Nordrhein-Westfalen registreert “anti-islamitische” delicten

Screenshot_2

(Vertaling: E.J. Bron)

Nordrhein-Westfalen heeft als eerste Duitse deelstaat besloten om “anti-islamitische” delicten apart in de politiestatistiek op te nemen. Een desbetreffende motie van de SPD, de Groenen en de Piratenpartij werd vrijdag aangenomen. De woordvoerster Binnenlandse Zaken van de Groenen, Verena Schäffer, prees het besluit. De registratie zou noodzakelijk zijn, “want de hetze van neonazi´s over de ruggen van moslima´s en moslims heen is de afgelopen jaren sterk toegenomen!”

De regering van de deelstaat wordt ertoe opgeroepen om in het vervolg een aparte registratie van “anti-islamitisch gemotiveerde delicten onder het thema haatcriminaliteit” uit te voeren, zoals dit bijvoorbeeld al geldt voor antisemitische of racistische overvallen. “Statistisch gezien wordt in Nordrhein-Westfalen volgens de criminaliteitsstatistiek van de politie iedere tweede dag een mens het slachtoffer van een politiek rechts gemotiveerde gewelddaad”, staat er in de motivering. Het “grijze” getal zou zelfs nog een derde deel hoger liggen.

Instemming van islamfunctionarissen

Instemming voor dit initiatief was er al van de streng islamitische gemeenschap Milli Görüs. “Wij begroeten het dat deze buitensluiting eindelijk op de agenda staat”, zei haar secretaris-generaal Mustafa Yeneroglu verheugd. De betekenis “anti-islamitisch” zou echter in de ruime zin van het woord moeten worden genomen. “Islamvijandig gemotiveerde delicten moeten in hun totale bandbreedte geregistreerd worden om daaruit conclusies voor effectieve tegenmaatregelen te kunnen treffen.”

In het besluit wordt de regering van de deelstaat ertoe opgeroepen om zich op landelijk niveau in te zetten voor een dienovereenkomstige registratie. Bovendien moet er o.a. een versterkte samenwerking tussen de politie en “door de deelstaat gesubsidieerde adviesbureaus voor slachtoffers van rechts-extreem of racistisch geweld” plaatsvinden. De strijd tegen een zogenaamde “islamofobie” van de Duitsers is al jaren een centrale eis van islamfunctionarissen.

Bron:
http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nordrhein-Westfalen registreert “anti-islamitische” delicten

 1. bigljohn zegt:

  Die Duitsers zijn zo zot als een deur. Ze graven hun eigen graf, en ze zijn ook nog blij dat ze er in mogen gaan liggen om levend begraven te gaan worden. Moslims eisen…..Vuil ongedierte. Waar is mijn spuit tegen kruipend ongedierte !

  Like

 2. roger catrysse zegt:

  Waar is die Duitse fierheid gebleven?

  Like

 3. Sylvia Groot zegt:

  Dan ook de anti-westerse delicten van de allah-slaven registreren !!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Sylvia Groot: 02.17. uur. Dat zal NIET GEBEUREN Sylvia! Het is allemaal doorgestoken kaart, en overal zijn de RODEN en GROENEN, de grootste LANDVERRADERS. Helaas gaan de Liberalen en Christen-Democraten meestal mee met de zienswijze van deze verraderskliek! Kijk maar waar in heel Europa geen kritiek op mag worden geleverd, en zie: dat is de EUSSR en de ISLAM!

   Like

  • Rudi zegt:

   @Sylvia Groot op 8/7 om 2:17
   Tja dat dacht ik nu ook: tot wie kan men zich richten als men het slachtoffer wordt van politiek links gemotiveerde delicten (in de media aangevallen worden door rooie journalisten en op straat door Antifa-betogers, bv) of door religie (lees: islam) gemotiveerde vergrijpen en misdaden?

   Like

 4. Cathja zegt:

  Om te kotsen, dit bericht! Werkelijk waar, álles in mij walgt van dit soort berichten. Ik voel gewoon tot in elke vezel van mijn lichaam dat de autochtone burgers weer zwaar worden gediscrimineerd in hun eigen land! Dat wekt wrevel en chagrijn.
  De politieke partijen die op schaamteloze wijze hun eigen bevolking de rug toekeren, verdienen het om zwaar te boeten. Er komt een keer een serieuze afrekening, want de kruik gaat net zolang te water tot hij barst. En ook in ons buurland broeit het! Alleen willen die stomkoppen het niet toegeven.

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Net als bij de Kaiser was de islam meer een bondgenoot als vijand.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Overal waar de groen rooie debielen hun smoel open trekken,
  komt zoiets erbij uit ! Ik hoop dat spoedigst de hele Islam met
  man en muis als buurman krijgen !

  Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  Waar zijn ze dan die knokploegen bestaande uit neonazis, joden en ander extreem rechts fascistisch racistisch tuig die zielige muzeltjes afrossen, trouwens die zielige muzeltjes bestaan ook niet echt hè? De islamofobie is weer niet te harden, gelukkig staan de gutmenschen weer paraat om de imaginaire nood der muzeltjes te lenigen.

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  Die hele Milli Górús moeten ze eens onder de loep nemen, dan komen ze een berg aan etter tegen. even de geldstroom controleren, hallo Erdogan.

  Like

 9. Alwine zegt:

  Lekker, en ik woon hier.
  Toen ik jaren geleden een akkefietje had, wat begon met een hetze tegen ons, via een snotjong die Hitler nog in het vaandel had , werd ik nog bedreigd door de burgemeester hier, omdat ik de krant erbij had gehaald. onze minister van buitenlandse zaken enz.
  Een paar jaar later was de man dood, gerechtigheid bestaat soms nog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s