Pedofilieschandaal in het Britse parlement

Screenshot_38

Scotland Yard onderzoekt op dit moment wat er achter de muren van het Britse parlement gebeurde

(Vertaling: E.J. Bron)

Een kindermisbruikschandaal van onvoorstelbare omvang teistert Groot-Brittannië: minstens 40 politici hebben daar te maken met zware beschuldigingen!

Volgens de Britse krant “The Telegraph” gaat het bij de verdachten deels om voormalige, deels om nog steeds actieve politici, die óf zelf kinderen hebben misbruikt óf het misbruik dekten door te zwijgen.

Meer dan 10 actuele en voormalige politici worden verdacht van kindermisbruik en staan op de onderzoekslijst van de politie, waaronder parlementsleden van alle grote partijen. Volgens “The Telegraph” staan er zelfs voormalige ministers op de lijst!

Bekende namen zijn onder andere de overleden parlementsleden Cyril Smith en Sir Peter Morrison.

Het onderzoek van Scotland Yard met de codenaam “Operation Fernbridge” is blijkbaar gebaseerd op informatie van de bekende kinderrechtenactivist Peter McKelvie. Deze heeft meer dan 20 jaar lang materiaal over kindermisbruik in de hoogste Britse maatschappelijke kringen verzameld.

McKelvie: “Ik denk dat er genoeg aanknopingspunten zijn om een onderzoek in te stellen tegen minstens 20 leden van het parlement en Lords.”

Volgens hem wisten nog 20 andere politici van het misbruik en hebben dit gedekt.

De Britse minister-president David Cameron had onlangs het onderwerp kindermisbruik door politici op zijn agenda gezet. Concreet laat hij op dit moment opnieuw onderzoek doen naar een zaak uit de jaren-80. Het onderzoek werd destijds niet beëindigd, omdat er plotseling belangrijke documenten verdwenen waren.

Een dienovereenkomstig rapport werd in 1983 overhandigd aan de toenmalige conservatieve minister van Binnenlandse Zaken en latere eurocommissaris Leon Brittan. Tot nu toe heeft de regering Cameron een openbare hoorzitting over de beschuldigingen van de hand gewezen.

Bron:
www.bild.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Mensenrechten, politici, Rotzakken, Seks. Bookmark de permalink .

8 reacties op Pedofilieschandaal in het Britse parlement

 1. roger catrysse zegt:

  Waarschijnlijk een meerderheid van socialistische afgevaardigden

  Like

 2. Jade zegt:

  Zo staan er op internet ook zaken die zich in Nederland
  zouden hebben afgespeeld. En waar rook is, is vuur…

  Like

 3. Edwin Lauxen zegt:

  2 filmpjes, Zoek de verschillen !

  Like

 4. dgneree zegt:

  en een dronkenlap als hoofd van de EU: ik vraag me af hoe diep de verrotting zit.

  Like

 5. Jade zegt:

  Onkreukbaar, een hele goede man, maar wel stiekem kontneuken
  met moslimpubers in de dienstauto, welterusten Nederland !!!
  Hang hem ook maar op met Neurenberg 2.0…

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Dat speelt hier ook al jaren,alleen weten ze het tot nu toe goed onder de pet te houden!

  Like

 7. vanhetgoor zegt:

  In Groot Brittanië was eens een presentator van een onbenullig TV programma over popmuziek, hij kon zijn handjes niet thuis houden. Zei men! Hij had wel honderden, nee duizenden zeer jonge meisjes betast, later ook nog jongens en omdat hij ook als vrijwilliger in het ziekenhuis werkte kwamen er ook geruchten over misbruik van patiënten. Vervolgens ook nog lijken en toen kwam zijn gigantische verzameling glazen ogen ter sprake. Ook zouden er psychiatrische patiëntentjes op de meest liederlijke manieren zijn verkracht. Op het laatst was de lijst van alle misbruikte kinderen zo lang dat de man zijn hele leven lang elke dag vele tientallen kinderen moet hebben misbruikt.

  Het DEMMINK-SYNDROOM! Iedereen verzint er wat bij, net zolang tot wijlen Prins Bernhard en wijlen Prins Claus mee deden en er lijken van kleine mongooltjes met glazen-ogen en het mortuarium worden misbruikt. Als er geen reden meer is om de realiteitszin te moeten bewaren dan is de meest idiote fantasie nog te simpel. Ik geloof het niet meer!

  Dit alles doet mij denken aan die tienduizend systematische verkrachtingen in de oorlog in voormalig Joegoslavië en de baby’s die uit de couveuse werden gehaald toen Sadam Hoessein Koeweit binnenviel. (eerste golfoorlog)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s