Algerijns WK-elftal doneert 9 miljoen dollar aan de mensen in Gaza

Screenshot_6

De Algerijnse spits Islam Slimani

(Door: Vederso)

Als je over het internet surft, omdat je als voetbalfan nog eens die ene goal wil zien, dan kom je ook de meest waanzinnige teksten tegen waarvan je wel moet denken: van welke planeet komt deze schrijver? Hieronder een tekst waarvan de schrijver niet lijkt te weten dat de wereld ook bevolkt wordt door anderhalf miljard koppensnellers en halsafsnijders die we bijna dagelijks in de wereld tekeer kunnen zien gaan, of zouden het er meer of juist minder zijn?

Target Football: “Helaas werd Algerije na zijn historisch succes op het WK in Brazilië naar huis gestuurd, omdat Duitsland in de extra tijd tweemaal scoorde, wat genoeg was voor het team van Joachim Löw om de botsing met een ander Europesees team, Frankrijk, op het programma te zetten. Echter, de populaire Fennec Vossen verlieten Brazilië met opgeheven hoofd en ze hadden zelfs een goede kans om het Duitse team te verslaan. Zelfs na thuiskomst inspireert het Algerijnse nationale voetbalelftal nog steeds veel mensen en is het een geweldig voorbeeld om te volgen.

De Algerijnse spits Islam Slimani onthulde het goede nieuws dat groot respect verdient. Slimani heeft namelijk bevestigd dat de Fennec Vossen hun WK-prijzengeld (ongeveer $ 9 miljoen) hebben gedoneerd aan de mensen in Gaza! Zij hebben er meer behoefte aan dan wij, zei Slimani. Zeker een respectvol gebaar.

Sprekend over donatie, het team van Griekenland team besloot om hun deel te doneren aan een jeugdvoetbalkamp in Griekenland.”

Na de wedstrijd van Algerije tegen Rusland, die in een gelijkspel eindigde, zorgden Algerijnse fans voor onrust in verschillende Franse steden. Marine Le Pen vroeg al om beëindiging van de dubbele nationaliteit nadat de Algerijnse fans tekeer waren gegaan:


En in Lyon zorgde dat weer voor een reactie van oorspronkelijke Fransen:

 

Ik probeer me maar niet voor te stellen dat Algerije tegen Frankrijk had moeten spelen. Dat was ook nog mogelijk geweest. Leuk hè, zo’n WK-voetbal.

Bron via Tundra Tabloids:
www.footballtarget.com

Door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algerije, Frankrijk, Islam, Islamisering, Moslims. Bookmark de permalink .

6 reacties op Algerijns WK-elftal doneert 9 miljoen dollar aan de mensen in Gaza

 1. rs zegt:

  Sport verbroedert toch ????

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Wederom kijk ik hier niet vreemd van op, niet dat het geheel volgens de FIFA lijnen loopt, maar gewoon om dat dit moslim tuig, het Algerijnse voetbal team over veel knikkers beschikt en deze donatie kunnen doen. Het zou een mooi gebaar van het Nederlandse team kunnen zijn wanneer zij óók een goed doel steunen, betere reclame en goodwill kun je niet maken.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het zijn allemaal smeerlappen !

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Vreemd, maar over dit GAZA horen en zien we nooit in de diverse onafhankelijke opinie programma’s en bladen in Nederland.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Altijd gezeik met moslims, altijd, 24/7 dag in dag uit!

  Like

 6. Joost Visser zegt:

  Hoeveel Nederlands en/of europess geld gaat jaarlijks naar Algerije.

  Leuk die Algerijnen, als ze een doelpunt maken liggen ze allemaal met hun kont omhoog allah te danken. Wie zijn schuld zou het zijn als ze verliezen? Mogen ze eigenlijk wel voetballen? 1400 jaar geleden bestond alleen de kamelendrijverijsport.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s