Irak voor de volledige verwoesting door het Westen

Screenshot_5

(Door: Freeman – Vertaling: E.J. Bron)

De onderstaande opnames uit de jaren 1950 tot 1959 laten zien hoe mooi en vredig Irak ooit was. Een land, gelegen tussen de Eufraat en de Tigris, ook wel “Tweestromenland” of Mesopotamië genoemd, met een duizenden jaren oude cultuur en een van de oorsprongen van de menselijke beschaving en vroegste hoogontwikkelde culturen.

De onderstaande foto is een gezicht op de havenstad Basra in het zuiden van Irak, dat gold als het Venetië van het Midden-Oosten:

Screenshot_1

Bagdad was destijds al een moderne stad met een functionerende infrastructuur:

Screenshot_2

Screenshot_3

Screenshot_4

Het grote ongeluk voor Irak was de ontdekking van aardolie in de jaren-20 van de vorige eeuw. De reserves tellen inmiddels tot de grootste ter wereld. Dat vestigde de aandacht van de westerse machten op de rijkdom en de westerse inmenging, controle en uitbuiting begon. De politiek van de financiële bandieten van Wall Street en de City of London was destijds al dat de olie niet van het land is, maar van de westerse oliemaatschappijen. Om de roof van de bronnen mogelijk te maken, werd er een horig regime door het Westen geïnstalleerd, werd in de jaren-50 en de jaren-60, net zoals in het buurland Iran, de regering in Irak ten val gebracht en een dictator door de westerse geheime diensten CIA en MI6 aan de macht gebracht. In Iran Reza Pahlewi en in Irak Saddam Hussein.

In Iran ontdeed de bevolking zich van de dictatuur van de sjah en de westerse uitbuiting door de revolutie van 1979, die Iran van een monarchie veranderde in een islamitische republiek. Dit stond de westerse machten helemaal niet aan en daarom werd Iran tot de “As van het Kwaad” gerekend en wordt het land sindsdien bedreigd en worden er sancties aan opgelegd. Wie zich onttrekt aan de onderwerping en controle door de financiële maffia, wordt genadeloos bestraft. Al het negatieve wat ons verteld wordt over Iran is pure westerse propaganda en het creëren van een vijandbeeld. De dictator Saddam Hussein werd door het Westen als instrument gebruikt om Iran te verzwakken en te vernietigen.

De catastrofe voor Irak begon met de oorlog tegen Iran, die gevoerd werd in opdracht van Washington, van 1980 tot 1988 en aan beide kanten tot enorm veel menselijke en economische verliezen leidde. Het Westen verkocht en leverde niet alleen grote hoeveelheden conventionele wapens aan Irak, maar ook gifgas, dat tegen soldaten van het Iraanse leger, maar oko tegen de eigen Koerdische bevolking werd ingezet. Duizenden burgers en soldaten zijn daarbij ellendig verrekt. Een monsterachtige misdaad waar het Westen achter zit.

Omdat Irak door het Westen werd ondersteund, de chemicaliën en de fabrieken om gifgas te produceren uit het Westen kwamen, hoofdzakelijk uit Duitsland, en Iran als “boze vijand” gold, heeft het Westen hierover niet veel ophef gemaakt en de inzet van chemische strijdmiddelen met behulp van de media praktisch verzwegen. In totaal zijn er door de 8-jarige oorlog 300.000 Irakezen en 500.000 Iraniërs omgekomen. De aanzienlijke schade aan de infrastructuur en de industrie bedroeg 644 miljard dollar voor Iran en 452 miljard dollar voor Irak.

Door de oorlog moest Irak een aanzienlijke schuld aan zijn voormalige westerse en Arabische ondersteuners aflossen, wat Saddam Hussein ertoe dwong de olieproductie op te voeren. Deze enorme hoeveelheid olie op de markt zorgde voor een prijsdaling en de olie kostte nog maar 24 dollar per vat. Dat paste de oliemaatschappijen, maar ook de andere olieproducerende landen zoals Saoedi-Arabië helemaal niet. Daarbij kwam dat Koeweit met schuine boringen de oliereserves van Irak illegaal aftapte en de Irakese olie gestolen heeft.

Saddam diende tegen deze diefstal bezwaar in bij de Amerikanen, maar kreeg het signaal uit Washington dat de Amerikanen niets te maken hadden met de ruzie tussen Irak en Koeweit. Saddam vatte dit op als groen licht om in 1990 Koeweit te overvallen en voor de diefstal te bestraffen. De Amerikanen hebben hiermee Saddam echter in de val laten lopen en de intocht van Irakese troepen als reden gebruikt om oorlog te voeren. Zo begon de eerste aanvalsoorlog van Washington onder vader Bush tegen Irak met de uitvlucht Koeweit te moeten verdedigen.

Het verhaal met de couveusebaby´s was een bedachte propaganda-actie van de sjeiks van Koeweit samen met het Witte Huis om Saddam Hussein als een vreselijke babymoordenaar voor te stellen. President George H. Bush maakte gebruik van deze leugen om de inval van Amerikaanse soldaten in Irak te motiveren. Het Irakese leger werd volledig vernietigd, er werd een vliegverbodzone ingesteld en er werden zware sancties aan Irak opgelegd. President Bill Clinton hield de sancties gedurende zijn beide regeerperiodes in stand. Deze sancties waren heel erg en verhinderden zelfs de levering van levensmiddelen en medische goederen. Tijdens de 8 jaar durende sancties stierven er 500.000 Irakese kinderen.

De Irakese bevolking leed sinds het begin van de jaren-80 bijna continu onder een voortdurende oorlogstoestand en daarna onder de internationale sancties. Door de eerste oorlog van de VS tegen Irak en door de tweede vanaf 2003 door George W. Bush, beide gemotiveerd door krasse leugens, werd het land volledig verwoest en in een puinhoop veranderd. Het definitieve doodvonnis voor Saddam Hussein was zijn beslissing om de Irakese olie niet meer tegen dollars, maar tegen euro´s te verkopen. Dat is een doodzonde in de ogen van Washington en de financiële bandieten, die hun wereldwijde rooftocht alleen kunnen uitvoeren met de dominantie van de dollar als wereldmunt.

Onder Saddam Hussein waren er geen radicaalislamitische terroristen. Irak was een seculiere staat waarin alle religies vreedzaam naast elkaar leefden. Irak had de hoogste levensstandaard van de Arabische landen, de bevolking genoot een zeer goed sociaal stelsel, goed onderwijs en vooral veiligheid. Er bestond een welgestelde middenklasse. Het is moeilijk voor buitenstaanders om zich nu voor te stellen dat Irak vroeger een bloeiend, functionerend en vredig land was.

Met de actuele gebeurtenissen, de verovering van Irakese gebieden door de moordzuchtige bendes van ISIS, die uit Syrië komen en door het Westen en de Golfstaten gerekruteerd, opgeleid, gefinancierd en bewapend worden, is de volgende fase van vernietiging van Irak gestart. Het is ongelooflijk hoe het Westen het steeds opnieuw lukt om met leugens en propaganda de wereldopinie te misleiden dat het zou gaan om democratie en mensenrechten, om de bescherming van de bevolking. De Anglo-Amerikaanse financiële misdadigers die achter dit alles zitten, hebben met hun eindeloze hebzucht slechts één bedoeling, namelijk ruzie, oorlog, ellende en dood tussen de volkeren te veroorzaken.

De onderstaande historische filmopnames van het Britse Pathé laten zien hoe mooi Irak ooit was, voordat het misdadige Westen daar alles vernietigde:

 

En hoe ziet het er nu uit? 1,4 miljoen dode Irakezen, 4 miljoen op de vlucht, een land dat volledig kapot is en radioactief besmet door de uraniummunitie van de Amerikanen. Er bestaat geen fatsoenlijke water-, stroom- en levensmiddelenverzorging, het gezondheidssysteem is praktisch geruïneerd. De hygiëne is catastrofaal, er zijn geen functionerende scholen en openbare diensten bestaan niet. Iedere dag ontploffen er bommen en nu woeden ook nog de ergste keelafsnijders en massamoordenaars van ISIS in het land. Dat zijn de “westerse waarden” waarmee men de Irakezen gelukkig gemaakt heeft.

Wie is hiervan werkelijk de schuld? Wij!!! Ja, wij allemaal, omdat wij er niets tegen doen. Omdat we al tientallen jaren lang misdadige regeringen over ons dulden. Omdat we steeds opnieuw de leugens van de politici en de media geloven wie op dat moment de kwade is. Omdat we de meest vreselijke regimes installeren en aan de macht houden, die het eigen volk onderdrukken. Omdat we zelf de terroristen kweken. Omdat ons roofdierkapitalisme de hele wereld verwoest. Omdat we denken dat wij de “goeden” zijn, dat wij onze asociale, perverse, onmenselijke, geldgierige levenswijze aan alle volkeren moeten opdringen en als ze dat niet willen hen met bommen en oorlogen bedekken. Wij, de zogenaamde geciviliseerde wereld, zijn het grootste kwaad überhaupt.

Bron:
http://alles-schallundrauch.blogspot.nl
Auteur: Freeman

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com) 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Elite, hersenspoeling, Hypocrisie, Irak, Krankzinnigheid, mainstream-media, oliebelangen, politici, propaganda, VS, Westen. Bookmark de permalink .

43 reacties op Irak voor de volledige verwoesting door het Westen

 1. aquarius4422 zegt:

  Weg met ons.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zo kun je dit ‘bevlogen’ stukkie inderdaad samenvatten. Ik weet niet zo goed, wat ik hier mee aan moet.
   Als de aureur, Freeman, dan met zoveel woorden meent te moeten beweren, dat het al-le-maal de schuld van het Westen is, zou hij op de eerste plaats de moeite moeten nemen om even zo zorgvuldig uiteen te zetten hoe het dan wèl had gemoeten ( doet-ie niet) en bovendien vind ik het wel bijzonder ver gaan om het Westen impliciet nog de hele ellende met dat ISIS in de schoenen te schuiven op de koop toe! Voor mij lijkt dat verdacht veel op de tweet van die doorgedraaide GL- aanhangster (“Wilders, heb je nú je zin”) naar aanleiding van de dood van die Marokkaanse juwelier-overvallers. Ja, ik vind de gelijkenis zelfs frappant!
   Als ik hem was, zou ik nog even gaan beweren, dat het Westen de islam uitgevonden heeft!
   Ik weet niet wie deze Freeman is, of wat zijn achtergrond is, maar ik krijg sterk de indruk dat we met een Linksmens te doen hebben, die er zijn levenswerk van maakt om het Westen met haar ‘kapitalistische’ systeem van alles de schuld te geven, inclusief de huidige rotzooi in het Midden-Oosten en er daarbij wel voor te zorgen, die zogeheten ‘vredesreligie,’de islam,volledig buiten schot te houden. Oók zeker allemaal onze schuld….?
   Sorry, maar hiervan distantieer ik me nadrukkelijk!

   Like

 2. catharina zegt:

  Ik vrees dat ik het hier helemaal mee eens moet zijn. Het westerse adagium “money makes the world go round” heeft een kaste van nietsontziende machtswellustelingen gekweekt.Met de eigen (westerse) overtuiging dat geld gelukkig maakt, menen wij andere volkeren ook gelukkig te moeten en kunnen maken door hen kennis te laten maken met geld. Die volkeren kennen vaak echter nog een maatschappij die andere kwaliteiten in een mens nastreeft dan slechts het verwerven van bezittingen.Griekenland, dat ik goed ken, is hier van een voorbeeld. De Grieken wantrouwden hun “overheid”altijd al en met goede redenen! De situatie van vandaag in Europa (zie onderstaand bericht (Over die Malmstrom misfit) geeft aan dat dat gezonde wantrouwen van de Europese burger tov van de Europese elite een betere basis geweest zou zijn voor het machtsstreven van de moloch Europa. De burger is gereduceerd tot een slaaf in een systeem dat gebaseerd is op geld.en de overheid laat niets na om de slaven leeg te zuigen en de wil te breken.

  Like

  • ezra70 zegt:

   Beste Catharina hier ben ik het helemaal eens. Wij denken maar dat ONZE materiële maatschappij de meest juiste is. Hoeveel landje pik is er in het verleden niet geweest ten koste van de inheemse bevolkingen.
   We hebben ook de oosterse landen willen civiliseren met onze godsdiensten. Denk maar aan de missionarissen.
   Dat is een diepe minachting voor de oosterse wijsbegeerten.
   Het gaat alleen maar om macht en geld in het westen.
   Een neef van mij heeft jaren in Irak gewerkt en had het er erg naar zijn zin.

   Like

   • catharina zegt:

    Ik associeer de oosterse wijsbegeerte nadrukkelijk niet met Irak i.c. de islam. De oosterse wijsbegeerte streeft harmonie op alle niveaus na in zichzelf. Dat kan van d koran en het leven van die vermaledijde profeet niet gezegd worden. Enfin, het verschil tussen de Boeddha en de profeet heeft de breedte van een heel ravijn. Waar het om gaat is dat de oosterse filosofie nog steeds een energetsich bewustzijn kent: energie uit is energie retour. Dus wordt er daar gelet op de eigen motieven om te handelen in de buitenwereld. De westerse mens meent dat ie “goed” moet zijn en op die valse veronderstelling gaat ie niet zichzelf verbeteren (van binnen) maar anderen (naar buiten). Hij verliest daarbij volstrekt de grenzen van zichzelf en invadeert die van anderen. Waarom zijn de NGO’s in veel “ontwikkelingslanden” niet meer welkom? Westerse Mens, ken Uzelve! (en doe eens wat minder buiten u en meer binnen in uzelf)

    Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De POLITIEK, Bilderberg en de NWO! Zij zijn o.l.v. de smeerlap in Washington-OBAMA- momenteel de grootste oorlogshitsers. Verder kan ik mij wel vinden in het artikel! Maar de stomme massa van kiezers in NEDERLAND en Europa, blijven deze GANGSTERS steunen door hun STEMGEDRAG, en in die zin DRAGEN ZIJ OOK SCHULD!

  Like

  • ezra70 zegt:

   Goedzo Tom. Benoem het maar want dit is de werkelijkheid!!! En vergeet het k-huis ook niet. Die zitten er ook diep in. In Nederland zit de haard van de NWO onderleiderschap van B…X en W.A.
   Kijk maar eens wat die in de oorlog uitgevreten hebben. Dat lees je niet in de geschiedenisboeken. Dat lees je o.a. in het blog van Gerard de Boer.
   http://gerard45.bloggertje.nl/

   Like

 4. Bauernschmaus. zegt:

  Het is te kort door de bocht om,wat de schuldvraag betreft,in de wij vorm te spreken.

  Like

 5. jans zegt:

  Mooi verhaal, maar arabische landen waren niet zo leuk voor mensen zoals in dit artikel geschreven is. Joden werden al stelselmatig vervolgd en vermoord door de lockale moslim bevolking. Het beeld dat hier geschetst wordt over irak en iran is niet zo rooskleurig, want operatie Ezra en Nehemia waren al geschiedenis.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Operatie_Ezra_en_Nehemia

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Het lijkt erop dat de wereld in een rap tempo uit is op een totale vernietiging van normen en waarden, die welbeschouwd niet eens meer bestaan vergeleken met 5 a 6 decennia terug.

  Stadscentrum Oklahoma opent deuren voor publieke zwarte mis satanskerk
  ‘Komt allen, en geniet van de geneugten van de duivel’
  Zo diep is de VS inmiddels gezakt: een publiek stadsgebouw mag worden gebruikt om satan te aanbidden en Jezus Christus te bespotten. Afbeelding: zwarte mis uit de mysterieuze film ‘The Ninth Gate’, met Hollywoodster Johnny Depp.

  Oklahoma City, hoofdstad van de gelijknamige staat, heeft zijn publieke stadscentrum opengesteld voor een satanische groep die daar op 7 september een zwarte mis wil houden om de duivel te aanbidden. Er worden zelfs officiële kaartjes voor de mis verkocht. De katholieke aartsbisschop Paul Coakley veroordeelt de geplande mis als ‘heiligschennis’ en noemt deze een ‘godslasterlijke bespotting van de (katholieke) mis.’ Hij hoopt dat de gemeente de toestemming voor de zwarte mis intrekt.

  De ‘Zwarte Mis van Oklahoma’ wordt georganiseerd door een groep genaamd Dakhma of Angra Mainyu, en vindt plaats op 7 september in de openbare muziekzaal van het gemeentecentrum. Tickets voor de duivelaanbiddingsdienst kosten $ 15,-.

  ‘Geniet van de geneugten van de Duivel’

  Op het kaartje staat te lezen: ‘De Zwarte Mis is een gevreesd ritueel geweest, en is nu aan het licht gebracht! Dit zal niet alleen verlichtend maar ook leerzaam zijn. Deze Zwarte mis zal -met enige wijzigingen om een legale viering mogelijk te maken- voor het aanwezige publiek worden gehouden.’

  Op de website van de organisatie: ‘Een religieuze Zwarte Mis zal als een openbaar evenement worden gehouden om het publiek te onderwijzen over religieus satanisme. Het ritueel is afgezwakt om de wetten van Oklahoma en de regels van het overheidsgebouw te respecteren. Geniet van de geneugten van de Duivel.’

  Verbijsterde aartsbisschop

  Aartsbisschop Coakley verkettert het besluit van het Civic Center van Oklahoma om zijn deuren te openen voor de satanische groep:

  ‘Voor meer dan 1 miljard katholieken wereldwijd, en meer dan 200.000 in Oklahoma, is de Mis de meest heilige van alle religieuze rituelen. Het is het hart van de katholieke aanbidding, waarmee de verlossing van deze wereld door de dood en wederopstanding van Jezus Christus wordt gevierd. Met name de eucharistie –waarvan wij geloven dat dit het lichaam, bloed en de ziel en Godheid van Jezus Christus is- is de bron en het centrum van ons geloof.’

  Om deze redenen is de aartsbisschop ‘verbijsterd’ dat er officieel toestemming is gegeven voor een ‘zeer duidelijke godslasterlijke bespotting van de Mis… De Zwarte Mis is een satanische omkering en verdraaiing van de diepste overtuigingen van niet alleen katholieken, maar van alle christenen.’ Hij hoopt dan ook dat de gemeente in actie komt om de Zwarte Mis alsnog te verbieden, en roept alle katholieken op hiervoor te bidden.

  Doelbewuste ‘pervertering Katholieke Mis’

  Op de website van Dakhma of Angra Mainyu staat te lezen dat ‘de moderne vorm van de Zwarte Mis nog altijd wordt gepraktiseerd door moderne Duivel Aanbidders, die daarmee de pervertering van de Katholieke Mis zoals die nog steeds bestaat vieren. De Zwarte Mis heeft wel een verandering ondergaan om de praktijk binnen de maatschappelijke wetten te houden.’

  ‘De gewijde hostie wordt ontheiligd door seksuele sappen, en dan wordt deze het offer van de mis. De godslastering blijft samen met de ontheiliging van de Katholieke Mis intact. Moderne en Laveyaanse (Anton LaVey*) satanisten zien dit ritueel als een bespotting van de Katholieke Mis in de vorm van een godslasterlijke plechtigheid die wordt gebruikt om mensen te deprogrammeren van hun christelijke achtergrond.’

  * Oprichter van de ‘Kerk van Satan’ en auteur van de ‘Satanische Bijbel’, die zijn in 1993 geboren zoon ‘Satan’ noemde.

  De ‘zegen’ van de Duivel

  ‘Het Religieuze Satanisme ziet de Zwarte Mis als een religieuze ceremonie om zichzelf kracht te geven en de ‘zegen’ van de Duivel te ontvangen,’ legt de groep uit. De publieke Zwarte Mis in Oklahoma moest echter wel worden afgezwakt, ‘zodat het publiek deze kan bekijken zonder dat de wetten ten aanzien van naaktheid, openbaar urineren en andere seksuele handelingen worden overtreden… De authenticiteit en het doel van de Zwarte Mis blijft intact.’

  Dakhma van Angra Mainyu beschrijft zichzelf als een ‘religieuze en onderwijzende kerk die opgedragen is aan Angra Mainyu (Ahriman), die wordt gezien als de vernietiger’ (in het Hindoeïsme de god Shiva). ‘Wij leren vrijheid van iedere religie die u wil binden aan een bepaald dogma, en van machten die uw dierlijke instincten tegenhouden.’

  * In het Perzische zoraostrisme zou Ahriman de demon geweest zijn die zich tegen de profeet Daniël en diens engel verzette. Ahriman is het hoofd van de gevallen engelen, een duidelijke parallel met de val van Lucifer (Satan, de Duivel) in de Bijbel.

  Geschrapte zwarte mis Harvard groep

  In mei van dit jaar ontstond er opschudding over een zwarte mis die werd georganiseerd door een culturele studiegroep van de wereldberoemde Harvard Universiteit. De ‘Satanische Tempel’, een satanskerk uit New York, zou deze duivelaanbiddingsdienst leiden. Na forse kritiek van het aartsbisdom van Boston en de president van de prestigieuze Ivy League school werd de mis geannuleerd. (2)(3)

  Monument voor Satan

  Begin 2014 werd bekend dat De Satanische Tempel een formeel verzoek had ingediend om pal voor het Capitol (regeringscentrum) van de staat Oklahoma een monument op te richten voor Satan. In 2012 werd op dezelfde plek nog een monument voor de Bijbelse Tien Geboden opgericht. De satanisten vonden dat ze dezelfde rechten op een monument hebben als christenen. >>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/07/Stadscentrum-Oklahoma-opent-deuren-voor-publieke-zwarte-mis-satanskerk

  Like

  • ezra70 zegt:

   Afschuwelijk. Het behoort allemaalbij de NWO. Ook de massa-immigratie van de moslims wordt gesubsidieerd door het westen om maar zoveel mogelijk chaos te creëren.
   Op die maneer komt er opstand en daar willen ze ons hebben want dan komen de “elites” wel met hun oplossing…
   Over satanisme is de onderstaande site het lezen waard.
   http://itccs.org/

   Like

 7. Pilgrim zegt:

  Zo te zien geschreven door een linksmens.

  Like

 8. koloth zegt:

  De beginversie van het verhaal: dat het westen de sjah van perzië en saddam hoesein geinstalleerd heeft, daar heb ik m’n twijfels over.
  Verder is het wel toevallig dat vroeger het hele midden oosten Christelijk was en een ongekende bloei meemaakte, die met de opkomst van de Islam volledig verdwenen is.
  En idd. sind’s ongeveer 25 jaar geleden het westen een smerige satanisch beleid er op na houdt,
  wat onze eigen ondergang betekend.

  Like

 9. koloth zegt:

  Je zou kunnen zeggen: Zodra je de Christelijke waarden gaat afschaffen de situatie er niet beter op wordt.

  Like

 10. JooJootje zegt:

  Zie je wel het is toch de schuld van ons.
  Dus herhaal: weg met ons ,weg met ons.
  Gelukkig weten we wel beter dus steek dit verhaal maar in je achterste.

  Like

 11. Yiooda zegt:

  WAT EEN SCHOFTEN ZIJN ONZE BESCHAAFDE LEIDERS!!!!!

  YIOODA.

  Like

  • Marc Bouwman zegt:

   Onze leiders zijn niet beschaafd, dat niet. Maar verder vraag ik mij toch wel af wat bovenstaand artikel op deze site doet? Volgens mij zijn er al jaren lang meer dan voldoende weerleggingen van dit soort onzin in tal van artikelen en reacties gebracht.

   Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Wij, de zogenaamde geciviliseerde wereld, zijn het grootste kwaad überhaupt.

  Beetje kort door de bocht deze laatste zin. hangt af wat je onder civilisatie verstaat. Als we het over de joods-christelijke waarden hebben dan zijn deze natuurlijk niet meteen volledig synoniem aan de zogenaamd geciviliseerde wereld. De geldwolven van Wall-street en de City in London hangen van alles aan maar niet speciaal de kernwaarden van de Joods-Christelijke traditie. Dat deze machinaties zoals boven beschreven plaats hebben gevonden kan ik volledig onderschrijven met mijn 64 jaar inmiddels. Ik heb het allemaal zien gebeuren op de ons voorgeschotelde nieuwsprogramma’s wereldwijd. De val van de Sjah en de opkomst van Khomeini staan me nog helder voor geest. Ook de hoera stemming op de journaals en de partijdige uitspraken op de journaals hoor ik nu nog en als ik mijn ogen sluit zie ik Khomeini nog op het vliegtuig stappen in zijn zwarte jurk uit zijn ballingschap in Frankrijk om richting Teheran te vliegen. De westerse financiële elite is net zo min gehecht aan de joods-christelijke waarden als Khomeini en de moordenaarsbenden van ISIS en consorten. Het is dan ook iedere keer weer tenenkrommend te zien hoe het gemiddelde publiek op straat zich iedere keer in de luren laat leggen door de door hun gekozen elite. Hierbij moet ook opgemerkt worden dat het islamiseren van Europa binnen dezelfde strategie past van de westerse elite waarmee ze ook de breekbare seculiere staten van het Midden-Oosten de afgelopen 50 jaar stap voor stap vernietigd hebben. De financiële wereld heeft baat bij chaos en als wig hiervoor gebruiken ze willens en wetens de fundamentele islam. Maatschappelijke rust wereld wijd is niet waar de elite naar streeft want dit gooit voor dit crapuul de deuren dicht richting exorbitante winsten. Ook de zogenaamde ontwikkelingshulp moet je bezien in dit kader. Binnen de ontwikkelingshulp worden de christelijke waarden het meest misbruikt en wordt de goedgelovige mens een rad voor de ogen gedraaid. Grote fout is het als je kapitalisme gaat verwarren met de zucht naar geld die onder de elite heerst. Beide hebben totaal niets met elkaar te maken. Kapitalisme is een organisch door de eeuwen gegroeid systeem van vraag en aanbod en het recht toekennen aan iedereen op bezit en hier vrijelijk mee omgaan. Dat er gierige mensen zijn klopt maar deze gierigheid heeft niets te doen met het kapitalisme. Gierigheid en hebzucht bij diverse mensen zie je ook binnen alle andere maatschappelijk economische systemen van socialistische en/of communistische origine. Het kapitalistisch systeem gebaseerd op vrijheid en geborgd en beschermd tegen uitwassen door de joods-christelijke traditie is zeer waardevol en geeft iedereen kans een stukje levensgeluk te verkrijgen. De socialisten en ook de islamisten proberen altijd het kapitalistisch systeem in diskrediet te brengen door het opzettelijke te vereenzelvigen met decadentie, hebzucht en gierigheid en laat nu juist binnen socialistische systemen en islamistische systemen de decadentie, corruptie en hebzucht het weligste tieren en het meest gruwelijk naar boven komen drijven. Verder wil ik nog opmerken dat ook het hele klimaat verhaal en de massieve leugens die hiermee samengaan door dezelfde elite geïnitieerd is opnieuw met het doel politieke macht en maximale winsten te behalen over de ruggen van de burgers. Dat deze bewust gecreëerde klimaat problemen in de tastbare fysieke wereld niet aanwezig zijn deert de elite niet. Hiervoor misbruiken ze opnieuw de door hun gekochte op propaganda en manipulatie ingestelde media die middels massieve indoctrinatie en bangmakerij de geesten van de massa’s in een continu proces op een perverse manier verkracht.

  Like

 13. Yvonne van Cleef zegt:

  En toch is nog steeds de islam het dat alles ontwricht en kapot maakt!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Natuurlijk is dat zo!
   Alleen willen linksmensen als deze Freeman daar niet aan, dat is alles.
   Je herkent in dit stuk toch onmiddellijk het onversneden wegmetonsisme! Nou, het spijt me,maar in die val trap ik niet! Jammer.

   Like

 14. Giny zegt:

  Nou ja, Geert was er nog niet, anders had hij de schuld nog gekregen!!!

  Like

 15. lucky bee zegt:

  Wat een onzin Iraq door het Westen verwoest?Vergeet niet dat daar Shiieten en Soenieten leven die zinds het begin van de Islam elkaar haten.Ze hebben elkaar altijd al bestreden.Ali wordt als ik me niet vergis door de Soenieten in een hinderlaag gelokt en vermoord.Nu hebben ze zwaardere wapenen , zo als dynamiet en TNT.Dat hadden ze vroeger niet.Iedere bomb dat ze gebruiken betekent roeinen, in Bagdad.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Voor één keer met je eens, Lucky’!
   Het doet er wat mij betreft niet toe, hoe sommigen hier tegenover Amerika c.s. staan; nergens is het ideaal. Maar ik verdóm het om in tijden als deze in navolging van de Linksmensen de Zwarte Piet bij het Westen te gaan leggen.
   Alle oorlogs-ellende van het ogenblik komt uiteindelijk toch voort uit de islamitische onverdraagzaamheid. Dààrop moeten we ons concentreren!
   Artikelen als dit, ik zei het al,doen mij te erg denken aan de Wilders-hysterie, aangezwengeld door voornamelijk het rariteitenkabinet GroenLinks!
   Willen we die kant op? Ik dacht het toch niet!
   Het spijt me wel, maar ik ben allergisch voor wegmetonsisme.

   Like

   • Willie zegt:

    Theresa , is de usa niet het westen dan ?? En de uk , la merkel , uw despoten in den haag ?? En idd : ook in brussel zitten de westerse smeerlappen oorlog te stoken in t oosten(en de rest) .Maar 1 zwarte piet dan ?? Een hele kolonie pieten eerder … Nu niet de die oosterse staten t westen nodig hadden om oorlogje te spelen , dat doen ze al meer dan 14 eeuwen

    Like

 16. Sorry, dit is weer zo’n muti-knuffel ‘broodje aap’ verhaal (het westen de schuld van verval en barbarisme van het Midden-Oosten?) Ik ben het er mee eens dat het westen flink meeprofiteert van de olielanden, maar degenen die hier aan te touwtjes trekken zijn nog altijd de schatrijke oliesheiks, waar het westen voor buigt! Ook het verval in de Arabische landen is te danken aan de dictatoriale leiders in deze landen, die beseften dat zij met de (olie)troef in hun handen, hun barbaarse cultuur en hun macht wereldwijd aan de geciviliseerde wereld konden opdringen. Hun eigen volk werd door hen nóg meer onderdrukt, want de uitdrukking: “alles zullen we eerlijk delen” is in dictatoriale landen altijd al een taboe geweest!

  Like

 17. dgneree zegt:

  Misschien is het achteraf bezien altijd al de bedoeling geweest om de gespannen vrede tussen sjiïeten en sunnieten te verbreken.

  Afghanistan was ook een prachtig land met een zeer gastvrije bevolking. Nu is het een hel.
  Lybië was een land in opmars onder Gadhaffi. Deze laatste zorgde ervoor, dat het hele achterland van water voorzien werd. Het eerste wat de NAVO bombardeerde waren die waterwerken. Nu is Lybië terug in de middeleeuwen en feitelijk in drie landen verdeeld.

  Syrië is half kapotgeschoten. In Egypte is de grootste schade door het leger voorkomen, door Moslimbroeder Morsi af te zetten, anders was dat land nu een 2e Iran.

  En vreemd genoeg werd de enige echte volksopstand in het MO, in Iran, volstrekt door het Westen genegeerd. Waarom zou dat zijn? Daar werd de bevolking ook keihard neergslagen

  Like

 18. Jade zegt:

  Ik kan mij geheel vinden in dit stuk…
  Want Nederland, de gehele EU, Amerika, alles loopt aan de halsband van de schaduwmacht/vrijmetselarij.
  En iedereen die zich verzet tegen deze macht wordt kapot gemaakt/ uit de weg geruimd.
  Amerika zelf, en Europa zal worden vernietigd met het gereedschap: islam.
  Doel is 500 miljoen mensen op aarde, en al het vrijgekomen bezit te stelen.
  Weet u waar het Nederlandse goud is???
  Ga maar kijken bij Rothschild in de schuur…

  Like

 19. Deze meneer heeft deels gelijk.Het westen heeft de barbaren geholpen met het doel om de olie- putten te exploteren.Er woonden honderduizenden Assyriers in Irak en inSyrie was 40a 50% christelijk.Door de tanks uit het westen zijn de christenen over alle continenten verjaagdt.Ik laat de massa-moorden buiten beschouwing.Het had ook anders gekund.Indien de christenen niet verraaden werden zouden zij net als Israel een voorbeeldt zijn enz,enz

  Like

 20. groep 7 zegt:

  oke ik kom uit groep 7 ik snap niet wat jullie zeggen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s