Immigratie van Franse Joden stijgt naar nieuwe record hoogtes, duizenden ontvluchten naar Israël

Screenshot_22

Nieuwe immigranten naar Israël uit Frankrijk steken zichtbaar uitgelaten hun nieuwe Israëlische identiteitskaarten de hoogte in

(Door: Brabosh)

Sinds het monster van het islamitische antisemitisme in Frankrijk de kop heeft opgestoken, bereiden steeds meer Franse Joden hun uittocht uit Frankrijk voor. Velen van hen vertrekken naar de Verenigde Staten, Canada of naar andere Europese landen zoals bijvoorbeeld België en Nederland, waar het tot nog toe relatief veilig was.

De geest is uit de fles

Echter, ook de Lage Landen worden voor Franse immigranten steeds minder aantrekkelijk, vooral sinds de slachting in het Joods Museum te Brussel, waar een Franse teruggekeerde Syriëstrijder, Mehdi Nemmouche uit Roubaix, op 24 mei jongstleden koudweg vier mensen executeerde waaronder twee Israëlische Joden.

Wie dacht dat na de bloedige aanslag in het Franse Toulouse de toenemende Jodenhaat in Frankrijk wel weer een pas zou terug doen zetten, heeft blijkbaar compleet verkeerd gegokt. Integendeel. De geest is uit de fles.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Frankrijk, Islam, Islamisering, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op Immigratie van Franse Joden stijgt naar nieuwe record hoogtes, duizenden ontvluchten naar Israël

 1. Cathja zegt:

  Misschien zijn ze nog het beste af in Australië, welk land zich openlijk een vriend van Israël heeft betoond.
  In België en Nederland wordt de Jodenhaat ook voelbaar, en niet in de laatste plaats door het snel groeiende moslimvolk! De Franse Joden zouden ook in ons land van de regen in de drup komen.
  Ik hoop dat ze een plekje zullen vinden waar ze in vrede en veiligheid kunnen leven, en waar men nog respect voor hen heeft. Het is geen leefbaar leven als je dagelijks wordt geconfronteerd met Jodenhaat, en als gevolg daarvan bewaking nodig hebt.
  Europa is de weg kwijt, en is er mede schuldig aan dat Joden hier geen toekomst meer hebben.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Nu nog afwachten wanneer ze beginnen met het
  afschieten van de eigenlijke franse bevolking !
  Een burgeroorlog is dan zo goed wie zeker !
  De tapijtvreters werken aan hun eigen ondergang
  in Europa ! Oekrainische toestanden hebben we
  dan ook hier ! En de russische bewoners leggen
  de oekrainische kontkruipers aan de ketten !
  Poetin heeft groot gelijk dat hij deze vieze vuile
  gore VN en de smerige EU zijn kont laat zien !

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Dat verbaasd mij helemaal niet Frankrijk is van Marseille tot Lille vol met Algerijnen bezet.Zo as wij weten zijn moslims antie joods dat is al 1400 jaren zo.

  Like

 4. Jean zegt:

  Wij moeten die joodse burgers beschermen en die perverse smeerlapperij islam verdrijven, verbieden en verbannen voor eeuwig en altijd van ons grondgebied, ik kom al aan t braken als ik nog maar een kopvod zie als daar een baardaap in vodden bijloopt wordt het dramatisch voor mijn gezondheid.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  De Joden moeten weer vluchten, net als in de jaren voor de tweede wereldoorlog. Dit is niet meer en minder dan een OMEN, een voorteken. De opmaat naar (alweer) een hele hoop ellende en verdriet. Grote (maar ook slechte) gebeurtenissen werpen hun schaduw altijd ver vooruit. Na de vooroorlogse Jodenvervolgingen kwam de tweede wereld oorlog. Na de huidige Jodenvervolgingen zijn de Christenen en de zogenaamde ongelovigen aan de beurt. Waarschijnlijk eerst in Frankrijk, vervolgens in heel Europa. Van kwaad naar erger, en voor we het weten zitten we volop in de Jihad strijd. De Europese bevolking op de gevlucht of totaal uitgeroeid, onze steden in puin, overal uitgebrande autowrakken in de straten. Onze democratie laat ons stemmen. Maar op wie kunnen we nog stemmen ? De PVV, onze enige hoop, zal wel weer een cordon solitaire krijgen, zolang zij er niet in slaagt alle Kamerzetels te bemachtigen. De geluiden van dat cordon solitaire hoor je nu al. En zo zakken wij steeds dieper in het moeras richting E.U. Sharia kalifaat.

  Like

 6. DonnaDolce zegt:

  Het is toch te erg voor woorden dat je anno 2014 moet vluchten voor een zwerm zandkorrels die denken de wereld de baas te zijn…en de overheden laten het nog toe ook.

  Like

 7. Daiyu-ninja zegt:

  In en in triest dat zij – de Joden – moeten vluchten voor volk dat ongevraagd hiernaartoe is gekomen/komt.
  Nog triester is het, dat de regering lij(ei)ders het toestaan dat de Joden weggetreitert worden door door mensen die hier niet horen en willen zijn.
  Die hier enkel naartoe komen om dat zij geen zin hebben om in hun eigen landen de handen uit de mouwen te steken en hun landen op te bouwen, en het makkelijker vinden om van een uitkering te leven dan te werken.
  Wij worden overspoelt door hele volksstammen die LIEVER LUI DAN MOE ZIJN!!!
  En nu moeten mensen, die hier al eeuwen wonen vluchten, omdat onze lij(ei)ders te laf zijn om diegenen het land uit te trappen die onze maatschappij ontwrichten, onveilig maken en die het leefklimaat voor iedereen verzieken. BAH !

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Wanneer vluchten de Joden uit Nederland, gevolgd door christenen, waarna ook de ongelovige het hazenpad kiezen.
  Vooraf zijn uiteraard de politici en het koningshuis gevlucht !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s