EU-asielbureau wil vrij verkeer voor vluchteling met status

Screenshot_38

Asielzoekers die een vluchtelingenstatus hebben verkregen zouden zich op den duur vrij moeten kunnen bewegen in de Europese Unie (EU). De beperkingen die deze groep nu kent – tenminste vijf jaar in de lidstaat blijven waar de asielstatus is verkregen – zijn op den duur niet houdbaar in een gebied waarin vrij verkeer voor personen geldt.

Lees verder>>>
(h/t Trucker)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op EU-asielbureau wil vrij verkeer voor vluchteling met status

 1. Het wordt steeds maffer hier;die lui worden met fluwelen handschoentjes aangepakt en krijgen steeds meer privileges;wij steeds minder!Kunnen ze als ze iets hebben uitgevreten van land wisselen;hoe gemakkelijk wil je het hebben;een vrijbrief krijgen van je gastland voor alles wat niet mag!Heel die asielindustrie zou verboden moeten worden!

  Like

 2. Driek zegt:

  Maar als je toch kijkt naar die mensen op de foto, in dat bootje, die zien er niet bepaalt uit als hoger opgeleid, en dan weet je toch dat deze mensen niet op de vlucht zijn, trouwens voor wie? en dan nog, dan ga je toch niet helemaal naar Nederland, dat speldenprikje op wereldkaart, ze weten niet eens waar het ligt. Nee, ze zijn op de reuk afgegaan denk ik, de geur van geld, want eenmaal hier gearriveerd, zijn ze de komende vijf jaar in ieder geval onder de pannen. Daarna is er altijd nog opvang, een of andere idiote christelijke organisatie, wereldraad van kerken, of zoiets, maar weg gaan ze nooit meer. En met dat soort lieden zitten wij voor de rest van ons leven opgescheept. Fijne gedachte, vooral straks gaan stemmen, op D66, PVDA, VVD, CDA, CU, GL en de resterende partijtjes van niks. Maar een gek die denkt dat dit ooit nog goed komt.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Zou God voor de tweede keer hier op aarde komen, dan zouden de overheden Hem nog niet eens met zoveel egards behandelen, als die parasieten van gelukszoekers die ons heden ten dage overspoelen. Het enige wat die gelukszoekers kunnen is de parasiet uithangen, en ons de wet voorschrijven. Inclusief de ongeschreven wet van de Sharia. En wij moeten van vadertje Staat voor hun opzij. Zij vinden dat ze het recht hebben om altijd hier te kunnen blijven. Arrogantie en verregaande brutaliteit is hun niet vreemd. Ja, zelfs na hun dood zou God voor hun uit zijn troon moeten stappen om plaats te maken voor hun.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Asylbureaus opdoeken dan kunnen ze geen statussen invoeren.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Wij willen geen rondreizende parasieten, maar ja wie zijn wij ??

  Like

 6. Tempelier. zegt:

  Wat een belachelijk voorstel, het enige wat je hiermee in de hand werkt zijn nog meer illegale, criminaliteit, 0,0 controle en nog meer mensenhandel, overlast en een compleet ondergrondse netwerken. Nou doek de AIVD ook maar op !!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s