Politiek correcte muts laat zich bespugen, blijft politiek correct

Screenshot_11

Lidy Nicolasen, Volkskrant-columniste

Gunst! Wat zullen wij nu beleven. Zomaar een confrontatie tussen De Realiteit en de GoedVolk-bode mevrouw Lidy Nicolasen! Mevrouw werd zonder enige aanleiding bespuugd door twee scooterterroristen van de welbekende lichtgetinte kunne. Niet alleen haar kleedje werd bezwadderd, ook haar wereldbeeld dreigde danig besmeurd te raken. Hoe dit incidentje te rijmen met het rotsvaste geloof in de valse afgod Policor? Door selectief wegkijken, zichzelf geruststellend voorliegen en relativeren natuurlijk, alles om de ongemakkelijke feiten die per ongeluk de ivoren toren binnensijpelden in de vorm van een klodder nafferkwat maar goed te praten. Dus breit Nicolasen het recht met het argument dat er ook goede moslims zijn en dat ze DUS niet tot het kamp van de islamhaters hoeft te behoren.

Lees verder >>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", hersenspoeling, Islamofilie, Krankzinnigheid, Multiculti, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

22 reacties op Politiek correcte muts laat zich bespugen, blijft politiek correct

 1. BRIGITTE GABRIEL LEGT UIT WAAROM DE VREDELIEVENDE MEERDERHEID IRRELEVANT IS:

  Like

 2. roger catrysse zegt:

  Zo zijn onze goed mensen stekeblind tot op het moment dat ze niet bespuwd zullen worden maar de keel worden overgesneden en dan zal het te laat zijn Ze zijn steke blind

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Een zwaar getroebleerde links gedraaide idiote die in een inrichting thuis hoort.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Sorry. Wij zien het totaal verkeerd. Lidy Nicolasen van de “Volkskrant” laat zich bespuugen omdat het hoort bij haar baan. Een “Gutmensch” zijn en politiek-correctheid stellen haar in staat om de huur\ of hypotheek te betalen, verdient geld voor het onderhoud van haar auto, betaald de boodschappen in de supermarkt, rekeningen enz. Wat zou ze doen zonder deze visie op na houden? Stel eens voor dat zij over de werkelijkheid zou gaan schrijven? Zal ze nog steeds bij de Volkskrant kunnen blijven? Vergelijk het met een journalist bij de NSB krant “Volk en Vaderland” die op een dag zou schrijven: “Ja! Maar de Joden waren zo slecht niet!”. Kortheidshalve, Lidy Nicolasen is net als een politieagent of een vuilnisman. Men went aan drek van alle soorten. het is “the name of the game”.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En dan zijn er nog steeds mensen die de grootste moeite hebben met fysíeke prostitutie……
   Tja. Ik bedoel maar: Prostitutie heb je in soorten……

   Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Zo gek als linksmensch, pardon, deur.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ik zal haar even in het kort uitleggen wat er staat te gebeuren in deze wereld:
  Alle moslims zitten straks in dat nieuwe kalifaat en van daaruit veroveren ze steeds meer grondgebied. Wie hen in de weg zitten, worden volkens lokaal gebruik massaal onthoofd of neergeknald. Op den duur hebben ze zo heel Europa en de rest van de wereld veroverd.
  Obama helpt hen in het geniep omdat hij zelf moslim is.
  Iedereen die niet buigt voor allalalala, wordt vervolgens afgeslacht totdat de wereld alleen nog maar moslims telt. Waarschijnlijk gaan ze daarna elkaar uitroeien met als gevolg een vredige aarde vol mooie planten en dieren.
  O ja, en natuurlijk loopt de elite er dan ook nog rond zolang ze zich met hun geld een veilig oord kunnen permitteren.

  Maar wie weet, grijpt God (tja, hopelijk bestaat die) op tijd in?
  Wee degenen die dan in Zijn handen vallen.

  Like

  • Driek zegt:

   aquarius4422 zegt: Maar wie weet, grijpt God (tja, hopelijk bestaat die) op tijd in?
   Wee degenen die dan in Zijn handen vallen.

   Ik vind dat u het heel goed heeft uitgelegd, moslims willen hoe dan ook de wereld veroveren, maar, hoewel wij tot nu toe alle medewerking hebben verleend om dat ideaal te verwezenlijken, want staten en regeringen doen hun uiterste best om het Grote Kwaad van dienst te zijn, verwacht ik toch, en dat zal dan nog wel even duren, een ingrijpen van Hogerhand, want,- indien wij gaan twijfelen aan de Schepper, geven wij ruimte om het Kwade zijn werk te laten doen, en geven wij al bij voorbaat toe dat de Duivelse afgezanten van Allah en zijn profeet Mohammed, veel machtiger en sterker zijn dan de God van de Joden en christenen. Maar let wel, al die mohammedanen, al die Allah Akbar schreeuwende klootzakken, zijn slechts armzalige afgezanten van de Satan, het is je reinste addergebroed waar nooit en te nimmer iets goed uit voort kan komen.

   Like

   • Driek zegt:

    correctie van Driek: Maar wie weet, grijpt God (tja, hopelijk bestaat die) op tijd in?
    Wee degenen die dan in Zijn handen vallen.

    Moet zijn: tistochwat: Maar wie weet, grijpt God (tja, hopelijk bestaat die) op tijd in?
    Wee degenen die dan in Zijn handen vallen.

    Ik heb de namen verwisseld.

    Like

 7. Jean zegt:

  Stel je voor dat dergelijke enge trut plots voor je staat ik zou ook gaan braken…

  Like

 8. Igor zegt:

  Als lelijk pijn deed………

  Like

 9. Marc Bouwman zegt:

  Zelfs voor een goede moslim bestaat er geen legitieme religieuze reden de islam aan te hangen. Een beetje introspectie en rede ontneemt deze ideologie elke theologische rechtvaardiging en bestaansgrond.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Zo herkenbaar! Ook in de kerken, de RK,PKN en Wereldraad van Kerken, blijft men maar kraaien: “Maar dat is niet de echte Islam”, of “zo zijn niet alle moslims”. Misschien nog niet eens uit kwaadwillendheid, maar net als Mw. Nanninga terecht noemt: ” HET DOGMA VAN DE POLITIEKE CORRECTHEID, EN GELOOF IN DE EVENREDIGHEID VAN ALLE IDEEËN. Maar dat gaat helaas NOOIT op voor de ISLAM, daar zij NOOIT zal toegeven dat ANDERE meningen of geloofsopvattingen evenwaardig zijn. Tja, dan valt de droom van “de linkse en goedmenskerk”, in duigen! Stel je voor zeg!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Tom Hendrix
   Het is herkenbaar omdat de seculier- en religieuze mainstream gedragen zich volgens dezelfde gedragscode. Het toverwoord is GELD. Geen religieus of ideologisch argument is sterker dan pecunia. Twee dagen geleden werd een 16 jarige jongetje in Shoe’afat (ten noorden van Jeruzalem) vermoord. Zijn moord heeft de financiele interessen van zeer veel mensen gediend. Honderden- zo niet duizenden media bobo’s , intellectuelen en politici hebben grof geld over zijn kinderlijkje verdiend (Mohammed el Hodeiri was erg klein voor zijn leeftijd). In dat opzicht lijken deze “links- en liberale “wereldburgers en elite” op de wormen die hun kost uit een dode kadaver halen. Het verschil ziet erin dat wormen zoeken voedsel en de “Gutmenschen” geld. Zij dienen de Islamitisch en Arabische propaganda machinerie. Het is net zo rendabel als dealen in drugs, maar veel minder gevaarlijk. Zoals wij nu weten, is Mohammed al Hudeiri vermoord door Joodse psychopaten die alle vormen van menselijkheid hebben verloren. Echter de doorsnee mensen in Israel zijn teneergeslagen en vooral woedend. Ze hopen dat deze groep moordenaars zal de hoogste straf krijgen dat in de Israelische wet bestaat. Hun daad is een nachtmerrie voor een heel land. :

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Thomasson: 22.48. uur, op 6/7. Bedankt voor uw aanvulling, met deze reactie Thomasson. Hadden de oude Romeinen toch gelijk met hun uitspraak: ” GELD STINKT NIET”, PECUNIA NON OLET! Voor geld verkoopt men alle PRINCIPES,MORAAL en ZEDELIJKHEID, dat maakt het feitelijk nog veel afschuwelijker!

    Like

 11. Yvonne van Cleef zegt:

  Al wordt die door 10 moslims verkracht,is ze nog in staat om te zeggen dat ze liefde zochten!Wat een muts!

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Wacht maar Lidy,
  tot je moeder beroofd is, je opa mishandeld, je kind getreiterd wordt op school, je auto bekrast is en je trein is opgeblazen; spugen is slechts een klein islamdingetje. Het wordt nog veel erger. En toch kun je verheven en policor blijven, door de PVV van alles de schuld te geven en fijn je geld blijven verdienen met linxe rommel te schrijven bij VK. Je hebt zeker ook een kasteeltje in Frankrijk gekocht en denkt spoedig te vertrekken? Of hoop je ook burgemeester te worden van een witte gemeente?

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Een klodder spuug doet de rest, ongeacht de intentie van de spuwers.

  Wat dacht je dan wel Lidy, wat de intenties van dat tuig zal zijn geweest. Zij spugen vanuit een intentie die hun vanaf geboorte met de paplepel ingegoten werd en die in hun Koran dubbel en dwars voorzien wordt van legitimiteit. Op het einde van je artikel put je hoop in het bestaan van de zogenaamde calvinistische moslim. We weten dat de Nederlandse calvinisten terug gingen naar de kern van de boodschap die Jezus verspreide. Daar schuilt geen gevaar in want de kern van die boodschap van Jezus was liefde. Ik vind de benaming calvinistische moslim in deze dan ook absoluut verkeerd gekozen. In dezelfde betekenis van het woord mag je in dit geval veel eerder de moslim fundamentalist en de strijders van ISIS en het hele zooitje erachteraan calvinistisch noemen. Als een calvinistische moslim terug gaat naar de kern van de boodschap van hun profeet dan weet een ieder die niet besmet is met een besuikerde islam dat die kern in elk geval niet de liefde is die Jezus predikt. Integendeel. Een calvinistische moslim is overduidelijk het product van vooropgezet nitwit wensdenken waar dan de bewijzen bij gezocht gaan worden van een in werkelijkheid niet bestaande fenomeen. De linkse pseudowetenschap staat bol van dit soort rapporten en onderzoeken die kost wat kost de maakbaarheid van de samenleving moeten bewijzen. Beste Lidy we wachten rustig af wanneer de eerste grote klap gaat vallen in Nederland en we wachten daarna eveneens rustig af wanneer de eerste grote landelijke anti islam terreur demonstraties gaan plaatsvinden van calvinistische moslim zijde. Overigens moslims die hun schaamte cultuur ingeruild hebben tegen een schuldcultuur zijn in de kern van hun bestaan geen moslim meer maar christen geworden. Volgens het artikel in de volks-krant zijn de calvinistische moslims in hun beleving alleen verantwoording schuldig aan hun schepper en niet aan hun omgeving. Dat is leuk gezegd maar laat het nu juist hun schepper zijn die hun via de onveranderlijke koran opdracht geeft alle Joden en Christenen te doden en in het minst ernstige geval te onderwerpen en te knechten. Daarnaast is het binnen de islam geloofsleer ook regel dat die verzen die bol staan van haat middels de abrogatieleer (afschaffingsleer) absolute voorrang hebben op die verzen waarin nog een beetje humaniteit verwerkt zit. De beroepsmoslims hebben de abrogatieleer ontwikkeld binnen de islam om de vele verzen die met elkaar in tegenspraak zijn tegemoet te treden. De latere verzen hebben in die zin absolute voorrang op de vroegere verzen waarin nog veel christelijke en joodse uitgangspunten verwerkt zijn. Calvinistische moslims zoals beschreven in het volks-krant artikel verkeren in een zeker conflict met de islamitische leer door hun cultuur van de eer te verruilen met een cultuur van schuld omdat de Koran en alles wat erin staat het plaatsvervangende geweten is van elke moslim. De moslim mag niet vrij en onafhankelijk als individu en naar eigen eer en geweten kiezen tussen wat goed en slecht is. Op dat moment begaat hij een doodzonde en wordt hij ongeschikt geacht om nog als soldaat van Allah te kunnen functioneren.

  htttp://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3673015/2014/06/16/Calvinistische-moslim-gaat-de-islam-redden.dhtml

  Like

 14. Jade zegt:

  Calvinistische moslims, welterusten wat een kolder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s