Meer meisjes van plan op jihad-reis naar Syrië te gaan

Screenshot_4

Een lid van ISIS zwaait met de ISIS-vlag in het Syrische Raqqa

De vijftienjarige Moezdalifa el A. uit Hilversum wilde niet in haar eentje naar Syrië afreizen. Het meisje, dat in juni in Duitsland werd opgepakt, maakte deel uit van een grotere meidengroep. Volgens meerdere bronnen in de moslimgemeenschap hadden nog vier of vijf minderjarige meisjes voorbereidingen getroffen voor de jihadgang.

Moezdalifa werd op 21 juni door haar familie als vermist opgegeven. Haar broer en zus verspreidden noodoproepen via sociale media om haar op te sporen. Daarin stond al dat ze van plan was naar Syrië te gaan. Ze had een briefje met die boodschap achtergelaten. Een dag later kon ze op het vliegveld van Düsseldorf worden aangehouden door Nederlandse agenten.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", hersenspoeling, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, Syrië. Bookmark de permalink .

28 reacties op Meer meisjes van plan op jihad-reis naar Syrië te gaan

 1. baksteen zegt:

  Laat gaan, laat gaan en niet meer terug laten komen. ieder moslimgleufdier minder scheelt op termijn een hoop ellende.

  Like

 2. roger catrysse zegt:

  Als zij sterven voor hun geloof hoe worden zij daarvoor beloond toch niet met 72 maagden? En bestaan er nog islamitische maagden als ze al mogen bevrucht worden van een jaar of 8?

  Like

 3. Leo zegt:

  Ha, !! moet niet gekker worden…
  VVD en Dhimmi 66 bezorgd over terreur dreiging…… ??!!
  Een HEEL groot deel van de Nederlandse bevolking heeft er al ca. 30 -jaar op gewezen
  en werd als rascist weg gezet door de “elite” in Den Haag.

  Den Haag, ziende blind en horende doof.
  Als de eerste BOOM afgaat in NL zal dat wel weer een incidentje zijn.
  Zij zijn dan de eerste die de pleiterik nemen naar zonnige verre oorden zonder hun verantwoording te nemen.
  Het volk mag dan de shit ervaren van jaren lange politieke volksverneukerij, -list en -bedrog.

  Den Vaderland getrouwe lossen wij dat zelf wel op.

  Tot Neurenberg 2 !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Leo: 17.32. uur. Wat hoop ik dat een HAATBAARD zich laat ontploffen in de 2e KAMER, waar de VERRADERS zitten die deze MUZELMENSEN massaal hebben binnengehaald sinds 1972. En wat die meiden betreft, laat ze s.v.p allemaal vertrekken, WEL NEDERLANDS PASPOORT INLEVEREN s.v.p, EN NOOIT MEER TERUGKOMEN!

   Like

 4. Alf Janszoon zegt:

  Honderd procent ermee eens heer Baksteen. Ik wil zelfs verdergaan.
  A. Stimuleer de mohammedaanse jongeren om naar het kalifaat te gaan om te strijden voor hun din, desnoods met een financiële bijdrage wat betreft reiskosten.
  B. ZORG ER DAN WEL VOOR DAT HET EEN ENKELE REIS WORDT. Terugkeer naar het Westen moet onmogelijk worden gemaakt. De uitspraak van Wilders gezien op Geen Stijl laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Laten ze elkaar daar afmaken i.p.v. in het Westen.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Wat gebeurt er eigenlijk met een besneden broedmachine, als ze naar het ‘paradijs’ gaat?
  Wachten haar dan 72 Chippendales?

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   Er zijn maar twee soorten mannen die op het toneel gaan staan dat zijn echte Steers en hopeloze Queers, en omdat ik op de koppies van die kerels geen horens zie zitten neem ik aan dat ze die chirurgisch hebben laten verwijderen.

   Like

 6. lucky bee zegt:

  Meisjes? niet om te vechten maar de Mujahedins met zex te verwennen . Dat heeft tenminste de nieuwe Khalief Ibrahim gezegd.

  Like

 7. johannes zegt:

  ze mogen ze voor mij aan flarden schieten,

  Like

 8. Joost Visser zegt:

  Ze zijn gewoon geil.

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Dat is helemaal mooi! Als ze daar voor haar kop geschoten wordt kan ze geen jonge moslims meer uitbroeden. Heerlijk toch!!!! Laten we dat ronselen toch subsidiëren i.p.v. het te bestrijden!!!!!!

  Like

 10. Jan zegt:

  Straks als die meiden terug zijn kunnen zij zo maar een seksdjihad tegen ons mannen beginnen. het zal je maar overkomen door een stuk of vijf, zes mohammedienes te worden gegrepen.

  Like

  • Tempelier. zegt:

   Whoeaa, dat lijkt mij sterk, maar fantaseren mag natuurlijk.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nachtmerrie of ultieme droom?

   Like

  • Harry zegt:

   Ik zou daar ook niet gerust op zijn , Jan .
   Je weet vast wel dat er een soort sprinkhanen is die tijdens de seks de kop van partner afbijten , ( die grote groene krengen, bidsprinkhanen of zo ? ) , die dan daardoor vaak minstens een dag lang een erectie houden , dood als ze zijn . Allemaal voor het eigen genot van de dames . Daarvoor worden de mannetjes opgeofferd .
   Egoïstische krengen .
   Je zal maar een aanhanger van die gewoonte treffen !
   Allicht dat er onder die vijf\zes moslima’s één zit die niet spoort .
   En dan ben ik nog heel behoudend .

   Like

 11. Tempelier. zegt:

  Seks -slavinnen, prima doe maar.

  Like

 12. johannes zegt:

  nou geef mijn portie maar aan deliefhebber,ik ben voorzien,bovendien zou ik ze van af een minaret nog niet over hun kop willen zeiken

  Like

 13. johannes zegt:

  eh hoe wel?

  Like

 14. fleckie zegt:

  gosh, en opeens worden de dhimmies wel .gewaardeerd’?om hun weggelopen troela’s op te laten sporen,[hoe komen zo’n grieten uberhaupt aan geld, voor dat reizen? die grieten zijn dan heel wat mans om zo ver ALLEEN? te willen reizen, dus dan zal het wel helemaal georganiseerd zijn, van begin af aan,inclusief het financiele kosten-plaatje dat eraan hangt, toch??!!Hoe groot zou dat kostenplaatje eigenlijk zijn, per persoon??!!

  Like

 15. vanhetgoor zegt:

  Met welk recht denkt de Nederlandse regering domme meisjes tegen te houden? Ik kan mij ook andere situaties voorstellen waarin de Nederlandse regering niets doet. Het is geen argument, maar ik hoef alleen maar op andere domme meisjes te wijzen. Iedereen mag zijn eigen fouten maken, als meisjes de hoer willen gaan spelen dan zijn daar vrij in. Meisjes die te stom zijn om in te zien dat een lover-boy alleen maar een goedkope hoer nodig heeft die zijn net zo dom als de meisjes die afreizen naar Syrië om dáár de hoer te gaan spelen voor dezelfde soort als wat in Nederland meisjes ronselt.

  Enigszins medelijden heb ik met slachtoffers van lover-boys en een heel stuk minder minder minder medelijden heb ik met de gewillige slachtoffers van de jihad. Als zij denken dat zij voor Allah de hoer gaan spelen dan zijn ze er met open ogen ingetuind. Van mij krijgen ze het heilige kruis na, en alles wat ik hen toewens in Syrië is ook een ruw houten kruis, een droog hard houten kruis! Maar dat zal wel lukken denk ik, laat dat maar aan de mujahedien over, als er een soort mannen is dat nòg minder verstand heeft van vrouwen, dan bijvoorbeeld Gerard Joling en Gordon dan zijn het de zogenaamde ‘mannen’ van de Nederlandse mujahedien wel.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat klopt allemaal, natuurlijk, Mijnheer van het Goor, maar die meiden mogen dan dom zijn, hun naaste omgeving heeft het, naar alle waarschijnlijkheid, ook niet handig aangepakt:
   Dat soort meiden (beide groepen!) heeft een laag zelfbeeld,omdat er door de ouders/naaste familie té weinig signalen worden afgegeven, dat ze de moeite waard zijn. Niet moedwillig, maar datwordt gewoon veronachtzaamd. We weten allemaal, dat Loverboys juist daarop inspelen. En die Jihad-ronselaars doen uiteraard precies hetzelfde, zij het dan in de islamitische context. Dat Allah de grootste en de machtigste is, wordt ze imersvan jongsafaan met depaplepel ingegeven.Nou, en dan zal je maar voorgespiegeld worden, dat je bent uitverkoren om in naam van Allah een “belangrijke taak te gaan vervullen, ten dienste van de Jihad!
   Het mag dan dom zijn, vreselijk dom, maar snappen doe ik dat wel enigszins.
   Net als die Loverboy-slachtoffers.Helemaal voorkomen kun je het nooit, maar de ouders zouden er om te beginnen op kunnen letten, die meiden pósitieve aandacht te geven en niet alleen nadruk te leggen op de minder leuke dingen aan zo’n kind. Dat maakt mentaal ook sterker.

   Like

   • treintrien zegt:

    Heel erg eens Theresa!

    Het onmogelijk te bereiken ideale vrouwbeeld (nou ja ’t kan wel, met een hoop plastic, Dolly Parton-like) speelt ook wel een rol. Ik vind die Sunny Bergman best een trut, maar dat beeld van die mooisnijder die haar een designervagina wil aansmeren blijft nog wel even hangen bij mij: ik bedoel… een designvagina! Idioot, toch?

    En niemand die die meiden vertelt, dat het niet uitmaakt of ze vijftig of zestig kilo wegen. Caitlin Moran schreef: de enigen die mijn borsten zonder verpakking zien, dat zijn:
    A) mannen die dankbaar zijn dat ze ze mogen zien want Geliefde of
    B) mijn zogende kinderen, die ook dankbaar zijn want Eten 😉
    Beiden interesseert het niks dat links groter is dan rechts én een halve inch lager hangt 😉 (of iets in die strekking).
    Vond ik een érg positieve benadering.
    Erg grappige mevrouw ook. Net zo een drukke dwerg als ik. Over de burka: 100% gedoe veroorzaakt door en voor mannen. Díe moeten dan hun eigen problemen maar oplossen. Geen enkele vrouw zou een zó moelijk te strijken kledingstuk verzinnen: laat stáán verplicht maken 😉

    Theresa: zou ik echt lezen.
    Als ik je nou een béétje ken lig jij ook blauw van het lachen.
    How to be a woman/moranthology.
    (Ook voor Wachteres trouwens, ze is columniste voor de Times (dacht ik), onder andere een tv-column en de celebrity watch. Ik heb er een in ’t engels en een in’t nl gelezen en vond de vertaling ook érg goed)
    Een vrolijke leestip voor de verandering 🙂

    Like

   • Willie zegt:

    Theresa , je denkt nog te politiek correct , aan de hedendaagse jeugd valt gewoon niks meer te zeggen ,die zijn al veel te ver door

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Willie, 19.48U.: Dat geloof ik best, maar dat ze zelfbevestiging zoeken die ze voor hun gevoel thuis niet krijgen, doet daar niets aan af.-Is trouwens iets van alle tijden.
    Het verband met politiek-correct zie ik overigens niet helemaal.

    Like

   • Harry zegt:

    Treintrien , toch zou ik graag mijn steun willen betuigen voor die designvagina .
    Bij sommige dames is het toch echt een rommeltje . Een onoverzichtelijke bende .
    Tientallen lellen en vellen , net een doolhof .
    Je zoekt je suf ! Alsof je eerst een arm vol gordijnen uit de weg moet ruimen .
    En dan meestal nog s’avonds als je bekaf thuis komt omdat je op je werk ook al tientallen puzzels en problemen op hebt mogen lossen .
    Kun je wéér in het diepe . Houdt het dan nooit op ?
    En uit hygiënisch oogpunt is het toch ook niet verantwoord ?
    In al die plooien ontstaan schimmels en andere aquaculturen .
    Het zijn broeinesten van bacteriën . Een wonder dat er nog geen varens op groeien .

    Nee , als liefhebber van optische kunst zie ik die designdingen wel zitten !
    Een vorm van besnijdenis waar ik niét op tegen ben .

    Like

 16. Harry zegt:

  De moderne troost meisjes uit een prehistorische cultuur .
  En nog vrijwillig ook ?
  Maar hoe gaat dat dan ? Zoeken ze één lover uit om te verwennen of worden ze meer universeel ?
  Gaat er dan niet weer een heleboel bloed vloeien omdat ze ontrouw of gewoon “hoeren” zijn ?
  Nou ja, wat kan het me ook schelen , iedere moslim minder is winst .
  Zolang ze maar sneller afgeschoten worden dan verwekt , gaat het de goeie kant op .

  Maar als hun geklieder tot de geboorte van nieuwe jihadisten leidt , zullen die wel extreem gemotiveerd zijn , verontrustend , hoor .
  Een beetje zoals het resultaat van het geknutsel van Pieter van den Hoogenband en Naomie Huppeldepup waarschijnlijk wel een potentieel zwemkanon op zal leveren .
  Ik bedoel maar , zo werken hondenfokkers ook om het gewenste resultaat te bereiken .
  Het systeem werkt !

  Wat een pokkewereld is het toch geworden !
  Allemaal aan die smerige rotsocialisten en hun- en een nóg ergere, ideologie te danken .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s