VIDEO´s: Levenslange gevangenisstraffen voor islamitische moordenaars zorgen voor protesten in Skopje (Macedonië)

Het begon als een vreedzaam protest, maar ontaardde in gevechten met de politie, toen Albanezen een demonstratie hielden in Skopje, de hoofdstad van de Macedonië. Daar demonstreerden ongeveer 2000 mensen tegen de levenslange gevangenisstraffen voor zes Albanezen, die schuldig werden bevonden aan de moord op 5 Macedonische vissers in 2012. Ze werden beschuldigd van terrorisme en het destabiliseren van de staat.

De demonstranten gooiden met stenen en de politie moest traangas gebruiken om de menigte, van wie enkele deelnemers Palestijnse en Hamas-vlaggen droegen, die schreeuwde “Wij zijn geen terroristen!” en “Wij willen gerechtigheid!”, terug te dringen.

De etnische islamitische Albanese minderheid van Macedonië, ongeveer 25% van de bevolking, klaagt dat zij wordt gediscrimineerd en lijdt onder een golf van politiek gemotiveerde processen. Veel demonstranten bleken via de sociale media op de protestactie te zijn afgekomen.

 

Bron:
www.euronews.com

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Albanië, Islam, Macedonië, Moslims. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO´s: Levenslange gevangenisstraffen voor islamitische moordenaars zorgen voor protesten in Skopje (Macedonië)

 1. nikontino zegt:

  moslims voelen zich gediscrimineerd ??? ze dulden als ze in de meerderheid zijn geen enkel ander mens dan hun eigen geloofsgenoten een ieder die er er anders over denkt moet dood of word zelfs wettelijk als minderwaardig mens beschouwd !!!! Intolerant zooitje , met wortel en tak verwijderen en richting hun kalifaat sturen !!!!

  Like

 2. jans zegt:

  islam is a religion of terror, war and death

  Like

 3. ieznogoud zegt:

  Gelukkig voor de rest van de bevolking van Europa, kunnen al die strijders voor gerechtigheid binnenkort die strijd ook ongestoord in de rest van Europa voeren.
  Eindelijk mensen die ook voor anderen de kolen uit het vuur willen halen.

  Like

  • Driek zegt:

   ieznogoud zegt: Eindelijk mensen die ook voor anderen de kolen uit het vuur willen halen.

   Dus u bent dus op de hand van die demonstranten die met stenen gooiden en die Palestijnse Hamas-vlaggen droegen en die schreeuwde “Wij zijn geen terroristen!” en “Wij willen gerechtigheid!”. Of lees ik uw reactie niet goed? Begin ik seniel te worden?

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Overal waar moslims zijn, of komen, is het gedaan met vrede en saamhorigheid. Maar vertel dat maar eens aan de struisvogels van de politiek.

  Like

 5. Giny zegt:

  Gisteren bij Veronica een film gezien “Body of lies” Actie US, 2008
  met Leonardo DiCaprio!
  Het was een film, maar het zou nu zomaar de werkelijkheid kunnen zijn!!!

  Like

 6. Igor zegt:

  Binnenkort in dit theater!!!!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En dat MOSLIMGESPUIS wordt net als het NAZIGESPUIS in de Oekraïne gesteund door de RODEN binnen de EUSSR!

  Like

 8. Ekster zegt:

  Smerig rotvolk, die Albanezen. Dom, crimineel, corrupt en islamitisch, wat een combinatie. En dat tuig wil men nu ook de EU binnen rommelen. Arm Europa.
  Als de Macedoniërs verstandig zijn smijten ze die lui de grens over. Wegwezen, opdonderen naar Albanië, voordat ze de boel overnemen. Ze streven naar een Groot-Albanië en dat zullen ze, met hulp van de EU, nog gaan krijgen ook. Kosovo hebben ze inmiddels al van Servië afgepakt.

  Like

  • desmond zegt:

   Klopt ekster…. mijn moeder is er opgegroeid. (Ze is serv )Ze vertelde altijd dat de Albanese niet te vertrouwen waren daar en altijd met messen rondliepen of dat waar is ach… maar vertelde ook dat alle albanese gezinnen tig kinderen hadden… vermenigvuldigen zich als konijnen… gingen zo door en intimideerde de christenen (serven) dat die vertrokken en hoppa 90 % Albanees en met hulp van Amerika en Europa onafhankelijk.. hoewel het altijd Servisch grondgebied was… staan we dit in Nederland ook te wachten ??

   Like

 9. Jan zegt:

  MB-leider Mohamed Badie krijgt levenslang

  The Muslim Brotherhood’s top official Mohamed Badie and 14 others were sentenced to life in jail today on charges of murder and inciting violence during a protest near Cairo last year. The court session had been designated for witness statements to be heard but the judge issued a verdict.
  http://www.independent.co.uk/news/world/africa/muslim-brotherhood-leader-mohamed-badie-jailed-for-life-in-egypt-9734430.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s