Fotocollage islam/moslims

Screenshot_26

“Als je te weten wilt komen wat de islam is, hoef je alleen maar te kijken naar wat moslims zijn”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

6 reacties op Fotocollage islam/moslims

 1. peterselie1 zegt:

  Wat ik al gedacht had over de vermoorde Palestijnse jongen, is waarheid geworden vermoord als offergave, niets is te gek en te kwaadaardig als de Palestijnse vermaledijde fascistische monocultuur wat voor een groot gedeelte bestaat uit een geperfectioneerde en geïndoctrineerde doodscultus.

  ‘Palestijnse jongen niet vermoord door wraakzuchtige Joden, maar vanwege interne familievete’
  De Israëlische luchtmacht voerde vandaag opnieuw vergeldingsaanvallen uit op doelen van Hamas en Jihad Islami.

  Het Israëlische leger stuurt als reactie op de herhaaldelijke Palestijnse raketaanvallen behalve extra troepen ook tanks en artillerie naar de grens met de Gazastrook. Tevens wordt de vloot voor de kust van Gaza verder versterkt, en verhoogde het Thuis Front Commando de nationale alarmstatus (1). Vandaag vuurde Hamas onder andere drie geleide raketten op Sderot af. Gebouwen werden beschadigd, maar er vielen geen slachtoffers.

  De regering in Jeruzalem stond duidelijk niet te springen om een harde reactie op de moord op de drie ontvoerde Israëlische tieners, maar kan gezien de 30 Palestijnse raketten die gisteren op de plaatsen Ashkelon, Netivot, Sdot Negev, Sderot, Kerem Shalom en het Eshkol district werden afgeschoten, weinig anders dan de dreigementen om een groot offensief tegen Hamas te beginnen kracht bij te zetten.

  De raketten van Hamas richtten enige schade aan, maar er vielen geen slachtoffers. Het Iron Dome afweersysteem onderschepte de twee gevaarlijkste projectielen. De geleide raketten die de Palestijnse terroristen vandaag afschoten worden als een gevaarlijke escalatie gezien, omdat die potentieel veel dodelijker zijn dan de ongeleide Qassam raketten en mortiergranaten. (3)

  ‘Palestijnse jongen vermoord vanwege familievete’

  De Palestijnse rellen die in Jeruzalem uitbraken na de moord op een Arabische jongen verspreidden zich gisterenavond en vandaag naar andere wijken en plaatsen. In het gemengde dorp Silwan vielen Palestijnen hun Joodse buren aan met vuurbommen en stenen. (4)

  De internationale gemeenschap geloofde ‘natuurlijk’ onmiddellijk de beschuldigingen van de Palestijnen dat de 16 jarige Muhammad Abu Khdeir door Joden werd ontvoerd en vermoord, als wraak op de moord op de 3 Israëlische tieners. Daar is echter geen enkel bewijs voor. Bovendien zijn er volgens de politie eerdere pogingen geweest om leden van Abu Khdeirs familie te ontvoeren, omdat die al vele jaren in een interne vete verwikkeld is. (5) >>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/07/Isral-stuurt-tanks-en-artillerie-naar-grens-met-Gazastrook

  Like

 2. janfreak zegt:

  De Gazastrook maar eens goed schoonvegen, anders blijven ze etteren en raketten op Israël afvuren. Daarover hoor je trouwens geen afkeuring van de EU, wel over die vermeende doodgeschoten Palestijnse jongen.

  Like

 3. Leo zegt:

  En de wereld foebalt door ………

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Tja, volgens de Koran, mag een moslim liegen, als dat helpt om het Wereldkalifaat in te voeren.

  Like

 5. Jean zegt:

  Ik weet verdomd goed waar de moslims voor staan en gaan vandaar mijn enorme inzet en strijd tegen die perverse smeerlapperij.
  De vuiligheid moet verbode, verdreven en verbannen worden op ons grondgebied en de huichelaars die het verdedigen idemdito, valiezen pakken.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  De stèlling is 100%waarheid,natuurlijk. Alleen proberen zowel de politiek-correcten als de moslims (en dan vooràl de wolven in schaapskleren onder hen) om het hardst om ons te overtuigen van het tegendeel.
  Van de laatsten is het eenvoudigweg taqiyya, van de eersten meer een combinatie van onnozelheid, arrogantie en bigotterie. Kortom: Goedmensendom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s