Zwarte Piet verdwijnt en de blanken worden de nieuwe slaven

Screenshot_12

(Door: Joost Niemöller)

De Rechtbank Amsterdam deed uitspraak over de Zwarte Piet kwestie. Zwarte Piet moet bij zijn intocht in Amsterdam aan banden worden gelegd. Althans; de burgemeester moet er opnieuw over oordelen, en daarbij moet er rekening gehouden worden met het feit dat de Zwarte Piet zoals we hem nu kennen, kwetsend is voor sommigen.

De gemeente verleent vergunning voor de intocht van Sinterklaas. Daarbij worden geen voorwaarden gesteld aan de verschijning van Zwarte Piet. Het wordt dus eigenlijk maar zo’n beetje aan de mensen over gelaten. Maar in een multiculturele maatschappij kan niets meer zo’n beetje aan de mensen overgelaten worden, ook een doodgewoon kinderfeestje niet, aangezien in een multiculturele maatschappij niets meer doodgewoon is, en alles tot achter de komma met regels vastgelegd moet worden.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Zwarte Piet verdwijnt en de blanken worden de nieuwe slaven

 1. Alf Janszoon zegt:

  Door mohammedaanse debaters worden bij kritiek van hun geschriften het tu quoque argument gebruikt.
  Wat voor mohammedanen is geoorloofd moet aan voorstanders van Nederlandse tradities toegestaan worden.
  http://politiekincorrectblog.blogspot.nl/2013/10/arabische-zwarte-piet-beschermd-in-vn.html

  Like

  • vrijheid7 zegt:

   Anti-Piet jurist King vuistdiep in Afrikanenhandel

   Kassa_voor_Frank_King.jpgJurist Frank King (video) claimde vandaag een overwinning in de Slag om OnsLand: hij vertegenwoordigde het marginale clubje gekwetsten dat eiste dat burgemeester Van der Laan zijn vergunning voor de intocht van Sinterklaas voor 2013 herzag. De rechter stelde hen op slechts 1 van de vele punten in het gelijk, zij bepaalde dat Zwarte Piet inderdaad een kwetsende karikatuur is en dat Van der Laan zijn beslissing moet heroverwegen. Frank King is een leugenaar, en charlatan en een handelaar in negers. Deze amateur met zijn bende klaaglaven, waarvan de meesten hun klacht niet behandeld zagen omdat de prutser te laat was met het verstrekken van alle gegevens aan de rechtbank, kan in dit land gewoon een oeroud volksfeest kapottraineren. U leest hier, onder het kopje “Kansloze zaak”, meer over zijn handel en wandel als asielrechtjurist. Voor duur geld valse hoop verkopen aan dobbernegers die hun zwemdiploma weliswaar hebben gehaald maar alsnog dreigen te worden uitgezet wegens kansloos. Ook liegt King over zijn registratie bij het NMI: op zijn site meldt hij lid te zijn, in het register is hij echter onvindbaar. Nog erger is dat hij al jarenlang kansarmen een poot uitdraait, al in 2001 meldde Trouw dat de man een gewetenloze juridische sjacheraar is. Een uitbuiter van zwart leed, een pooier van Vrouwe Justitia en geen advocaat bovendien: jurist is geen beschermde titel, advocaat wel. Ziehier het gezicht van fatsoenlijk, moreel verheven Nederland dat ons de vrolijke Pietjes wil ontnemen. Beoogd ombudsman Van Woerkom moest om één lullige opmerking kapot van de morele hoogpaard-ruiters, King de liegende asielzoekersuitzuiger is hun held. King is een kwetsender karikatuur van de zwarte gemeenschap dan alle Zwarte Pieten bij elkaar. Liever hebben wij dat mensen Pieten op de stoomboot toezingen dan dat ze BootNegers een poot uitdraaien, maarja, moraalvingeraars zien dat heel anders.

   Op ,geen stijl.nl kunt je de vakjes openen, alwaar nog meer staat!

   Like

 2. Johan V zegt:

  Weet je waar ik niet tegen kan, Zwarte steel boeven, getinte steel boeven , Bruine steel boeven, Oostblok steel boeven, rand debielen die een valse niet bestaande profeet aanhangen, Van uit de islam achterlijk gedrag vertonen, Ik schrik me elke keer weer de pleuris als ik zo,n boerka tegen kom al kan ik het voor de meeste islamitische vrouwen wel aan raden iets voor hun smoel te houden vanwege die lelijke snor die ze hebben.Waar ik me nog meer aan stoor en zeer disrespectvol is naar de origine bewoners van Nederland als dat ze ergens staan in een groepje dat je ze niet meer verstaat om dat ze weigeren Nederlands te lullen.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Die kunnen me alle de pot op en wanneer ze het niet past dan ga maar mooi terug
  uit het hol waar je vandaan gekomen bent ! Aan het eind van het jaar zo veel wie mogelijk
  voorstanders mobiliseren en annimeren als zwarte piet op openbare plaatsen te verschjnen !
  En de Surinamers die zich zo opblazen tegen de zwarte piet ! Nederlandse pas afleveren en
  een enkeltje terug naar jullie junkie en dealer eilanden ! Een grote bek opentrekken en
  een kinderfeest in Nederland neertrappen maar wel met drugssmokkel en krimineel gedrag
  boven op de lijst staan ! De pot op met jullie en verdwijn weer waar jullie vandaan gekomen
  zijn !

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Gewon met zijn duizenden als zwarte piet verkleed gaan, met wat keien in de zak !
  Dat slingert zo lekker !

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Het gedrag van rechters en ‘onze’ gekleurde medemensen is zeer kwetsend voor de autochtone Nederlanders, die een traditioneel kinderfeest graag willen houden zoals het al eeuwen gevierd wordt.
  Het wordt de hoogste tijd dat er een flinke bezem gaat door ‘onze’ incompetente rechterlijke macht.
  Boodschap aan ‘onze’ gekleurde medemens….Als Nederland je niet bevalt en je vindt ons racisten wat let je dan om te vertrekken ??? Een uitkering misschien ?? Als je besluit om te gaan, wij zullen er zeker geen traan om laten !!

  Like

 6. Joost Visser zegt:

  Ja als de VN als totaal overbodige organisatie (welke oorlog hebben ze tegen kunnen houden?) toch al die mensen aan het werk willen houden tegen exorbitante salarissen en emolumenten moet je wat verzinnen. Het volgende wat zeker zal verdwijnen is de mijter van sinterklaas. Dat kruis moet toch wel een heleboel moslims tegen de kalsnikovs stuiten.

  Like

 7. Harry zegt:

  Kennelijk is het probleem met zwarte Piet dat Piet een soort werknemer is van de blanke Sint .
  En dat werknemer-gevoel is dan het probleem , ze willen liever zelfstandig of zelf de baas zijn .
  Stel je voor zeg , dat je moet werken voor een blanke . Welk een vernedering .
  Nou is de ellende dat de meeste zelfstandigen van het zwarte koor , een beroep uitoefenen dat wij als crimineel , inbreker of roofovervaller aanduiden .
  In die zin is dat voor ons land niet zo’n succes .

  Hoe moet het dan ?

  Sinterklaas zwart schminken ? Een zwarte die van alles weggeeft ? Nee , dat gelooft ook niemand !
  En dan zo’n vieze zwarte kroesbaard ? Op een paard ?
  Nah .

  De enige optie is dat degenen die zich aan ons kinderfeestje storen maar zo snel mogelijk terug-opdonderen naar het land waar ze vandaan komen .
  En de blanke idioten die daar moeite mee hebben verdelen we pro-rato over de zwarte landen .
  Die gooien we uit een vliegtuig . Met parachute , dat wel .
  En dat neurotische resusaapje die dit allemaal in gang gezet heeft , laat die lekker in Suriname proberen bekend te worden als schrijver .

  Like

 8. helletocht zegt:

  In de multi-culturele maatschappij vinden de witten nu dat vrouwen in boerka, mannen met baarden en jurken, rovende Marrokanen, plofjihadi’s, graaiende moslimbelangen clubs etc. de lijst is te lang , niet meer moeten kunnen. Dit gaat tegen de blanke etniciteit in, is discriminerend voor onze humanistische levenshouding, en berooft ons van onze middelen en belangen. Kortom laat deze groeperingen hun hobby’s in de eigen regio botvieren. Het zal dan niet goed met ze aflopen, maar daar hebben wij niets meer mee te maken. Laten we een Europa brede corridor maken, waardoor de slechterikken, niet de goede moslims ( ik hou me aan de wet) kunnen vertrekken, zonder vertrekpremie overigens, ze hebben al ruim geprofiteerd. Laat ze hun eigen landen opbouwen, er zal een bloeiende cultuur ontstaan. tenminste dat hopen we!

  Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Van mij mogen alle kleurlingen van licht getint tot zwart uit ONS land verdwijnen;ik ben hun gedram en getreiter meer dan spuugzat!Overal trekken ze de rascismekaart voor en overal wordt dat gehonnoreerd en krijgen ze hun zin.Asiel-en mensenrechtadvocatuur zou verboden moeten worden!Ze worden door ons betaald,maar werken altijd tegen ons!Het enige dat in de ogen van die parasieten goed aan ons is,is dat zij levenslang onderhouden worden,zonder er ook maar een poot voor te hoeven verzetten;ik haat die lui,hartgrondig inmiddels!En dat hebben ze aan zichzelf te danken!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 19.19. uur. En valt het U ook niet op Yvonne, dat NIET EEN van deze VERRIJKERS WERKT? Neen, dat moeten WIJ doen! Stik vuile RODEN, die ons met deze mensen hebben opgezadeld!

   Like

 10. lucky bee zegt:

  Karel Martel heeft tegen de moslim invasoren uit Spanje gevochten; die worden Moren genoemd.Van Neger slaven en slavinnen hebben wij toen nog nooit wat gehoord.Dus zijn Moren geen slaven maar moslim vijanden.Dat zijn alles behalve slaven.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  En de demonstranten, uitvreters, muzelmensen, en profiteurs beledigen ONS door hun aanwezigheid! Wanneer kunnen wij BLANKE OORSPRONKELIJKE BEWONERS AANGIFTE DOEN VAN DISCRIMINATIE DOOR VOORNOEMDE PERSONEN? O wacht, dat mag niet van DEMONEN 66, rechters en hun leider Pechthold! Wij moeten ons alles laten aanleunen, alles! Maar onze stomme bevolking is het zelf schuld, hoe kan het toch zijn dat D66 in de peilingen op kop gaan? HET FAILLIET VAN NEDERLAND!!

  Like

 12. realist zegt:

  hopelijk beginnen uitgeweken westerlingen nu ook overal de plaatselijke tradities aan te vallen omdat ze ingaan gaan tegen onze westerse waarden en normen.razend benieuwd naar de reacties van de linkse fascisten,Verenigde Nazi’s,,….

  Like

 13. koloth zegt:

  zwarte of lichtbruine houden nou eenmaal niet van werken, dat is discriminatie volgens hun.
  Van de regering moet je weer wel die mensen in dienst nemen (ook al kennen ze niks) anders is het ook weer discriminatie, kortom zodra je een zwarte ziet is het al discriminatie.

  Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  Maar het houdt ons wel weer lekker bezig, terwijl er heel wat te gebeuren staat

  Kijk bv eens hier

  http://warsclerotic.wordpress.com/

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, dicht bij huis of ver(der) van ons bed; that ’s the question.
   Het eerste zal van tijd tot tijd steeds weer aandacht blijven trekken, hoe triviaal het in feite ook is.

   Like

 15. Tistochwat zegt:

  En alwéér moeten wij een traditie opgeven voor ‘onze’ buitenlandse ‘gasten’!
  Ik sluit me aan bij bovenstaande reageerders.
  Ik wil eraan toevoegen dat ik als kind diep ontzag had voor ‘Zwarte Piet’, die zomaar heel dicht bij Sinterklaas mocht wonen, die goed kon klimmen en van alles durfde, die de macht had om je in de zak te stoppen en die snoep uitdeelde. Ik zag hem absoluut niet als een slaafse knecht.
  Het hele gedoe rond ‘Zwarte Piet’ slaat helemaal nergens op; het is alleen bedoeld om ons te treiteren en alles af te nemen. De ‘gediscrimineerden’ kijken gewoon tot hoever ze kunnen gaan.

  Like

 16. Avidia zegt:

  Anti-Piet jurist King vuistdiep in Afrikanenhandel

  hier heb ik al gereageerd, ben witheet!!!

  Like

 17. Avidia zegt:

  ik zal wel aangeklaagd worden, maar ik ben het zo meer dan zat, dat al die buitenlanders ons gaan vertellen hoe het wel of niet moet. Ze voeren geen reet uit, leven op onze kosten en dan nog praatjes? Waar is onze regering die hier voor ONS VOLK opkomt??? ONS VOLK die de regering onderhoud en hen voorzien van alles wat wij niet mogen meemaken. Onze regering die er dik van leeft, van wat wij opbrengen. Waar is die regering nu over deze belangrijke kwestie, voor wie nemen ze het op, voor die bevolking die ook van onze zak leeft, of voor ons harde werkende Nederlanders? Ik vraag U af!!! We gaan volgens mij een Sinterklaas loze tijd tegemoet, want we moeten al die onwelkome bevolkingen toch tevreden stellen??? Een offer bevolking is toch niet zo erg??? Ja, dat is wel heel erg, wij buigen en betalen al genoeg over al die onrendabele, wat nog meer??? Dat wij uit Nederland gaan, is dat de bedoeling? Lekker leven met handjes ophouders en vreemde talen, is dat het doel?
  Moet even janken.

  Like

  • Jade zegt:

   Ja Avidia, wij autochtone Nederlanders mogen straks alleen nog
   het slacht- en suiker-feest meevieren, maar eigenlijk zijn we daar
   ook niet van harte welkom, want we blijven ongelovige honden
   die uitgeroeid dienen te worden.
   De moslims willen alles in Europa als oorlogsbuit, schreeuwen
   dit van de daken, maar onze vet betaalde politici hebben allen
   hun kop metersdiep in hun reet gestoken.
   Vandaag had ik bij intratuin een hooivork in de handen,
   maar ik zoek nog even door naar een betere…

   Like

 18. Ford Focus zegt:

  Keiharde exuses voor mijn taalgebruik maar wat een verkankerde schapenneukers zeg..

  Like

 19. Jan zegt:

  Ja hoor, hindoes beginnen ook te mekkeren en dan te weten dat zij het kastesysteem in ere houden en zelf zo blank mogelijk willen zijn (zie Bollywood acrices). Mooi NL-commentaar:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s