VIDEO: “Nieuwsuur” van 4 juli 2014 met Adjiedj Bakas

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, discriminatie, Krankzinnigheid, Nederland, political correctness, Racisme, Slavernij. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO: “Nieuwsuur” van 4 juli 2014 met Adjiedj Bakas

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ach de VERENIGDE NAZIES! Dat zegt mij al meer dan genoeg! Links en goedmensgelul en gezwets, dat is het kenmerk van NIEUWSZUUR! Verder heb ik meer op met Dhr. Bakas. Hulde voor Dhr. Bakas!

  Like

  • lucky bee zegt:

   Helemaal mee eens.Die negerin uit Jamaica moet niet vergeten als het rassisme gaat over de Tonton Macut, Papa doc en Baby doc.Dat is de suiverste rassisme.en despotisme.

   Like

 2. DonnaDolce zegt:

  Roethof is een mierenneuker, petje af voor meneer Bakas.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Reële vent, die Bakas!
  Die advocaat deed me meer denken aan Gerard Spong.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Advocaat ROEPETOETER kan opflikkeren en de kriminele Surinamers
  op zijn zandbakeilandje vertegewoordigen !
  En meneer rechts is het voorbeeld hoe het moet en kan !

  Like

 5. Marc Bouwman zegt:

  Wat dachten jullie van deze slingers bij het sinterklaasfeest?

  In de 17e eeuw moest Sint (een Griekse bisschop uit het Byzantijnse Rijk!) geëerd worden. Zo ook zijn knecht. Sint kan makkelijk nagespeeld worden: een beetje oude vent, al dan niet opgeplakte witte baard, mijter op z’n knar en een basstem. Geen probleem.

  Zijn knecht scheen zwart te zijn. Leverde dat een probleem op in een volledig blanke maatschappij? Welnee, dan verfden ze gewoon iemand zwart, veer op z’n gekleurde pet, pofbroek aan en de lolbroek uithangen.

  In de 21e eeuw kent ons land vele medelanders met zwarte huidskleur. Dit betekent dus dat het probleem dat de 17e eeuw kende, namelijk het geheel ontbreken van zwarte landgenoten, nu dus is verdwenen.

  De oplossing van het veronderstelde probleem van de “racistische” Zwarte Piet kan dus makkelijk opgelost worden: voortaan worden Zwarte Pieten gekozen uit de groep zwarte Nederlanders. En die vele vast meedoen aan een leuk en fantastisch kinderfeest.

  Ter ondersteuning voer ik de reacties van zwarte Nederlanders aan die PowNews enkele maanden terug toonde. Hierin bleken zwarte Nederlanders groot voorstander van Zwarte Piet.

  Like

 6. koloth zegt:

  Bakas vindt het racistisch dat negers in dure auto’s vaken aangehouden worden.
  Maar dat is toch logisch te verklaren: Omdat volgens de statistieken negers in dure auto’s vaker criminelen zijn dan blanken worden ze dus vaker aangehouden en gecontroleerd.
  Dat is dus volkomen terrecht, Moet je ze dan tegen beter weten in maar laten gaan ?
  Met alle gevolgen van dien

  Like

 7. Leo zegt:

  Dhr. Bakas heeft gelijk (en,…..uit eigen ervaring ! )
  Nederland is altijd het MINST discriminaliserende land ter wereld geweest, en nog.
  Rascisme in Nederland is door de jaren heen ontstaan, binnen gebracht, door het gedrag van de instromers zelf
  ten opzichte van de autochtone Nederlandse bevolking en zeker t.o.v. de Nederlandse jeugd.
  Kinderen in de leeftijd brugklas, WILLEN zelfs GEEN vla meer eten ! gek he?
  Als ZIJ, de instromers, Nederlanders rascisten vinden ,dan zijn ZIJ daar ZELF de OORZAAK van !
  Einde discussie, punt uit !!

  Wat jij, piet ?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Leo: 22.25. uur, op 6/7. Heel goed dat U op het gedrag van deze “zeurpieten”, wijst. Het is toch normaal dat als men, net als deze zeurnegers en moslims, constant bezig blijft zich te misdragen tegenover ons,- geboren Nederlanders- de tolerantie naar deze mensen eens zal stoppen! En daar zijn ZIJ zelf volledig SCHULD AAN! Ik zou zeggen, als het NEDERLANDSE SPREEKWOORD: ” De kruik gaat zolang te water, tot hij barst”.

   Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Voor de aardigheid wat meer achtergrond informatie over de anti racist Roethof en zijn werkzaamheden ten behoeve van de verrijking van Nederland.

  http://www.at5.nl/tv/special-report/aflevering/2929

  Like

 9. vanhetgoor zegt:

  Die Adjiedjsch (gezondheid) Bakas zegt toch ook wel eens zinnige dingen.

  En die Roethof met zijn pooierbak, ik reed zelf vroeger ook in opvallende wagens en ik werd ook elke week aangehouden. Het heeft dus niets met kleur te maken. Ik ben lelie-blank en zo onschuldig als een lammetje. Bij het zien van zijn auto vraag ik mij ook af hoeveel kilo cokes daarvoor verkocht zijn. En in zijn geval is dat ook een hele goede vraag.

  Like

 10. tijluylenspiegel zegt:

  Gesteld dat negroïde mensen in dure auto’s vaker worden aangehouden, en ik zou me daar wel wat bij kunnen voorstellen, dan moet je ook zo eerlijk zijn om te kijken waaróm dat dan gedaan wordt.
  En bij het zoeken naar het waarom kom je toch al gauw uit op het bovenmatig crimineel zijn van de eigenaren, het komt maar zelden voor dat iemand van 20 met een baseballpetje op zijn hoofd financieel in staat is om in een auto van een ton of meer te rijden, en ja, als je voldoet aan dat profiel dan is men in je geïnteresseerd, gek hè ?
  In feite zei hij het zelf ook, als hij in kostuum rijd heeft hij zelden last, maar zodra hij in trainingspak zit wel.
  Ook Marokkanen zullen best vaker aangehouden worden, maar ze zijn dan ook beduidend vaker crimineel dan anderen dus waar hebben we het over ?
  Dat is niet racistisch maar realistisch.

  Like

 11. Jan zegt:

  Over de klaagneger, aka kenkerlijer Roethof:

  Benzinediefadvocaat Roethof haat de politieBenzinediefadvocaat Roethof haat de politie

  Gerald Roethof. Dat is namelijk een eng mannetje. Hij deed ons al een beetje aan het gekke mutsje Mohammed Enait denken toen hij dinsdag in Nieuwsuur schijtarrogant zat te verkondigen dat je als burger helemaal niet hoeft te STOPPEN als de politie je een STOP-teken geeft. Dat is totale bullcrap, maar toen PowNews hem dat voorhield, bleef hij halsstarrig bij zijn antwoord. Komt omdat zijn beef met de politie persoonlijk is. Roethof is op wraakmissie en de waarheid staat dan alleen maar in de weg. Want deze fopraadsman HAAT de politie omdat die hebben hem ooit eens gepeppersprayed hebben, alleen maar omdat hij een Surineger in een dikke BMW was. Dus moet de politie dood. Zie dit filmpje waarin hij zegt dat de politie gestopt moet worden (lol @ te harden rijden op nota bene de A2). Die twee benzinedieven en hun geplande diefstal + doodslag des doods kunnen Roethof verder aan zijn advocatieve aars oxideren. Eigengeile Gerald wil persoonlijke genoegdoening en daar moet de politie voor hangen.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/10/gerald_roethof_is_een_haatadvo.html

  Surinaamse brassband opgepakt op Schiphol
  De leden van Naks Kaseko Loco werden vastgehouden op verdenking van drugssmokkel. Hun advocaat Gerard Roethof is ontevreden over de gang van zaken op Schiphol.
  http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/Detail-stand-up-comedy.2544.0.html?tx_ttnews%5Bpointer%5D=655&tx_ttnews%5Btt_news%5D=6345&tx_ttnews%5BbackPid%5D=2542&cHash=e53b2e2f9b26e87be66932dd30582f00

  Waarom wordt er cocaïne gesmokkeld vanuit Suriname?
  Roethof: ,,Cocaïne wordt in de buurt geproduceerd. Smokkel helpt Surinamers uit de armoede.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/2008340/2009/04/14/rsquo-Het-was-n-actie-van-de-geluidsman-rsquo.dhtml

  De controle van mensen die verdacht worden van bolletjesslikken moet anders. Dat zegt de Amsterdamse advocaat Gerald Roethof. Zijn cliënte Jolanda Linger werd in januari ruim drie dagen onterecht in de cel gezet.
  In januari kwam Linger met haar elfjarige dochter terug op Schiphol na een bezoek aan Suriname. Ze werd aangehouden op verdenking van bolletjesslikken.
  http://www.at5.nl/artikelen/6255/andere-controle-bolletjesslikkers

  De man die dinsdagavond na zijn arrestatie door de politie in een woning Zuidoost onwel werd, is overleden.
  Hij zou in verwarde toestand voor geluidsoverlast hebben gezorgd en de gearriveerde agenten hebben aangevallen. Drie agenten met schilden en honden weten hem alsnog te overmeesteren.
  Zijn vriend Sergio: ‘De doktoren zeggen dat hij door zuurstoftekort in zijn hersenen is te komen overlijden. Ik denk dat het door de politie komt, dat ze hem hebben gewurgd.’
  Advocaat Gerald Roethof bevestigt dat de nabestaanden aangifte gaan doen tegen de politie.
  http://www.at5.nl/artikelen/105141/wensley

  Strafrechtadvocaat Gerald Roethof doet het liefst drugsgerelateerde zaken. Hij is voorstander van de legalisering van harddrugs.
  http://www.at5.nl/tv/special-report/aflevering/2929

  Gijzelnemer loopt dwarslaesie op door schot van politie. Roethof staat de ontvoerder bij die een aanklacht indient tegen de politie wegens poging tot zware mishandeling en doodslag
  http://www.dichtbij.nl/amsterdam-centrum/112/artikel/2866930/dwarslaesie-na-schot-van-politieagent.aspx

  Het Parool heeft ook een verslag van de zitting van maandag. Advocaat Gerald Roethof vindt dat zijn cliënt Lucas B. onnodig gecriminaliseerd door justitie. Via de pers.
  Lucas B. wordt er van verdacht tussenpersoon te zijn geweest bij de mislukte poging Etous Belserang te liquideren.
  http://www.easybranches.nl/nieuws/1569258.html

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Jan: 19.37. uur, op 6/7. Zo is dat Jan!

  Like

 13. Edwin Lauxen zegt:

  Volgens Tofik Dibi is Adjiedj Bakas een Huisneger hahahahaha http://glamora.ma/2014/07/trendwatcher_sloopt_tofik_dibi.html

  Like

 14. Theodoor zegt:

  Zeurpieten als Bakas hebben we te veel in Nederland net zoals de Marokkanen die hofleverancier voor de moordenaarsbendes zijn in Syrië en Irak.

  Like

 15. Daiyu-ninja zegt:

  A.Bakas zegt: voor je in dit land ‘NL’ kwam wonen wist je dat dit feest ‘ sinterklaas’ er was.
  Dan had je niet moeten komen als je dit wist.

  G.Roethof negeert deze woorden volkomen.
  Waarom? Omdat hij hier geen acceptabel antwoord op heeft, want hij weet dat het zo is.
  De ZEIKNEGER.

  Dit doen alle allochtonen die klagen over onze cultuur.
  Ze negeren altijd de vraag: als het je hier niet zint wat kom je hier dan doen?

  Like

 16. paulzwueste zegt:

  “Roethof”, van oorsprong: “vanilleneger”!
  De naam maakt direct duidelijk dat deze agitator verwekt is door een blanke vader.
  Roethof jr. heeft hier zoals zo vaak gebeurt een frustratie van overgehouden en wil ten koste van alles geaccepteerd worden door zijn zwarte soortgenoten omdat hij vanuit een ernstig minderwaardigheidscomplex waarvoor hij ons de blanken allicht verantwoordelijk houdt de kant van de zwarten heeft gekozen!!!! He,he!…
  Wat een verademing die andere bruine meneer die tegenover hem gezeten, werkelijk alles, wat deze vanilleneger zei weerlegde! Geweldig! Fantastisch!!
  Alléén dit… ik geloof er geen barst van dat wij over 10 jaar geen zwarte piet meer in ons straatbeeld zullen tegenkomen!!! Hahahahaha!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s