Gotspe. Multicultuurclub doet taxpoethuilies

Screenshot_4Uitstekend plan van minister Asscher, om de 5,5 miljoen jaarsubsidie voor de multicul-charlatans van FORUM stop te zetten. De even nutteloze als duurbetaalde zeikstralen met een fopwetenschappelijke benadering van het leugenachtige concept ‘multicultuur’ zijn nu in de Volkskrant dikke krokodillentranen aan het schreien om het verdwijnen van hun gratis geld woestrelevante bezigheidstherapie. Wat heel grappig is: ze proberen hun voortbestaan te redden door opeens, na jaren en jaren wegkijken en relativeren, ALLE plagen van de ons opgedrongen multiculturele ‘samen’leving volmondig te erkennen. De hypocrisie druipt er van af, plots is de mantel der liefde weg en beschrijven de FORUM-bobo’s het Nederland zoals iedereen zonder policor plaat voor zijn kop het al decennia ziet: extreme werkloosheid onder Marokkanen, de radicalisering, de schooluitval. de criminaliteit, de totale segregatie van minderheden. De oplossing is, uiteraard, om de taxpoetrivier vooral door te laten stromen naar FORUM. Welnu. Nee. Fuck jullie.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Hypocrisie, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Gotspe. Multicultuurclub doet taxpoethuilies

 1. leefbarbaar zegt:

  Besten,
  ik verwees gisteren al naar dit artikel.
  Ook ik word er vrolijk van dat zelfs de zuurlinxeklieklezers van de VK in meerderheid hun (onder)buik vol hebben van de multikul van graaiziek Forum. Blijkbaar trekt men incidenteel het hoofd uit het zand en weet nu te melden dat Forum geen enkel bestaansrecht heeft. Het diende alleen om stemvee van de PvdA te belonen, te overladen met propaganda en bood een platform om autochtonen en de PVV in het bijzonder te beschuldigen van intolerantie.
  Neem daarbij dat de censuur van de VK moordend is en dat mogelijk vele reaguursels zijn verwijderd als zijnde onvoldoende policor. Want ze toetsen daar op foutheid, of op correctheid, zo je wil, niet op taalfouten. Dus mogelijk gaat het roer harder om dan wij denken.

  Like

 2. Dit is dus een fantastisch stuk dat in alle mainstream-media als zodanig herkend zou moeten worden.
  Maar . . . . . de mainstream-media beweren al decennia het tegenovergestelde van wat Nanninga bewijst.
  Dus, ja, kweenie: daar ligt dus een probleem.
  Of zo.

  Like

  • maria zegt:

   GS is wel gezegend met Annabel Nanninga. Ze heeft een en ander beter in de smiezen dan haar collega Feynman. Gisteren een uitputtende discussie in de reaguursels bij http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/25_kinderen_dood_door_bombarde.html waarin Feynman blijk geeft van een totaal wereldvreemd beeld van de islam en het M-O en maar over “vrede” blijft drammen. Onder verwijzing naar notabene de BBC, the Guardian en het openlijk “anti-Zionistische” Mondoweiss. Toen ik hem uiteindelijk pestte dat zijn ouders vroeger VK en Trouw lazen en hij bij Joop afgewezen was, was hij op zijn teentjes getrapt. Over andere zaken heeft hij gelukkig betere kennis. Gelukkig waren er nog EJBron lezers die hem wijzer konden maken, maar veel heeft het niet geholpen.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  FORUM vergelijk ik in deze, met DUITSERS die in mei en juni 1945, zeiden: “Wir haben es nicht gewusst”. Draai de kraan bij deze huichelbende maar dicht.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Zijn er nog meer van die overbodige instanties? Die 5,5 miljoen van FORUM kan alvast goed gebruikt worden voor de zorg en het welzijn van onze ouderen.

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste Cathja
   er zijn honderden, mogelijk duizenden van dit soort stichtingen. Ze hebben allemaal tot doel iets te doen met dialoog, diversiteit, ontwikkeling, multikul, overleg, voorlichting, discriminatie, enz. Maar in feite zijn het altijd moslims van de PvdA, die een riante baan hebben gekregen bij een zelfverzonnen stichting wegens stemvee en die op deze manier kunnen worden ingezet tegen ons.
   Forum zelf was betrapt op zelfverrijking, graaien en vriendjespolitiek, maar zolang de PvdA dit prima vond, konden ze hun miljoenen euri subsidie blijven houden. Waarom Asscher nu wel wil ingrijpen ontgaat me volkomen.

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  O ja, en het PvdA weggeefisme moet nu maar eens voorgoed afgelopen zijn. Tenminste ik droom daarvan….

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Leefbarbaar:misschien voelt hij de bui wel hangen,dat wij het onderhand niet meer pikken?Of misschien zijn zijn ogen een stukje opengegaan en ziet hij nu het ware karakter van die lui?Eindelijk!Je kunt niet in zijn hoofd kijken,toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s