“EU was idee van Hitler: bewijs dat Duitsland WOII heeft gewonnen”

Screenshot_10

De ‘fascistische’ Europese Unie is ontworpen door de nazi’s en is het bewijs dat Adolf Hitler de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen. Dat staat in het nieuwe controversiële boek ‘The EU: The Truth About The Fourth Reich – How Hitler Won The Second World War’. De termen eenheidsmunt, vrije markt en zelfs ‘Verenigde Staten van Europa’ zijn allemaal bedacht door hooggeplaatste nazi’s, waaronder de Führer zelf.

In het boek valt ook te lezen dat Duitsland het enige land is dat profijt heeft van de EU, precies zoals Hitler het wilde. Volgens een woordvoerder van de Liberal Democrats, een partij die momenteel in de Britse regeringscoalitie zit, staat het boek vol met bizarre mythes.

Eveneens wordt in het boek, geschreven door Daniel J. Beddowes en Falvio Cipollini, de vraag gesteld: “Waar dient de EU voor? Wie profiteert ervan? Het antwoord is Duitsland.” Het is geen toeval dat ieder land in de Europese Unie steeds armer wordt, terwijl Duitsland alleen maar rijker wordt. We denken dat we de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen, maar we hebben verloren en leven nu allemaal in het Vierde Rijk, aldus de auteurs. “Mensen die de Europese Unie steunen en verdedigen, steunen daarmee al dan niet bewust de erfenis van de nazi’s,” klinkt het.

Bron:
www.ninefornews.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.express.co.uk

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, nationaalsocialisme, nazisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op “EU was idee van Hitler: bewijs dat Duitsland WOII heeft gewonnen”

  1. louis-portugal zegt:

    Als ik zie dat Walter Halman EEN van de grote mannen van I.G. Farbe ( de hofleverancier van Hitler voor vergiften (Zyklon B) en springstoffen) was en later Een van de eersten, samen met Monnet, aan de EGKS ( de voorloper van de EU) begon dan verwonderd het me niets meer dat mensen op die gedachte komen.

    Like

  2. Yvonne van Cleef zegt:

    Inderdaad;dat is ook de reden van de grote broek van kenau Merkel!Maar verder zijn er hele steden in Duitsland overgenomen door moslim tuig!Zou je toch ook niet moeten willen;dat kan geld niet vergoeden!

    Like

  3. Harry zegt:

    Als je niet beter wist zou je misschien kunnen denken dat ze zich tegen de islamitische dictatuur gaan wapenen .
    Niks is minder waar natuurlijk .

    Kom op jongens , nog even wat geld doneren aan Brussel om deze ontwikkeling te financieren , lever je spaartegoeden allemaal maar in , pensioenpotjes ook , dan verzinnen Schultz en zijn trawanten wel een manier om straks de hele EU bende zo aan het kalifaat over te dragen .
    Die irritante islamitische stinkbaard heeft ie al , misschien mag ie straks wel blijven .

    Like

  4. Monalisa zegt:

    E.J Bron dit loop ik al van af 2002 te vertellen zie de blauwdrukken van Hitler.

    Like

  5. Monalisa zegt:

    Mensen die de Europese Unie steunen en verdedigen, steunen daarmee al dan niet bewust de erfenis van de nazi’s,” Dus met andere worden van jan met de pet de rijken zoals we ze hebben in europa zijn NAZI’S, maar dat wisten we al kijk naar de oprichter van de bilderberg groep u weet wie dat is.

    Like

  6. Lis zegt:

    Steeds vaker bekroop mij al hetzelfde gevoel, dat het pure nazisme is wat betreft die EU. Hopelijk gaat dit boek ook vertaald worden. Het zou goed als meer mensen hier kennis van nemen. Ik noemde de EU een keer een stel nazi’s en daar kreeg ik aardig wat negatieve reacties op. Hoe ik erbij kwam? Nou, kennelijk zijn er meer mensen met dezelfde gedachte.

    Like

  7. Monalisa zegt:

    Citaat,
    Haunebu
    20 april 2014 00:18 at 00:18
    JA JA DE BOZE NAZI’S!!!!

    Weer een boek om de haat tegen ons broedervolk aan te wakkeren!!!

    DUITSLAND IS NOG STEEDS BEZET GEBIED!!!

    Dus WIE maakt er de dienst uit in Duitsland?

    JUIST! DE BEZETTER!!!

    Dat hele “fourth Reich” gedoe is DESINFORMATIE!!!

    Kijk maar eens naar het “Morgenthau Plan”.
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Morgenthau-plan#Voedselvoorziening_en_hongersnood
    Of de Rheinwiesenlager:
    http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=143726

    Het Duitse Volk wordt juist uitgeroeid, net als het Nederlandse Volk onder de mom van multi-culti.

    Like

  8. bigljohn zegt:

    Al die paralellen die anderen en ik al gelegd hebben met de tweede wereldoorlog…..De Joden die moesten vluchten voor de Nazi’s, en nu weer voor de Islamieten. Het Nazisme wat in Duitsland omarmd werd, en de Moslims die door de overheden van alle Europese staten als vrienden binnengehaald worden. De Een Volk, Een Rijk, en een Fuhrer gedachte (nu in Brussel). De overeenkomst tussen de sicherheitsdienst, en de op te richten Europese politie en leger om het volk te knechten. Ja, deze lijst van paralellen en vergelijkingen met de Nazi’s en de E.U. kan eindeloos lang worden. Er is weer niets veranderd, het beoogde duizendjarige derde Rijk werd het vierde Rijk. Nieuwe wijn in oude zakken ! De ge-alieerden zullen niet komen opdagen, wijzelf zullen voor Jan soldaat moeten spelen !

    Like

  9. roger catrysse zegt:

    Ik denk dat Hitler het veel beter had gedaan en dat we met hem al die moslims niet hadden binnen gekregen en dus de situatie veel, veel beter was geweest

    Like

    • Monalisa zegt:

      roger catrysse ik denk het ook, maar vergis je niet in de mens.

      Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Oh, hij is zeker nooit van plan geweest om hier MOSLIMS binnen te halen! Die deal met de Grootmoefti was uitsluitend bedoeld om de Endlösung te kunnen bewerkstelligen tot in het Midden-Oosten.
      Maar enkele van zijn andere plannen omvatten wel degelijk het realiseren van een zuiver arisch ras en, in het kader daarvan, het tegengaan van vermenging. Dan ga je geen Aziaten en Afrikanen binnenlaten!
      En af Hitler de islam waardeerde? Och, misschien een paar aspecten ervan, maar hijzelf noch zijn Beweging waren uiteindelijk religieus getint.
      Dus denk ik dat hij die Grootmoefti en diens volgelingen eerder zag als ‘nuttige idioten,’ wat trouwens wederzijds geweest zal zijn.

      Like

  10. Jean zegt:

    Wie meneer Merkel bezig ziet moet intussen toch wel overtuigd zijn van de doelstelling van meneer Merkel en dat is zo helder als kraantjeswater nl. Het 3de Rijk met als fuhrer Merkel.
    De natte dweil ligt al aan de voeten van meneer Merkel want hij moet nu zorgen dat zijn zonen een gouden postje kunnen binnen slepen.
    Weerstand uit Rome? Laat me niet lachen, waarom heeft die Duitser een stapje opzij gedaan voor die Argentijn? Juist, Het 3de Rijk moet en zal er komen en dat met de hulp van de moslims een zootje wat nog niet knippert met de ogen voor 100 moorden.
    Wat ik niet kan vatten en plaatsen is dat de Europeanen zich in slaap laten wiegen en zich naar de slachtbank latn leiden door overbeaalde lafaards e verraders? Tot mijn laatste snik zal ik er tegen strijden want leven in een dictatuur vergoten met censuur wil ik niet.

    Like

  11. maxime zegt:

    Ik zou er graag op willen wijzen dat de Fransen de EGKS wilden hebben, zo ook dat ze de euro door de Duitse strot hebben geduwd. Ik vrees toch dat het de Franse glorie was die ons in dit parket heeft geduwd.

    Like

  12. Tom Hendrix zegt:

    Ik ben het geheel eens met het artikel, er staan genoeg bewijsstukken in genoemd. De ultieme droom van “de bloksnor”, A. H. is werkelijk geworden anno 2014. En typisch de medewerking van een RODE VAMPIER MITTERAND, die samen met Helmuth Kohl, aan de wieg van het VIERTE REICH heeft gestaan in 1992, op de Top van Maastricht.

    Like

  13. Jules Vismale zegt:

    WO II heeft eigenlijk meer verliezers dan winnaars opgeleverd en Adolf Hitler had zeker al een nazi-EU gehad als hij in Oost-Europa en Rusland van de aangeboden collaboratie van de Russen en niet-Russen (Oekraïners, Wit-Russen, Balten, Kaukasiers, Kozakken, Tartaren, joden e.v.a) had geprofiteerd. Eigenlijk hebben zijn vijanden zoals Winston Churchill, Franklin Roosevelt en Jozef Stalin hen in het begin ook geholpen door Hitler gewoon zijn gang te laten gaan, financieel te steunen en de joden uit hun landen weg te houden. Churchill besefte zelfs niet eens dat hij, door zijn strijd tegen de Duitsers en de Japanners, feitelijk het Britse Rijk heeft vernietigd want de overwinning van Engeland op de Duitsers bleek zo meer een Pyrrusoverwinning te wezen en als Churchill (hij is al 50 jaar dood) had aanschouwd hoe Engeland, een felle EU-hater, thans functioneert met al de overheersende moslims was hij vast loeikwaad geweest!
    Niettemin weet ik nog dat in 2004, toen werd herdacht dat Claus von Stauffenberg de aanslag op Hitler had gepleegd op 20 juli 1944, de akelige Jan Peter Balkenende nog durfde te beweren dat Stauffenberg eveneens een grondlegger zou zijn geweest van de EU! Of Balkenende daarbij nog dol was op moslims en de islam weet ik niet en wat is het spijtig dat als hij dat WEL was geweest en vond dat wij ons aan dat schuim moesten aanpassen hij van bijvoorbeeld Tom Hendrix of Yvonne van Cleef een flinke klap in zijn stomme uilengezicht had gekregen! Toch hebben ze gelukkig ook in Duitsland steeds meer de pest aan de EU en de islam en willen ze daar eveneens vanaf komen wat hopelijk HEEL snel gaat gebeuren!

    Like

    • Haha,Jules;daar had je zeker op zijn minst van uit mogen gaan!Enne…..ik moet hem zelfs nu ook nog niet tegen komen,want hij heeft nog wat te goed voor wat hij ons allemaal met zijn uitgestreken smoel geflikt heeft:ik vergeet niet!

      Like

Plaats een reactie