VIDEO: Antwoord van Brigitte Gabriel tijdens een tv-discussie over de Benghazi-moorden

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Antwoord van Brigitte Gabriel tijdens een tv-discussie over de Benghazi-moorden

 1. roger catrysse zegt:

  Spijtig dat er geen Nederlandse vertaling is

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het is pas spijtig dat er in Nederland, behalve Geert Wilders, niemand is die zo’n antwoord durft te geven.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

  • Ahava zegt:

   exact meneer Köhler! En ik krijg thuis te horen dat mijn partner zich schaamt voor het feit dat ik PVV stem…

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Pardon? Het is, dat ik toevallig niet in de positie verkeer, waarin het ooit aan mij zal worden gevrààgd.
   Maar ik verzeker U, dat ik best een dergelijk antwoord zou durven geven, hoor!

   Like

 3. Pff, dat is wat ik al jaren in mijn blogs schrijf, maar ik had ik niet beter kunnen verwoorden dan Brigitte Gabriel! Go girl!

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Precies zoals Brigitte Gabriel zegt op het einde van haar betoog. Pak de politieke correctheid bij haar lurven en gooi haar in de afval emmer waar zij behoort. De politieke correctheid is een veel grotere vijand van het vrije westen dan alle duizenden Jihadi’s bij elkaar ooit zijn geweest. Het is het vunzig gemuilkorfde klimaat geschapen door de laffe en kleffe politieke correctheid dat onze humanitaire vrije samenlevingen kapot maakt en niet het gedrocht islam. Laten we eerst de politiek-correcte smeerlappen electoraal tegen de grond werken waarna we de islam eindelijk kunnen benoemen voor wat het is. Namelijk het meest mens vijandige en onderdrukkende systeem dat ooit op aarde rondgewaard heeft. Islam is qua gevaar en misdadigheid een absolute meester die de twee broers het nazisme en het communisme in doortrapte boosaardigheid ver achter zich laat. Als het ons lukt de islam te herkennen en te benoemen in al zijn slechtheid is de halve strijd al gestreden. Politieke correctheid een schande voor de mensheid.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/06/cultureel-marxisme-en-politieke-correctheid

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Electoraal tegen de grond werken zou betekenen het in de verkiezingen opnemen tegen de politiek correcte kliek. Daar hebben we de tijd niet voor. Kijk naar het tempo waarmee ISIS zich ontwikkelt. Het tegenspel van AIVD tegen de islamitische krachten die aan onze vrijheden en veiligheid zullen gaan knagen is een lachtertje.
   Er moet snel wat gebeuren en daartoe zullen we de handen ineen moeten slaan. Het vuur van Brigitte Gabriel zullen we nodig hebben voor (eventueel buitenparlementaire) activiteiten om terug baas in eigen huis te worden en te blijven.
   Zonder islam! Een vrij Nederland voor de Nederlanders.

   Like

 5. Republikein zegt:

  Ja, daar had snorretje niet van terug.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Brigitte Gabriël hear,hear! Volkomen gelijk met haar verklaring! En sinds 9/11 weet ik verdomde goed, wie onze AARTSVIJAND is de ISLAM!

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Precies ik ben benieuwd hoe lang de Nieuwe Kalief Ibrahim in leven blijft,. hij nodig al alle moslima naar zijn kalifaat te komen om voor zijn mujahedins hoeri’s te spelen.Want voor wat anders, zijn vrouwen niet geschikt.Staat in de Hatith geschreven, alleen voor de Hijrah zijn ze goed genoeg.

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  Wat een ijzersterk antwoord op een vraag die niets met het onderwerp te maken had.

  Like

 9. fleckie zegt:

  ja, heer Hendriks,in 1992 is er al het boek in de Duitse taal verschenen van F.Hoveyda,:Was wollen die Araber? uitg.Knauer ,isbn 342604967, waarin hij op de eerste beschreven pagina vertelt;”Veralgemeinerung hin oder her,ich sage ihnen,sie wollen wenn nicht die TOTALE AUSLOSUNG DES ABENDLANDES,so doch zumindes.SEINE DEMUTIGUNG, seine SCHWAGUNG, seinen VERFALL,Warum den wachsenden Hass auf die Unglaubigen (GENAUERgesagt auf die CHRISTEN UND DIE JUDEN DER INDUSTRIESTAATEN]verstecken,der auf dem Boden des Islam gart? Er zeigt sich in aller Offentlichkeit in AMMAN wie in BAGDAD, in ALGIER ,wie in ISLAMABAD,in LONDON,wie in PARIS,USW……
  Maar ja, wie dacht er aan de eerste waarschuwingsboodschap voor waar aan te nemen, (op een enkeling na dan}, ……….op 14 aug.2002 waarschuwde het CIDI ,IN hun ISRAEL NIEUWSBRIEF:
  ………….’.JODEN-en CHRISTENHAAT in GEMATIGDE ARABISCHE landen’
  ‘Op veel plaatsen in de arabische wereld,ook in de meer gematigde landen,wordt in moskeeen wekelijks gebeden voor de vernietiging v.d.Joden en de christenen. …..De FOREIGN BROADCAST INFORMATION SERVICE(FBIS),een onderdeel van de Am.inlichtingendienst CIA ,volgt en vertaalt radio-en tv.-uitzendingen uit niet-westerse landen.Hieronder volgen onderdelen uit tot genocide ophitsende preken die de FBIS vanuit QATAR,JORDANIE,EGYPTE,JEMEN, en SAOUDIE-ARABIE opving .Jordanie en Egypte hebben een vredesverdrag met Israel en zijn,net als als Saoudie-Arabie en Qatar,belangrijke bondgenoten v.h.westen.
  “O Allah,dood hen een voor een,dood hen,en laat er niet een van hen overblijven”.
  “O Allah,vernietig de agressieve Joden en de verachtelijke christenen.O Allah,vernietig de Joden.O Allah,giet Uw boosheid over hen uit.O Allah,vernietig hen”………..Uit de preken van sheik [islamitisch voorganger]Anwar al-Badawi in de Umar Bin-alKhattab moskee in Doha,op respectievelijk 2 en 9 augustus 2002 [rechtstreeks uitgezonden d.d.Qatarese staats-tv “O Allah,vernietig de Joden en de agressors.O Allah,schud de grond onder hun voeten en laat hen een zwarte dag beleven”.Uit de preek van sheik mohammed al-ghul in de koning Abdallah moskee in Amman,26 juli 2002 [rechtstreeks uitgezonden d.d.jordaanse staats-tv.]” O Allah,vernietig de Joden en hun helpers.O Allah,vernietig de christenen en hun helpers,want zij zijn in uw macht.O Allah schud de grond onder hun voeten,zaai angst in hun harten en laat het bloed in hun aderen stollen”. Uit de preek van sheik Abdal Razak AL_Ruqayhi in de grote moskee in Saana(Jemen),26 juli en 9 augustus 2002(rechtstreeks uitgezonden d.d.Jemenitische staats-tv).
  “Wij vergaten Allah,en dus heeft Hij ons vergeven,heeft Hij ons onszelf doen vergeten en ons in de macht gegeven van een buitenlandse vijand,die een geliefd deel v.h.islamitische land heeft ingenomen en onze broeders heeft gemarteld.Zij zijn door Allah voorbestemd om tot de Dag des Oordeels te worden vernederd.Alhoewel zij het meest vernederde en meest inferieure volk op aarde zijn,hebben zij ons in hun macht kunnen krijgen,omdat wij wat betreft ongehoorzaamheid aan hen gelijk geworden zijn.Als wij willen dat Allah ons onze vroegere glorie teruggeeft,moeten wij naar onze god terugkeren. O Allah,Heer van de grote troon,Heer van het eerbiedwaardige boek en van de genadevolle profeet,bevrijd de Al-Aksa moskee uit de handen van de overvallers.Versla het ongeloof,de ongelovigen en hun helpers/O Allah,geef ons de overwinning over hen”. Uit de preek van sheik Al-Sharat Al-Azazi in de Al-Sayyida Nafisah moskee in Cairo,26 juli 2002 (rechtstreeks uitgezonden d.d.Egyptische staats-tv)……….”O Allah,geef uw steun aan de islamitische strijders,waar zij ook zijn.O Allah,help hen aan de overwinning in PALESTINA,Kasjmir,en TSJetsjenie.O Allah,vernietig de tirannieke Joden en hun helpers,want zij zijn in uw macht”. Uit de preek van sheik Osama bin-Abdallah in de Grote moskee in Mekka,26 juli 2002 [rechtstreeks uitgezonden d.d.Saoedische staats-t.v.).
  #############################################################################
  Toen, en misschien al VEEL EERDER, werd opgehitst,tegen Joden en andere dhimmies.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @fleckie: 12.37. uur. Bedankt voor dit uitgebreide verslag, fleckie. En inderdaad wij, tenminste de meeste vaste reageerders op dit blog van Hr. Bron, weten verdomde goed dat de ISLAM levensgevaarlijk is voor Joden, Christenen, atheïsten en andersdenkenden.

   Like

 10. Republikein zegt:

  gek man, oef ik.

  Like

 11. Pingback: Wat even doorgraven op één videootje kan opleveren… | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s