Antisemitische rat Monique van Hoogstraten wekt weer Israëlhaat in het NOS-journaal

Screenshot_5

(Door: Martien Pennings)

Ik heb al veel geschreven over het antisemitisme van het NON-journaal. De meest doortrapte smeerlap is wel Monique van Hoogstraten. De laatste keer dat ik over deze “correspondente” schreef was op de 10e maart 2014 onder de titel “De middag dat mijn moeder stierf, zag ik ’s avonds Monique van Hoogstraten op het NOS-journaal”. Dat stuk eindigt zo:

“Ik was, heb ik al een paar keer gezegd, in een kalme en lege stemming toen ik dat verslag van Monique van Hoogstraten aan het bekijken was. En ik heb het ook op een rustige maar toch tegelijk intense manier gezegd, wel een keer of tien, terwijl Monique aan het woord was: ‘Smerige, antisemitische hoer!’ “

Deze avond, 7 juli 2014, had de wijfjesrat met het Gooise accent weer eens het acht-uur-journaal gehaald met een “reportage”. De aanleiding waren de moorden op de drie Joodse jongens door Hamas en de wraakmoord op een Palestijnse-Arabische knaap door Joodse extremisten. (Kijk vanaf 15:00).

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", antisemitisme, Appeasement, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, NOS. Bookmark de permalink .

28 reacties op Antisemitische rat Monique van Hoogstraten wekt weer Israëlhaat in het NOS-journaal

 1. Edwin Lauxen zegt:

  Het toont wederom aan dat Popned van de grond moet komen.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik heb het ook gezien. Voelde echte woede in me opkomen….! Wat een uit zijn verband gerukt interview was dat. Ook nu weer Israël afvallen; het doet er niet toe op welke manier. Desnoods via de ‘eigen mensen’.

  Bah! En die Van Hoogstraten zou moeten verdwijnen. Als jouw interviews en reportages alleen maar eenzijdig gekleurd zijn, zijn ze ongeschikt voor het Journaal!

  Like

 3. Weer mooi geschreven, Martien Pennings!

  Like

 4. Republikein zegt:

  Ik kan mij voorstellen dat je woede niet bekoeld is.
  Het blijft een muts, er zijn er velen.
  Allemaal eten uit de ruif zonder enige kennis van zaken.
  Het lijkt een voorwaarde voor een buisgezicht.
  Alles via de autocue, geen vragen, morgen weer een andere dag.

  Like

 5. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op het laatste nieuws: Vanuit de Gazastrook zijn maandagavond tientallen Palestijnse raketten op Israël afgevuurd. Slachtoffers zijn niet gemeld. De in Gaza regerende Hamasbeweging heeft de verantwoordelijkheid voor de aanvallen opgeëist. De raketten drongen tot 40 kilometer Israëlisch grondgebied binnen.

  En nu hoop ik maar dat de Israëlisch soldaten op een verschrikkelijke manier terugslaan, en dat die smerige antisemitische hoer Monique van Hoogstraten, als ze daar nog zit, de volle lading krijgt,

  Like

 6. Vederso zegt:

  D’r zit voorlopig maar één ding op…niet meer naar het NON-Journaal kijken.

  Like

  • Bedoel je nou dat mijn kritiek zinloos is, Vederso?
   Kunnen we dan niet beter met zijn allen helemáál van elke werkelijkheid wegkijken?
   Wat is dit nou voor onzin?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik krijg dan ook niet de indruk, dat Vederso dàt bedoelt. Hooguit, dat hij jouw mening deelt, dat er via het Journaal zulke leugens verspreid worden.
    – Zelf kijk ik er al tijden ook niet of amper meer naar, maar dat terzijde.
    Je hebt natuurlijk 100% gelijk over die van Hoogstraten: Het is een publiciteitshoer van de bovenste plank, wat betekent dat ze niet eens hoeft te staan achter hetgeen ze verkondigt: Daar zijn nu eenmaal vooral bepaalde vróuwen goed in: Klakkeloos overnemen, zoals ze geïnstrueerd worden, zonder er verder bij na te denken. Want jij noemt haar keer op keer leugenaar, maar zijn het wel bewuste leugens? Doet dat meiske niet gewoon, wat haar gezegd wordt, zonder méér? Voor het glamoureuze baantje bij de NOS en het vette salaris? Hééft ze überhaupt wel een zelfstandig oordeel over dit soort dingen? Of, waarschijnlijk wel, maar dan is het nog de vraag wat ze ermee dóet. Het is duidelijk net zo’n muts als die overige mutsen die daar rondlopen en zolang het gros van het kijkerspubliek daartegen geen bezwaar uit, verander je er niets aan. Stel, dat je haar er uit zou weten te werken, wat komt er dan voor in de plaats? Toch een ander die het net zo doet, dacht ik. Want die werkwijze gaan ze zeker niet veranderen! Daarom laten ze er ook zo veelvuldig vrouwen op los, die kunnen dat beter dan mannen: Geraffineerd en tegelijkertijd hersenloos presenteren, met uitschakeling van de eigen mening ,voor zover ze die al hèbben.
    Ik heb het al eens eerder bekend: Bij tijd en wijle ben ik een vrouwenhaatster.

    Like

   • John Wolf zegt:

    Je kan niet genoeg kritisch zijn ,de linkse facho’s hebben lang genoeg de plak gezwaaid ,de geschiedenis herhaalt zich ,zoals Goebbels al zei de 12 mei 1942(dacht ik ) “;wir sind links und verachten das rechtse blok die Juden” alles wat zichzelf nu ‘progressief ‘noemt is antisemiet !

    Like

   • Vederso zegt:

    Nee, dat bedoel ik niet, jouw kritiek is wel zinvol en elke leugen moet genoemd worden.
    Maar als je het niet meer kan opbrengen naar deze leugenfabriek te kijken, nou… dan kijk je gewoon niet. Ik moet zeggen; het bevalt reuze.

    Like

 7. Jan zegt:

  Nou , laat ik daar al maaaanden niet meer naar kijken ..dat staatshoernaal heb ik al nooit veel mee gehad en sinds internet ook steeds minder ..als ze dat ook moeilijk maken ga ik de straat op ..hebben ze dat liever ? Dat ! zou ik links met hun geestelijk gestoorde achtertaliban niet aanraden …dus wel en ga ook je gang , maak het mij en goedwillenden maar goed lastig om op sites als FB enz. ons ei kwijt te kunnen : beleef je vroeg of laat echt nog ’s wat met goed kwaad volk ..helpt zelfs geen EU-politie tegen als volk in opstand komt . )

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Hartelijk dank Martien voor uw article. Ik zit nu mijn bijdrage te schrijven, terwijl tientallen raketten en missiles worden non-stop vanuit Gaza op Israelische dorpen en steden geschoten. Dit ritueel wordt al wekenlang gehouden. De enige moment waar het betrekkelijk rustig is, is wanneer belangrijke WK wedstrijden worden gespeeld. Ook Hamas terroristen zijn dol op voetbal.
  Ik zou de viezeriken van de NOS aanbevelen een fles Brut of Bollinger champagne te openen. Hun avond kan niet kapot! Hun ‘Brothers in Arms’ van de Hamas hebben het voor elkaar gekregen missiles tot Abu Gosh in de buurt van Jeruzalem te schieten. Dat betekent ‘kassa voor de NOS VARA en VPRO jongens en meisjes’. Ik heb een klein onderzoekje verricht. In de officiele Nederlandse media stond niets over de bombardementenen beschietingen. Een krant die wel melding heeft gemaakt, is de Deense Jyllands Posten;; bekend van de Mohammed Cartoons. Martien Pennings noemt de NOS antisemieten. Persoonlijk denk ik er anders over. Voor de NOS (en andere media) “It’s only business, Nothing Personal!’. Er wordt aan anti Israel propaganda en afwijkende berichtgeving grof verdiend. Dezelfde bronnen die in Nederlandse steden en dorpen moskeeen bouwen, reizen van Jihadisten naar Syrie organiseren,en terreur financieren, zijn ook de stiekeme “filantropen” die geld schuiven in geheime (liefst genummerde) rekeningen in een bank op een Zwitserse of Lichtensteinse berg. De moord op drie Israelische tieners is voor een journalist niet echt interessant. Zeker niet voor iemand bij de NOS of andere politiek-correcte media. Het laat de kassa niet rinkelen!. Maar de dood van het Palestijnse 16 jarige jongetje uit Shoa’fat is te vergelijken met een verse carcass in de Afrikaanse Savanna; waar al de gieren en hyena’s op afkomen. De dode lihcaampje van de kleine Mohammed abu Khedier heeft al legio van links- en liberale media mensen en politici stukken reiker gemaakt. Pro Arabische propaganda betaalt uitstekend. Dat correspondente Monique van Hoogstraten heft de knijpen van het vak snel geleerd. Ook zo’n kutje wil snel rijk worden. Voor niks gaat de zon op- voor de rest Master Card, Visa en Bahnhofstrasse.

  Like

  • Theodoor zegt:

   Is het een idee om bij dergelijke uitzendingen zoveel mogelijk email te zenden aan de verantwoordelijke minister en die van de beschietingen vanuit de Gaza strook naar alle fractievoorzitters en de kamervoorzitter. Naar Timmermans helpt geen ene zier als vriend van de Saudi’s.

   Like

  • Vederso zegt:

   Ik las ook juist bij Vlad Tepes dat Israël weer getroffen is door een barrage van raketten.
   Of het Non-Journaal dat nu wel of niet vermeldt, is in mijn wereldje niet meer belangrijk.
   Dat MC op Gates of Vienna over zijn ervaringen in Sderot vertelt, hecht ik meer belang aan.

   Like

 9. Jan zegt:

  Btw ..dacht dat Imran Firasat ook vluchtelingenstatus had ? Zeker , maar pakken ze hem af om ‘m internationaal te kunnen vervolgen wegens z’n anti-islamfilmpje . De vijand van de democratie zit in Brussel en Den Haag . ….https://ejbron.wordpress.com/2014/07/07/eu-asielbureau-wil-vrij-verkeer-voor-vluchteling-met-status/

  Like

 10. tijluylenspiegel zegt:

  Eigenaardig Martin Pennings dat je op dit artikel op uw site niet mag reageren.
  Ik verstond trouwens op het NOS journaal “gewapende” en niet “gematigde” Hamas leden.
  Voor de rest heeft u 100% gelijk.

  Like

 11. Jan zegt:

  Kenmerkend voor links volk en dus ook voor deze zombies is dat dat zij geen antwoord hebben als iemand vraagt hoe tegen terreur op te treden, behalve dat zij aan komen zeiken met ‘praten’, ‘discussie’. Ik denk dat dit volk de imbecielen van Gush Shalom vertegenwoordigden. Ook opvallend: zeggen te willen discussiëren, te praten, maar dan moet het geen dissonant geluid zijn zoals van dat meisje met die bril, want dan luistert de linkse zombie niet meer, dan is het opdonderen.
  Linkse volk van Israël is geschifter dan hier in Europa, want zelfs al dreigt de dood ieder moment zij steken hun kop in het zand. Landverraders zijn het.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben het geheel eens met het artikel van Martien Pennings. Ik vind het verschrikkelijk, de HAAT tegen Israël en in het bijzonder het Joodse volk. Nota bene, de enige echte democratie wordt in Nederland en de rest van Europa, keer op keer, verraden. En steeds zijn het de RODEN/LINKSEN die daar het voortouw in nemen, en daar de NOS geheel in linkse handen is, kunnen we daar geen enkele objectiviteit meer van verwachten.

  Like

 13. Theodoor zegt:

  Ik kijk om de antisemitische signatuur van het NOS journaal heel weinig naar dit propagandische staatsjournaal.
  Tenenkrommend was het om geestelijk verminkte socialistische studentes een weg met ons zielig verhaal te laten vertellen.
  De studentes raad ik aan een baan te zoeken in Gazastrook. Gekkie van Hoogstraten die zwaar partijdig en antisemiet/racist is graait met dergelijke interviews in de goedgevulde staatspot zoals zovelen in Hiversum.
  De staatspot staat nu op – 450miljard.

  Like

 14. Vederso zegt:

  Beetje off topic, maar ik heb nog steeds het idee dat ik redelijk op de hoogte ben. Terwijl je zit te mijmeren wat de Israëli’s zouden kunnen ondernemen om dit te stoppen, is de IDF al bezig.

  http://tundratabloids.com/2014/07/breaking-israel-launches.html

  Like

 15. lucky bee zegt:

  Mij was deze intervieuw bespaard gebleven.Ik heb het niet gezien.

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Martien, 2 dingen vielen me extra op.
  1 ze gaat in zee, in haar geliefde Gaza, in een broekpak het harnas op haar hoofd ontbreekt wel.
  2 bij haar commentaar over die rakettenvondst op het NONjournaal zat ik nog op een suggestie te wachten in de geest van.
  Die hadden de israelis er zelf verstopt natuurlijk.

  Like

 17. Tempelier. zegt:

  Ik neem aan dat mevr. veel heeft geknipt in haar filmpje totdat ze de juiste toon kon zetten, dat mens is echt zo irrelevant.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s