Salafisten-strijders worden in Turkse ziekenhuizen genezen en keren terug naar de oorlog in Syrië

Screenshot_12

Salafistische terreurstrijders worden veelmeer ondersteund door de Turkse autoriteiten dan tot nu bekend was. Volgens onderzoek van het nieuwsmagazine “Focus” verzorgen de Allah-strijders zich in Turkije niet alleen met militaire uitrusting, maar worden ze na verwondingen intensief behandeld in Turkse ziekenhuizen. Zo bezit het stedelijk hospitaal in Kilis een speciale afdeling alleen voor Syrië-strijders. Daar worden 30 tot 40 zwaargewonde Jihadisten door Turkse artsen behandeld.

Na hun verblijf in het ziekenhuis reizen ze via de grens ongehinderd terug naar Syrië. Zoals “Focus” onder verwijzing naar kringen binnen de geheime dienst bericht, genazen in Turkije ook de Duitse Salafist Denis Kuspert, alias Deso Dogg, en de vooraanstaande ISIS-commandant Mazen Ebu Mohammed van hun schotwonden.

In Hatay kunnen de strijders zich onder het oog van de Turkse geheime dienst openlijk voorzien van uitrusting voor de oorlog. Ook officiële uniformen van de terreurbeweging ISIS zijn daar vrij te koop. De terreurdeskundige Peter Neumann van het King´s College in Londen zei tegen “Focus”: “Turkije kweekt in de omgang met deze radicale islamieten een monster, dat zij weldra niet meer kan beheersen.”

Duitse veiligheidsautoriteiten hebben heftige kritiek op de samenwerking met hun Turkse collega´s. In juni werd op de Berlijnse luchthaven Tegel een terugkerende Franse Syrië-strijder op verdenking van terreur gearresteerd. Hij kwam uit Istanbul. Ondanks meerdere oproepen van de Franse antiterreurpolitie lieten de Turkse autoriteiten de ISIS-strijder ongehinderd uitreizen en informeerden hun westerse collega´s niet over het tijdstip van vertrek.

Bron:
www.focus.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, Turkije. Bookmark de permalink .

15 reacties op Salafisten-strijders worden in Turkse ziekenhuizen genezen en keren terug naar de oorlog in Syrië

 1. aquarius4422 zegt:

  Het wordt toch echt de hoogste tijd Turkije uit de NAVO te gooien.
  We moeten ook zo snel mogelijk de Nederlandse Patriot luchtafweer raketten terughalen voor de Turken ze inpikken.
  Turkije profileert zich duidelijk als Islamofascistische staat en vijand van de vrije wereld.

  Like

 2. Theodoor zegt:

  Enkele jaren geleden heeft Turkije nog 300 miljoen euro gekregen van de EU.
  Dus de belasting betalers in Europa voorzien indirect deze moordenaars van wapentuig en kleding.
  Oh, in wat voor prachtige wereld mogen we aanwezig zijn, vele mensen deugen niet en zij die de leiding graag willen hebben evenmin.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Ik denk dat ze ieder jaar zoiets krijgen en nu om hun extra te paaien misschien nog wat extras.
   Overigens heeft de V.S en de EU veel stront aan de knikker door hun mede financieren van de “REBELLEN”.

   Like

 3. roger catrysse zegt:

  En al die pro Europese partijen metd66 op kop willen dit land in de EU krijgen ongelooflijk

  Like

 4. adem zegt:

  Las ook Turkse jongeren voelen zich aangetrokken tot ISIS en willen mee doen http://forums.hababam.nl/showthread.php?t=180797

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Niets nieuws onder de zon, tijdens de Libische lente ‘kuch’ werden sommige gewonden rebellen (Terroristen) óók in Nederlandse ziekenhuizen opgeknapt, zou hun bijdrage ook € 360,- zijn geweest.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peterselie1: 16.25. uur. En daarvoor mogen wij krom liggen, Peter. En niemand van de verantwoordelijke partijen: VVD,PvdA,CDA en D66 hoor je daarover. We worden en zijn verraden, al vanaf 1972, tijdens het kabinet Den Uyl!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja Tom hoe meer je je eigen er in verdiept, des te meer gaan de ogen open, maar neemt de frustratie evenredig toe aan de opgedane kennis over deze onderwerpen. De reguliere politiek heeft voor mij afgedaan daar heb ik van af mijn stemgerechtigde leeftijd nooit op gestemd, niet dat dat mij happy maakt of dat ik iemand die wel op de reguliere politiek stemt daar voor veroordeel of zo iets. De parlementaire politiek sinds 1848 werk nu een maal zo, niets, nada, noppes aan te veranderen. Wanneer bijna niemand zal stemmen op de reguliere politiek is het gelijk helemaal gedaan met de democratie. Dus de burger zit gevangen in een perfect systeem, waar af en toe de handdoek in de ring gooien de beste optie is om met zich zelf in het reine te komen.

    Grt.

    Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Wij kunnen hier schrijven tot onze vingers er af springen,helpen zal het niet.Ik ben bang dat we op een gruwelijke oorlog afstevenen,die we nog niet kunnen winnen,ook!Daarvoor leven er teveel nsb,ers onder ons!Waaronder politiek Den Haag,uitgezonderd Wilders!

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Ik vrees dat met jou Yvonne.
   Gelukkig zitten hier maar hooguit 50.000 moslims.
   Ik heb hier in ieder geval nog nooit zo´n ingepakte vrouw met een harnas om haar kop gezien.
   Ik zie net op het nieuws dat ze een 29 jarige “nederlander” van angolaanse afkomst gepakt hebben die in een wielbak van een vliegtuig wilde kruipen.
   Hij kwam van een syrisch opleidingskamp en wilde in Angola meer mensen gaan ronselen.

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Ik zag het ook en verdomme wat stoort het me dat ze die patjakkers Nederlander noemen!Ze kunnen ook zeggen Angolees met Nederlands paspoort,maar nee hoor:politiek correct zoals altijd!

    Like

  • Willie zegt:

   Eindelijk nog iemand die t door heeft ! Tnx Yvonne

   Like

 7. tijluylenspiegel zegt:

  Dat begrijp ik niet, ze willen zo graag naar hun 72 maagden in het paradijs en als ze gewond zijn laten ze zich behandelen, dat is contraproductief !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s