Internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Imran Firasat

Screenshot_32

Imran Firasat

(Door: Imran Firasat – Vertaling: Verderso)

Eerst werd mijn vluchtelingenstatus vanwege mijn film over de islam door de Spaanse regering ingetrokken. Toen werd ik vervolgd voor het aanzetten tot haat tegen moslims. Mijn beroepen zijn door het Gerecht en het Hoogste Gerecht verworpen zonder rekening te houden met mijn recht op vrijheid van meningsuiting. Er werd een uitzettingsbevel op mijn naam uitgevaardigd ondanks het feit dat het duidelijk was dat, als ik teruggestuurd zou worden naar een islamitisch land, dit mijn dood zou betekenen. En toen ik me op een veilige plaats verborg, totdat ik beroep kon aantekenen bij het ​​Europees Hof voor de Rechten van de Mens, hebben de Spaanse autoriteiten met behulp van Interpol een internationaal arrestatiebevel tegen mij uitgevaardigd.

Oh mijn God, wat willen ze! Ze zijn zo wanhopig bezig mijn leven te ruïneren, terwijl ik desondanks niet de Spaanse wet of grondwet heb overtreden. De waarheid over Mohammed vertellen, is voor mij uitgegroeid tot een ongeneeslijke ziekte. Hoe ik ook binnen de wet probeer te blijven, toch word ik vervolgd door die wet. Het is duidelijk dat de Spaanse autoriteiten me niet alleen uit hun land willen gooien, maar ook uit de EU. Dat is de reden dat ze een internationale arrestatiebevel op mijn naam hebben uitgevaardigd, waardoor ik niet in staat zal zijn om bescherming te zoeken in een andere EU-land en altijd met behulp van Interpol naar Spanje zal worden teruggestuurd, van waaruit ze me naar een islamitisch land kunnen deporteren.

En een ander “grappig” punt van dit verhaal is dat ze dit internationaal arrestatiebevel op mijn naam hebben uitgevaardigd kort nadat ik mijn derde film “Aisha en Mohammed – De dramatische leven van een klein kind getrouwd met de profeet van de islam” uitbracht. De Spaanse autoriteiten hebben besloten dat ze me dood willen zien.

Ik weet niet wat er in de komende dagen gaat gebeuren. Ik weet niet of ik er in zal slagen om een veilig land te bereiken waar mijn mensenrechten worden geëerbiedigd. Ik weet niet of ik ooit in staat zal zijn om mijn familie weer te zien. Ik heb eerlijk geprobeerd om het ware gezicht van de islam aan de wereld te laten zien, maar de waarheid uitspreken is een misdaad in deze politiek incorrecte wereld. Gedenk mij in uw gebeden. Bedankt.

Met vriendelijke groet,

Imran Firasat

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Censuur, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, Spanje, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

26 reacties op Internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Imran Firasat

 1. Bob Fleumer zegt:

  Kijk zo’n vluchteling zouden wij asiel moeten verlenen!!!!!

  Like

 2. roger catrysse zegt:

  Inderdaad de waarheid mag men heden ten dage niet meer uitspreken zonder verweten te worden en zeker de waarheid schrijven over de pedofiel Mohammed is zeker verboden zo erg is het al gesteld in Europa Ik weet het niet maar ik denk dat je naar Israël zult moeten vluchten want zij hebben nog eerbied voor mensen zoals u mocht ik je kunnen helpen graag gedaan maar ja wat kan een gewone burger in feite voor u doen

  Like

 3. isidor zegt:

  stuur hem maar naar hier ,bij mij in huis is hij welkom.

  Like

 4. Jean zegt:

  Dat is nu een mooi voorbeeld van het huidige Europa met dat EU misdadigerstuig. Je mag rustig honderden mensen vermoorden, kinderen verminken, jonge meisjes verkrachten en vrouwen stenigen niets aan de hand, “fait divers” maar owee als je de bevolking wil verwittigen voor die oprukkende barbarij dan ben je een misdadiger want je bent anti islam en dat kan niet voor die corrupte EU bende. Waarom denken jullie dat die troop zo massaal naar hier gehaald wordt? Er moet toch iemand het vuile werk (voor dat tuig de lievelings hobby) opknappen.
  Momenteel moet je 2 achteruitkijkspiegels op je wagen hebben, weldra zal dat ook verplicht worden die op je bril te monteren wil je nog veilig over straat kunnen lopen…

  Like

 5. Jan zegt:

  Ik werd vanochtend wakker en het bleek 1933 te zijn. Een nachtmerrie bleek realiteit.

  Like

 6. JooJootje zegt:

  Hij kan bij mij op zolder slapen helaas weer onderduikers.
  We hadden toch afgesproken nooit weer?

  Like

 7. Daiyu-ninja zegt:

  We leven in een verschrikkelijke zieke wereld.
  In een wereld waarin geesteszieke mensen hun gestoorde gedachtenkronkels aan ons willen opleggen en voor ons beslissen hoe u moet denken.
  Een handje vol mensen bepalen voor anderen dat ze de feiten niet mogen benoemen.
  Ze dwingen om onszelf voor de gek te houden, stom en dom, want uitslagen van onderzoeken en aantoonbare bewijzen mogen niet besproken en bekend worden, maar moeten verdraaid en omgebogen worden naar een uitslag die politici tevreden stelt.
  Politiek correcte mensen leven in de waan dat zij goedmenschen zijn.
  Maar ze zijn de meest gevaarlijke gekken die de aarde bevolken,of beter gezegd…………vernietigen.
  Ik kan ze niet luchten of zien. Niet verdragen en hebben.

  Like

 8. Mowdes zegt:

  Ik sla de trom……

  Ik sla de trom en dreun de droomers wakker.
  Wie droomt verraadt zijn vrouw, zijn kind, zijn makker.
  Geen eerlijk man kan zich gelukkig voelen
  Als zijn gelijken, die het goed bedoelen
  En nooit hun ruggen nek hebben gebogen.
  Door liederlijke landsknechten bespoten,
  Getrapt, geslagen worden totterdood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Ik sla de trom, het is geen tijd voor zingen,
  Voor maanlicht, minnepijn en mooie dingen,
  Als de gerechten, onze zielsgenooten
  In donkre martelkampen weggesloten
  Verteren zonder hoop op beter morgen,
  Als dronken loeders godenzonen worgen,
  Het beste volk geprangd wordt totterdood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Ik sla de trom, het voordeel van deze aarde
  Verloor, voor wie een hart heeft, alle waarde.
  Wie denkt aan ketenen en ballingsoorden
  Veracht muziek en gruwt van groote woorden;
  Zoolang de besten in hun cellen zuchten,
  Dweept men niet met opalen avondluchten,
  Het leven is verbitterd door den dood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Ik sla de trom, stroomt samen, wij zijn velen.
  Mijnwerkers komt met bijlen en houweelen,
  Gij boeren scherpt Uw zeisen en Uw grepen,
  Matrozen neemt de haken van Uw schepen,
  En jagers laadt met scherp Uw jachtgeweren,
  Wij zijn de laatsten en wij moeten ’t keeren.
  Boven den knoet verkiezen wij den dood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Ik sla de trom, we zijn in ’t nauw gedreven,
  Wij die in vrede en vriendschap wilden leven,
  Werden een zee van purperroode vlammen
  Die zich een weg baant door betonnen dammen:
  Bezielde mannen die voor vrijheid vechten
  Zijn sterker dan een troep betaalde knechten.
  Wij vreezen niets, den duivel noch den dood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Ik sla de trom; eens komt een eind aan ’t lijden,
  Na deze ellenden rijzen zachte tijden.
  Dan bouwen we weer onze luchtkasteelen.
  Dan mogen onze kinderen weer spelen,
  Dan glijden weer op ’t meer de blonde barken,
  Dan vrijen weer de paren in de parken……
  Het leven wint het eindlijk van den dood!
  Maar wordt nu wakker, want de nood is groot.

  Jan Greshoff

  Like

 9. Jean zegt:

  Ik zeg het al jaren, wij moeten de macht overnemen en de lafaards en verraders laten veroordelen door een volkstribunaal want met het politiek gespuis wordt het te gortig.
  Eikels die zich boven de wet geplaatst voelen zijn levensgevaarlijke eikels, dat geldt ook voor het vrouwelijk politiek gespuis.
  Ik kan er geen 0,1% respect voor opbrengen, bah wat een laf zootje ongeregeld. In een democratie wordt de wil van het volk gerespecteerd, in een democratie hoort geen monarchie thuis, in een democratie mag er nooit dictatuur en censuur aanwezig zijn, vreemdelingen hebben zich met niets te bemoeien enkel onze normen en waarden respecteren en bij te dragen aan de welvaart zo niet opsodemiteren. In een democratie mag religie nooit regels opleggen en zeker niet in strijd zijn met onze seculiere wetten.
  Conclusie: die EU misdaadorganisatie moet opgedoekt worden en de uitgerangeerde leeglopers veroordeeld worden voor hun vernietigingswerk tegen het eigen volk een volk wat staat voor nationaliteit en eigen identiteit.

  Like

  • Mee eens,maar hoe krijgen we dat voor elkaar?

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En dan te bedenken, dat veel die-hard monarchisten in de waan verkeren, dat een monarchie juist het toppunt van democratie is!
   Dit, omdat je het niet uit hun hoofd gepraat krijgt, dat een koning(in) pas ècht om het volk geeft en zich ermee verbonden voelt.
   Eén grote familie en oh, wat houden wij allemaal van elkaar!
   Nooit zo geweest en zal ook nooit zo zijn……
   Stelletje gehersenspoelde zwakzinnigen…….

   Like

 10. Kijk,zo,n man mag van mij met plezier hier binnen gehaald worden,voorgoed!Maar dat zal de regering wel niet met mij eens zijn;die verlenen liever asiel aan oorlogsmisdadigers en potentieele aanslagplegers!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 19.24. uur. Inderdaad deze man verdient 1000 keer meer asiel, dan het MOSLIMGESPUIS wat naar ons land en heel Europa binnenkomt, gloeiende en ook nog geholpen door de “linkse kerk”, en de verraders van liberalen en christen-democraten, in HEEL EUROPA! En het vieze gore VERRADERSTUIG EUSSR, eist wel dat wij de ISLAM geen strobreed in de weg leggen! Deze wereld is volkomen rot!

   Like

 11. Tempelier. zegt:

  Kijk mensen en dat noemen ze in de Unie recht (krom) spreken. Imran kom maar lekker naar Nederland. Het verschaffen van een slaapplek voor een illegaal is immers toch niet meer strafbaar, mijn buren doen dit geregeld.

  Like

 12. hannah zegt:

  Ambitie van vm isis is toch dat spanje ook veroverd moet worden om deel uit te gaan maken vanhet islamitische kalifaat? Hoop van ganse harte voor de spanjaarden dat het niet zover komt. Denk dat ze dan op een heel andere manier gaan terugdenken aan deze man.

  Like

 13. Republikein zegt:

  Ik heb een bovenverdieping leeg staan, trek er in, gratis, met voeding!
  Heb ik morgen nou de plitzie aan de deur?
  Ik wacht het af.

  Like

 14. Pilgrim zegt:

  Misschien kan hij naar Zwitserland vluchten.

  Like

 15. Scarlatti Bombatti zegt:

  Wàt kunnen WIJ doen om Imran safe te stellen? Heeft België ook uitleveringsverdrag aan Spanje ondertekend? Hoe kun je zoiets te weten komen?
  Ik ben al iets aan het proberen maar er moet veel meer ruchtbaarheid aan gegeven worden dat dit aan de gang is.
  Wie van hier heeft invloedrijke relaties onder de media??

  Like

 16. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik zag het dat ook vimeo het zelfs niet doet… weet je, als WIJ ook hier NIETS mee doen zijn wij ook mede verantwoordelijk… ik weet niet meer precies hoe dat artikel ging maar dat had de strekking van ‘niet helpen’ want ‘het gaat mij of mijn groep niet aan’ TOT ze wèl bij ‘mijn groep’ aanklopten om me te doden en er niemand meer was om MIJ te helpen’

  Like

 17. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv WHO CALLS ALARM & HELP 4 @ImranFirasat Spain has given an International Arrestationorder against? http://wp.me/p1O7aM-h2t

  Like

 18. Scarlatti Bombatti zegt:

  Welcome to Islam watch een ZEER INTERESSANTE LINK met veel informatie
  http://www.islam-watch.org/authors/65-khan/1550-vimeo-also-deletes-the-aisha-and-muhammad-movie-air-tight-censorship-against-criticism-of-islam-in-western-media.html
  Welcome to Islam-Watch
  Vimeo Also Deletes the “Aisha and Muhammad” Movie – Air-Tight Censorship against Criticism of Islam in Western Media
  Tuesday, 08 July 2014 06:46 M. A. Khan E-mail Print PDF
  Those, who are aware of the newly-released movie, “Aisha and Muhammad”, by producer Imran Firasat should already know that Youtube stood in constant and firm vigilance with an iron-whip in hand to strike down any attempt to promote the movie on its website.

  Youtube deactivated the first link of the movie within one-and-a-half hours of activation. The second link was deactivated faster that the first. That’s how youtube dealt with Imran Firasat’s movie.

  What baflles us most is the fact that youtube fought hard a legal battle to keep the rather shoddily made video, “The Innocence of Muslims”, after one of it actresses, following death-threat from Muslims, initiated a legal proceeding against Youtube after it rejected her request to remove the video on the ground of defending freedom of expression. The protracted legal battle ran on for nearly a year, and in the final court verdict, youtube lost the case a few months ago, and regretfully deleted the video, terming it a bad day for freedom of expression.

  Read more Add comment (21) Hits: 158
  International Arrest Warrant: The Spanish Government’s Persecution of Islam Critic Imran Firasat Knows No Bounds
  Monday, 07 July 2014 18:14 Admin E-mail Print PDF
  The latest in the saga of the Spanish government’s oppression of Islam critic and film producer Imran Firasat is the issuance of an international arrest warrant against him via Interpol.

  When Imran Firasat made a movie, The Innocent Prophet, on the life of Islam’s prophet, the Spanish government revoked his refugee status, despite it violated no Spanish law. Then the Spanish courts prosecuted him when an Islamic organization accused him of inciting hatred against Muslims. And he was duly acquitted of the charges. His appeals against the revocation of his refugee status were rejected by the Spanish High Court and the Supreme Court, without giving a damn to Spanish constitutional right to freedom of expression as far as his production of the movie is concerned.

  Read more Add comment (23) Hits: 190

  (Movie) ‘Aisha and Muhammad: The Dramatic Life of a Little Child Married to the Prophet of Islam’
  Friday, 04 July 2014 16:27 Imran Firasat E-mail Print PDF
  Released, the movie:

  Aisha and Muhammad
  The Dramatic Life of a Little Child Married to the Prophet of Islam
  As announced in an earlier press release, the movie, “Aisha and Muhammad”, has been released on schedule. The release has been coincided with the US Independence Day on July 4 as a mark of respect to the American victims in the battle against Radical Islam.

  The full movie in English can be viewed online from the following website links:

  Islam-watch: http://www.islam-watch.org/video.html
  The trailer of the movie, released on 23 June 2014, attracted tremendous interest from viewers to the extent that Youtube, ignoring its well-known commitment to defending freedom of expression, deleted all the trailers from its website. Obviously, Youtube is under massive pressure from vested quarters that want to hide the root cause of the gravest problem humanity today faces from the house of Islam.

  Read more Add comment (108) Hits: 559
  Come Join Al Qaeda (Song)
  Thursday, 03 July 2014 04:30 Admin E-mail Print PDF
  An old funny little parody:

  Al Qaeda Parody – Eye Of The Tiger – Double Take

  Read more Add comment (71) Hits: 399

  Muhammad: The First Islamic Radical
  Wednesday, 02 July 2014 04:49 Jake Neuman E-mail Print PDF
  Self-radicalization is a commonly used term in the media today that applies to extremist Muslims, who turn to violence in the name of Jihad or Islam. It is as if those Muslims, who were normal peaceful people in recent past, suddenly turn to a violent path all on their own without any appeal to any ideals or indoctrination from outside. Even if anything, the teachings of Islam, or the Islamic doctrine of Jihad, certainly has nothing to do with their so-called self-radicalization.

  The fact of the matter is: the religion of Islam itself is an extremely radical and violent ideology, and its founder Prophet Muhammad himself was the first radical of Islam. And as per the Quranic injunction, Muhammad remains an ideal personality to be emulated (including his radicalism) by Muslims for all eternity.

  Read more Add comment (82) Hits: 664

  Imran Firasat’s New Movie ‘Aisha & Muhammad: The Dramatic Life of a Little Child Married to the Prophet of Islam’
  Sunday, 22 June 2014 13:32 Imran Firasat E-mail Print PDF
  Coming soon, the movie:
  Aisha & Muhammad
  The Dramatic Life of a Little Child Married to the Prophet of Islam

  Although radical Islam, the puritanical form of the religion, today affects Muslim nations the most, it is also the biggest threat to the security and stability of almost all non-Islamic nations. Echoing this grave reality, former British Prime Minister Tony Blair in a recent speech at the Bloomberg headquarters in London warned: “…there is not a region of the world not adversely affected by Islamism and the ideology is growing… It is de-stabilising communities and even nations. It is undermining the possibility of peaceful co-existence in an era of globalisation.”
  While the threat of Islamic violence and terrorism affecting global peace and security grips our mind most, yet women, particularly the Muslim women, are the worst victim of Islam. Touching on the issue, Blair said, “And quite apart from the actual loss of life [in radical Islamic violence], there is the loss of life opportunities for parts of the population mired in backward thinking and reactionary attitudes especially towards girls.”
  A look into the Afghan, Saudi, Iran and other Islamic societies give us a clear idea about the deprivations, sufferings and abuses women experience under Islam. Across the Muslim world, women face sexual assault and rape in disparate proportions. As concerns non-Muslim women, from Pakistan to Egypt, they regularly face rape, and abduction and forcible conversion to Islam and marriage to Muslim thugs. Nigeria today is struggling for months to free a few hundred mainly Christian school-girls abducted by the Boko Haram Islamic militants, the Christian girls among them forcibly converted to Islam, forced to marry their militant abductors or are being sold into slavery. This incident reverberates with Prophet Muhammad’s attack of the Banu Quraiza Jews, killing of their men and capture of their women, who had to serve as sex-slaves to Prophet Muhammad and his followers. He also sold some of them into slavery.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s