Obama is de meest impopulaire Amerikaanse president sinds 1945

Screenshot_5

De Amerikaanse president Obama geniet slechts weinig instemming in de Amerikaanse bevolking

(Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse president Barack Obama heeft George W. Bush ingehaald als minst populaire Amerikaanse president sinds de Tweede Wereldoorlog. De Amerikanen ergeren zich over de economische politiek en over de afbraak van burgerrechten.

Ongeveer 33% van alle Amerikanen zegt dat de Amerikaanse president Obama de slechtste president sinds de Tweede Wereldoorlog is. 28% van de Amerikanen zien in George W. Bush de slechtste president sinds de Tweede Wereldoorlog.

Obama´s impopulariteit is dermate groot, dat 40% van de ondervraagden hem in een rechtstreekse vergelijking met George W. Bush slechter vond. 39% is echter van het tegendeel overtuigd. Dat blijkt uit een actuele peiling van de Amerikaanse Quinnipac University.

Tussen de 40 tot 55% van de Amerikanen beoordelen Obama´s economische politiek als negatief. Maar ook in de strijd tegen het terrorisme of op het gebied van de buitenlandse politiek krijgt hij negatieve feedback.

“In een periode van 69 jaar zijn er 12 Amerikaanse presidenten geweest. Obama staat samen met George W. Bush onderaan de populariteitslijst”, zegt Tim Malloy van de Quinnipac University.

Ronald Reagan en Bill Clinton zijn naar verhouding echter populair. 35% van de Amerikanen vindt Reagan de beste president sinds de Tweede Wereldoorlog. Daarna volgen Bill Clinton met 18% en John F. Kennedy met 15%.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Obama, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

39 reacties op Obama is de meest impopulaire Amerikaanse president sinds 1945

 1. Willie zegt:

  Aja??? Waarom kozen die domme yanks hem dan voor een 2e termijn ????

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Oké, dat is, wat we ons hier al afvroegen. Nu krijgen we metterdaad een idee, hoe de Amerikanen er tegenover staan.
  -Overigens geen woord over Obama’s vermoedelijke moslim-achtergrond.
  Wat trouwens wel typisch is: Obama, gevolgd door Bush zouden dus de slechtste presidenten gevonden worden, maar beiden is door de kiezers wèl een tweede ambtstermijn gegund.
  Hoe zit dat dan, vraag je je af.

  Like

  • lucky bee zegt:

   Ik vind van niet metPapa Bush hebben de Amerikanen voor het eerst zinds Kennedy weer een oorlog gewonnen.Ook sde zoon was het gelukt Sadam uit zijn troon te stoten en de oorlog terug daar heen te brengen waar de veroorzakers leven. namelijk het MO.Ng beter was het geweest als G.W.Bush door stoot naar Mekkah in SA.En het met de grond verbrand.Zo dat Allah geen huis meere heeft.(Kaaba )

   Like

   • lucky bee zegt:

    Had hij dat gedaan dan was hij de allerbeste President van Amerika geweest die ooit daar heeft geregeerd.

    Like

   • jans zegt:

    Dat zou top zijn geweest. Maar de leiders van SA hadden de bevolking on de duim en USA importeerde goedkope olie. Het financieel belang ging dus voor.

    Like

 3. Harry zegt:

  Enerzijds zie je signalen dat de mensheid wakker begint te worden en het spoegzat worden , anderzijds rukken de barbaren steeds verder op .
  Het wordt een wedloop wie het eerst de overhand krijgt , met die pech dat de tegenstander zeer gemotiveerd en goed bewapend is .
  En wij ? Wat kunnen we er tegenover zetten ?
  Een keukenmes ? En zo moedig zijn we gemiddeld ook niet .
  Van het leger verwacht ik ook weinig steun , van de politie nog minder en van de politiek helemaal niks !
  De socialisten zijn eigenlijk onze grootste bedreiging , ze dragen geen uniform maar zitten wel overal diep geworteld, de katalysator uit te hangen om de islam te faciliteren .

  Hoe komen we van die neo-NSB-ers af ?

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Een heel goede vraag, Harry. Wat zullen we doen? Samen zoeken naar een afdoend antwoord?
   Keukenmes wordt natuurlijk als onbruikbaar afgekeurd.
   Het leger? Niets van te verwachten. Politie en Politiek ook al niet.
   Ja, dan moeten we het zelf doen.
   We waren met veel op de Koekamp. We waren enthousiast.
   Nu nog dat enthousiasme gebruiken voor DADEN !

   Like

   • Harry zegt:

    Sorry, M.A.L. Sion ,
    Vorige reactie was eigenlijk aan U gericht .
    Een gebrek aan eten maar wel een paar glazen chardonnay doen zelfs zorgvuldige figuren wel eens de plank mismeppen .

    Like

  • JooJootje zegt:

   Daar kan ik je wel een antwoord opgeven maar dan moet de heer Bron weer ingrijpen 🙂

   Like

   • Harry zegt:

    Inderdaad JooJootje , ik was er bij op de Koekamp .
    Maar daar zag je niet de types die met een kalashnikow de straat op gaan .
    Veel ouderen ( zoals ik ) en nogal wat rolstoelen ook !
    Dat waren meer de bezorgde burgers in allerlei gedaanten .

    Zie nou maar eens wat er gemiddeld op straat loopt , hoeveel fitte gezonde Nederlandse blanke kerels kun je daar oprapen die dan ook nog eens bereid zijn om te gaan vechten ?
    Waar zitten ze allemaal ? Zijn ze op ? Zitten ze allemaal thuis te vingeren op een Phone of tablet ding ? Of iets blonds ? Verdomd, ik weet het niet !

    In mijn omgeving ken ik NIEMAND die bereid zou zijn om de straat op te gaan .
    Ben ik dan de enige ? Dan maak ik ook niet veel kans . Ben ik gek ???
    Of zijn die anderen zulke lafaards ?

    Ik heb een vriendin die totaal geen benul heeft van lekker eten , dus ga ik regelmatig de stad in om te eten in een goed restaurant . Wat kom je tegen op straat ?
    ALLOCHTONE jeugd , stuk voor stuk bereid om óns uit te roeien aan hun houding en smoelen te zien .
    Agressieve groepen , één verkeerde blik is al genoeg om ruzie uit te lokken .
    En ik kan het niet laten om ze aan te kijken met een gezicht alsof ik net in een hoop stront getrapt heb .
    Mochten jullie me langdurig of chronisch missen op deze site , dan ben ik tegen de verkeerde opgewandeld .
    Maar tot die tijd blijf ik vechten !

    Like

   • Monalisa zegt:

    Zie nou maar eens wat er gemiddeld op straat loopt ,hoeveel fitte gezonde Nederlandse blanke kerels kun je daar oprapen die dan ook nog eens bereid zijn om te gaan vechten?
    Waar zitten ze allemaal ? Zijn ze op ? Zitten ze allemaal thuis te vingeren op een IPhone of tablet ding ? Of iets blonds ? Verdomd, ik weet het niet !

    nee Harry jij en ik en velen ouderen weten het wel,maar het zijn onze kinderen die wij op de wereld hebben gezet die het afwegen om niks te doen, (te veel verwend)en er is ook een gezegde die ik heel vaak hoor van die babyboomers hun kinderen dat de oudengarde, dat ben jij en ik gouw dood moeten wand zij moeten voor ons werken! ze weten niet eens wat werken is (de goede uitgesloten die wel wat bereiken)

    Like

 4. Theo Prinse zegt:

  Husein Obama is een psychologisch gedegenereerd karakter. Verwekt en geboren in Hawaii in 1961 en al of niet de biologische zoon van Obama sr die hem slechts 14 dagen heeft gezien en sindsdien nooit meer is Husein Obama levensbeschouwelijk door zijn mentor Frank Marshall Davis opgevoed. Frank Marshall Davis (1905-1987) was een in Amerika geboren neger en was vriend aan huis van de opa van Obama’s moeders kant de familie Dunham. De familie Dunham en Frank Marshall Davis kenden elkaar van Kansas (Wichita) en waren allemaal vanaf 1948 en Dunham vanaf 1950 naar Hawaii verhuist toen deze staat bij Amerika kwam.
  Frank Marshall Davis was een officieel geregistreerd lid 47544.van de Amerikaanse Communistische Partij en daarbinnen verdedigde Davis de Stalin lijn. Toen Hitler West Europa binnenviel verdedigde Davis net als de Franse communisten het Stalin Hitler Molotov Ribbentrop pact.
  Davis werd daarover na de oorlog door Official congressional hearings and investigations confirm Davis’s history of membership and involvement with the CPUSA and its fronts, and his activities as a Stalinist. As late as 1956, Davis was appearing before the Senate Internal Security Subcommittee and refusing to deny his CPUSA membership. He also refused to deny that he was a member of the faculty of the communist Abraham Lincoln School in Chicago.

  This is significant because, as Romerstein describes it in the 44-page report, “Communism in Hawaii and the Obama Connection,” the Commission on Subversive Activities of the Legislature of the Territory of Hawaii reported on February 28, 1955, that “About November 1950, the communist party in Hawaii was reorganized on an underground basis…In the new organization, party groups were to consist of not more than three members. Groups were identified by numbers (1-10) rather than by names, as formerly.” Among those identified as having been members of the underground groups were Frank Marshall Davis and his wife Helen C. Davis.

  Lawyer for the Accused

  What’s also interesting about the Davis appearance before the Senate is the fact that his lawyer was Harriet Bouslog, identified as a CPUSA member in the 1959 House Committee on Un-American Activities report, “Communist Legal Subversion. The Role of the Communist Lawyer.” Bouslog was identified as a CPUSA member by two witnesses, both former communists.
  http://www.aim.org/aim-column/special-report-red-faces-over-obamas-red-mentor/

  Klik om toegang te krijgen tot davis.FBI.File.pdf

  Frank Marshall Davis was onder toezicht van Edgar J. Hoover van de FBI en na de oorlog werd zijn dossier overgedragen aan de nieuwe CIA (voorheen OSS)
  Het is onomstotelijk dat Husein Obama ook onder de aandacht stond van de CIA door de relatie van zijn Opa Dunham met Davis.

  Like

 5. Trucker zegt:

  Aanvullend kan ik gerust schijven de slechtste ooi.
  Ik maak heel graag de vergelijking met Ronald (Ronny) Reagan de absolute tegenpool van de moslimbroeder hussein barack.
  Reagan één van de beste presidenten ooit geweest in de US, jammer genoeg is dit pas na zijn dood bekend geworden want bij leven werd hij door alle (zonder uitzondering) linkse schoften uitgespuwd als “een cowboy” of “een clown”.
  De moslimbroeder die door fraude en vreemdelingen verkozen (en herverkozen is) is zelfs niet een mislukkeling te noemen aangezien hij een pion is die door CAIR en de moslimbroederschap is geplaatst op het hoogste ambt.
  Hij zal in de geschiedenisboeken genoteerd staan als incompetent en een gevaar voor de wereldvrede (dit laaste heb ik als ik me niet vergis twee jaar geleden reeds gepend).
  Erger dan nu kan het alleen worden als dat vrouwmens clinton (wederhelft van de sigarenrokende leugenaar) zou verkozen worden want blijkbaar wil ze de eerste presidente worden van de USA…
  Gelukkig gaan de Rednecks en republikeinen haar rol in de lynchpartij op ambassadeur Christopher Stevens en zijn drie beveiligers niet vergeten zijn, ik mag er niet aan denken een Amerikaan te zijn en dat creatuur (wil geen scheldwoorden gebruiken hoewel ze op de tong liggen) zou het hoogste ambt hebben.
  En verder hebben de Amerikanen milities en als er iets is waar ik jaloers op ben is het dat wel…milities met een wapenarsenaal dat ik …(hum) opgewonden 🙂 van geraak.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Willie zegt:
  4 juli 2014 om 15:15

  Dat vraag ik me iedere dag af, stom volk, net zulk stom volk als hier in Europa om VOOR de EU te stemmen, nou, ik heb gelukkig tegen gestemd.

  Like

 7. Jan zegt:

  Reagan in 1986: “De enige bedreiging die de onafhankelijkheid van Amerika bedreigt is die van binnenuit komt”

  Nu is Amerika een totalitaire staat geworden:
  Harry Reid and Senate Democrats Move to Limit Free Speech and Rewrite the Constitution
  http://www.freedomxlaw.com/Freedom-X-News-and-Views-on-Freedom-of-Expressio/2014/June/Harry-Reid-and-Senate-Democrats-Move-to-Limit-Fr.aspx

  Like

 8. Daiyu-ninja zegt:

  Wat doet obama ?
  ……o……b………a………….m…….a
  obama b*ft achterlijke moslim apen.

  Like

 9. Jan zegt:

  Verwoesting van VS in volle gang. Juntaleider laat Amerika overspoelen met illegale vreemdelingen uit Mexico, Midden- en Zuid-Amerika. Protesterende Amerikanen afgevoerd naar gevangenis

  Border Meltdown: Obama Delivers at Least 290,000 Illegal Immigrants to US Homes
  http://dailycaller.com/2014/07/05/border-meltdown-obama-delivering-290000-illegals-to-u-s-homes/

  6 Arrested as Protesters, Supporters Wait for Arrival of Undocumented Immigrants
  http://www.nbclosangeles.com/news/local/Authorities-Brace-for-Possible-Protests-Over-Migrants-Arrival-265782631.html

  Like

 10. Jan zegt:

  De sloerie van de juntaleider wordt ook niet bepaald geliefder:

  Verplicht gezondheidsschoolvoer begint menig schooleidinggevende en kind de strot uit te komen, ook letterlijk want de door Michelle Obama opgedrongen kost, is feitelijk bestemd voor eekhoorntjes en konijnen en niet te vreten. Schoolbestuur: “Dat wijf is overigens door niemand aangesteld”:

  School board president rips Michelle O over lunch program: She was ‘elected by no one’
  http://eagnews.org/school-board-president-rips-michelle-o-over-lunch-program-she-was-elected-by-no-one/

  Like

 11. Jan zegt:

  Overal is de vrede uitgebroken en dus gaat de juntaleider weer golfen, voor de 180-ste keer

  President Obama is out for his usual Saturday golf, playing this time at Andrews Air Force Base.
  He’s got a couple of friends in town for the three-day weekend it seems, as Marty Nesbitt and Eric Whitaker have joined regular Obama golf partner Marvin Nicholson, the White House Trip Director, for today’s outing.
  It’s the president’s 23rd time playing this year and the 180th of his presidency.
  http://www.whitehousedossier.com/2014/07/05/obama-golfing-friends/

  Like

 12. Jan zegt:

  Cruz: Children Being Sexually Abused and Mutilated as a ‘Direct Result of President Obama’s Lawlessness’
  “And it’s the direct result of President Obama’s lawlessness.”

  Like

 13. Jan zegt:

  Vrienden van Obama, de International Union of Muslim Scholars (IUMS) roepen op tot oorlog tegen Israël

  Muslim Brotherhood Org that Met with Obama WH Calls for Islamic War Against Israel
  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2014/07/07/Muslim-Brotherhood-Org-That-Met-With-Obama-White-House-Calls-For-Islamic-War-Against-Israel

  Like

 14. Jan zegt:

  Klappende zeehondjes voor niets-zeggende juntaleider. Wat een armoede, geluid voortbrengen en denken dat dit een inhoudelijke boodschap is, “wauw”.

  Like

 15. Jan zegt:

  Juntaleider bekaf van vakanties, golfen, toespraken houden (dom kwaken, zoals hier boven), fotosessies dat hij 14 dagen op vakantie gaat (deze komt bij de $44 miljoen al gespendeerd aan vakanties op kosten van de belastingbetaler)
  http://www.mvtimes.com/2014/07/09/president-obama-will-return-chilmark/

  Like

 16. Jan zegt:

  De minachting van de Gek kent geen grenzen

  Tijdens ontmoeting met gouvener Rick Perry (Dallas) gedroeg de Krankzinnige (familie van Kim?) zich als een klein kind en junk die stoned is: grinniken en lachen
  http://pjmedia.com/tatler/2014/07/10/photos-obama-laughs-his-way-through-meeting-with-gov-perry/

  Like

 17. Jan zegt:

  La Raza (het ras), racistische groepering van Mexicanen en Hispanics die zeggen blanken te willen uitroeien meer geld toegeschoven door de staat. Van $4.1 naar $11 miljoen om hun destructieve werk beter te kunnen uitvoeren.
  http://capitolcityproject.com/federal-funding-la-raza-nearly-tripled-former-vp-joined-obama-administration/

  Like

 18. Jan zegt:

  Clowneske Gek: “Ik doe in eenzaamheid al het werk en de Republikeinen zitten op hun luie reet” Applaus van zeehondjes.

  Like

 19. Jan zegt:

  Diana Feinstein, bijnaam (of toch echte naam?) Frankenstein over het terugsturen van illegalen naar Mexico: “Dit is te vergelijken met de Joden naar de gaskamers sturen tijdens WOII”
  http://www.nationalreview.com/corner/382392/feinstein-sending-children-back-central-america-turning-back-boatloads-jewish

  Ik ken geen verschil tussen een socialist en een krankzinnige.

  Like

 20. Jan zegt:

  Communistisch nest Hollywood (werkelijke naam Hollyweird) nomineert de Gek met een Emmy Award:
  http://weaselzippers.us/192784-no-joke-obama-nominated-for-an-emmy-award/

  Like

 21. Jan zegt:

  Illegaliteit aangemoedigd. Wie illegalen huisvest krijgt $6000 per maand van de staat, aldus de advertentie.
  http://www.breitbart.com/Breitbart-Texas/2014/07/10/Ad-Offers-More-Than-$6000-Per-Month-to-House-Foreign-Minors

  Like

 22. Jan zegt:

  Na alle moordaanslagen en terreur door moslims: Democrats Invite CAIR Officials To State Of Union

  Two officials from the Council on American-Islamic Relations will be attending the State of the Union address Tuesday as guests of Democratic lawmakers.

  Reps. Zoe Lofgren (Calif.) and Alcee Hastings (Fla.) will both be hosting representatives from CAIR chapters in their respective states, the group announced Monday.

  http://thehill.com/blogs/blog-briefing-room/265452-cair-officials-invited-to-sotu

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s