Radicale moslims demonstreren in Haagse Schilderswijk

Screenshot_10

DEN HAAG – In de Haagse Schilderswijk heeft vrijdagmiddag een groep radicale moslims gedemonstreerd voor de vrijlating van Oussama C., alias Abou Yazeed, en andere ‘moslimgevangenen’. De demonstranten toonden onder meer de ‘tawheed’ vlag, die ook wordt gebruikt door strijders van de islamitische terreurorganisatie IS (Islamic State, voorheen ISIS).

C. zit vast op verdenking van het ronselen voor de gewapende strijd in Syrië. Zijn voorarrest is vorige week verlengd.

Lees verder>>>
(h/t Infidel Pride)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS, Islam, Islamisering, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Radicale moslims demonstreren in Haagse Schilderswijk

 1. roger catrysse zegt:

  Hoe een burgemeester voor zo een demonstratie toelating geeft verdiend hij om ontslag te krijgen en ze zouden beter een vliegtuig scharteren om ze allemaal naar Syrië te brengen We moeten af van dat tuig

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Volgens de politie was de demonstratie in de Haagse Schilderswijk aangemeld en heeft burgemeester Jozias van Aartsen toestemming verleend.

  Dus Jozias van Aartsen geeft toestemming met een vlag te zwaaien die in gruwelijkheid niet onderdoet voor de swastika en de gouden hamer en sikkel beide op rode achtergrond. Dit allemaal terwijl de prinsenvlag in 2013 nog valselijk beschuldigd werd een NSB vlag te zijn. Het vertoon van deze vlag zal naar ik aanneem geen vragen oproepen in de 2de kamer. Er is maar een remedie voor dit tuig. Meteen uitkering intrekken en ook die van hun families en linea recta het hele zooitje terug naar land van herkomst. Vraag me af, waarom geven deze kansenjongeren geen gevolg aan de oproep van hun nieuwe kalief Ibrahim zoals Abu Bakr al-Baghdadi zich wil laten noemen als eerste leider van het nieuwe kalifaat.

  http://www.parool.nl/parool/nl/508/THEODOR-HOLMAN/article/detail/3682707/2014/07/02/Wel-of-niet-naar-het-nieuwe-prachtkalifaat.dhtml

  Like

 3. Joost Visser zegt:

  a. Aangemeld betekenet nog geen vergunning verlenen.
  b. Waar is de politie? Normaal zijn er bij demonstraties politiebusjes te zien.

  Like

 4. Theo Prinse zegt:

  Schandelijk dat Jozias van Aartsen die Geert Wilders uit de VVD zette toestemming heeft gegeven voor de (pro) ISIS demo in Den Haag. Ik doe een beroep op de PVV om de instelling van Jozias van Aartsen op te vatten als onderdeel van een beweging die met Frans Timmermans bewust koppelt aan de vuile infiltratie van Obama, Brennan, Jarrett, Cameron enz. om de vrije seculiere westerse wereld aan de islam te onderwerpen

  Like

 5. manna zegt:

  graag allen op het vliegtuig naar damascus en niet meer naar omkijken.

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Het gaat verder, moslim tuig wordt overmoedig want het kalifaat is uitgeroepen.

  ISIS-leider roept moslims op Rome aan te vallen

  Paus Pius (1903-1914) kreeg visioen van verwoesting Vaticaan – Vernietiging Rome al 700 jaar geleden voorspeld

  Abu Bakr al-Baghdadi, de leider van IS(IS) en de zichzelf verklaarde nieuwe Kalief, roept alle moslims van de ‘Islamitische Staat’ op om Rome te veroveren en tenslotte zelfs de hele wereld. Zijn wens is niets nieuws; al eeuwen willen moslims speciaal Rome vernietigen, omdat ze het Vaticaan als de ‘agenten van de kruisvaarders’ en de ‘bewakers van de Joden’ beschouwen.

  In zijn officiële verklaring zegt Baghdadi:

  ‘Dus neem de wapenen op, o soldaten van de Islamitische Staat! En vecht, vecht… Krijg hogere idealen, o soldaten van de Islamitische Staat. Want over de hele wereld wachten jullie broeders erop door jullie gered te worden, en verwachten jullie brigades…’

  ‘De tijd is gekomen dat jullie jezelf bevrijden uit de boeien van zwakte, en opstaan tegen tirannie, tegen de verraderlijke heersers – de agenten van de kruisvaarders en de atheïsten, en de bewakers van de Joden… Haast je naar de Islamitische Staat, o moslims. Ja, het is jullie staat. Haast je, want Syrië is niet voor de Syriërs, en Irak is niet voor de Irakezen. De aarde is van Allah… Dit is mijn advies voor jullie. Als jullie eraan vasthouden, dan zullen jullie Rome veroveren en de wereld bezitten, als Allah het wil.’

  Katholieke Kerk streed tegen islam

  In tegenstelling tot de meeste Westerse christenen zijn de moslims niet vergeten hoe de katholieke kerk al in de Middeleeuwen de wapens oppakte om de islamitische ketters en veroveraars te bestrijden. Mohammed richtte de islam zelfs speciaal op om de christelijke (toen nog uitsluitend katholieke) kerk te vernietigen. De dag dat moslimlanden gezamenlijk de aanval zullen openen op Rome, en daarmee Europa, gaat hoe dan ook een keer komen.

  Israël waarschuwt voor islamitische aanval op Rome

  De Israëlische minister van Industrie en Handel, Naftali Bennett, leider van de coalitiepartij Habayit Hayehudi (Het Joodse Thuis), waarschuwde in november vorig jaar de wereld dat een ‘slechte deal’ met Iran kan leiden tot een aanslag met een kernbom in New York, of een aanval met kernraketten op Rome en Tel Aviv.

  Vernietiging van Rome 700 jaar geleden voorspeld

  In de ruim 700 jaar oude Zohar, het belangrijkste werk van de Joodse Kabbalah, staat dat Rome in de eindtijd door ‘vurige stenen’ zal worden vernietigd, waarna er een enorme oorlog zal losbarsten. Ook paus Pius X, van 1903 tot 1914 de ‘heilige stoel’ in het Vaticaan bezettend, zou een visioen hebben gekregen over de vernietiging van Rome tijdens het bewind van de laatste paus.>>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/07/ISIS-leider-roept-moslims-op-Rome-aan-te-vallen

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Als het Vaticaan inderdaad zou worden weggevaagd, zal Obama oproepen tot kalmte en zelfbeheersing om de islam niet onnodig te provoceren!
   Obama is een moslim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Like

 7. Jade zegt:

  Gemiste kans, heb je ze allen op de rij staan,
  knal je ze niet af…

  Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  Zij het Vaticaan vernietigen;wij mekka!Oog om oog ,tand om tand,vanaf nu!Van Aartsen geeft toestemming voor demonstratie van moordzuchtige,halsafsnijdende oorlogshitsers[over haat zaaien gesproken!]en het zwaaien met die dodenvlag!Lafbekken met allemaal een tod om hun gore kop!Als van Aartsen en Opstelten een beetje vent waren geweest,hadden ze de M.E. opdracht gegeven die patjakkers in een bus te knuppelen en op te sluiten!Ze hun NL.paspoort af te nemen,alsmede hun uitkering;ze te herenigen met hun gore familie,voor wie hetzelfde schema moet worden toegepast en ze samen in een vliegtuig stampen,richting roots!Dan hadden ze zich als kerels gedragen!Nu:mietjes,die hun pens vol laden op de barbeque belangrijker vinden!En daarna:lekker een paar maanden op “welverdiend”reces.En wij?We mogen het zelf uitzoeken!Maar niet vergeten,he:die Wilders!Die is pas echt gevaarlijk;dat is een haatzaaier!

  Like

 9. Avidia zegt:

  Ik kan niet eens reageren, ben kotsmisselijk van dat onaantrekkelijke tuig, ik gril van die lui, je zult maar een man hebben die in een jurk rondloopt en wat daaronder allemaal huist, want hygiëne is ook een onbekend gebied, en dan die baarden en van de meesten het gebit, te erg voor woorden. Nou ja, een woord dan: afstotelijk!!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar laten we niet de fout gaan maken door van slag te raken om de verkeerde dingen, want dan is het eind helemààl zoek!
   Niet die baarden of die gebitten doen er toe en zelfs niet, wat ze zeggen, want dat is nagenoeg inhoudsloos. Wel doet het ertoe, hóe ze het zeggen -hersenloos brallen- en waaróm. Wàt proberen ze over te brengen, dàt is de vraag. De eis -vrijlating van bepaalde gevangenen- gaat op zichzelf nog één stap minder ver dan, bijvoorbeeld, die in Londen -invoering van de Sharia- maar in de praktijk maakt dat bij die lui weer niets uit omdat bij hen de ene eis naadloos overvloeit in de andere. Het is afwachten wanneer ze, net als in GB, de moed opbrengen om ook die uiterste eis openlijk uit te brullen.
   Waar het om gaat is niet hoe ze er bij lopen; waar het om gaat is: Laten ze óns ermee met rust. Zo nee, dan ligt daar de enige werkelijk geldige reden om ze te bestrijden.
   Het beste was natuurlijk geweest,als ook voor deze demonstratie geen toestemming was verleend, maar in ieder geval kan men van de overheid eisen,dat een openlijke demonstratie voor invoering van de Sharia, alcoholverbod en dergelijke de limits zijn, waar nooit toestemming voor zou mogen worden verleend.

   Like

 10. lucky bee zegt:

  De nieuwe Kalief Ibrahim heeft befolen dat alle jonge moslima’s naar het Kalifaat moeten reisen om daar zijn Mujahedin’s de hemel op aarde te kunnen bereiden als Hoeri’s.Net als in de hemelse bordeel van Mohammed.Man is dat fijn geen hoofddoeken meer bij ons te zien?Ook negenjarige mogen mee volgens de islam zijn ze al volwassen.

  Like

 11. lucky bee zegt:

  Denk aan Aisha , ze werd door de profeet geplukt toen ze 9 jaar oud was.Nog voordat ze puberde.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Heeft iedereen gezien, dat deze HELDEN gemaskerd zijn? Wat een slappe watjes. En wat van Aartsen betreft, hij hoort bij de politiek correcte kliek van politici, geleid door de landverrader Pechthold, die ons zonder met de ogen te knipperen graag overgeeft aan de Eussr en de Islam. Wie kunnen we nog vertrouwen?

  Like

 13. Jade zegt:

  Enniewee…De waarheid mag niet gezegd worden.
  De naam ejbron wordt nu automatisch weggejorist bij de reacties op Spitsnieuws.
  http://www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland/2014/07/jihadist-wil-zwarte-vlag-bij-buckingham

  Like

 14. Jan zegt:

  Wij konden er op wachten. Rob van Wijk in communistenkrantje Trouw: ‘Het is de schuld van Wilders dat moslims radicaliseren.’

  Bashen van moslims door Wilders voedt het polderdjihadisme

  Het aanhoudend wegzetten van moslims door politici als Wilders zorgt ervoor dat die groep steeds minder met Nederland te maken wil hebben. Dat is logisch. Wie stickers verspreidt met de tekst ‘de islam is een leugen, Mohammed een crimineel en de Koran vergif’ hoeft niet te rekenen op veel medewerking van gematigde moslims bij het tegengaan van radicalisering onder geloofsgenoten.
  Zo’n tekst draagt juist bij aan radicalisering.

  Een deel van de oplossing van het probleem ligt dus in het matigen van de toon en het tegengaan van polarisatie.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/6844/Rob-de-Wijk/article/detail/3683838/2014/07/04/Bashen-van-moslims-door-Wilders-voedt-het-polderdjihadisme.dhtml

  (Rob de Wijk bleef twee keer zitten op de mavo)

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Als die moslims niks meer met Nederland te maken willen hebben moeten ze oprotten!Maar ja,die uitkering,he?

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 09.45. uur. En “gematigde moslims”, bestaan ook niet! Als het erop aankomt, doen ze mee met de halsafsnijders! Maar de politiek correcten blijven maar krijsen: DAT IS NIET DE ECHTE ISLAM!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   @Jan. Dit is pas ècht hartelijk lachen, geweldig!
   Arme Rob, gewoon even te vroeg geboren.
   Tegenwoordig zou hij na het invullen van de vraag: “Wens ja/nee geen /wel diploma. Graag ja/nee per post toezenden”. Zijn diploma vóórdat hij naar die Mavo ging… al ontvangen hebben.
   Zo gaat dat tegenwoordig in NL. Omdat het hele, (vroeger zo perfecte NL-onderwijs) aan de gemiddelde intelligentie van de doorsnee Neanderthaler, pardon allochtoon (met excuses voor de Neanderthaler!) werd aangepast!
   Overigens moeten ze die Rob gewoon doodslaan.

   Like

 15. helletocht zegt:

  Ze lijken allemaal op de winnaar van het Eurovisie Songfestival!

  Like

 16. Erwin zegt:

  Onvoorstelbaar, wat een haat en geweld in deze wereld, waar is het respect, de liefde en de vrede gebleven! Niet te geloven dat het schreeuwen om de dood van een bevolkingsgroep en het geven van de Hitlergroet in Nederland wordt toegestaan. Daar word ik echt stil en moedeloos van. Laat het recht en de vrijheid in Nederland overwinnen van dit schofterig gedrag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s