Oekraïne: EU laat scholen en kleuterscholen bombarderen

Screenshot_34

(Vertaling: E.J. Bron)

Het door de EU te verantwoorden conflict in de Oekraïne breidt zich steeds meer uit tot een oorlog tegen burgers. Met volledige ondersteuning van Brussel hebben de verse EU-geassocieerde Oekraïense putschisten de plaats Nikolayevka in het oosten van de Oekraïne gebombardeerd. Veel meerdere verdiepingen tellende gebouwen werden volledig verwoest.

Volgens ooggetuigen zijn tanks en andere gepantserde voertuigen van de junta in Kiev gisteren opgerukt tot de plaats Nikolayevka. Bij het bombardement werden meerdere huizen volledig verwoest. Op dit moment wordt er hevig gevochten.

“Er werden drie mensen gedood en er raakten drie gewond. Ze hebben geen idee wat er aan de hand is!”, bericht een bron in het streekziekenhuis Mykolaivka. “Er vliegen vliegtuigen boven de stad. Ze hebben een woonhuis van de eerste tot de vijfde etage volledig verwoest. In de plaatselijke school en kleuterschool zijn ramen en deuren uit de voegen gesprongen, overal ligt glas. De stad is compleet omsingeld. Men kan niet uit de plaats geëvacueerd worden. De inwoners zitten thuis in de kelder, alles is heel beangstigend.”

In juli zijn de gevechtseenheden van de putschisten een groot bombardement begonnen op het checkpoint aan de stadsrand van Nikolayevka. Volgens een van de commandanten van de militie, met de naam “Motorola”, werden hierbij het raketwerpersysteem “Grad”en tanks en granaten ingezet. Inwoners brachten de nacht door in kelders en andere ondergrondse schuilplaatsen.”

Bron:
www.schweizmagazin.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Krankzinnigheid, nieuw fascisme, Oekraïne, Rotzakken. Bookmark de permalink .

20 reacties op Oekraïne: EU laat scholen en kleuterscholen bombarderen

 1. joopklepzeiker zegt:

  Even lachen, met dank aan de snor !

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Geweldig……………hahahahaha.

   We hebben al miljarden en miljarden aan die landen gegeven. Meer dan wij ooit verdiend hebben aan de slavernij.
   Dus we zijn ze allang tegemoet gekomen.

   EN hoezo hebben de nakomelingen last van de slavernij?
   Zijn zij soms de slaven van toen?
   Goh, ik wist niet dat mensen 180 jaar konden worden.

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Over slavernij gesproken.
    Mijn voorouders waren ook slaven……van de mijn.
    En nu zijn wij de financiele slaven van brussel en van heeeel veel swartmenschen.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Joop Klepzeiker: 17.00. uur. Hahahaha! Ik stel voor dat al deze “zeurpieten”, een nieuw land gaan stichten; HET ZEURPIETENLAND, wel het liefste 1000 den kilometers van Nederland. Ach ja, als dat een zou lukken, en dat ze dan maar gelijk “de rode kerk”, en de goedmensen meenemen. Maar nee, hier is in Nederland GRATIS GELD, en daar gaan ze dus wel voor! HUICHELAARS ALLEMAAL!

   Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Waarom klaagt niemand dat tuig in Brussel aan?Bloed aan hun handen,maar al zwemmen ze straks in een zee van bloed:zolang het niet hun bloed is zal het ze worst wezen!Eigenlijk zijn het oorlogsmisdadigers!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 17.04. uur. Precies het GEDROCHT EU, heeft flink zitten stoken, om de democratische regering in Oekraïne omver te laten werpen door NEO NAZI’S! En dat vuil smerige dikke VARKEN van BAALEN ( VVD) en de WAANZINNIGE PSYCHOPAAT VERHOFSTAD, waren de marionetten om de STAATSGREEP te laten slagen. Ik heb meer respect voor Poetin als voor de RODE VERRADERSKLIEK van de eussr!

   Like

  • Jan zegt:

   ZDat heeft geen zin want vonnissen hier in Nederland kunnen teniet worden gedaan door Brussel. Feitelijk is dat onzin want Brussel heeft geen macht achter de hand als de Nederlandse regering de uitspraak van Brussel naast zich neerlegt. Die kunnen hooguit dreigen subsidies niet over te maken. Maar aangezien wij netto-betaler zijn (ruim 4 miljard per jaar) is ieder dreigement onzinnig. Het is de lamlendigheid van politici die deze situatie veroorzaakt en natuurlijk hun totalitaire (socialistische) opvatting van de inrichting van de staat. Overigens zal een politicus wel gek zijn om zijn toekomstige baantje in Brussel te torpederen. Iedereen wil daar graaien en plunderen.
   Het is net als met voetballers. Geef hen hooguit netto €2000 per maand en geen van beide groeperingen gaat nog naar Brussel of wil voetballen. Alleen het geld lokt.

   Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  De EU voor al uw kwalen van klein verschil van mening tot totale oorlog, wij leveren meteen!
  De bende in Brussel zou voor het gerecht moeten komen en niet bij een D66 rechter!

  Like

 4. Roel du Pree zegt:

  En bedankt TimmerFrans.

  Like

 5. Scarlatti zegt:

  Net een vreselijk bericht gelezen over een goede vriendin die zomaar een hersenbloeding heeft gekregen…
  het is het ene na het andere verschrikkelijke bericht alleen vandaag al, wàt een gruwelijke wereld leven wij toch in en het zal alleen maar erger worden…

  ik begin steeds meer die boekenreeks te geloven die ik in 2008 gelezen heb… Left Behind… ik werd er toen een beetje om ‘uitgelachen’ dat ik bezorgd vroeg of dit ons ook te wachten stond… het lijkt er meer en meer op…

  Voordat mijn man 9 augustus 2009 vermoord werd in dat brusselse ziekenhuis door onverschilligheid, want het stomweg NIET bekijken van een CT scan en het NIET lezen van het verslag van de radioloog die meldde dat er een aneurysma van 5 mm was, hebben hen de foutieve diagnose van ‘beroerte’ doen stellen en vervolgens daarop een foutieve medische behandelwijze doen toepassen
  Zij hebben het medicijn Actilyse toegediend waardoor het aneurysma knapte en mijn man aan de daaropvolgende lawine van bloed die zijn hersenstam wegdrukte, overleed.

  maar daarvoor in die tijd daarvoor hebben wij dat verhaal samen steeds kunnen bespreken…
  Nu komt dat weer eens zo sterk naar voren doordat nu deze lieve zorgzame vrouw plotseling met een hersenbloeding is opgenomen en ik bid, dat het haar beter zal vergaan dan het mijn Cees is vergaan…

  Waarom kom ik hiermee…. door de schok over haar, door de gruwelijkheden die ik alleen vandaag alweer heb moeten lezen…
  Daardoor komt dat hele verhaal uit die boekenreeks, ik geloof 18 dikke boeken, weer naar boven.
  Toen al werden al dit soort gruwelijkheden daar al in beschreven die zich allemaal de laatste jaren afspelen…
  Het begint zelfs met dat vliegtuig dat ineens zo maar verdween, weten jullie nog? Nog niet zo lang geleden… was het niet een paar maanden nog maar?
  Die gruwelijke moordpartijen, boko haram, isis… terreuraanslagen, de grote verrader moslim die Obama uit en te na lijkt te zijn….

  nu dit gruwelijke verhaal weer en waarom…. om MACHT, GELD en die smerige EU die overal aan de touwtjes trekt…. de moslims die overal infiltreren… werkelijk, wanneer staan wij hiertegen op of moet ik maar gaan hopen dat de dood voor mij spoedig mag komen…

  want kennelijk dringt dit alles maar NIET door tot ‘allen’ tòt het zich voor onze eigen voordeuren afspeelt… en dan is het TE laat…

  Wànneer, wànnéér maakt die gezapigheid plaats voor daadkracht…….

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Wanneer?Dat is wat ik mij ook dagelijks af vraag!Wat een laf volk!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Scarlatti: 18.40. uur, op 5/7. Heel veel sterkte, Scarlatti. Het is verschrikkelijk wat uw man, en U is overkomen. Ook ik vertrouw de hele medische stand, net als de politiek NIET MEER. Het liefste zouden ze ons willen doden, op de dag dat we 65 jaar worden, i.i.g. op de datum dat we recht zouden hebben op AOW! Neen, wel ALLES voor de MOSLIMS en de EUSSR! En onze bevolking; ach die snurkt wel verder! Sterkte Scarlatti, Tom.

   Like

 6. Ons land is al lang bezet door de dictatoriale EU. Ik vraag me nu af wat ze met ons burgers zullen doen als wij er uit willen stappen, ook bombarderen?…

  Like

 7. Peter Selie zegt:

  Altijd al beweerd, dat Brussel een kwaadaarig kankergezwel en tot alles n staat. Ja, de Brusselse ISIS gaat over lijken om haar doel te bereiken. Laten we eindelijk eens wat gaan doen.

  Like

 8. Jean zegt:

  Waarom valt er nooit een bom op dat gedrocht in Brussel? Heel Europa zou blij en gelukkig zijn, ik zou zelfs geneigd zijn de Vlaamse Leeuw uit te hangen kwestie van prioriteiten nl. eerst de Vlaamse leeuw en dan Europa maar dan wel een Europa zonder die misdaadorganisatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s