Den Haag is de Jihadstad achter de duinen

Screenshot_24

Islamitische jongeren tijdens een demonstratie

Jihadisten hebben Den Haag omgedoopt tot ‘Jihadcity’. Met tenminste 200 aanhangers telt de Haagse groep radicale moslims net zo veel aanhangers als extreem rechts in heel Nederland. Bijna 10 jaar na de Hofstadgroep is de extreme islam terug in de stad. Groter dan ooit.

Het is november 2004 als leden van een Haags arrestatieteam in de Antheunisstraat in het Laakkwartier zien hoe een hand naar buiten steekt, door een kier in de deur die zij zojuist kapot hebben gebeukt. Ze horen een knal, voelen een keiharde klap. Jason W., lid van de beruchte Hofstadgroep, heeft zojuist een handgranaat naar buiten geslingerd. Het is een week na de moord op Theo van Gogh. Nederland maakt op keiharde wijze kennis met radicale moslims.

Bijna 10 jaar later richt de blik van de veiligheidsdiensten zich opnieuw op Den Haag. Het is de hofstad, stad van vrede en recht, maar ook de plaats die door polderjihadisten is omgedoopt tot ‘jihadcity’. Uit geen andere stad vertrokken zoveel jongeren naar Syrië. Den Haag werd verlaten door 33 polderjihadisten, tientallen uit de omgeving volgden. Ter vergelijking: uit Amsterdam zijn ruim tien inwoners vertrokken.

Lees verder>>>
(h/t Jan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", hersenspoeling, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Den Haag is de Jihadstad achter de duinen

 1. vrijheid7 zegt:

  Deze week las ik in de krant, laat ons gaan, neem dan ons pasport af.
  Maar Min. Teeven, kan di tniet doen, staat in de wet!
  Wanneer je in vroegere jaren in het vreemdelingen legioen ging, kreeg je gevangenisstraf bij thuiskomst, je mocht niet vechten bij een buitenlandse mogendheid ???? Wat is er veranderd aan die wet dan?
  Los van het feit nog, dat Turken in hun ,,eigen” land gewoon in dienst moeten? wanneer zij 1250 eu afkoopsom betalen wordt dit 2 of 3 maanden.
  Die eten van 2 walletjes!
  Het is gewoon een feit, wij worden geregeerd door een slappe hap, altijd eerst ff ,,,,,,,,,, vele jaren, tot de bom barst!

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste Vrijheid7,
   dit ligt anders. De haatstrijders nemen geen dienst. Ze gaan moorden voor hun geloof en dienen dat geloof. In de praktijk dienen ze iedere gek die ze een geweer geeft en die hen uitlegt waar de vijand zich ongeveer bevindt. Een soort werkvakantie.
   Het is wel zo dat onze regering, met instemming van de eerste en tweede kamer ooit stiekem heeft besloten dat je wel in dienst kan gaan bij een vreemde mogendheid, straffeloos. Vandaar dat allochtonen hiervan geen hinder ondervinden.
   Het zou wel aardig zijn om eens uit te zoeken, of die regeling alleen voor allochtonen geldt. Wanneer de wet veranderd is en wat de reden daarvoor was.
   Turken moeten altijd de dienstplicht vervullen in “eigen” land en kunnen dat afkopen. En ook hierop was / is volop subsidie verleend. Best kans dus dat wij een jihadsik zijn school en opleiding hebben betaald, dan zijn vrijstelling voor dienstplicht elders en vervolgens hem zien afreizen om te eindigen als halal kanonnenvlees. Tel uit je verlies.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Beste leefbarbaar, dit ligt toch wat anders: Ze gaan moorden voor hun geloof en dienen dat geloof. Hiermee sla je de plank volledig mis. De islam is géén geloof maar een veroveringsideologie. Er is maar één islam, deze is onveranderd sinds 1400 jaar. En niet zoals in het Joods-christelijk geloof met tientallen afgeleide stromingen.

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Als je voor een vreemde mogendheid (Islamitische Staat) in georganiseerd verband gaat knokken is dat wel degelijk in vreemde krijgsdienst gaan. Het probleem is, gaan ze als Nederlander of op hun andere paspoort.

    Like

  • bigljohn zegt:

   Die simpelminds van die Randstedelingen. De naam Den Haag moet omgedoopt worden tot een welklinkende Arabische naam. Hetzelfde geld voor de meest Moslim vriendelijke stad van Nederland; Gouda. Delft kan ook al niet achterblijven, en is ook al in de running.
   En in Rotterdan zwaait burgemeester Ayoutaleb de scepter. En natuurlijk met zijn allen massaal blijven stemmen op D66, VVD, CDA. Ach noem ze maar op, al die besmette politieke partijen. En de PVV die ze een cordon sanitaire geven, de schoften !

   Like

  • johannes zegt:

   idd in mijn dienst tijd werden wij er op gewezen dat dienst nemen in een ander leger dan het nederlandse het Nederlanderschap perdirect zou vervallen. ook, en juist, als de verplichte dienst tijd in het nederlandse leger was geeindigd en wij dus gewoneburgers waren.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @vrijheid: 11.40. uur. Ik zal het U nog sterker vertellen, toen in juni 1936, de Spaanse Burgeroorlog uitbrak, gingen vele RODEN en ANARCHISTEN met NEDERLANDS paspoort naar Spanje, om te vechten voor de Republiek en tegen Franco en de nationalisten. Toen ze begin 1939 terugkwamen, die niet gesneuveld waren, MOESTEN ZE ONMIDDELIJK HUN PASPOORT INLEVEREN! En zie nu, dankzij diezelfde RODEN, hoeft dat niet meer, want MOSLIMS zijn LIEVVVVVVV en buiten alle twijfel verheven! Kots politici, van links tot rechts!

  Like

  • Lis zegt:

   Een paar weken geleden stond er op een artikel hierover (ik weet helaas niet meer welk) een reactie van Tipo waaruit blijkt dat het wel degelijk mogelijk is om het paspoort in te nemen. Dit had ermee te maken dat het uitroepen van het kalifaat een vorm biedt die vergelijkbaar is met een vreemde mogendheid. Inname zou daarom zonder problemen kunnen. Hij had ook nog een juridische tekst om dit te staven. Jammer dat ik het niet meer kan vinden.

   Like

 3. peterselie1 zegt:

  De opportunistische renegaten van de PVV, die het politieke handwerk van Wilders zelf hebben geleerd kunnen het niet laten en beginnen zoals gewoonlijk met stront te gooien.

  ‘Wilders blokkeerde akkoord met UKIP’
  Geert Wilders had tweeënhalf jaar geleden een akkoord met de partij UKIP kunnen vormen om samen op te trekken in het Europees Parlement. Wilders blokkeerde deze samenwerking op het laatste moment, zegt oud-PVV-Europarlementslid Lucas Hartong vandaag in het Reformatorisch Dagblad.
  Volgens Hartong zou de PVV zich aansluiten bij Europa voor Vrijheid en Democratie (EFD), de groep rond de UK Independence Party (UKIP) van Nigel Farage. Op het laatste moment besloot Wilders dat UKIP-leider Farage “een briljant politicus, maar een slecht partijleider” was, aldus Hartong.

  Wilders wilde ook geen tweede viool spelen achter Farage. Hartong zegt in het interview dat de PVV in de pioniersfase is blijven steken en dat Wilders niemand vertrouwt.

  De voormalig Europarlementariër voor de PVV wilde niet met het Franse Front National en de Oostenrijkse FPÖ samenwerken en stelde zich daarom niet langer verkiesbaar. >>>

  http://www.nrc.nl/nieuws/2014/07/04/wilders-blokkeerde-akkoord-met-ukip/

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, dat is met recht “met modder gooien!” Laat die Hartong maar kletsen.
   Zoals het nu ligt, ben ik blij, dat Wilders hier niet ingetrapt is! Stel je toch voor: Geert die de tweede viool zou moeten spelen achter een Farage, die, zoals het nu ligt, alle islam-kritiek verloochent en/of verzwijgt! Het zou verraad aan zijn eigen beginselen geweest zijn!
   In een dergelijke positie kunnen wij ons Wilders toch niet voorstellen! Alsjeblieft zeg!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Daar heb je volledig gelijk in Theresa weet je, alles wat Angelsaksisch is wordt méér serieus genomen dan wat uit het vasteland komt. Misschien dat de Britten in de tweede wereld oorlog zo een dappere strijd gevoerd hebben tegen het Duitse nazisme. Dat betekend nog niet dat zij superieur zijn aan bijvoorbeeld het Rijnlandse economie model. Neem nu eens Tony Blair kun je deze linkse charlatan serieus nemen, nee toch. Weet niet Theresa maar ik heb mijn bedenkingen tegen Nigel Chamberlain, zag hem op een video welke niet meer terug te op te sporen valt, werd aan hem gevraagd of hij de samenwerking tussen UKIP en PVV zag zitten. Dat was uiteraard nee, maar zijn lichaamstaal verraadde zijn ware gedachten hierover.

    Like

 4. Theo Prinse zegt:

  Walgelijk dat Den Haag met 1.5 miljoen belastinggeld van Hagenezen terugkerende Jihadi moordenaars gaat faciliteren. Den Haag (A-dam, R-dam enz) heeft 200 ISIS strijders (1 op 2.500) en dimmie Jozias van Aartsen speelt hun beschermheilige. Dus cijfers Bertholee AIVD/Schoof NCTB dat er duizenden potentiele meeloper jihadis in Nederland (1 of meer op 17.000 inwoners) zijn een onderschatting. Dus veelvouden van 1 op 1.000 moslims in Nederland (Europa) is moordenaar

  Like

  • koddebeier zegt:

   Zo zie je, je wordt verkocht en verraden door je ‘eigen’ politici !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @koddebeier: 14.08. uur. Precies koddebeier, en dat verkondig al 2 jaar op dit goede blog van Dhr. Bron. Maar de stomme kiezers blijven maar stemmen op de verraderskliek: CDA,VVD,PvdA en uiteraard D66!

    Like

 5. jans zegt:

  Duidelijke video opnamen van islam terroristen in Nederland.

  http://www.omroepwest.nl/nieuws/04-07-2014/radicale-moslims-demonstreren-haagse-schilderswijk

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/gezellig_isisoptocht_in_den_ha.html

  Als iemand dit islamitisch apentuig het materiaal geeft om geweldadig massa tereur te plegen, zullen ze het zeker doen. Dit islamitisch apentuig heeft niets meer te verliezen. Voor hun is verlies van leven in islam terreur, de winst en beloning voor de islam.

  De politiek leiders laten het bewust gebeuren, men heeft te gehoorzamen aan het verdrag van Straatsburg uit 1975. Pro-Islam politiek en anti-Israel politiek inruil voor goedkope olie.

  Zie hier het resultaat met dank aan de politiekleiders. Ze pompen symbolisch nog meer geld in de veiligheidsdiensten, maar het is al veel te laat.

  De islam moet verboden worden!!!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  O wat hoop ik op een HAATBAARD die zich in de VERGADERZAAL van de 2e Kamer opblaast. Dan komen de verraders van politici eens er achter, hoe WIJ oorspronkelijke NEDERLANDERS onder DREIGING moeten leven!

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Ik hoop met u mee,maar dat zal niet gebeuren;politici zijn op hun hand,niet op de onze!Dus heeft zoiets voor dat schuim geen nut!

   Like

 7. Giny zegt:

  Dit valt mij van Lucas Hartong zo tegen, had het van hem zeker niet verwacht!
  Geert vertrouwt niemand, vind je dat gek met zulke figuren!
  Zet eerst een zooitje bagger in de Volkskrant en vindt het dan raar dat hij niet uitgenodigd was op
  de avond van de Gemeenteraadsverkiezingen!!!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   100% eens! Ik heb me ook deerlijk vergist in Hartong blijkbaar! 😦

   Webmaster

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja…..Ik weet het niet……
   Op de één of andere manier sta ik er niet zo van te kijken.
   Ik heb van die Hartong maar één videoclip gezien hier, tijdens een optreden in de Tweede Kamer en wat hij toen zei, was best steekhoudend, maar de presentatie oogde twijfelachtig, vooral zijn uiterlijke verschijning.
   Niet dat daar nou alles mee staat of valt, helemaal niet, maar erg verstandig is het m.i.toch niet om zitting te nemen in de Kamer met slierterig haar en een baard van drie dagen.
   Ik hoop niet, dat dit kleinzielig overkomt, maar je geeft er wel een bepaald signaal mee af van: Hoe ik overkom, interesseert me totaal niet.
   Kampertype, kortom. Trouwens, dat hij opeens is afgehaakt spreekt boekdelen, net als bij die anderen.
   Maar om op die clip terug te komen: Ik dacht toen al iets van: “Ik hoop, dat jij het redt,want gek ben je niet, maar toch weet ik het niet……. Ik kon toen al niet precies zeggen, waarom…..
   Nou ja, Harry liet al eens vallen, dat ik een ‘beangstigende mensenkennis’ heb.

   Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik hoor net op het nieuws dat Wilders oproept om terug te komen van het reces om NU maatregelen te nemen tegen de jihad dreiging!Kan volgens hen niet nog een paar maanden wachten!Wilders is een zegen voor dit land;onze hoop in bange tijden!Een beetje lyrisch,maar wel de waarheid:hij is de enige die het gevaar ziet en wil bestrijden.Ben benieuwd of dat tuig ook daadwerkelijk terug komt van de ,in hun ogen,welverdiende,vakantie!Mag toch hopen van wel,zeker na die demonstratie in Den Haag!Het enige wat Rutte nog uit zijn strot kreeg,ging over zwarte Piet;niks over dat schorem in Den Haag!Lapzwans!

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Weet je wat we gooien er gewoon nog een buurthuis tegen aan , dat zal ze leren !

  Like

 10. Jade zegt:

  Natuurlijk komt Den Haag niet terug van het zomer-reces.
  Het tegengaan van de islamisering had tenslotte ook al geen prioriteit.

  Like

 11. alidas1 zegt:

  Ik vraag me af wat vind onze koning hier van moet zich toch ook bedreigd. voelen
  Heeft ook het christelijke geloof.
  Als het land over genomen wordt door de moslims is hij ook overbodig

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat is hij nu al. Daar zijn die klote-moslims niet voor nodig!
   En hoe dan ook, zo gauw die lapzwans de bui ziet hangen neemt hij de Tango-trut en die drie volgevreten wurmen onder zijn arm en spoedt zich met z’n privé-jet richting Argentinië. Wedden? Oh, EN nog met medeneming van ONS belastinggeld!
   Ik wou, dat die moslims DAT stel te grazen konden nemen; deden ze nog IETS goed!

   Like

   • bigljohn zegt:

    Koning, Keizer, Admiraal, verneuken doen ze ons allemaal !

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 20.31. uur, op 5/7. Ik denk er ook zo over, Theresa. Als de pleuris uitbreekt met de islamisten in Nederland, dan is BOLLE WILLEM met de TANGO TRIEN, gelijk de hort op.

    Like

 12. lucky bee zegt:

  Ik hoop ze volgen allemaal de Oproep van hun Nieuwe Kalief Ibrahim, en reizen af naar het Kalifaat.(Delen van Syrie en Iraq)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s