Noorwegen: 6-jarig islamitisch meisje door even oude religiepolitie gekoeioneerd

Screenshot_19

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook in Noorwegen bezoeken en veranderen geheel EU-conform steeds meer kinderen van de islamitische gemeenschap de onderwijsinstellingen. Daardoor komen niet alleen de verschillende opvoedingssystemen qua cultuur van gelovigen en ongelovigen aan het licht. Ook tot integratie genegen moslims, ouders evenals kinderen, krijgen met de ware islam te maken. Wat zich op dit moment bijvoorbeeld afspeelt tussen sjiieten en soennieten in Irak, wordt daar al in het klein geoefend. Het gaat erom wie een juiste en goede moslim is.

Een islamitisch meisje, 6 jaar oud, wordt door andere islamitische kinderen gekoeioneerd, omdat het een korte broek draagt. Het kleine meisje had haar nieuwe korte broek aan toen ze op een mooie zomerdag naar school ging. Maar toen haar moeder haar ophaalde, merkte ze dat er iets helemaal niet in orde was. De dochter, 6 jaar oud, stond het huilen nader dan het lachen. Vanwege haar korte broek was ze enorm gekoeioneerd. Dat was geen plagen of pesten zoals we dat wel kennen. Nee, het was helemaal iets anders wat er gebeurde.

De moeder vertelde dat haar kind door andere islamitische kinderen was aangevallen, omdat haar kleding niet islamitisch genoeg was. De kinderen gedroegen zich als religiepolitie. “Mama, word ik door Allah bestraft?”, vroeg de dochter. De moeder, die vanwege haar dochtertje anoniem wil blijven, is boos over datgene, dat zij racisme van andere moslims noemt. “Mijn dochter draagt normale kleding, net zoals Noorse kinderen dragen, dat wil zeggen een korte broek en zomerkleren. Daarvoor werd ze door andere islamitisch kinderen op school getreiterd en gekoeioneerd”, zegt de vrouw. Zijzelf was naar Noorwegen gekomen toen ze 2 jaar oud was en ze is zelf moslima, maar oefent de religie niet streng uit.

Toen haar dochter in de herfst in Oslo op school kwam, was ze geschokt over het gedrag van enkele kinderen. Haar dochtertje had meerdere keren gehuild toen ze haar ophaalde van school. Andere islamitische kinderen hadden tegen haar gezegd dat ze geen goede moslima was. En nu dit. “Je zult door Allah bestraft worden”, zeiden ze tegen haar en dat zij als moslima geen korte broek mocht dragen en haar benen laten zien. Ze zeiden tegen haar dat alleen christenen zulke kleren dragen. “We hebben het hier over 6-jarige kinderen. Wat weten zij over de islam?”, vraagt de moeder. Het komt heel hard bij haar dochter aan en ´s nachts heeft ze vaak enge dromen na zulke belevenissen.

De moeder heeft de school herhaaldelijk verzocht zich met deze zaak bezig te houden en de ouders aan te spreken. Maar de directeur zei alleen maar dat er een leraar maatschappijleer terug zou bellen. “Ik heb niets gehoord”, vertelt de wanhopige moeder, “het is een schande dat een 6-jarig meisje wegens broodbeleg (varkensvlees) of zomerkleren bang moet zijn. We wonen toch in Noorwegen, een vrij land en in het jaar 2014.”

De “minderhedenadviseur” Michael Crus kent de problematiek. Hij denkt dat het onder de moslims gebruikelijk is al in groep 3 van de basisschool sociale controle uit te oefenen, maar bijvoorbeeld ook in de speeltuin. “Welk geloof heb je?”, is het eerste wat kinderen van elkaar willen weten. Thuis krijgen ze te horen dat ze het best met goede moslims kunnen spelen, zegt hij. Deze opvattingen nemen ze dan mee naar school. Hij heeft vaak meegemaakt dat scholen dit conflict niet oppakken, uit angst dat het gaat om religie.

Nu komt de zomervakantie eraan en de moeder van het 6-jarige meisje hoopt dat het dagelijks leven op school in de herfst beter zal worden. “We laten ons niet voorschrijven welke kleren onze dochter moet dragen. Als zij dat wil moet ze een korte broek en een rok kunnen dragen”, aldus de moeder afsluitend.

Dit is geen sensatieverhaal, maar het documenteert hoe vroeg, alledaags en duurzaam de islamisering van Europa door de massa-immigratie van de islam plaatsvindt. We weten hoe indringend de familie en de omgeving op de ontwikkeling van kleine kinderen inwerken. Zo wordt niet alleen iedere vorm van integratie moeilijk gemaakt, maar door de islam regelrecht teniet gedaan.

Niet –islamitische kinderen zijn anders, maar niet minder sterk de dupe. Wie het toestaat dat kinderen deze ideologie islam ingeënt krijgen en meegesleept worden naar moskeeën, die handelt misdadig tegenover hen!

Als dan ook nog zogenaamde objectieve deskundigen, zoals de criminoloog en voormalig SPD-politicus Christian Pfeiffer, ons de prachtige wereld voorspiegelen dat wanneer “Mehmet al met Max en Moritz in de zandbak speelt” Mehmet vanzelf Duitse gewoontes zal overnemen, het liefst op gemengde kleuterscholen door 25% van de plaatsen voor migranten kinderen te reserveren enz., dan is het boter aan de galg gesmeerd.

Een paar kleine sprankjes hoop zijn echter ook hier te ontdekken, in de eerste plaats echter voor Noorwegen: de pers in Noorwegen heeft het verhaal gepubliceerd. Zeker, het gaat hier niet om een autochtoon Noors kind, maar kennelijk bestaan er tot integratie bereide moslims die zich verzetten.

De niet meer rood gekleurde nieuwe regering van Noorwegen overweegt een boerkaverbod, nadat het Europees Gerechtshof voor de Rechten van de Mens het boerkaverbod in Frankrijk als legaal heeft beoordeeld. Bovendien dient er voor Oslo een immigratiestop te komen, omdat meerdere stadsdelen en scholen al migrantenmeerderheden blijken te hebben:

Te laat? Het Noorse kroonprinsenpaar heeft voor zijn kinderen een privéschool gekozen en werd daarvoor bekritiseerd. Het paar verdedigde de keuze vastberaden: “Wij hebben alleen datgene gedaan wat voor onze kinderen het beste is.”

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Alster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Eurabië, Europa, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Noorwegen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Noorwegen: 6-jarig islamitisch meisje door even oude religiepolitie gekoeioneerd

 1. jans zegt:

  Dit gebeurde 30 jaar geleden al in Nederland tussen marokkanen, turken en andere moslims. Dachten we in Nederland van de RK en protestante kerk verlost te zijn, halen de machteloze overgebleven socialistische leiders de islam binnen in Europa, in ruil voor olie en israelhaat dmv de overeenkomst van Straatsburg in 1975. Ze zijn knetter gek of

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @jans: 23.42. uur. Precies Jans, de RODEN en de ANDERE VERRADERS, LIBERALEN,en CHRISTEN-DEMOCRATEN hebben samen met BEA BILDERBERG en de OLIECONCERNS, ons LAND en EUROPA verraden aan de Islam. Alles om OLIE en GELD! Principes die hebben zij overboord gegooid, de LAFAARDS van VVD,D66,CDA en de PvdA!

   Like

 2. janfreak zegt:

  Dat gelazer krijgen we hier ook wel. Denk ook niet dat onze slappe regering daar tegen op zal treden. Dat is wel gebleken bij het gezeik over de zwarte Pieten. Maar ik vind dat we als bevolking op moeten treden om ervoor te zorgen dat onze cultuur niet teloor gaat. We moeten maar eens terugslaan en hard ook!

  Like

 3. windwens zegt:

  Ik kreeg deze vraag voortdurend als ik met mijn kleinkind in de speeltuin kwam. Ben je een Turk of Marokkaan. Als ik dan een ontkennend antwoord gaf geen van beide, dan was er altijd een blik van afkeuring. Vreemd genoeg kreeg ik nooit de vraag waar hij dan wel vandaan kwam, komt. Even als mijn dochter die uitgemaakt wordt voor hoer, op het moment dat ze zien dat ze met een Nederlandse man samen loopt. Dan de moraal van het verhaal ze zijn beide Oer Hollanders. De roots uit het verleden liggen bij de vijand. 🙂

  Like

 4. roger catrysse zegt:

  Het gaat nog allemaal veel erger worden Ook bij ons

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Overal waar islam komt is ellende!Mijn grens is al bereikt;wanneer die van de rest van de EU???

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Een oproep van de Splinternieuwe Kalief Ibrahim aan allem moslima’s. Ze moeten naar de Kalifaat reizen om daar zijn mujahedins de hemel op aarde te berijden , als Hoeri’s.Man is dat niet heerlijk? geen hoofdoeken meer op de straten?

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Ik sta hier totaal niet van te kijken: Dit zijn inderdaad de normen, die kinderen van strenggelovige moslims van huis uit meekrijgen en aangezien die normen verschillende elementen bevatten die kinderen bijzonder snel oppikken -groepsdenken, zichtbaarheid, hardheid en dergelijke- kun je er op wachten tot ze die op het schoolplein gaan imiteren.Dat is doodgewoon de Islam. In hun landen van herkomst gaat het precies zó, maar omdat het fenomeen ‘vrijzinnige islam’ daar niet voorkomt, leidt het daar niet of veel minder tot dergelijke conflicten.
  Die vrijzinnige moslims mogen dan -voor ons- sympathiek overkomen, ze zouden het consequenter aanpakken door zich in alle ernst af te vragen of ze nog wel moslim willen zijn. Zij denken, de islam op dezelfde manier te kunnen beleven als de westerlingen tegenwoordig het christendom, maar vergeten, dat dat niet gaat omdat de islam geen verlichtingsinvloeden heeft meegekregen. Doordat ze die invloeden zelf kennelijk wel hebben opgepikt, zijn ze onwillekeurig al mentaal ongeschikt geworden voor het praktiseren van deze Ideologie, al willen ze dat zelf niet weten en al blijven ze zichzelf moslim noemen. Zo raken ze natuurlijk tussen wal en schip, ingeklemd tussen twee werelden, die onverenigbaar blijven.
  Zo ’n school vertoont overigens hetzelfde tweeslachtige gedrag,natuurlijk: Het is geen islamitische school en men dient leerlingen -en hun ouders- die trachten, islamitische leefregels door te drukken, meteen stevig op hun plaats te zetten. Dat durft men weer niet, zoals men het langzamerhand nergens in Europa naar behoren durft: rutalen hebben de halve wereld en vervang in dit verband het woord brutalen maar rustig door -praktiserende- moslims. Maar nogmaals: Die vrijzinnigen hebben door hun houding eveneens schuld: Wie niet consequent achter de leefregels staat, zou er afstand van moeten nemen en zich niet langer ‘moslim’ moeten noemen. Dat kan bij andere religies, die zich niet opstellen als een ideologie; bij de islam kan dat gewoon niet.

  Like

 8. Jan zegt:

  “Welk geloof heb je?”, is het eerste wat kinderen van elkaar willen weten.”
  Dat herinnert mij aan een voorval toen ik ca.8 jaar oud was en een vriendinnetje die in dezelfde straat woonde woonde op een dag tegen mij zei dat zij van haar ouders niet meer met mij mocht omgaan omdat ik niet Luthers was. Daarna draaide zij zich om en liep weg. Ook toen waren er al ouders die hun rotte mentaliteit doorgaven.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Mijn zoon is leraar binnen het speciale onderwijs. De school waar hij werkzaam is, heeft van oorsprong een RK signatuur. Een aantal jaren geleden kwam opdracht alle kruisbeelden die oudsher gebruikelijk in de klassen aanwezig waren verwijderd moesten worden. Zo gezegd zo gedaan. Zonder veel ophef. De school wilde meer neutraliteit uitstralen was het excuus. Op zich begrijpelijk met gevolg geen zichtbaar christelijk symbool meer te zien op deze RK school. Nu komt het. In het schooljaar 2013-2014 heeft mijn zoon na eerst het conflict aangegaan te zijn en na meerdere besprekingen bakzeil moeten halen omwille van specifiek religieuze wensen van een moslim ouderpaar wiens kind ook de school bezoekt. Mijn zoon kreeg van het bestuur de opdracht in zijn klas een aparte hoek te creëren waarin de nieuw aangekomen moslim leerling zijn dagelijkse gebeden kan doen zoals zijn moslim ouders dat wensten en afgedwongen hebben. Wat zegt dit hele verhaal mij en met mij naar ik hoop alle lezers? Dat Nederland en ook de rest van Europa op het sterfbed ligt. Het wil bij de meerderheid nog niet goed doordringen maar de islam zal gaan overheersen binnen nu en pakweg 20 jaar. Moslims gaan steeds brutaler worden en steeds hoger eisen stellen. De tekenen zijn er en worden met de dag duidelijker. Zie ook de demonstratie van afgelopen week in Den Haag gedaan door sympathisanten van ISIS. Je kunt hierbij je schouder ophalen en denken, wat zou het. Maar vergis je niet, de demonstranten annex islamitische uitkeringstrekkers (uitkering trekken is ook Jihad) stonden die middag ongestoord te zwaaiende met de zwarte islamitische vlag des doods. Dit is dezelfde vlag die de legeraanvoerders van Mohammed ook gebruikten. Een vlag die al 1400 jaar dood, verderf en penetrante maatschappij rot over de wereld gebracht heeft. Als ik dit allemaal aanschouw dan weet ik, we komen er nooit meer vanaf, tenzij……… vul maar in. Nederland en Europa gaan een bloedige toekomst tegemoet. De islam zal in haar expansie drang nooit uit eigen beweging te stoppen zijn. Dat station zijn we allang gepasseerd. Als eenmaal genoeg concentratie moslims aanwezig zijn in een samenleving worden deze uit vrije wil in segregatie levende moslims automatisch een borrelend en agressief kokend mengsel waarop alle grip verloren wordt. Moslims die niet onwillig staan tot assimilatie zullen dan veneens verzwolgen worden en met hen de gehele ontvangende cultuur.

  https://ejbron.wordpress.com/2012/08/16/historie-1400-jaar-islamitische-expansie-islamitisch-imperialisme-en-islamitische-slavenhandel/

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Mijn dochter heeft ook op zo,n school gezeten,en idem dito:tijdens de ramadan werd de leerlingen gevraagd of ze mee wilden doen door ook niet te eten!Het was nog wel vrijwillig,toen nog wel;een jaar of 3 geleden!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zijn ze GVD gek geworden om dat te vragen?!
    Heb je er nog wat van gezegd?

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Wat dacht je!Een aantal kinderen,w.o. mijn dochter had ook nog eens hart/longproblemen en /of diabetes!Belangrijk dus om op tijd genoeg te eten.Maar buiten dat wil ik niet de islam verplicht door mijn strot geduwd krijgen en mijn kinderen dus ook niet!Dat we er mee geconfronteerd worden,dagelijks,vind ik al erg genoeg!

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @GuusVelraeds: 14.23. uur. En dan moet ik vomeren, als ik denk aan de bijeenkomst op de Koekamp in Den Haag, die vreedzaam was-ik was ook aanwezig-maar waar schijnbaar de Geuzenvlag was getoond! En wat deed de GROOTSTE VERRADER VAN NEDERLAND, PECHTHOLD, HIJ VIEL WILDERS AAN OP DEZE VLAG. En wat een lol zullen het CDA,VVD,PvdA,GL,CU hebben gehad, toen deze LUL daarmee aankwam! Verder ben ik het geheel met uw reactie eens, van de politiek buiten de PVV en de SGP hoeven we NIETS TE VERWACHTEN!

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Ik was daar ook en heb geen geuzenvlag gezien!Maar als het dus die zwarte dodenvlag is,heeft miezerd Pechtold er geen moeite mee!

    Like

 10. Maar als we eenmaal geïslamiseerd zijn, dan wordt het vrede… Toch? En dat is waar onze regeringen op uit zijn: Alle neuzen dezelfde kant uit. Dan heb je het minste last van hen.

  Like

 11. PietJan zegt:

  Terug naar de zandbak sturen.
  Ik ben geboren in Nederland en dit is en blijft mijn land, ik ben RK gedoopt en ik blijf RK, en iedereen die zich bekeerd of wil bekeren tot de islam die heeft zijn/haar eigen geloof nooit goed bestudeert, en dus zijn het verraders van hun eigen cultuur. Indien je jezelf dan toch wilt bekeren tot dat achterlijke geloof dat islam heet, bestudeer dan eerst je eigen geloof en trek daaruit het vergelijk, dan zal je zien dat ook het RK of Prot. of Christelijk geloof méér moois en goeds heeft te bieden dan de verwerpelijke gedachten van wat islam heet.

  Like

 12. Elisah zegt:

  Het zijn vaak kinderen die naar koranlessen, of hoe het ook mag heten, gaan en daar geïndoctrineerd worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s