Berlin-Neukölln: Bij zwembadrellen dient de imam te bemiddelen

Screenshot_30

Ole Bested Hensing, chef van de Berlijnse zwembaden

(Vertaling: E.J. Bron)

Steeds opnieuw is er in het Columbiabad in Berlin-Neukölln sprake van stress met jongeren, van wie velen afkomstig zijn uit islamitische families. Met een nieuwe bondgenoot wil de chef van de zwembaden hier tegen optreden.

Het verband tussen hitte en agressie is wetenschappelijk bewezen: bij hoge temperaturen raken de gemoederen snel verhit. Ook dit weekend zal het weer zeer warm worden – met inspannende gevolgen voor de medewerkers van de openlucht zwembaden. Tijdens de hete Pinksterdagen in juni moest de baas van het Columbiabad in Berlin-Neukölln drie dagen achter elkaar de politie roepen om de bezette springtoren te laten ontruimen. 20 tot 40 jongeren met een migratieachtergrond hielden iedere avond tegen 19.00 uur de springtoren bezet – onder luide ondersteuning van een grote groep toeschouwers.

Ze sprongen steeds in het water en brachten daarbij zichzelf en anderen in gevaar. Op de derde dag verzamelde zich zelfs een mensenmenigte van ongeveer 100 agressieve bezoekers. Eentje van hen zou geprobeerd hebben een politieagent te slaan.

De chef van de Berlijnse zwembaden, Ole Bested Hensing, zei vrijdag in de sportcommissie dat men na de onlusten in het openlucht zwembad contact had opgenomen met de Sehilik-moskee in de buurt. Hij hoopt dat bij overvallen in het zwembad de imam langskomt om te praten met de ordeverstoorders. Dat is echter nog niet afgesproken, zei de woordvoerder van de Berlijnse zwembaden, Matthias Oloew. Men was in de moskeevereniging echter wel op een luisterend oor gestuit.

In het verleden hadden dergelijke incidenten ook in andere zwembaden plaatsgevonden, bijvoorbeeld in het openluchtbad in Pankow.

Het lichaam verliest bij hoge temperaturen veel vocht. Dat kan ook leiden tot hoofdpijn en klachten met de bloedsomloop. Op hete dagen moet men daarom minstens twee liter water per dag drinken. Dat voorkomt niet alleen hoofdpijn, maar zorgt ook voor afkoeling van het gemoed.

Bron:
www.tagesspiegel.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Berlijn, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Berlin-Neukölln: Bij zwembadrellen dient de imam te bemiddelen

 1. E.J. Bron zegt:

  S T A P E L G E K ! ! !

  Like

 2. Lis zegt:

  Bij zwembadrellen neme men de volgende maatregelen:
  – uit het zwembad zetten.
  – na herhaling de toegang beperkte tijd ontzeggen.
  – helpt dat ook niet: de toegang onbeperkt ontzeggen.
  Hoe moeilijk kan het zijn?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Lis: 15.44. uur. Deze maatregelen zijn inderdaad de enige logische reactie, ten opzichte van het geklier van deze HAATJURKFIGUREN! Maar ik vrees dat de RODE- en GOEDMENSKERK, daar niet mee akkoord zullen gaan. De BOOSLIMS worden koste wat het kost; ” de hand boven het hoofd gehouden”. Zoals verdomme in heel Europa. Op BEVEL der RODE EUSSR, de BILDERBERG en ander verraderstuig!

   Like

  • Willie zegt:

   nog beter :elkeen die daar herrie maakt ; 15 minuten met zn koppie onder water houden ,zeg maar hem VERZUIPEN , !! Zoals ratten betaamt

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Voor zoiets ga je inderdaad toch geen IMAM om hulp smeken!
  Man, man, wat een zwaktebod!
  De juiste aanpak zou zijn: Bij de volgende rel de politie versterkt laten aanrukken en hup, de hele zwik in één keer inrekenen en minstens drie dagen vasthouden!
  Oh ja: En bij de arrestatie veel VROUWELIJKE agenten laten assisteren, graag!
  Dàt is het juiste signaal!

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Ik sta een iets hardere aanpak voor, te beginnen met die imam zwemles te geven !

   De achterlijkheid ten top, een zwakte bod van ongekende grootte, en kijk eens goed naar die kop van die vent er straalt wat vanaf !

   Like

 4. Doornroosje zegt:

  Dat begrijp ik niet, een imam er bij roepen!! Wat is dat voor flauwe kul. Wat die jongelui doen is pesten en treiteren. Ik zou zeggen , ER UIT.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Vertel me nou nog één keer wat een verrijking die multiculturele samenleving is, ik vergeet het iedere keer…………………………………

  Like

 6. Sjaak zegt:

  FOTO MAKEN ! ERUIT SODEMIETEREN ! NOOIT MEER TOEGANG !
  WAT IS DAAR NOU MOEILIJK AAN ? OPENLIJKE INRICHTINGEN
  HEBBEN HUISRECHT !

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Dus eigenlijk gaan ze nog mee in de schizofrene denkwijze van dat tuig,door ze niet te laten arresteren,maar door een imam te hulp te roepen.Een imam,waarvan je kunt verwachten dat hij met dubbele tong spreekt!Slap!!!

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  Een mengsel van pepperspray en varkensbloed zou hier wel eens oportuun kunnen zijn.

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Als wij vroeger vervelend waren in het zwembad werden we eruit gelazerd. Waarom kan dat nu niet?

  Like

  • bigljohn zegt:

   Omdat het (helaas) in Europa een voorrecht is voor hen om een Islamiet te zijn. Wetten gelden voor hen niet, en ze werken er hard aan om hun Wet voor ons verplichtend te stellen, met de hulp van alle Europese overheden. Eenieder die zich verzet tegen deze gang van zaken komt in aanraking met de justitie. Dit komt echt nooit meer goed !

   Like

 10. tjonge zegt:

  tjesus gvd !!!!
  ga ze nog ff die achterlijke mosketen met hun lijders belangrijk zitten te maken ! hoe gek wil je het hebben ?
  als er straks een blanke problemen maakt halen ze zeker de paus/priester/dominee erbij ?????

  achterlijk volk !!!!!!!!!!

  Like

 11. Jade zegt:

  Als ze zo graag in dat zwembad willen zijn, kunnen we ze er ook verzuipen.

  Like

 12. realist zegt:

  is dus ook een algemene trend die eigen is aan één specifieke groep,in belgie is het elk jaar wel ergens prijs in een recreatiepark. meer entré geld vragen,die blijven grotendeels weg vanwaar er moet betaald worden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s