Hans Jansen – Plan B

Hans Jansen

(Door: Hans Jansen)

De vergelijkingen tussen de islam en het christendom, zoals die dagelijks gemaakt worden, gaan mank. Dat komt doordat de islam geen plan-B heeft. De islam wil dat mensen leven volgens de voorschriften van de sharia. Dat is plan-A. Mensen leven nooit precies volgens de wet, en zeker niet volgens de sharia. De sharia is een studeerkamerrecht waarvan de islam leert dat het de wil van God is. Uitsluitend beroepsmoslims weten tot in detail hoe de sharia luidt. Zij moeten daarom steeds geraadpleegd worden, en ontlenen daaraan hun macht. Wie geen moslim is, ziet niets in de sharia (wie wel moslim is trouwens ook vaak niet). Maar plan-A eist van echte moslims dat ze ten strijde trekken tegen alle vormen van afwijzing van de sharia. Die strijd verandert het dagelijks leven van degenen op wie de pijlen van de sharia-strijders gericht zijn. De sharia-afwijzers willen liever geen terreur of oorlog – maar voor bloedvergieten is één partij die bloed wil vergieten, voldoende. Sharia-afwijzers reageren voornamelijk verstrooid op de sharia-strijders want ze vinden dat ze wel wat belangrijkers aan hun kop hebben dan zich tegen ordinair en plat geweld te verdedigen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, sharia. Bookmark de permalink .

6 reacties op Hans Jansen – Plan B

 1. Cathja zegt:

  Ik ben wel content met plan B, hoewel daar ook wel wat over te zeggen is. Maar plan A past niet in onze vrije westerse samenlevingen. Zouden we open staan voor plan A, dan zouden we instemmen met de regels en wetten zoals in de koran te lezen staan. Hiermee willen wij niet geconfronteerd worden, want bloedvergieten om je wil aan anderen op te leggen is niet wat in een beschaafde samenleving gebruikelijk is.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wie zegt ook dat wij open moeten staan voor plan A? De móslims heben een probleem omdat zij nooit een plan B ontwikkeld hebben. -En uit louter stompzinnige arrogantie zullen ze dat nooit dóen óók.
   En het is maar de vraag, in hoeverre die moslims die op eigen initiatief een plan B begonnen zijn dat zullen doorzetten, zodra hun radicale ‘Broeders’ staan op handhaving van plan A.
   Op zichzelf hun probleem, niet het onze, maar voordat het het onze wórdt ware het het beste om in de eerste plaats die radicalen er vierkant uit te knikkeren. Gij de anderen zou je dan de vinger aan de pols moeten houden in hoeverre zij in staat blijken, ‘hun’ plan B door te zetten. Zonder die radicalen hebben ze waarschijnlijk wèl meer kans van slagen.Maar nogmaals: Ook dan is waakzaamheid geboden.

   Like

 2. Doornroosje zegt:

  Ik begrijp wat meneer Jansen wil zeggen. Het is waar dat het Christendom in de loop der eeuwen veel uit de praktijk bij geleerd hebben. Dat hebben moslims niet. Die hebben alleen te maken met wat de koran en profeet hun voorschrijft. Een moslim blijft een moslim uit welk land hij ook komt. Neemt niet weg, dat ze elkaar ook naar het leven staan. Kijk naar Irak. Dat gaat toch alleen maar om de uitleg van een bepaalde passage.
  Dat heb je bij Christenen ook, maar die staan elkaar sinds jaren niet meer naar het leven.
  Van mij mag ieder geloven wat hij wil, zolang het maar achter de voordeur blijft en mij er niet mee lastig vallen. En het lijkt er op dat de beroepsmoslims daar geen genoegen mee nemen , die willen heersen.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Ik geloof dat plan A van de islam hardsikke goed is voor ons,Alle jongens van af hun 13 jaar en meiden van af hun 9 moeten als het aan hun Kalief Ibrahim gaat naar de Kalifaat reisen,Jongens om daar jihad te voeren tot de eind overwinning, en meiden zijn hard nodig om de mujahedins als Hoeri’s te dienen.En ons land is dan Moslim vrij;is dat niet heerlijk?

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  Weldra gaan onze christelijke scholen op schoolreis in het land van godin Isis, kwestie van een brede opvoeding mee te geven aan onze jeugd.

  Like

 5. Thorgard zegt:

  Met de snelheid waarin zij zich hier voortplanten tegen die snelheid van ons hebben ze helemaal geen wapens nodig om ons te domineren…. deel dit filmpje zodat later niemand kan zeggen “wir haben es nicht gewusst…..”

  http://www.nowtheendbegins.com/pages/iran/muslims_plan_for_world_dominance.htm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s