjes voorstellen hoe het zou zijn als Poetin aan de knoppen zat ipv van nichterige despoten die slijmen met mannen in vrouwenjurken (dat heet ik een travelo).

   Like

   • bobzelf zegt:

    hallo , trucker
    Ja, helemaal eens , dat Putin straks ons allen uit de stront moet gaan , dan wel komen halen..
    Ik heb zijn intervieuws gezien op de russische TV , met die man is helemaal niks mis mee,
    Ja, superslim en iedere keer ligt hij een straatlengte voor
    Syrie, nu weer Iran/Irak , geen gezeur, hier zijn de nieuwe russische vliegtuigen
    Goed hoor !
    En de “”KRIM ” , werkelijk wereldklasse , kijk als die SS maffioso in KIEV , de krim aan de grote Islambama beloven , en nu is de “Krim ” gewoon bij Rusland getrokken
    Jezus wat is die Obama in de zeik/zijk genomen, en zo razendsnel
    Whahahahaha, werkelijk geniaal !!
    En Nigel Farage , ja, daar kijken we misschien samen iets anders tegenaan , maar waarom moet hij nou gaan roepen dat die ISLAM het land uit moet ????
    Is toch volkomen zinloos, met die open grenzen ?????
    Als het V.K. zijn zin niet krijgt in Brussel !!!!! en Cameron blijft aan het bewind , moet ik nog zien of ze uit de EU stappen .
    En niet uit de EU is , nogmeer ISLAM NAAR BINNEN , niet vergeten dat ze met dat gemene best een heleboel , mensen uit hun oude kolonieen niet eens kunnen weigeren
    DAT ZIJN MENSEN MET EEN BRITS PASPOORT !!!!
    Dus mijn mening is, dat Nigel een REFERENDUM wil bewerkstelligen ,
    HET VOLK LATEN KIEZEN !!!!
    GRENZEN DICHT , en dan de stront in het land , op te gaan lossen !!!
    Ik denk dat andersom niet , dan wel nooit gaat werken !!
    OOK NIET IN NEDERLAND !!
    MAAR moet altijd wel grinneken om je leuke en gave reacties ,
    ga vooral door makker in de strijd , kom op we hebben je nodig ,

    gr. bob

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, ja, maar met de alliantie samenwerken wil-ie toch maar mooi niet!
   Met zijn capaciteiten hadden Marine en Geert hem beslist alle speelruimte gegeven; dat had de zaak alleen maar goed gedaan!
   Maar nee: Mer. Farage wil geen ‘moslims wegzetten.’
   En of dat nu bittere ernst van hem is,of alleen maar strategie -oké, alles kan- het resultaat is vooralsnog hetzelfde!
   En “uit de EU,”dat krijgt hij toch ook niet in zijn eentje voor elkaar, hoor! En voor een alliantie binnen de EU heeft hij evenmin de vereiste 7 partijen als Geert en Marine!
   Kortom, afwachten wat je er op den duur aan hebt. (En ik zou willen, dat Mr. Farage eens een béétje islam-kritischer werd, dat blijf ik zeggen: Reden genoeg er voor, in zijn land.)

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 06.42. uur. Precies zoals je zegt, Theresa. Ik mis ook bij Nigel Farage, een duidelijk afwijzend standpunt inzake de wrede ideologie der islam. Verder is hij een goed debater, en weet hij de Eurofielen goed op hun nummer te zetten. Maar de moslims daar waagt hij zich ook in mijn opinie niet aan! Jammer!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa, Farage heeft zijn voor- en nadelen inderdaad, maar helemaal ideaal kun je het toch niet krijgen. Wij zijn al héél blij dat hij zo effectief de monsterlijke EU bestrijd die opgericht door de USA, in samenwerking met alle landsverraderlijke politieke leiders van de onderscheidenlijke Europese landen, “DE WARE SCHULDIGEN” zijn van de huidige ongelimiteerde instroom van het ongedierte dat ons overspoelt in de vorm van terroristische moslims, die ons cultureel willen vernietigen, vergezeld van de armoedzaaiers die ons economisch, dus evenzeer, zullen vernietigen. De EU is dus in volledige samenwerking met onze landsverraderlijke politici schuldig aan deze, onze, totale ondergang. Als die organisatie in deze vorm zal verdwijnen zullen wij eindelijk de islam hier in onze landen kunnen vernietigen! Farage koos dus de totale EU, als verwekker van deze huidige kanker, in plaats van zich te concentreren op slechts een uitwas van die EU. Zo moet je het zien. Hij is een begenadigd politicus en een begenadigd spreker.
    Wat mij voor het eerst op viel was dat Schultz zowel als ellendig zwijn Verhofstadt zich niet waagden aan enigerlei reactie. Slechts een jonge onervaren idioot dacht nu de kans te hebben om op te vallen. Hij werd vernietigd… Ik verwacht nog héél véél van Farage!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Paul Zwueste, 19.14u. Hij doet maar, Paul. Ik wens hem alle succes, uiteraard.
    Maar ik zit persoonlijk met smart te wachten op de dag, dat de Britten gaan inzien, dat ze van dat schofterige moslimtuig zoals die Choudary c.s. al die beledigingen niet moeten pikken en vanuit dat standpunt op Paul Weston zullen moeten gaan stemmen.
    Kijk, weet je wat het is: Als de toestand in GB vergelijkbaar was met bijvoorbeeld híer, dan zei ik nog eerder: Soit; voorlopig kunnen ze met een Frage nog wel content zijn. Jij begrijpt, wat ik bedoel, want je was het laatst al met me eens, dat de moslims in Nederland tot op heden nog niet zo’n grote bek durven hebben als in GB. Maar die Britse moslims durven dat wèl en hóe! Ontoelaatbaar, zoiets! Nou, en precies om die reden vind ik het niet kunnen, dat een zich nationalistisch noemende politicus wat dat betreft de ik-wil-niemand-wegzetten-houding aanneemt, hoe goed hij op andere vlakken ook bezig mag zijn.
    GB heeft in zekere zin hetzelfde euvel als Zweden: Ze píkken veel te veel. En juist dat zou een politicus als Nigel Farage nu eens níet moeten negeren.
    Sorry hoor, dat blijft mij persoonlijk behoorlijk dwars zitten. -Plus dat Geert niets aan die man heeft.
    In zijn plaats zou ik het contact met Weston althans hervatten. Die breekt heus nog wel door. Wacht maar eens tot die Choudary c.s. compleet doordraaien en er nog wat afslachtinkjes plaatsvinden!
    Er is al een Britse soldaat aan bezweken! Alleen al daarom snap ik die Farage niet helemaal!

    Like

  • Trucker zegt:

   Thanks bob goed om weten dat er nog reageerders hun prioriteiten kennen wat helaas niet van allen op the Boss blog gezegd kan worden.
   Maar zoals eerder gezgd who cares, ik zeker niet heb al ergere dingen tegengekomen in mijn leven so let’s have some fun 🙂

   Enige leuke links voor jou van DE man (video eerste 14 sec. geen klank en dan komt blondje tot leven)

   Nog enige van BNI waar ze de moslimbroeder hussein barack rauw lusten

   http://www.barenakedislam.com/2014/03/28/toothless-bullyboy-obama-orders-vladimir-putin-to-remove-his-troops-from-the-ukrainian-border/

   http://www.barenakedislam.com/2014/03/07/who-leaked-barack-hussein-obamas-phone-call-to-vladimir-putin/

   http://www.barenakedislam.com/2014/02/14/sochi-despite-obamas-obvious-anti-putin-ploy-of-loading-the-team-usa-delegation-with-homosexuals-putin-pays-a-personal-visit-to-the-athletes/

   Poetin lacht die moslimbroeder hussein barack vierkant uit recht in zijn gezicht.

   Kan er nog doorspelen no problem.

   Like

 2. catharina zegt:

  Aan dat laatste moet ik toch niet denken…..Maar een museum is het wel, dat Europarlement.

  Like

 3. Joost Visser zegt:

  Jammer dat hij niet blijft. Wie moet un echt het stokje overnemen?

  Like

 4. Geronimo zegt:

  Grote bewondering voor het redenaarstalent van deze Nigel Farage, of men het nu helemaal met hem eens is of niet. Niet van zijn stuk te brengen, en steeds een antwoord klaar ad rem. Wat een tyranieke vuile bende, deze EU-kliek, Verhofstad op kop.

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Heerlijk om de speeches van Farage te zien en te horen, ook is hij een excellent debater, maar vlak ook niet zijn directe opponent van Hofstadt niet uit deze laatste is toch wel de ergste drammerige Eurofiel van het hele Europarlement. Des te meer Farage deining maakt des te beter, hoop dat hij gelijk krijgt. Hoe schadelijk het dan zal voor de individuele lidstaten het moge wezen wanneer de Euro ineen stort.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Met de Commonwealth in zijn zak zal hij binnenkort in GB door de moslims overstemd worden, jammer voor de moeite!

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  George Orwell – A Final Warning

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Een briljant begin voor Nigel Farage !!! Daar kunnen de eikels van de zgn. oude garde een voorbeeld aan nemen,

  Like

 9. Jan zegt:

  Boycot van EU-lied door ‘rechtse’ EU-parlementariërs

  Wat heb ik een bloedhekel dat die gore, communistische rijmelarij van Schiller ‘Ode an die Freude’, fragment ‘Alle Menschen werden Brüder’. (Vergiß es!!)

  Freude, schöner Götterfunken,
  Tochter aus Elysium,
  Wir betreten feuertrunken,
  Himmlische, dein Heiligtum!
  Deine Zauber binden wieder,
  Was die Mode streng geteilt;
  Alle Menschen werden Brüder,
  Wo dein sanfter Flügel weilt.


  Freude trinken alle Wesen
  An den Brüsten der Natur:
  Alle Guten, alle Bösen
  Folgen ihrer Rosenspur.
  Küsse gab sie uns, und Reben,
  Einen Freund, geprüft im Tod;
  Wollust ward dem Wurm gegeben,
  Und der Cherub steht vor Gott!

  Wat een rotzooi werder toch ook destijds bij elkaar geschreven. Ook door Goethe overigens:
  Jesus fühlte rein und dachte
  Nur den Einen Gott im Stillen;
  Wer ihn selbst zum Gotte machte
  kränkte seinen heil’gen Willen.
  Und so muß das Rechte scheinen
  Was auch Mahomet gelungen;
  Nur durch den Begriff des Einen
  Hat er alle Welt bezwungen.
  (West-östlicher Divan)

  Like

 10. Jade zegt:

  Weergaloos goed, die speeches van Farage…

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Een gedreven spreker en hij geniet duidelijk van zijn optreden, maar wanneer gaat hij die afgrijselijke islam met evenveel vurigheid bestrijden?!
  Qua directe spreekstijl zonder ‘gekwezel’, past hij mooi bij Geert Wilders; kortzichtig dat hij niet met Wilders wilde samenwerken.
  Heel, heel erg jammer…

  Wat zit die Guy aka ‘de haai’ trouwens vervelend te klieren op z’n stoeltje.

  Like

 12. Rick zegt:

  Zo…Wéér een slag gewonnen:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22812905/__Sintintocht_opnieuw_bekijken__.html
  Wat gaat het volgende worden??

  Like

 13. Jean zegt:

  Wie het doet, hoe het gebeurd is allemaal onbelangrijk, als het maar gebeurd nl. het opdoeken van die misdaadorganisatie die ons hele leven en leefwereld vernield hebben door dat misdadig open grenzen beleid en dan nog het ergste door zoveel moslims naar hier te halen, m.i. zijn dat de troepen die het vuile werk moeten opknappen.
  Tussen nu en 2 jaar ontploft de boel en zal Europa totaal moslimvrij geveegd worden zonder pardon incl. de parasietenclubjes die leven van die misdaadhandel.
  Wij willen geen vreemdelingen in onze gemeenschap, wie als vreemdeling naar hier komt past zich aan en respecteerd onze normen, waarden en wetten en nooit andersom. Het stemrecht voor vreemdelingen moet afgeschaf worden idem dito de dubbele nationaliteit. Aanpassen, bijdragen en zwijgen eisen wij van de vreemdelingen.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Jean,100% met u eens!En Farage speecht goed,maar steekt onderwijl toch zijn kop in het zand:dat moslims moeten worden terug gestuurd heeft net zoveel prioriteit als het uit de Eu stappen.We moeten nu vechten op 2 fronten tegelijk!En dat zullen we doen ook!

   Like

 14. Trucker zegt:

  @ paulzwueste 3 juli 2014 om 19:14

  “Ik verwacht nog héél véél van Farage!”

  Wat zijn je verwachtingen, dat hij opeens beseft dat de islamiet een groter gevaar betekend voor “zijn” Engeland als de islam(iet)? of dat hij dan toch een bondgenootschap zal aangaan met de door hem uitgespuwde partijen.
  farrage is rechtoplopende folklore om eurabia HQ brussel te vermaken.
  Niks meer achter zoeken.

  “Als die organisatie in deze vorm zal verdwijnen zullen wij eindelijk de islam hier in onze landen kunnen vernietigen!”

  Hier maak je een kapitale denkfout en foute inschatting, logica gebruiken en misschien weet je waarom.

  Like

 15. Rob van Marle zegt:

  EU-president Van Rompuy erkent dat Europese verkiezingen zinloos zijn
  ——————————————————————————–

  Schulden eurozone stijgen naar recordhoogte van € 8,9 biljoen – IMF waarschuwt voor torenhoge schulden Europees bedrijfsleven – Econoom: Spanje zal binnenkort een arm land zijn

  EU-president Van Rompuy en EP-voorzitter Schulz zijn buitengewoon tevreden over zichzelf. Ondertussen worden de vele massale volksprotesten in Spanje, waar 50% geen fulltime baan meer heeft en een nieuwe onderklasse is gecreëerd, hard de kop in gedrukt.

  EU-Raadspresident Van Rompuy heeft in een interview erkend dat de Europeaan nauwelijks geïnteresseerd is in de Europese Parlementsverkiezingen, omdat ‘de echte besluiten elders’ worden genomen, en niet in het parlement. Met andere woorden: de Europese verkiezingen op 25 mei zijn inderdaad zinloos, voor de show. Van Rompuy bevestigt hiermee wat critici al jaren zeggen, namelijk dat de EU een door een autoritair eliteclubje geregeerde schijndemocratie is. Ondertussen zijn de schulden van de overheden en bedrijven in Europa naar recordhoogtes gestegen.

  Op de vraag waarom er zo weinig interesse onder de Europese bevolking voor de verkiezingen is, antwoordde Van Rompuy: ‘Sinds 1979 nemen steeds minder mensen aan de verkiezingen deel, dus lang voor de financiële crisis en ook de eurocrisis. De burgers waren niet zo geïnteresseerd omdat het hun dagelijks leven niet beïnvloed heeft.’

  ‘Grote besluiten vallen elders’

  Vandaag is dat anders, reageerde de Süddeutsche Zeitung. Van Rompuy: ‘Ja, Europa verandert ons dagelijkse leven. En natuurlijk speelt het Europese Parlement een belangrijke rol, op zijn laatst sinds het Verdrag van Lissabon (dat onlangs voor de zoveelste keer gebroken werd, deze keer door het aantal EU-Commissarissen naar 28 te verhogen. Jaarlijkse extra kosten: € 80 miljoen (8)). Maar de burgers weten ook, dat de grote besluiten niet enkel in het parlement vallen, maar ook elders.’

  Gevraagd naar waar die grote besluiten dan wel worden genomen, zei Van Rompuy: ‘In de Europese Raad, onder de staats- en regeringsleiders. Dit onderscheid tussen het parlement en degenen die echt besluiten is de burger heel duidelijk.’

  Burger krijgt geen invloed

  De suggestie van de SZ dat de Europese burgers ook maar enige invloed zouden moeten krijgen op wie de volgende Europese (Raads)president wordt, verwees de Belg onmiddellijk aar het rijk der fabelen:

  ‘Ik ben geen fervente aanhanger van het idee om topkandidaten (te presenteren). Dat zal, voorzichtig gezegd, het gedrag van de kiezers niet veel beïnvloeden. De verkiezingsuitslag hangt van veel andere factoren af, van nationale gevoeligheden, die niets met Europa of topkandidaten te maken hebben.’

  ‘Het maakt niets uit of de kandidaat een Duitser is. Het gaat om totaal andere vragen: kan een politicus uit het Zuiden de chef van de commissie worden? Of uit een land, dat het euro-reddingsscherm zojuist heeft verlaten?’ legde Van Rompuy uit. ‘Kan het een kandidaat uit een niet-euroland zijn? En vergeet u niet dat we een gelijkmatige verdeling tussen mannen en vrouwen willen.’

  ‘Europa afhankelijk van financiële markten’

  Over de huidige crisis: ‘Europa is anders. Er zijn 28 hoofdsteden, sommige belangrijker dan andere. En dan zijn er de Europese instellingen. Tevens zijn we afhankelijk van de financiële markten. In het begin van de crisis hadden we vaak de indruk dat de markten in de ruimtes waar wij besluiten namen aanwezig waren…’

  Zoals we al vaker uitgebreid hebben laten zien fungeert de EU als een machtige lobbyorganisatie voor de grote politieke partijen, financiële industrie en multinationals. Dit blok spiegelt de Europeaan voor dat ze zelf hun lot kunnen bepalen, terwijl ze er in werkelijkheid nul komma nul invloed op hebben.

  Parlement enkel om nationale politici te spekken

  Van Rompuy verdient enig krediet nu hij feitelijk erkent heeft dat het Europese Parlement geen enkele macht heeft. Waarom het dan toch maar liefst 751 leden telt? Omdat het parlement enkel bedoeld is om leden van de nationale partijen een dik betaalde functie te geven.

  Opheffing van dit volkomen nutteloze parlement zou honderden miljoenen euro’s per jaar schelen, maar dat zou betekenen dat Brussel definitief zijn masker moet laten vallen, en erkennen dat de EU in werkelijkheid door een ongekozen autoritair eliteclubje wordt geregeerd, dat enkel zijn eigen globalistische belangen nastreeft en zich niets aantrekt van wat de gewone man wil.

  Beleid dat niemand wil

  En zo worden er deals gesloten met omstreden multinationals zoals Monsanto, worden miljarden uitgegeven om failliete banken overeind te houden, wordt zonder enig mandaat onderhandeld over vrijhandelsverdragen met verstrekkende gevolgen voor de werkgelegenheid en volksgezondheid, worden de lidstaten verplicht hun grenzen voor nog meer moslimimmigranten te openen (2), en bemoeit men zich op zowel achterbakse als gevaarlijke wijze met de interne aangelegenheden van andere landen, zoals Oekraïne.

  Onderzoek EP: Eurosceptici maken geen kans

  Het parlement probeert tegelijkertijd de eurosceptische partijen de wind uit de zeilen te nemen door zelf een onderzoek te publiceren waaruit zou blijken, dat de eurokritischen slechts een kleine minderheid van de stemmen zullen krijgen, en maximaal 150 van de 751 zetels zullen veroveren. Op 26 mei zullen we weten of ook dit pure propaganda is, of dat het EP inderdaad juist heeft ingeschat dat het grootste deel van de Europeanen het niets (meer) kan schelen op wat voor manier ze worden geregeerd, en op wat voor toekomst ze afstevenen. (6)

  Schulden eurozone weer naar record

  Ondertussen zijn de schulden van de eurolanden met maar liefst € 293 miljard gestegen naar een duizelingwekkend record van € 8,9 biljoen, 92,6% van het BNP van de eurozone (3). De zuidelijke crisislanden hebben dit jaar nog eens € 130 miljard nodig, alleen al om de rente over hun schulden te betalen.

  Portugal geeft met € 7,3 miljard al meer uit aan rente dan aan het onderwijs en bijna net zoveel als aan de gezondheidszorg. Experts denken daarom dat de crisislanden de komende 5 jaar verder zullen moeten bezuinigingen, en niet moeten rekenen op een terugkeer van de economische groei (4).

  ‘Spanje binnenkort arm land’

  In Spanje zijn er keer op keer massale protesten tegen de hervormingen. Om de Spaanse economie van de ondergang te redden werd het bedrijven toegestaan eenzijdig de lonen te verlagen en arbeidscontracten te veranderen, waardoor al 50% van de werknemers geen fulltime baan meer heeft. Hierdoor werd een nieuwe onderklasse gecreëerd. ‘Het wordt heel pijnlijk,’ aldus econoom Valverde van de Bangor Universiteit in Wales. ‘Alles bij elkaar genomen zal Spanje binnenkort een arm land zijn.’ (7)

  IMF: Europese bedrijven veel te diep in schulden

  Niet alleen de staten en overheden, maar ook de bedrijven in Europa verkeren nog altijd in zwaar weer. Het IMF waarschuwt dat zij veel te diep in de schulden zijn gestoken. Het aantal bedrijven dat met hun bruto winst niet eens de rente over zijn schulden kan betalen ligt in Italië tussen 20% en 30%, en in Spanje en Portugal zelfs tussen de 30% en 40%.

  De financiële markten lijken weliswaar weer meer vertrouwen in de eurozone te hebben, maar de falende kredieten van de Europese banken zijn sinds 2009 met € 800 miljard verdubbeld. Het IMF beveelt de EU dan ook aan om banken die niet meer te redden zijn, te sluiten. (5)

  Vandaar ons verzoek aan de Belgische federale overheid gericht te beslissen dat in overeenstemming met de Belgische Grondwet alsnog uitvoering zal moeten worden gegeven aan het op 25 januari 1944 door koning Leopold III voltooide “politiek testament” en wel op grond van de volgende feiten:

  Ik herriner er bovendien aan dat volgens de grondwet een verdrag geen enkele waarde heeft indien het niet de koninklijke handtekening draagt. (Koning Leopold III)

  ° Verzoekschrift 31/01/13 met ontvangstbevestiging,

  ° Aanvullend verzoekschrift 19/04/13 met ontvangstbevestiging

  (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
  (2) Preussische Allgemeine Zeitung
  (3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
  (4) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
  (5) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
  (6) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
  (7) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
  (8) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s