Fotocollage van…

Screenshot_29
Weet u welke stad dit is?

Screenshot_30

Screenshot_31

Screenshot_32

Screenshot_33

Screenshot_34

Screenshot_35

Screenshot_37

Screenshot_39

Screenshot_38

Screenshot_36

Het is MARSEILLE! De op één na grootste stad van Frankrijk. En weet u wat de tweede taal in Marseille is? De tweede taal is Frans. De eerste taal is Arabisch! Geef ze het paradijs en ze zullen het in een vuilnisbelt veranderen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Koddebeier)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Fotocollage van…

 1. delamontagne zegt:

  Godsy-dank,…………….ik dacht eerst dat het Bobigny was, een voorstad van Prijs, waar we overmorgen langsheen moeten rijden. Maar God-al–laahmachtig, het is Marseilles.
  Lijkt het een beetje op Amsterdam Wes?t . Nou ja, over een paar dagen weet ik het.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Afschuwelijk!!! Wat is het toch met dit achterlijke volk, dat ze óveral zo’n enorme klerezooi veroorzaken?
  Hebben ze ooit wel eens gehoord van vuilnisbakken voor het afval, en dat ze de trottoirs vrij moeten laten voor de voetgangers? En dan al die verschrikkelijke schotels!! Dat is toch geen gezicht?
  Bah, hier wil toch geen fatsoenlijk mens wonen? Wie wil er in een Europese stad leven waar Arabisch de voertaal is, op straat honderden zwarte hobbezakken te zien zijn (en 9 van de 10 keer achter een kinderwagen met daarin nummer ‘zoveel’, terwijl de volgende alweer zichtbaar onderweg is), brutale koppen met verachtelijke blikken, die je ook nog eens het gevoel geven dat jij beter kunt opzouten?

  Het heeft weinig zin als Frankrijk een immigratiestop zou afkondigen, want de natuurlijke aanwas, die als de bliksem zo snel gaat, zorgt er sowieso al wel voor dat Frankrijk binnenkort een compleet moslimland zal zijn.
  Nog altijd vind ik de islam onverenigbaar met het vrije westen.
  Nou ja…, vrij??

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou, ik moet zeggen: Het eerste wat me hier te binnen schoot, was Willy van Hemert’s TV-bewerking van de Pagnol-trilogie, zo eind jaren ’70: Het eerste deel, Marius, begon met beelden van de haven van Marseille, zo begin jaren ’30, waarin onder meer een Oosterse tapijtverkoper deel uitmaakte van het straatbeeld. En ik weet nog, dat ik dacht: Ja, Marseille ligt natuurlijk in het uiterste zuiden van Frankrijk, aan de Middellandse zee; zulke figuren zul je in die tijd al best tegengekomen zijn, daar…..
  Maar dat het ooit zou worden als op deze foto ’s had ook Pagnol zelfs in zijn stoutste dromen niet kunnen voorzien, schat ik.
  Evenmin als onze onderwijzer van de zesde klas (Groep 8, tegenwoordig) die Marseille ooit een ‘smerige havenstad’ noemde, maar er toen -rond 1966- nog geen idee van had, dat Frans er ooit de tweede taal zou worden…..
  Als je die mensen nog eens terug kon roepen om een kijkje te nemen, zouden ze niet wéten, wat ze overkwam!

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Dat weet ik van Marseille tot en met Lille hebben de Arabieren van Frankrijk een Hel gemaakt.

  Like

 5. koloth zegt:

  zwarte piet noemen ze rascistisch en dit noemen ze cultuurverrijking.

  Like

 6. Jean zegt:

  Die leefloners & leeglopers liggen gezellig achter de flatscreen in flats en goed gedekte tafel met verwarming en electriciteit alles op onze kosten. Kan me eens iemand uitleggen wat de verrijking van die ellende is?
  In heel Europa moet die troep verdreven worden want het enige wat ze binnengebracht hebben is ellende en barbaars geweld n dat stijgt dagelijks.

  Like

 7. Joost Visser zegt:

  Dacht dat het Rotterdam ziud was, de oranjeboomweg.

  Like

  • Igor zegt:

   Oranjeboomstraat zal je bedoelen Joost, maar je hebt gelijk RotterdamZuid zeker omgeving Afrikaanderplein is ook een grote klerebende.

   Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Met dank van de VERRADERS in Europa, de RODEN, de LIBERALEN en de Christen-Democraten! Marseille, is dat ons voorland? Walgelijk!

  Like

 9. Trucker zegt:

  Euh Lille of Avignon (jawel het zo mooie Avignon) of welke grootstad in Frankrijk bied dezelfde aanblik.
  Ik heb nog met cammioneke naar Prarijs gereden laden of lossen bij Citroën (weet ik niet meer) en kwam in het Bois de Boulognes uit (was er vlak naast) praat over de prille tachtiger jaren.
  Islami(eten) zag je bijna nog niet maar wel de “fauna en flora” die het Bois toen bevolkten…
  Nu is het in elke stad én stadje VERGEVEN van islam(ieten) het is zoals in het filmpje die ik gisteren heb geplaatst VERGEVEN ervan.
  Marseille en Lyon heb ik nog doorkruist in de einde zeventig jaren en islamieten zag je toen niet.

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Ik zag aan de foto’s meteen dat Marseille bedoeld was. Ik proefde aan de foto’s een vergane Franse stad, en ik wist tegelijkertijd dat Marseille een bolwerk van de Islam is. Neemt niet weg dat hier in Nederland, Amsterdam en Rotterdam de volgende zijn. Gevolgd door alle andere steden en het platteland. Ik hoop alleen dat ik als 66 jarige dit niet meer mee hoef te maken. Maar ach-arm onze kinderen en kleinkinderen. Dat smerige links zou zeggen; We moeten aan onze kinderen een schone en leefbare wereld achterlaten. En moet je nu eens zien waar dat links mee bezig is met zijn afgoddelijke verering voor de E.U. en de Islam. En daarbij willen ze de autochtone bevolkingen van Europa tot slaaf van de E.U. en de Islam maken.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 22.23. uur, op 3/7. En de socialisten, liberalen en christen-democraten, in Nederland en Europa, John, weigeren de waarheid over de islam in te zien, en zijn ook volslagen onderdanig aan het monster Eussr!

   Like

 11. Jan zegt:

  Mummie steekt docente dood voor ogen van leerlingen

  A school teacher was stabbed to death by a pupil’s mother in front of a classroom full of her horrified five and six-year-old students.
  Fabienne Calmes, a 34-year-old mother of two little girls, died after being stabbed in the abdomen this morning, the last day of term at the Edouard Herriot school in the town of Albi in south west France.

  The 47-year-old attacker reportedly burst into the classroom and screamed ‘I’m not a thief’ before stabbing the teacher in the abdomen.
  The Moroccan-born woman, who holds Spanish nationality, has a police record for child neglect and not reporting a runaway child, French radio reported.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2680625/Pupils-mother-stabs-teacher-death-horrified-students-French-school.html

  Intussen krijsen en gillen Algerijnen op de straten dat Frankrijk van hen is. Fransen niet geïnteresseerd, te druk met voetbal

  Like

  • Trucker zegt:

   Thanks Jan, had het gelezen op de webstek deredactiebe van de openbare KRomroep maar over wat SOORT daderes geen woord maar is gebruikelijk als er islam(ieten) bij betrokken zijn.
   Hoewel de moment dat ik het las wist ik islam(ieten) gerelateerd: school, mes, steken is FUCKING islam.
   Waar blijft BIBI met zijn antwoord op het uitvaagsel hamas en consoorten, hij kan in dezelfde moeite doorvliegen naar heel noord afrika en wat nucleair spul droppen, decimeren is de enige oplossing.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s