Zweden zijn nu in de minderheid in Malmö

malmo_2002_2013

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Zweden. Bookmark de permalink .

23 reacties op Zweden zijn nu in de minderheid in Malmö

 1. Edwin Lauxen zegt:

  Gecondoleerd aan alle nabestaanden van Malmö. Heel veel sterkte met dit verlies.

  Like

 2. Edwin Lauxen zegt:

  Bert, het lijkt erop dat mijn emails naar jou en naar aantal mensen toe geblokkeerd zijn door censuur bij Gmail, daarvan akte.

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Als je daar woont ga je ,als je pech hebt,2 keer kapot:letterlijk en figuurlijk!Hoe hebben ze het toch zo ver kunnen laten komen?Ik begin begrip te krijgen,soms,voor Breivik!Alleen had hij geen kinderen moeten pakken.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Ooit zullen er zovele Breivikken in Europa zijn, dat de justities er totaal geen vat meer op hebben. Wat de E.U. gezaait heeft zal op een gegeven ge-oogst worden.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Breivik had niets anders moeten pakken dan móslims, dan waren zijn theorieën voor meerdere mensen nog beter te bevatten of althans te volgen geweest.
   Maar je zou niet raar moeten opkijken als zijn hele warboel aan idealen, waarin alleen hij de weg weet, tenslotte via de één of andere ondoorgrondelijke route onverwachts exact bij JOU zou uitkomen.
   Daar heb jij al die tijd dan totaal geen weet van gehad, maar hij komt bij jou uit!
   Die jonge Socialisten als slachtoffer waren volgens mij ook maar een schakeltje in het geheel waar hij besloten had, zich op te concentreren. Die man is echt anti-àlles en voor een leek totaal niet te volgen.

   Like

   • Vederso zegt:

    @ Theresa. Misschien was deze Breivik wel totaal waanzinnig. Wie doodt er nu zomaar zoveel ongewapende, jonge pubers. Dan moet je wel een beetje erg gèk zijn.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Vederso,19.27u.: Is hij hoogstwaarschijnlijk ook: Geniaal gek…..

    Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   deze ‘kinderen’ Yvonne, waren o zo gezellig de moord op een Joods gezin aan het ‘na spelen’ en ze hadden er heel veel plezier in, je kunt dat nog zien op de foto’s van hen toen.
   Het waren in wezen de nieuwe ‘linxe gutmenschen’, volkomen geïndoctrineerd door hun ouderlijke ‘linxe gutmenschen’ dus ik begrijp zijn gedachtengang wel een beetje,
   hij wilde een ‘nieuwe generatie linxe gutmenschen’ tegen gaan…

   zou fijn zijn als dat ook en màsse gedaan werd bij de moslieten ipv GELD te sturen na HUN zoveelste moord op Israëli!

   Like

 4. lucky bee zegt:

  Stuur ze allemaal naar Lapland na de zomers Ramadan zijn geen enkele meer in leven.

  Like

 5. Driek zegt:

  En ik vraag mij maar steeds af wat toch de achterliggende gedachte is, om de oorspronkelijke burgers van zo’n mooie stad zo ongelukkig te maken met een zooitje ongeregelde mohammedanen. Waarom toch? Het is een stad met een rijke geschiedenis, er moeten toch nog mensen zijn in Zweden die opkomen voor hun erfgoed? En het gaat maar door, de ene schitterende grote stad na de ander gaat naar de Filistijnen, het is werkelijk ongelooflijk wat ze de burgers allemaal aan doen. De enkele keer dat ik als ‘oud Amsterdammer’ de stad bezoek, sla ik stijl achterover, en ik ben daar toch geboren en getogen, maar ik heb medelijden met de Amsterdammers die niet op tijd zijn weggegaan, die zitten doodongelukkig te wezen in wijken waar allerlei allochtonengespuis hun leven tot een hel maakt.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Met dank aan de RODEN, socialisten en communisten die DAT mogelijk hebben gemaakt. En de EUSSR drijft ons in dezelfde richting!

  Like

  • Igor zegt:

   Nog een paar jaar en ze(moslims) vormen de meerderheid in de hele randstad, de verhouding is nu al ongeveer bijna 50/50 en in bepaalde wijken (waaronder die van mij)
   is het al 80% mohammedanen.
   Gezien het voortplantingsgedrag (ze hebben door hun uitkering niets anders te doen) zal die overheersing na het bereiken van die 50/50 heel erg snel gaan(RotterdamZuid) en dan zullen ook de stedelijke autochtone vluchtelingen van nu weer ingesloten worden, en ja dan zullen ze moord en brand schreeuwen. TE LAAT!!!!!!
   Het is in en in triest, dat die stemmers op de linkse partijen dit nog steeds niet willen inzien, de hufters, zelfbevlekkers, landverraders .

   Like

 7. Jan zegt:

  Dat was dan ook het nobele streven van Reepalu die een jaar terug opgevolgd werd door lellebel Katrin Stjernfeldt Jammeh Hier beide op de foto en natuurlijk dik bevriend
  http://a.cdn-expressen.se/ImageHandler.axd?guid=f313b466-3e1a-4014-9b2a-e71a17514fe1&imageFormat=secondColumn

  Een vriendje van Jammeh:”Bombardeer Israël”

  Like

 8. Jan zegt:

  Groenen even geschift als soc.dem.: Green MP likens jihadists to WWII freedom fighters

  The comments came on Tuesday during a seminar in Almedalen about Islamophobia. On hand were Integration Minister Erik Ullenhag and Green Party MP Mehmet Kaplan, who is the former spokesman for the Muslim Council of Sweden.

  While the talk was mostly about Islamophobia, matters took a turn when the integration minister said that there was a problem with young Muslims heading to Syria to be jihadists, according to political scientist Stefan Olsson, who was on the scene.

  Ullenhag’s comment prompted a reaction from Kaplan, who said the jihadists were nothing to worry about and were similar to Swedish freedom fighters who joined the Finns in World War Two to fight the Soviets.
  http://www.thelocal.se/20140702/green-mp

  Volgens de gek berust alles op een misverstand: “IK ben verkeerd begrepen”

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  Heeft iemand immigratiekoningin malmström al in kennis gesteld?

  Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  De hiervoor geplaatste comments wijzen in een richting. Namelijk samen in actie tegen de haatbaarden. Niet wachten op een volgende verkiezingsronde. Op een of andere manier moet de massa gemobiliseerd worden. We moeten ze wakker schudden. De huidige regering moet weg en dat zo snel mogelijk zodat gestart kan worden met remigratie van de soepjurken en hoofddoekjes.
  Weg met de haatbunkers.
  Allah bestaat niet. Mohammed (als die al bestaan heeft) was een pedofiele crimineel, gespecialiseerd in het overvallen van karavanen, het afhakken van hoofden en het hallucineren van ongeloofwaardige fantasieën. De sekte die in deze onzin gelooft moet verboden worden en de aanhangers als staatsgevaarlijke gekken uitgewezen worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s