Hamburg: Advies voor gediscrimineerde migranten

Screenshot_25

(Vertaling: E.J. Bron)

Ze krijgen woningen, geld, medische verzorging, voor de rechtbank vaak een bonus, ook als er sprake is van doden. Daarvoor terroriseren hun kinderen Duitse leerlingen, vallen ze de staatsmacht aan en verrijken ze ons met geweld. Dat is allemaal discriminerend, weliswaar voor de Duitsers, maar dat zijn “min-Duitsers”. Daarom krijgen de “plus-Duitsers”, ofwel migranten, in Hamburg nu een adviesbureau waartoe ze zich kunnen wenden als ze denken reden te hebben zich achtergesteld te voelen. De integratieautoriteit subsidieert het project met € 180.000,-

De Hamburgse senator van Integratie Detlef Scheele (SPD) opende onlangs het adviesbureau “amira” voor gediscrimineerde migranten, waartoe zich met onmiddellijke ingang “plus-Duitsers”, die zich volgens de bepalingen van de wet op de gelijke behandeling ongelijk behandeld voelen, kunnen wenden.

Het “Hamburger Abendblatt” bericht:

Het aanbod richt zich volgens Scheele op gedupeerden, die vanwege hun migratieachtergrond, huidskleur, eventueel in verbinding met andere kenmerken zoals religieus lidmaatschap, seksuele oriëntering, handicap of wereldbeschouwing discriminatie ervaren. Het adviesbureau werkt nauw samen met het landelijke antidiscriminatiebureau, andere autoriteiten en instellingen zoals de Hamburger integratiecentra voor immigranten, migratieorganisaties, advocaten en tolken.

Dan is het de vraag: is zo´n instelling, die zich alleen maar bezighoudt met de rechten van migranten eigenlijk wel legaal in de zin van de wet op de gelijke behandeling? En tot wie moeten de Duitsers zich wenden, die door migranten vanwege het eten van varkensvlees, hun blanke huidskleur, hun kleding of gewoon wegens “onislamitisch gedrag” uitgescholden worden als kafirs, Duitse hoeren, varkensvleesvreters, aardappelen, slachtoffers of kloten christenen?

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, cultuurrelativisme, demoniseren, discriminatie, Duitsland, hersenspoeling, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hamburg: Advies voor gediscrimineerde migranten

 1. Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

  Als je blank bent ben je vogelvrij dat is toch wel duidelijk.
  Je bent het pinautomaat van alle allochtonen, de staat komt pinnen en geeft het vervolgens weg.

  Like

 2. rs zegt:

  En wie zitten daar achter de balie ? Ik dacht zelf iets van kopvodden!!!!!!!!!!!!
  Ik wist dat de Duitsers GEK konden doen, maar dit ????
  KNETTERGEK.
  En de Duitser waar moet die naar toe ????? MAUL HALTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. Cathja zegt:

  De autochtone Duitsers worden in werkelijkheid gediscrimineerd, en niet de immigranten. Het is diep droevig dat er een instelling bestaat waar allochtonen zich kunnen beklagen en aangifte kunnen doen, terwijl ZIJ zich dienen aan te passen. Niet de echte Duitsers!
  Het is gewoon walgelijk dat we steeds meer van dit soort idiote instanties aantreffen waar immigranten die ménen dat ze meer bescherming verdienen dan anderen, terecht kunnen. En reken er maar op dat ze alles uit de kast zullen halen om er financieel beter van te worden.
  Die lui zijn in- en inslecht!

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Om te kotsen.

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Waar kan de echte Duitser terecht nergens natuurlijk deze moet z’n bek houden en betalen. Verdomde kleautemuzels en kudtsocialisten,gefeliciteerd jongens weer een land naar de kleaute geholpen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Kraftavilqa: 12.47. uur. Inderdaad, overal zijn het de RODEN/SOCIALISTEN die HUN EIGEN LAND VERRADEN aan de EUSSR en de PISLAM! Weg met ons=SOCIALISTEN!

   Like

 6. Joost Visser zegt:

  Zo´n bureau zou in Nederland opgericht moeten worden voor gediscrimineerde Nederlanders. Hebben we gelijk 100.000 werklozen aan het werk.

  Like

 7. Ach, Nederland is toch altijd de Europese kwakende eend, die iedereen volgt, dus binnenkort krijgen wij dit ook hier, trek je portemonnee maar alvast….

  Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  En,natuuuuuuurlijk,zwaar gesubsidieerd!Geen wonder dat die allochtonen een steeds grotere bek en eisenpakket hebben;alles ten koste van de autochtoon;is hier toch ook niet anders!Ook wij kunnen geen aangifte doen wegens discriminatie:is alleen voor allochtonen!En die Merkel:geen haartje beter dan Hitler,alleen op een andere,stiekeme manier!Vinden ze het nog gek dat er haat ontstaat tegen het handophoudende,eisende,buitenlandse gespuis!

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Het is als een notoire rattenplaag. Met dat verschil, dat ze niet verdelgt worden, maar bijgevoederd ! Men zegt wel eens; Dit is niet meer en minder dan de goden verzoeken !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s