ISIS verwoest gebedshuizen van ‘ongelovigen’ in Noord-Irak

Screenshot_32

ISIS heeft in Noord-Irak moskeeën en andere religieuze gebouwen van sjiietische moslims en anders gelovigen vernietigd. De terroristen hebben ook kathedralen bezet en de kruisen van de gevel gehaald.

De terroristen van de soennitische terreurbeweging verdragen naar eigen zeggen geen andere religies. Daarom is het volgens hen gerechtvaardigd om de ‘heidense tempels’ met de grond gelijk te maken, meldt het Irakese persbureau al-Mada zaterdag.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

14 reacties op ISIS verwoest gebedshuizen van ‘ongelovigen’ in Noord-Irak

  1. koddebeier zegt:

    Een voorproefje wat straks Europa te wachten staat

    Like

  2. janfreak zegt:

    Waarmee ze aantonen volkomen geschift te zijn.

    Like

  3. Yvonne van Cleef zegt:

    En dat loopt hier gewoon los rond!

    Like

  4. vanhetgoor zegt:

    Dit is echt lachen, ISIS wil ook Saudi Arabië veroveren en dan de Ka’Aba vernietigen, want men bid daar tegen stenen. Het is ook niet zo verwonderlijk dat ISIS de laatste dagen veel meer weerstand krijgt.

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    En dat allemaal met goedkeuring van DE GEK, RENEGAAT en MUZELMAN OBAMA, in het Witte Huis! En in Europa zitten we met horden van dat HAATTUIG opgescheept, dankzij het VERRAAD met de RESOLUTIE van STRAATSBURG. Maar weet dat deze INSTROOM mogelijk is gemaakt in Nederland door PvdA,CDA,VVD en D66, en in de rest van Europa door zusterpartijen van deze VERRADERS!

    Like

  6. Willie zegt:

    Een leuk neutrootje op hun kl… zou wonderen doen : stel je voor : AL die smeerlappen in 1 flits weg ??? HOERA !!!

    Like

    • Jade zegt:

      Beste Willie, dat gebeurd pas aan het einde.
      Helaas maken wij dat dan niet meer mee.
      Het doel van de elite is 500 miljoen mensen op aarde.

      Like

  7. Syrier/assyrier zegt:

    Local residents verified that buildings had been destroyed and two cathedrals occupied to the agency. Crosses at the front of Mosul’s Chaldean cathedral and Syrian Orthodox cathedral were removed and replaced with the black flag of the Islamic State.

    Like

  8. Ik denk ook aan Nostradamus

    Like

  9. Jan zegt:

    Fakestijnen (koranimals) steken Graf van Jozef in Sichem weer eens in brand

    Hoe de varkens in het verleden al te keer gingen en dan te bedenken dat deze beesten claimen dat deze plek het graf van sjeik Yussuf is.
    http://www.shechem.org/kyos/engkyos.html

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Jan: 07.29. uur. En waar zijn de protesten der kerken in Nederland en Europa? En waar zijn de protesten van de zgn. christelijke politici? Iemand…… Jan, ga zo door om ons de ware aard te laten zien van de nazi ideologie Islam.

      Like

  10. DonnaDolce zegt:

    Gevaar moet je in de kiem smoren, maar de overheden laten het sudderen….

    Like

  11. Jan zegt:

    Holman weer op zijn best

    Apen staan boven het Isisleger
    Zo’n Isisleger. Ik zou dat graag vergelijken met een stel apen, maar ik heb wat boeken van primatoloog Frans de Waal in huis en ik heb ook op internet gekeken, maar er is niet één apenstam die zomaar soortgenoten doodt en daar plezier aan beleeft.

    Het Isisleger bestaat zo uit mensen die dommer en dus gevaarlijker zijn dan apen.
    http://www.parool.nl/parool/nl/508/THEODOR-HOLMAN/article/detail/3673778/2014/06/17/Apen-staan-boven-het-Isisleger.dhtml

    Alle honden zijn geneigd tot alle kwaad
    Dus ik vroeg aan de Dog Whisperer: ‘Cesar, hoe komen die honden zo vals?’

    Cesar legde uit dat er verschillende oorzaken konden zijn. ‘Er kan een genetisch defect zijn, door inteelt. Maar wat je heel vaak ziet is dat zulke honden vals zijn gemaakt.’
    ‘Vals maken? Hoe gaat dat?’
    ‘Door de bazen. Die frustreren die honden. Die honden mogen niks. Ze wantrouwen elkaar, dus ze gaan ook elkaar bijten, en dan zie je ze hoe langer hoe valser worden.’
    We zullen moeten uitzoeken hoe gevaarlijk ze zijn.’
    De Dog Whisperer pakte de sleutels. Hij opende de poort, en even later lag hij in een kuil en werd hij totaal opgevreten.
    Iedereen keek verbijsterd toe. De honden wilden meer en meer.

    http://www.parool.nl/parool/nl/508/THEODOR-HOLMAN/article/detail/3676549/2014/06/21/Alle-honden-zijn-geneigd-tot-alle-kwaad.dhtml

    Like

Plaats een reactie