ISIS-beweging in Gaza eist ontvoering en moord op van de drie Joodse jongens in Hebron

Screenshot_23

De gewelddadige en bijzonder sadistische koppensnellers van de beweging Islamitische Staat van Irak en de Levant (ISIL of ISIS), een loot van Al-Qaida, zijn tegenwoordig ook actief geworden in de Gazastrook, zoals dit plaatje en het andere onderaan uit Gaza bewijzen

(Door: Brabosh)

Een nieuwe afdeling in Gaza van de Palestijnse jihadistische groep, die zegt dat ze opereert namens de Islamitische Staat, heeft dit weekeinde de verantwoordelijkheid opgeëist van de ontvoering en de moord op de drie Joodse jongens Eyal, Gilad en Naftali, naast de opeising van een andere reeks dodelijke aanslagen  op Israëlische soldaten en burgers.

ISIS in Gaza

De Islamitische Staat is de nieuwe naam van ISIL of ISIS, sinds deze rebellenbeweging, die vecht tegen het regime van de Syrische president Bashar al-Assad, enkele dagen geleden het kalifaat uitriep in de gebieden die het veroverde op Syrië en Irak en tegelijk ook de sharia (islamitische wet) invoerde in de veroverde gebieden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Gazastrook, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

8 reacties op ISIS-beweging in Gaza eist ontvoering en moord op van de drie Joodse jongens in Hebron

 1. janfreak zegt:

  Flinke jongens dan om kinderen te ontvoeren en te vermoorden.

  Like

 2. Jan zegt:

  Als een stel debiele ninja’s verkleed.

  Like

 3. Infidel Pride zegt:

  Eerlijk gezegd geloof ik daar maar weinig van.
  Die daad is niet opgeëist (gelijk) door die leden.
  Zelfs hamas heeft dat niet gedaan.
  Dit riekt naar ‘we ge- (mis) bruiken deze gebeurtenis voor eigen gewin’.
  Al is het uiteindelijke doel de wereld/een wereld kalifaat, veel uitspraken gaan over de Joden en Jeruzalem (Jahud en al-Quds).
  Als deze organisatie dit had gedaan dan werd het gelijk aan de grote klok gehangen.
  Al na de eerste dag zou de wereld weten dat zij het hadden gedaan. Zij kicken op dit soort daden en worden nog ‘geiler’ van alle aandacht die zij krijgen.vanuit de media.
  Niemand heeft deze daad opgeëist de laatste weken en nu ineens gaat ISIS het opeisen?

  -De mars richting Jeruzalem gaat beginnen.-

  Niet dat ze geïnteresseerd zijn in de ‘palestijnse bevolking’ die leven op Israëlisch grondgebied maar omdat het een opdracht is van hun profeet.

  Het is niet volgens Zijn Woord maar ik heb een behoorlijke drang om mee te werken aan een Heilige Militie (gelijk in het jaar 1099) tegen de aanhangers van Lucifer. Hubal, Baäl of allah.

  Israël heeft stand gehouden tegen die (duivelse) krachten maar wat moet ik doen met mijn innerlijke drang om haar te helpen te verdedigen?

  De Heer gebruikt mensen voor Zijn Woord.
  Wie gaan strijden in het Dal van Josafat tijdens de laatste grootste strijd tussen de aanhangers van de demoon allah/Lucifer en Zijn Heerlijkheid, Jezus de Christus, Yeshua HaMassiach?

  Like

 4. johannes zegt:

  t’zal me ook niet verwonderen als die rotzakken die palestijnse jongen ook zelf in de fik gestoken hebben.t’zal niet de eerste keer zijn dat ze een kind offeren om eenpolitiek doel tebereiken.
  lulletje vanagt grettel duiten berg en trut meulenbelt,zijn daar ook kennelijk bang voor en doen hun smoel nog niet open,om later niet voor lul te staan

  Like

 5. lucky bee zegt:

  ISIS heeft zijn naam veranderd, in Islamistische staat of wel de Kalifaat.Met Ibrahim als eerst Kalief.En nodigd ale moslims Europa’s, om er heen te gaan de jongens om tegen Kafirs te vechten en meiden om als hoerie’s voor de Mujahedinds te dienen.En Europa Moslim vrij? ik Hoop het.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s