Nederland: Asielzoekers op hotelboten

Screenshot_37

(Vertaling: E.J. Bron)

Niet alleen Hamburg is van plan asielzoekers op boten onder te brengen. Ook Nederland zit inmiddels blijkbaar aan zijn limiet wat betreft de onderbrenging van illegalen die in het land verblijven. Op dit moment worden er per week twee nieuwe opvangcentra voor de bijna wekelijks 1000 nieuwe binnendringers geopend. Nu verklaarde de Nederlandse staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, Fred Teeven, dat de capaciteiten uitgeput zijn en men nieuwe oplossingen moet zoeken.

Vluchtelingen uit Syrië bijvoorbeeld hebben in Nederland in principe recht op asiel. Omdat het doorsturen naar en verdeling over de gemeenten, die hun grenzen al bereikt hebben, niet snel genoeg gaat, ziet men zich gedwongen om de asielzoekers in oude kazernes, gevangenissen en onlangs ook in tentdorpen onder te brengen. Nu zal men in een volgende stap moeten uitwijken naar zogenaamde hotelboten. Voor Fred Teeven is dit echter slechts een overgangsoplossing en hij verlangt de onderbrenging van de asielzoekers in hun landen van herkomst:

NiederlandeNet” bericht:

De Nederlandse staatssecretaris vertegenwoordigt de opvatting dat Europa zich sterker moet concentreren op de onderbrenging van de asielzoekers in hun landen van herkomst. Daartoe moet de EU desbetreffende overeenkomsten met Noord-Afrikaanse landen sluiten. Alleen zo kan verhinderd worden dat vluchtelingen proberen op vaak niet zeewaardige bootjes naar Europa te komen.

Door strengere grenscontroles pakt Frontex op dit moment weliswaar meer vluchtelingen op zee op, maar daardoor neemt de toestroom alleen nog maar verder toe, aangezien deze migranten niet mogen worden uitgezet naar hun landen van herkomst. Teeven beschouwt het als een goede oplossing om alle bootvluchtelingen onder te brengen op het Italiaanse eiland Lampedusa. Vanuit zijn optiek is het echter beter dat zij terugkeren naar Afrika, en dat men daar de noodzakelijke asielonderkomens inricht. Morgen vindt er een informele bijeenkomst van de EU-ministers van Binnenlandse Zaken plaats, waarbij o.a. gesproken zal worden over een gemeenschappelijke Europese vluchtelingenpolitiek.

Helaas moet gevreesd worden dat met een “gemeenschappelijke Europese vluchtelingenpolitiek” bedoeld wordt om alle binnendringers, of ze nu uit Lampedusa, Ceuta en Melilla of Griekenland komen, over de lidstaten te verdelen. En dat natuurlijk volgens hun economische situatie.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Nederland: Asielzoekers op hotelboten

 1. Sjaak zegt:

  De oplossing ligt ja op de hand !
  De hele mut aan onkundige rooie lamzakken eruit flikkeren !
  En de grenz weer toe timmeren !

  Like

  • Driek zegt:

   Het wordt met de dag erger, en ik vraag mij steeds opnieuw af, wie daar toch achter zitten, want dat het deel uitmaakt van een groot plan, om heel Europa licht bruin te kleuren, dat is wel zeker, maar op den duur zal elke levensvreugde verdwijnen en het aantal zelfmoorden zal toenemen. Een hele jonge generatie moet tien jaar op een woning wachten, ik begrijp dat je op een gegeven moment het bijltje er bij neergooit, de lol is eraf, want je moet wel over heel veel doorzettingsvermogen beschikken om er iets van te willen maken. Ik vind het een ongelooflijk grof schandaal dat er geen geld is voor de ouderen, geen geld voor thuiszorg, werkelijk nergens is nog geld voor, terwijl onze koning een automobiel aanschaft van 600,000 Euro. Wie is er hier gek, ik begin zo langzamerhand aan mezelf te twijfelen. En dan zie ik lachebekje Rutte, als het Nederlands Elftal de finale van het WK voetbal haalt, dan zullen koning Willem-Alexander en premier Mark Rutte de wedstrijd gezamenlijk bijwonen. Ja hoor, het kan niet op, maar er zijn ook nog burgers, koning Willem en meneer Rutte, die het verschrikkelijk moeilijk hebben, denk daar eens aan. En al die voetbalhysterie is gewoon een afleidingsmanoeuvre, om de massa af te leiden van de verschrikkelijke dingen die er momenteel plaatsvinden. We gaan steeds sneller de afgrond in, en daar komen we nooit meer uit.

   Like

   • Cathja zegt:

    Helemaal mee eens, @ Driek! De ‘boven ons gestelden’ leiden een hartstikke leuk leventje, en alle narigheid die wij als burgers ondervinden, gaat hun neus voorbij. Leuke villa in Griekenland voor de koning en zijn gezin, spannende voetbalwedstrijd, ver van huis, waar ze heerlijk comfortabel naar toe vliegen, geen geldzorgen, geen last van gelukszoekers met hun speciale gewoonten en gebruiken! Dus: ze snappen er niets van dat wij onze toekomst inktzwart zien!
    Onze jonge mensen, die toch ook graag een eigen woning zouden willen hebben, zullen wel met jaloersheid gezien hebben hoe die Iraniër een eengezinswoning kreeg, plus € 3.000,– om in te richten! Waarom voor hem geen klein appartement?
    Ik denk wel eens: als mensen niet racistisch zijn, dan zouden ze het wél gemakkelijk kunnen worden, want onze overheid -al dan niet in opdracht van Brussel handelend- trekt asielzoekers beslist voor. Onze ouderen moeten huishoudelijke hulp zelf gaan betalen, maar krijgen dan wel een tientje per uur van de gemeente als ze het volledige uurloon niet kunnen betalen. Als je dan ziet wat een mooie kleding de ‘vluchtelingen’ aan hebben, met welke dure mobieltjes ze lopen te ‘spelen’ (en wie betaalt het abonnement of de gesprekken?) etc., dan steekt irritatie gewoon de kop op! Waarom moeten ZIJ het veel beter hebben dan wij, terwijl wij nota bene in ons eigen land zijn?
    Door vreemden voor te trekken, krijg je volkswoede op termijn. Er wordt een keer een grens bereikt en overschreden. De overheid én die lui in Brussel kunnen dan alleen de hand in eigen boezem steken! Zij allen zijn er de oorzaak van dat wij racisten (kunnen) worden.

    Like

   • 2 losbollen die het voetbal belangrijker vinden dan onze veiligheid:bah,bah!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Driek: 21.59. uur, op 7/7. Beste meneer Driek, U heeft volkomen gelijk. Zo rolt dat in Nederland anno 2014. Ik vraag mij nu af waar de geallieerde soldaten voor gesneuveld zijn, op de stranden van Normandië en de rest van bezet Europa. We zijn weer bezet, nu door de ploerten der EUSSR, en onze politici van “links tot rechts”, stemmen daarmee in!

    Like

  • koddebeier zegt:

   Vergeet niet de Christelijke, de Liberalen, de D66-ers en de gutmenschen er achteraan te flikkeren !!!

   Like

 2. koloth zegt:

  Die hele regering is één grote wanvertoning, een oerangoetang kan nog beter regeren.
  Wat doen we er aan ? Alweer niets.

  Like

 3. Fred zegt:

  Zet ze allemaal maar op Rottum.
  Grote kans dat ze dan vanzelf oprotten.
  Het ziet er daar in ieder geval bekend uit. Dwz. zand.
  Maar dat zand is vreemd zand en dat willen ze niet kennen.
  Onze Euro`s wel.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Er komt door het GEDROCHT EUSSR NOOIT MEER EEN OPLOSSING VOOR DEZE SPRINKHANENPLAAG!

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Fred Teeven zegt ! Fred Teeven heeft hier helemaal niets te zeggen. Fred de teef moet luisteren naar die andere teef, Malmstrom geheten. Die wil compleet Afrika (90 % Islamieten) naar Europa laten komen. En zolang wij met de E.U.opgescheept zitten, zolang zullen de muzelmannen ons blijven overspoelen. Totdat het moment aanbreekt dat wij zelfs verplicht worden om dat gajes in onze huizen op te nemen !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 00.47. uur. Dat ben ik geheel met je eens, John! De grootste vijand voor ons burgers van Nederland en Europa, huist in Brussel, daar zit “DE HOER VAN BABYLON”, te weten de EUSSR! Zij maken vuile zaak met de islam!

   Like

 6. paulzwueste zegt:

  Na de oorlog werd bij Nederlandse huizenbezitters woonruimte gevorderd voor gezinnen die geen woning hadden omdat er te weinig woningen voorhanden waren. ik heb al jaren geleden gewaarschuwd dat deze situatie zal terugkomen maar nu ten gevolge van de instroom van ongedierte!
  Niemand wil mij geloven. Maar toch zal het gaan gebeuren!
  Daarna zal eindelijk de vlam in de pan slaan!

  Like

 7. Pingback: Keulen: Luxe hotelboten voor illegalen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s