Weg met het Tolerisme !!!

Screenshot_23

(Door: Martien Pennings)

Ik noemde laatst een halve gare columnist schizofreen, waarna een commenter hem definieerde als een “dwarrelwind” zoals je die bij het zeilen wel kan tegenkomen. Prachtig woord! Veel mooier dan schizo. want dat is slechts een scheidslijn in het platte vlak. ‘Dwarrelwind’ is driedimensionaal, gaat alle kanten op en dan ook nog in van die rare krullen. Fantastisch!

Zo heb ik wekenlang geleden onder het nieuwe scheldwoord “verlichtings-fundamentalist” dat een decennium geleden door moedertje Mak in omloop werd gebracht en vervolgens volop gebruikt ging worden door linkse liefhebbers van de duisternis van de islam. Totdat ik de juiste verdediging vond, namelijk de inhoud van het begrip omdraaien:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, hersenspoeling, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Weg met het Tolerisme !!!

  1. Vederso zegt:

    Zeer goed stuk! Bedankt

    Like

  2. Yvonne van Cleef zegt:

    Nou laat mij maar intolerant wezen!En sinds vandaag de uitheemse uitvreters gewonnen hebben door de rascismekaart tegen zwarte piet te trekken,ben ik ook rascist geworden:met volle overtuiging!Dankzij een niet van deze wereld zijnde,oetlul van een rechter die dat gespuis gelijk heeft gegeven!Drammen,dreinen,eisen,zich afzetten,en dat alles nog gesubsidieerd krijgen ook!Terwijl er voor ons nergens hulp te halen is,als je dankzij de roverheid,in de shit komt te zitten!Ik ben heel die import van parasieten meer dan beu!Van ons land en onze gebruiken blijft geen flikker meer over!Ik haat dit weg-met-ons systeem,de regering,alle linksen,de rechterlijke macht,en Brussel!Poe,ik wist niet dat een mens zoveel haten kon!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s