“Migratieactivisme”, maar geen land voor blanken

Screenshot_24

(Vertaling: E.J. Bron)

In Afrika maakte dezer dagen de president van Zimbabwe, Robert Mugabe (kleine foto boven), duidelijk dat blanken in zijn land in feite niets meer verloren hebben en dat de weinige blanke boeren onteigend en verdreven moeten worden. In het vervolg is het niet meer toegestaan dat blanke mensen land bezitten.

“We zullen tegenover blanken geen genade kennen wat betreft landbezit, ze kunnen onze grond niet bezitten”, verklaarde het staatshoofd. Tegelijkertijd echter eisen zwarte Afrikanen in Duitsland en Europa brutaal datgene op waarvan zij denken dat we hen dat schuldig zijn.

Wolfgang Bücher bericht in “Die Welt” over het optreden en de instelling van vele zwarte Afrikaanse migranten in het kader van de actuele golf van migratieactivisme:

Onlangs marcheerden vluchtelingen van Straatsburg naar Brussel. Daarbij werd eentje van hen geïnterviewd. Hij zei: “We zijn door jullie land gelopen. We hebben gezien hoe leeg jullie land is. Hoe oud jullie zijn. Wij komen uit Afrika. Wij zijn jong.” Het was de koele blik vanuit de woestijn naar een vruchtbaar, rijk land waaraan de man uitdrukking verleende.

Over het algemeen zouden die zwarte Afrikanen opvallend “scherp en zelfbewust” optreden.

Dit is nauwelijks verrassend, omdat ze van Duitse zijde eigenlijk alleen maar zwakte tegenkomen, die ook op het meest onbetamelijke verwijt en de meest brutale eis nog met toegevendheid reageert.

De Duitse president Gauck als hoogste vertegenwoordiger van de Bondsrepubliek Duitsland komt dienovereenkomstig plaatsvervangend voor de resten van deze staat ook migranten tegemoet die in Duitsland systematisch rechtsbreuk plegen en met ondersteuning van hun sympathisanten in de politiek en het bestuur de nog resterende delen van de rechtsstaat verder afbreken, met “dank en vreugde”.

(Het volledige artikel kan hier worden gelezen).

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

 

 

 

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Afrika, Immigratie, Krankzinnigheid, Racisme. Bookmark de permalink .

24 reacties op “Migratieactivisme”, maar geen land voor blanken

 1. Cathja zegt:

  Ik stel voor dat alle zwarte ‘asielzoekers’ richting Zimbabwe vertrekken. President Mugabe zal hen met open armen ontvangen, want ze hebben de ‘goede huidskleur’. Ik denk dat er werk genoeg is voor bijvoorbeeld heel veel Eritreeërs en andere donker gekleurden, dus ik zou zeggen: steek de handen uit de mouwen en maak van Zimbabwe een bloeiende en vruchtbare natie. Wij barsten van de werklozen, en er komen er steeds meer bij, dus we kunnen al die gelukszoekers missen als kiespijn!
  Ik vermoed dat men er niet in trapt, want wérken voor je geld als het ook anders kan…?

  Like

  • Ik kwam net bij het boodschappen doen,onvermijdelijk,weer een paar van die roetzwarte jongeren tegen;de blik die ze mij toewerpen!Als blikken konden doden lag ik nu in mijn kissie!Van mij krijgen ze idem dito terug,maar leuk is het niet;je voelt je teveel in je eigen land!En er komen er hier dagelijks meer bij,eindeloos!En,inderdaad,geen een die werkt!Maar wel goed in de kleren,en onvermijdelijke iphone;kunnen ze hun schoremvriendjes bellen als iets ze niet bevalt!

   Like

   • Cathja zegt:

    Eigenlijk zouden we het lef moeten hebben om tegen ze te zeggen als ze je brutaal aankijken: “zou je je brutale ogen niet eens neerslaan?”. Dit zeggen we niet, maar ons hart is er goed genoeg voor! En kijk, juist door hún houding naar ons toe, krijg ik een bloedhekel aan ‘zwarten’. In plaats dat ze zich normaal gedragen, en zich gedeisd houden, hebben ze de houding van wereldveroveraars.
    Vanuit mijn opvoeding zou ik ‘mijn naaste lief moeten hebben’, maar dat wordt steeds lastiger, hoe meer vreemden er in mijn omgeving verschijnen.

    Like

  • lucky bee zegt:

   Ik heb gedacht dat de meeste Zimbawanen in Zuid Afrika asyl zoeken?om dat bij Mugabe ze geen levensverwachting kunnen hebben?Het schijnt dat de meest vijanden voor de negers andere negers zijn?

   Like

  • Jan zegt:

   White farmers must not own land in Zimbabwe, declares Mugabe

   “There are white farmers who are still on the land and have the protection of some Cabinet ministers and politicians as well as traditional leaders,” President Mugabe said.
   “That should never happen and we will deal with ministers but as for our chiefs we do not want to harass you. We do not want trouble.
   “I have been given a list of 35 white farmers in Mashonaland West (province) alone and in just a few districts that have been audited.

   “We say no to whites owning our land and they should go.
   “They can own companies and apartments in our towns and cities but not the soil.
   “It is ours and that message should ring loud and clear in Britain and the United States.”
   http://www.nation.co.ke/news/africa/-/1066/2371326/-/7941f4z/-/index.html

   Like

 2. Als het aan mij lag ging iedere immigrant met eisen en een grote bek,diezelfde dag nog terug naar waar hij/zij vandaan is gekomen!Maar ja,rechten van de mens,strafhof,hof van dit,hof van dat,asielindustrie,Brussel,in combinatie met het slappe zooitje dat hier “regeert”,zal dat wel nooit gebeuren!

  Like

 3. Marc Bouwman zegt:

  Inderdaad, onze cultuur is jong, maar onze bevolking is oud. Daarom dring ik al lange tijd aan op een actieve bevolkingspolitiek. Het moet afgelopen zijn met vrijblijvend tot je 40e onder het mom van individuele vrijheid je voortplantingsplicht aan je volk (en dus je cultuur!) te ontlopen, om dan ter elfder ure in een vruchtbaarheidskliniek maar één kind te verwekken. Het motief daartoe is daarbij nog eens dat het gaat om de vervulling van individuele rechten, waarbij de samenleving de plicht heeft de nodige zorg te leveren, die geheel overbodig zou zijn geweest als men zou hebben besloten vijftien jaar eerder nageslacht te produceren. Het motief is dus niet de instandhouding van het volk en daarmee, alweer, de cultuur.

  Realiseren we ons wel hoe zelfvernietigend individuele vrijheid uiteindelijk uitwerkt. Ligt dat aan die vrijheid? Natuurlijk niet, het ligt aan het verdwenen besef van verantwoordelijkheid. Het ligt aan het totale gemis voor de gevaren die van buiten dreigen.

  Natuurlijk komen die Afrikanen hier. Gebruik je verstand, en zorg voor vermenigvuldiging.

  Daarom dus: een actieve bevolkingspolitiek is buitengewoon urgent!

  Like

  • baksteen zegt:

   Het is juist de bedoeling dat een hoog opgeleide blanke bevolking met joods-christelijke normen, waarden en cultuur verdwijnt en wordt vervangen. Kijk hoe er wordt gehandeld door de overheden in den haag en brussel, luister naar de media.
   maar je hebt helemaal gelijk!

   Like

  • Pleit u nu voor ieder jaar maar een kind op deze verrotte wereld te zetten?In deze tijd?Volgens mij moet er toch echt eerst nog iets terug veroverd worden,wat ons is afgepakt,alvorens kinderen weer een kans hebben op een leefbaar leven!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Verder pleitte men vroeger ook een beetje te gemakkelijk voor voortplanting, maar keek voorbij aan het feit, dat veel vrouwen door al die zwangerschappen fysiek geslóópt werden. Niet de mannen, zoals iedereen weet, maar wel degelijk de vróuwen!
    Beulswerk was het. En mogen er dan vrouwen geweest zijn, die er als het ware voor geschapen waren, minstens zo vaak was het omgekeerde het geval. Juist daarom mag de voortplanting niet zonder meer opgelegd worden en moet zoveel mogelijk als criterium worden aangehouden, dat in de eerste plaats de VROUW hierover beslist en niemand anders.

    Like

 4. roger catrysse zegt:

  Het blanke ras is volgens mij een ras dat met de tijd zal verdwijnen zeker als de islam de wereldstrijd zal gewonnen hebben

  Like

 5. Jean zegt:

  Zo, dan komt daar enorm veel ruimte vrij en kunnen al die zwarten wat nu onze sameeleving verpesten massaal naar ginder gestuurd worden, zij kunnen daar hun primitieve cultuur volledig beleven en wij zijn van de ellende verlost.

  Like

 6. Trucker zegt:

  Rhodesië heette het vroeger, de graanschuur van Afrika was ook een naam voor Ian’s Smith mooie land.
  Zuid Afrika…idem dito het o zo mooie welvarende land van F de Klerk of “Pik” Botha nu verworden tot een vrijhaven voor zwarte moordenaars/druggebruikers/kinderverkrachters en misdaadcijfers waar zelfs Mexico een schaduw blijkt te zijn.
  Beide naties “bevrijd” door links tuig die toen al de kiemen droegen van multikulle waanzin.
  Protea (de Vlaamse vrienden) van de aprartheidspolitiek die de beide naties tot de top van de economische ladder plaatsten zels ver buiten Afrika gaan zmet weemoed terugdenken aan die tijd…

  Like

  • Trucker zegt:

   aprartheidspolitiek (stijlfout) = apartheidspolitiek

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Trucker, U kunt het wenden of keren en ik geloof zonder meer, dat de situatie in die landen alleen maar beroerder geworden is,maar ik voel me toch echt gedwongen,te protesteren als deze of gene gaat doen of die apartheidspolitiek zo zaligmakend was.
   Het was als een veiligheidsmaatregel begonnen en dat zou reëel geweest zijn als het daarbij gebleven was.
   Maar zo lag het helaas niet: De blanke Zuid-Afrikaners -en, naar ik veronderstel, de blanke Rhodesiërs- waren op een conservatieve manier diepreligieuze mensen en dat voegde, helaas, een element van superioriteitsgevoel ten opzichte van de zwarten toe aan hun beleid, i.c. de apartheidspolitiek.
   Ik heb ooit de uitlatingen gelezen van jonge, blanke Zuid-Afrikaners en zeker met het oog op hun leeftijd -tussen de 17 en de 23- rezen je de haren te berge: Arrogant, schijnheilig en scrupuleus, alles tegelijk!
   Ik vind het niet normaal, dat een meisje van 17 zich ver verheven voelt boven alles wat zwart is en tegelijkertijd hoopt “als maagd het huwelijk in te gaan.” Ik vind het al niet normaal, dat ze zich in deze tijd, op die leeftijd, druk maken over zoiets als maagdelijkheid, maar in combinatie met dat superioriteitsgevoel bezorgt me dat een héél nare smaak!
   Oké, het is inmiddels duidelijker dan ooit, dat de zwarte Zuid-Afrikaners monsters zijn, maar dat wil niet zeggen, dat de blanke mentaliteit -en daarmee de tenuitvoerlegging van de Apartheid- mij bevalt. Dat zult U weer eens niet aardig van mij vinden, maar het moest me echt van het hart.
   En mocht U het een fout standpunt vinden: Fjordman beweert iets soortgelijks, dus ik sta er bepaald niet alleen in.

   Like

   • Willie zegt:

    Theresa , heb je die ”zuid-afrikaners” al eens bezig gezien ?? Domheid druipt eraf , dus idd was het daar beter met de ”superieure ” blanken: hetzelfde had men voor met voormalig Belgisch Congo : de Belgen(nee,idd geen watjes) vlogen eruit , en nu ?? Sindsdien leeft men daar terug in t stenen tijdperk : alles kapot gemaakt, moord en doodslag , is dat dan beter ?? De meesten van de zwaar – getintten zijn idd nog zo dom als een aap , nooit verder ge-evolueerd dan de jungle , en noem me nu maar een racist , kan me geen fluit schelen

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Willie,21.25u: Racist noem ik niemand hier; Ik zei al, dat ik heuswel door heb, dat die zwarten daar abominabel zijn.
    Maar dat is voor mij geen reden om de mentaliteit van de blanken daar met de mantel der liefde te bedekken. Want die bevalt me, naar wat ik er al die jaren over gehoord en gelezen heb, evenmin.
    Ze hebben er al die generaties zelf voor gekozen om in gevaarlijk gebied te wonen, temidden van mensen met een bloeddorstige inslag. Daarvoor waren veiligheidsmaatregelen noodzakelijk . So far so good.
    Maar dat is nog geen reden om bekrompen, zelfingenomen en bigotterisch te worden. En dat werden ze wèl.
    Of wou jij soms beweren, dat de Israëliërs zich net zo opstellen naar de Palestijnen in de bezette gebieden toe, als de blanke Zuid-Afrikanen naar de Zwarten? Ik dacht zomaar van niet!
    Maar de Joden, althans de liberale Joden -en dat is nog altijd de meerderheid in Israël- verschuilen zich dan ook niet achter kerkelijkheid, preutsheid en burgermansfatsoen. En dàt maakt het grote verschil!
    Denk daar maar eens over na. Sommigen van jullie hebben de neiging, te weinig acht te slaan op de nevenverschijnselen, die het geheel uiteindelijk vormgeven. Maar die bepalen uiteindelijk wèl het karakter van het beleid!

    Like

 7. Trucker zegt:

  🙂 ben verheugd dat u uw (keuken) messen achterwege laat (grapje).
  Fora en blogs zijn er om gedachten te wisselen en waren we uniform in deze dan was jij en ik nu een Koreaan of waren we eentje uit cuba.
  Goed, ik weet dat het apartheidsregime niet zaligmakend was voor éénieder maar de vergelijking met toen en nu is groter als de kloof in de Grand Canyon.
  Heb al vaker geschreven als deze materie aan bod kwam en zou men archief kunnen openen maar laat ik eens denken.
  Rhodesië én Zuid Afrika, toen was er omzegeengs geen geweld, was de economei meer dan florisant en was de bevolking tevreden in meerdere mate in “Boer” Klerk’s natie als in Rhodesië waar de rassenscheiding voor de zwarte onaangenamer was.
  Niettemin werd de zwarte niet behandeld als een slaaf maar werd een loon uitbetaald en hadden ze huisvesting, barakken in vele gevallen maar nog steeds beter als wat ze in vele gevallen zelf hadden als huisvesting.
  Wat er toen niet was of onbestaande de torenhoge misdaadcijfers en het tomeloze geweld.
  De Plaasmoorde, vraag me af of één “journalist” zelfs maar weet wat dit is én weten ze het wordt het net als de FUCKING islam(ieten) CRAP verzwegen.
  Het geweld vandaag keert zich in eerste instantie tegen de blanke en daarna tegen zij die bij (of voor) hun gewerkt hebben, gruwelijk als je de politieverslagen leest (misschien zou ik deze eens kunnen downloaden en posten voor de gruwel/ramp toeristen die ook hier gedijen, hun dag eens goed maken) en iéén doel doden louter om de fun of it.
  Toen (ik ben er toen jammer genoeg nooit geweest) kon je midden in de nacht in welke stad over straat lopen, ongehinderd man of vrouw, nu is het als in sommige steden in de US met omheinde wijken met bewaking.
  Nu is voor de zwarte een baby verkrachten (TORENHOOG cijfer van deze weerzinwekkende misdaad) een middel om toch sex te kunnen hebben zoander aids te kunnen oplopen, dat de baby’s geboren worden met besmetting liggen ze niet van wakker.
  Ik hoef geen duiding te gevn hoe het verder gesteld is in beide natie’s want geregeld komt de psychopaat mugabe in het nieuws met trekjes die zijn ware aard niet verdoezelen en slagen zelfs de linkse mulikulle media kwakers er niet in om het weg te moffelen.
  Zuid Afrika komt in het nieuws doordat het niet in het nieuws komt…ik weet vroeger ELKE DAG op de openbare KRomroep BRT, het was bijna zo erg dat als een zwarte een bus zag vertrekken dat dit een misdaad van de ergste soort was en ze bralden van racisme, discriminatie ik heb toen ook de schoften gekend die dachten mij te corrigeren.
  Nu Dame Geissler worden zwarten gelyncht u wil niet weten hoe omdat ze vooe een blanke gewerkt hebben, doodseskaders rijden rond at random om zwarten te folteren en doden en dan trkekken ze verder naar de blanke.
  Dit is Zuid Afriak vandaag de dag nu, today au jourdhui en wat doet de geogemeente naar Zuid Afrika gaan iom een terroristische moordenaar te eren als een groot staasman en wegkijken van de realiteit.
  Die schoft de moslimbroeder hussein barack zat dat zweeds foorwijf (of was het een deens never mind)op te geilen maar ik weet zeker dat die moslimbroeder hussein geen fractie van een seconde aan zijn ras heeft gedacht die lijden door de nazaten avn hem die ze six feet deep staken.
  Ik ontken ook niet dat er toen racisme was, is iets van alle tijden (er zitten zelfs piepeltjes op Bron’s blog die zich blank superieur wanen, en even tussendoor: dat zijn domme kloten want de Aziaat is diegene met het gemiddelde hoogste IQ, dus zo meer dan eens grijns ik als ik iets lees van deze of gene.
  Feit blijft dat vele zwarten heimwee hebben naar de apartheidspolitiek want toen hadden ze een loon, konden hun familie onderhouden en hoefden niet voor hun leven te vrezen.
  Laaste reflectie, overal waar zwarten een eigen bestuur hebben lukt het niet, onkunde, onmogelijkheid, ik weet het niet (het is nie alleen in Afriak dat het niet draait ook buiten dat contigent zijn er landen die teren op corruptie).
  Euh Dame Geissler indien er fouten in dit epistel staan lees erover heb geen zin meer in die woordenbrij na te lezen enne heb je al eesns Heer Bron naar het mailtje gepolst of niet (?) 🙂

  Like

  • Trucker zegt:

   Verdikke het lijkt wel Afrikaans met die fouten die ik gemaakt heb het goede nieuws is : peins dat zelfs Peter Murray het kan lezen 🙂

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, maar ik niet, althans dat laatste niet. Doet er verder ook niet toe: Ik weet totaal niet van een mailtje, laat staan waar het over zou moeten gaan, dus voel ik me ook niet bepaald geroepen om daar intensief naar te gaan informeren. Laat maar rusten: Het gaat toch in ieder geval niet over wat hier op dit moment aan de orde gesteld wordt.
    Voorts: Zie mijn tegencomment aan Willie om 23.31U.: Veiligheidsmaatregelen,omdat de zwarte bevolking zo ’n onmogelijke mentaliteit heeft, zijn tot daar aan toe, maar sommigen hier gaan te luchtig voorbij aan de nevenverschijnselen, die er in dit geval mee gepaard gingen. Sinds dit nu en dan hier op de site ter sprake komt, heb ik er heus wel eens voor mezelf bij stilgestaan, maar, moet ik dan bij mezelf keer op keer erkennen, hoe verschrikkelijk die zwarte mentaliteit ook is, zoals het doorde blanken was ingericht, deugde het evenmin. Als je zó doodsbang voor zwarten bent, wees dan consequent en weer ze helemaal uit je gebied, maar verstrek ze geen pasjes om ze overdag voor je arbeider of je huismeisje te laten spelen, waarbij je krampachtig er voor waakt, dat de ‘afstand’ in acht genomen wordt, want oh, wat ben je bang voor ze! En intussen: Vriendschappen tussen kinderen verbieden op grond van blank en zwart, relaties, huwelijken tussen mensen verbieden op grond van hetzelfde…..en in de praktijk dan ook nog het geloof, de aloude hysterie ten opzichte van sex, en, op grond van het blanke superioriteitsgevoel, het ‘fatsoen’ er nog bijslepen, want dat deden die blanke Zuid-Afrikaners allemaal ….Nou.Trucker, ik ben er evenmin als U ooit zelf geweest, dus ook ten tijde van de Apartheid niet, maar naar wat ik er over te weten gekomen ben, had ik dat ook niet gewild, want, zelf blank of niet, juist tijdens de Apartheid zou ik me kapot geërgerd hebben en was ik er in gestíkt! Vergeet niet, dat die blanken vanuit dat superioriteitsgevoel elkaar eveneens beperkingen gingen opleggen, als prinsesjes en prinsesjes, die elkaar onder een glazen stolp zetten, dus is het geen wonder, dat de Zuid- Afrikaanse jeugd zich zo onnatuurlijk en krampachtig ontwikkelde! Want daar heb ik door de jaren heen heus nog meer over gelezen en gehoord dan hetgeen ik hierboven al aanhaalde! Eén jonge Zuid-Afrikaanse, die enige tijd in Nederland verbleef -in de twintig, trouwens- kraakte het Nederlandse landschap af, laakte de Nederlandse omgangsvormen (“Ik klop overal eerst aan, voor ik ergens binnen kom en ik zeg ‘U’.”) En besloot met: “Nederlanders hebben toch zo ’n minachting voor hun medemensen, verschrikkelijk!”Ja. En wat hadden zij voor de zwarten? Goed, met reden, laten we het daar op houden, maar kom daar dan eerlijk voor uit, in plaats van alleen maar je braafheid en je superioriteit te etaleren! Nee, ze zullen natuurlijk niet allemaal geweest zijn, maar dat was wel degelijk de mentaliteit die onder blanke Zuid-Afrikaners leefde .
    En met welke reden die zich ook ontwikkeld had, ik blijf het verkeerd vinden en juist door de discussies hier ben ik tot de conclusie gekomen, dat ik daarvoor nooit sympathie zal kunnen hebben!

    Like

  • Okee,dan vanaf morgen:alle zwarten Nederland uit!Retour heimat!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Yvonne van Cleef: 23.01. uur, op 7/7. Maar dat zal hem niet worden, Yvonne. Want ALLEEN LINKS heeft recht op het ONS door de strot duwen van deze VERRIJKING door de zwarte medemensen. En LINKS zegt: BLANK IS SLECHT en ZWART en MOSLIM=GOED! Kom daar maar eens doorheen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s