Ebru Umar kwaakt zich namens GeenStijl door de domme kutten-barrière

Screenshot_22

Ebru Umar geeft de omvang van haar domme kut aan

(Door: Martien Pennings)

Ebru Umar geeft blijk van historische kennis en een rijpe visie op de mens:

“Of Israël dan wel Palestina bestaansrecht heeft: het is geen vraag. Hoe moeilijk het ook mag zijn voor velen in beide kampen, uiteindelijk gaat het om mensen. Mensen van vlees en bloed die ieder allemaal evenveel recht op bewegingsruimte, vrijheid en een leven hebben. Dat ze elkaar het licht in de ogen niet gunnen, dat ze elkaars kinderen uitmoorden, dat de één de uitroeiing van de ander als doelstelling in zijn leven ziet, neemt niet weg dat het om mensen gaat. Mensen die elkaar altijd zullen bevechten, hoeveel resoluties, staakt het vurens, bemiddelingen, vredesonderhandelingen, raketten en weet ik wat meer op de ander losgelaten zullen worden. Om één enkele reden: omdat mensen elkaar nou eenmaal haten. ( . . .) Mensen haten elkaar. Mensen haten vreemdelingen, het zit in ons DNA.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Ebru Umar kwaakt zich namens GeenStijl door de domme kutten-barrière

 1. Marc Bouwman zegt:

  Inderdaad Martien, zo is het maar net.

  Like

 2. vigilante zegt:

  En daar komt de antisemitische aap uit de mouw.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Vindt ze zelf niet, hoor! Dat noemt ze ‘onpartijdigheid.’
   Precies als al die anderen die doorlopend de zijde van de Palestijnen kiezen en tegelijkertijd heel onschuldig beweren: “Natúúrlijk ben ik een vriend van Israël. Maar echte vrienden staan kritisch tegenover elkaar…..” Of zoiets. (Iets dergelijks moet je dan zeker óók terugvinden bij Mohammed Dahla, de moslim-vriend van Ari Shavit. Mijn portie aan fikkie, met dat soort vriendschap, maar enfin…..)
   Ebru zit hier voorts zo ’n beetje de filosofe van de kouwe grond te spelen, met haar conclusie, dat mensen elkaar nu eenmaal haten, zonder zich te realiseren, dat alles ergens vandaan komt, óók haat. Maar zo diep graaft ze willens en wetens niet, omdat ze op een gegeven moment dan tóch zou moeten toegeven dat de Palestijnen, met hun islamitische achtergrond, de kern van het probleem vormen. Zelf heeft ze vaak genoeg zó ’n bek over de islam, maar ze is er nu eenmaal vies van om ergens ècht een consequentie aan te verbinden…..
   Dan zou ze namelijk van tijd tot tijd geen sneren meer kunnen uitdelen aan de “PVV- gekkies…..”

   Like

 3. Driek zegt:

  Wat slaat die vrouw een domme taal uit, ik had haar toch ietsje hoger ingeschat, overigens weer een mooi kritisch artikel van meneer Pennings, dank daarvoor.

  Like

 4. catharina zegt:

  Oh ja, ze komt uit Istanbul, dan maak je weinig kans op een heldere herseninhoud. Was eind jaren 90 slechts drie dagen in die stad met de Griekse naam. Wij spraken in een chique tassenzaak Nederlands. Ons werd gevraagd of we uit Israel kwamen. Wij antwoordden dat we Uit Nederland kwamen. “Oh, gelukkig maar, we dachten dat jullie Joden waren en daar hebben we een hekel aan. Ze zijn allemaal rijk maar wij willen hen niet”. Tas subiet terug gezet en winkel uit gemarcheerd. In die drie dagen is ons dat precies drie keer overkomen, allemaal middenstand. Ben er nooit meer geweest en ben dat ook niet van plan. Het antisemitisme zit er helaas heel diep, ook bij meisje Umar.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Uiteindelijk vallen alle allochtone stukjesschrijvers door de mand. Als ze commentaar hebben op hun eigen volk, worden ze vaak op handen gedragen, omdat zij kunnen zeggen wat ons verboden is om te zeggen, maar vroeger of later spugen ze je in het gezicht.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Een arrabierentrut trekt haar onqualitative smoelwerk open !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s