De EU kan nu oorlog tegen de eigen burgers voeren

Screenshot_7

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Stilletjes en stiekem, nauwelijks genoemd, heeft de EU de volgende stap gemaakt naar de absolute heerschappij over de volkeren van de nationale staten. Verleden week nam de Raad voor algemene Aangelegenheden de zogenaamde solidariteitsclausule aan. Daarmee heeft Brussel nu de mogelijkheid om in heel Europa politie en militairen in te zetten.

Dat is praktisch; als er nu bijvoorbeeld in een land gestaakt wordt, stuurt de EU “troepen” van andere lidstaten, die volledig zonder slecht geweten de burgers van een ander land neer knuppelen. Dan is de drempel minder hoog dan wanneer men de eigen krachten tegen de mensen moet ophitsen.

En omdat dit alles niet iets is waarmee de EU reclame voor zichzelf kan maken, werd dit besluit quasi onder uitsluiting van het publiek genomen. Het punt stond niet alleen helemaal niet op de agenda, ook de vertegenwoordigers van de media werden hierover pas daarna en dan ook nog zijdelings geïnformeerd.

De inzet van buitenlandse politie werd immers tot nu toe onmogelijk gemaakt door het Verdrag van Prüm. Daarop had men destijds het etiket “ter bestrijding van het terrorisme, van de grensoverschrijdende criminaliteit en de illegale migratie” geplakt om de burgers maar niet uit hun Doornroosje slaap te halen.

De nu besloten solidariteitsclausule gaat echter nog een stap verder, want nu kunnen op aanvraag ook militairen in een ander land ingezet worden.

En ook al verwijst het besluit naar een crisis buiten de EU, er moet wel degelijk gevreesd worden dat een militaire actie conform het besluit ook mogelijk is als het om landenoverstijgende stakingen op het gebied van verkeer of energie gaat.

Volgens het document is het bondgenootschap ook mogelijk bij “door mensen veroorzaakte catastrofes”. Daar blijft Brussel echter een nadere definitie schuldig en dat kunnen dus ook wel degelijk binnenlandse politieke onlusten op grond van massa-immigratie, sociale verhoudingen of zogenaamde “godsdiensttwisten” zijn.

In ieder geval is deze ontwikkeling zeer zorgwekkend, gevaarlijk en smaakt ze al verdomd veel naar dictatuur.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Censuur, dictatuur, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

42 reacties op De EU kan nu oorlog tegen de eigen burgers voeren

 1. Tom Hendrix zegt:

  Weer een bewijs, dat de EU een dictatuur is, met kenmerken van de NAZI DICTATUUR. Dus postuum krijgt “de bloksnor”, Adolf H. alsnog zijn zin. Zo is het weer een bewijs, hoe gevaarlijk de EUSSR is.

  Like

 2. ieznogoud zegt:

  Als ik aan het lachende koppie van rubberen rutte denk, kan dit nooooooit een probleem worden.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het meest weerzinwekkende vind ik dat alles onzichtbaar voor de burgers wordt klaargespeeld. Er wordt over ons beslist op een manier waartegen geen enkel protest of beroep kan worden aangetekend. Smerige praktijken, die het daglicht niet kunnen verdragen! Als de EU de burgers welvaart en voorspoed zou brengen, dus als één Europa goed was voor iedereen, zouden deze smerige en geniepige beslissingen nooit genomen hoeven te worden, maar ze weten drommels goed dat ze hartstikke fout zitten met hun duistere praktijken!!
  Ze weten echter dat ze zich op een zeer hellend pad begeven, en daarom zwijgt men in alle talen, totdat ons bij toeval duidelijk wordt in welke smerige val we gelopen zijn!

  Vuile leugenaars, inclusief onze politici die hiervan hebben geweten, maar die zwijgen in alle talen.
  Landverraders zijn dat.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 14.44. uur. En wie is de grootste VERRADER aan het GEDROCHT EU in Nederland? Juist, PECHTHOLD van DEMONEN66. En in zijn kielzog het CDA,PvdA en de VVD! Maar het is ongelooflijk dat Pechthold, bovenaan staat in de peilingen. Onze EIGEN BEVOLKING werkt mee aan ONZE ONDERGANG!

   Like

 4. peterselie1 zegt:

  Ja kijk hier eigenlijk al niet meer vreemd van op, alle tekenen wijzen dat de EU zich naar de richting van een federale en vooral dictatoriale heilstaat gaat, geen ontkomen meer aan. Het Plein van de Hemelse Vrede of Tiananmenplein werd óók een bloedbad aangericht door, u raad het al soldaten uit een andere provincie deze boerenknuppels rekenden al te graag af met de stadse jongens, het is een strategie zo oud als de weg naar Rome.

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Dat zagen wij toch al lang aankomen!Dit is alleen nog te keren met veel bloed,zweet en tranen;nu,dat moet dan maar,ik ben er klaar voor!Wisten de diverse regeringen hier van???Ik kan me niet voorstellen dat Wilders,als hij dit wist,dit stil gehouden zou hebben!Ik vermoed dus een vies spelletje,binnenskamers in Brussel!

  Like

 6. Scarlatti zegt:

  Als DIT niet voldoende is voor een REVOLUTIE op grote schaal wat dan wèl?

  Like

  • Theodoor zegt:

   De puinhoop wordt steeds groter, er is nog geen honger dus de bereidheid je leven te geven is niet groot.
   Toch zal het er een keer van komen, dat mensen ondergronds gaan vechten en met succes, kijk maar naar Afghanistan wie de winnaars zijn/worden, of je het nu leuk vind of niet.
   Tegen een volk valt niet te vechten op den duur, alleen zal er veel bloed gaan vloeien en zullen er zeer grote vernielingen plaats gaan vinden en Nederland is zeer kwetsbaar oa wat de waterwerken betreft.

   Like

  • Tempelier. zegt:

   Nee, er moeten eerst doden vallen anders geloofd men het niet !! “slaap kindje slaap “

   Like

  • Mary Gijzen zegt:

   Inderdaad Scarletti! Een revolutie met alle EUROPESE LANDEN!!! Ons tegen elkaar opzetten zal ze niet lukken. Samenwerken met alle landen is wat we moeten doen! Ook lijkt het me niet onverstandig voor de zekerheid als burger een wapen te hebben.

   Like

 7. louis-portugal zegt:

  jUNCKER Was altijd een voorstanders van een eigen EU leger.

  Like

 8. John Wolf zegt:

  Adolfa Merkel de nieuwe Fûhrerin ? Franse moslim flikken die een Vlaamse volks opstand neerslaan ?mijn vrees is uitgekomen ,

  Like

 9. John zegt:

  In Amerika hoor ik wel eens dat de staatspolitie zich tegen de federale politie keert.
  Ik hoop dan ook, dat als het zover komt, onze eigen militairen het tegen ons op zullen nemen tegen alle orders van Den Haag in.
  Dat zouden ze in ieder geval wel horen te doen als ze ook maar enige ruggegraat of fatsoen hadden.

  Like

  • Tienus Plotseling zegt:

   Je bedoelt het goed, maar formuleert het verkeerd. Onze eigen militairen moeten het niet tegen ons opnemen, maar juist voor ons. Helaas zijn in het Nederlandse leger al teveel etnische minderheden geïnfiltreerd, die allemaal nogal gehersenspoeld zijn, zodat wij van die kant ook weinig te verwachten hebben. Een ondergrondse verzetsorganisatie zal ons laatste redmiddel zijn.

   Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Dan is de drempel minder hoog dan wanneer men de eigen krachten tegen de mensen moet ophitsen.

  MMM, dat kan natuurlijk ook de andere kant op uitwerken !

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Voor dat de EU dictators kans zien om hun EU-politie in te zetten zijn ze hun koppen al op het schavot verloren ! Tenminste, als de huidige besluitvorming zo blijft functioneren.

  Like

 12. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En de slapende kudde laat zich zonder protest overheersen door niet 1 dictator, zoals Hitler, maar door een enorme dictatoriale heerschappij van tirannen!

  Like

 13. En de slapende kudde laat zich zonder protest overheersen door niet 1 dictator, zoals Hitler, maar door een enorme dictatoriale heerschappij van tirannen!

  Like

 14. Charles Martel zegt:

  Och jongens, geen zorgen. Binnen enkele jaren worden we overrompeld door de bende van godin ISIS met de steun van Erdogan, en dan krijgen we de SSlamdemocratie in heel EUSSR.

  Like

 15. Theresa Geissler zegt:

  En dan nog iets: Misschien is het te vergezocht, maar is het niet vreselijk toevallig, dat ze die clausule er net in deze periode doorgejast hebben, nu de concentratie van het klootjesvolk grotendeels is gericht op dat WK VOETBAL?
  Het ging al stiekem, maar, kunnen ze wel gedacht hebben, mmocht er onverhoopt tóch iets uitlekken, dat staat van té weinigen de kop er naar om het te laten doordringen….!
  Brood en spelen, nietwaar?

  Like

 16. Rick zegt:

  Zie dit ook eens van de positieve kant…
  Als NL burger heb ik er ook aanzienlijk minder moeite mee om een buitenlandse politieagent of militair te verminken of om zeep te helpen. Mijn “drempel” is dan minder hoog 🙂

  Like

 17. johannes zegt:

  precies rick dat is voor mij net zo ,t’zou voor mij niet anders zij dan in 40-45 voor m’n vader,ik zal zelfs niet met m’n ogen knipperen als ik er een neer moest leggen

  Like

 18. Jade zegt:

  De volgende stap is zeker een moslim-politie,
  of een moslim-leger…

  Like

 19. johannes zegt:

  jade dan zou e’t voor mij nog simpeler zijn.

  Like

 20. Thomasson zegt:

  Precies over dit thema heeft de Engels historicus Eduard Roberts (professor in Cambridge) in 1996 zijn boek “The Aachen Momorandum” geschreven. Net als H.G. Wells voor hem (Shape of things to come) heeft hij gezien dat de EU legt stap voor stap de basis voor een nieuwe Sovjet Unie. Men moet goed realiseren dat de mensen aan de top van deze corrupte Opper Sovjet zouden niet uit zichzelf hun machtspositie weggeven. Ik hoop dat de referendum in Engeland zal plaats vinden, Engeland uit de EU en daarna stuk voor stuk de rest. De EU is een organisatie dat een dreiging vormt voor ons allemaal.

  Like

 21. Avidis zegt:

  Het kan me allemaal niets schelen ik gehoorzaam toch niet, ik leef mijn eigen leven, heb niets met die minkukels te maken, allemaal volgen, juist doen wat verboden wordt!!!!! Heerlijk!

  Like

 22. Avidia zegt:

  Ik accepteer ze niet, ga mijn eigen weg, doe alles wat ze mij verbieden, mij is nets gevraagd, ik weet nergens iets van, sodemieter op, ik ga mijn eigen weg, klaar uit!!!

  Like

 23. Avidia zegt:

  in een eerdere reactie schreef ik: Ik ben mijn eigen baas, trek me nergens iets van aan, ik volg mijn eigen weg, en met de EU trek ik een lange neus, stelletje onrendabele, stelletje lach hebbende figuren, , de meest onrendabele figuren zitten in het afvalblokje van de EU., daar kunnen ze nog een stem hebben, te erg voor woorden. Sodemieter allemaal op, ik doe toch wat ik zelf wil, ha, ha,

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  @Jade: 20.08. uur, op 6/7. U heeft gelijk, Jade. Het was eerst, de klojo Balkenende (CDA) die na ons duidelijk NEEN in 2005, het in Lissabon ging regelen dat het toch JA werd, en daarna RUTTE (VVD) die ONS verder verraden heeft, door ondertekening van het ESM WURGCONTRACT, waardoor NEDERLAND feitelijk geen EIGEN LAND meer is! Maar D66, heeft daar 100% STEUN AAN VERLEEND en is 100% EUROFIEL.

  Like

 25. Pingback: EUSSR gaat verder op de ingeslagen weg | Golfbrekers

 26. Tempelier. zegt:

  Zo , beste mensen dan kunnen jullie nu ook wel raden waar die JSF voor bedoeld is, om opstandige burgers af te knallen ?!

  Like

  • Rick zegt:

   Als dat “Fyra-” apparaat óóit dáádwerkelijk zou vliegen 😉
   Nog zo’n bodemloze put waarin ze, tegen beter weten in, miljarden blijven storten 😦

   Like

   • Gekke Henkie zegt:

    JSF=Lockheed-Martin. Jajaa dezelfde Lockheed die o.a. Nazi-Benno een groot bedrag heeft gedoneerd.

    Like

 27. Ruben Decloedt zegt:

  Dit is op Het betere wereldnieuws herblogd.

  Like

 28. Pingback: De EU kan nu oorlog tegen de eigen burgers voeren | Lang Leve Europa!

 29. josef zegt:

  It’s all about the money, it’s all about the dum dum dararamdam.

  Money money money, it’s so funny.

  JAJA Macht en geld is all wat ze nodig hebben.
  Dit alles kunnen wij het volk HEEL SIMPEL aanpakken door samen te werken.
  en NEEEEN DAT GAAAAT NIET GODVERDOOOOMMEE. WAAR BLIJVEN ONZE HERSENENNNNN????? ZIJN WIJ NU ALLEMAAL GEK AAN HET WORDEN???????????

  Like

 30. Jan zegt:

  EU fascist László Andor: Hou op met jammeren en bouw scholen, huizen en ziekenhuizen voor anderen uit de EU landen die zorgen voor een grotere levensvreugde. Als jullie doen wat ik zeg, zijn de problemen weg.
  http://blazingcatfur.blogspot.nl/2014/09/eu-to-uk-stop-moaning-about-immigration.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s