Christenen zouden moeten trouwen met Mohammedanen om “islamofobie” tegen te gaan, zegt voormalig rechter van het Britse Hooggerechtshof

Screenshot_14

Christenen zouden moeten worden aangemoedigd om huwelijken te sluiten met moslims. Op die manier zou je de islamofobie kunnen verminderen. Lord Scott, voormalig rechter bij de Supreme Court, gaf zijn eigen familie als voorbeeld hoe goed het interreligieuze relaties kan vergaan. Twee van zijn vier kinderen zijn met moslims getrouwd.

De Lord, crossbencher in the House of Lords (d.w.z. onafhankelijk van een politieke partij als ik het goed snap) zei dit in een debat over het verbeteren van de relatie tussen moslimgroepen en andere geloofsgroepen in het Verenigd Koninkrijk.

Hij zei: “Een van mijn twee zoons is moslim geworden, net als een van mijn twee dochters. Van mijn twaalf kleinkinderen zijn er 7 kleine moslims. De familierelaties zijn net zo hecht en zo goed als iedere ouder of grootouder zou kunnen wensen. Ik vroeg me dan ook af, als de interreligieuze banden verbetering behoeven, of het promoten van interreligieus trouwen dan een manier zou kunnen zijn om dat te bereiken.”

Barones Warsi, sprekend namens de overheid, antwoordde: “Het is heel belangrijk dat we mensen toestaan om te trouwen met wie ze willen, ongeacht welk geloof zij aanhangen. Daarom ben ik heel trots op wat er is bereikt in het tegengaan van gedwongen huwelijken: onder andere het criminaliseren van het dwingen tot het huwelijk: een praktijk die al lang geleden verboden had moeten worden. “

Bron:
www.express.co.uk
Auteur: Owen Bennett

Vertaald uit het Engels door:
Treintrien
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Christenen zouden moeten trouwen met Mohammedanen om “islamofobie” tegen te gaan, zegt voormalig rechter van het Britse Hooggerechtshof

 1. roger catrysse zegt:

  Er lopen toch nog zotten rond het doet wel geen pijn maar het kan lang duren

  Like

 2. Tempelier. zegt:

  Meneertje Scot is goed de weg kwijt, zijn kinderen zijn moslim geworden, waarom die moslims geen christenen . Deze is ook de weg kwijt (obimbo) Het is al een oudje maar hij blijft leuk.

  Like

 3. Belangstellend zegt:

  Wij moeten dus allemaal Moslim worden! Dan is het doel van de Islam, met hulp van dhimmi Lord Scott, bereikt!

  Ben benieuwd hoe Lord Scott reageert, wanneer één van zijn kinderen de ideologie gaat verlaten en met de pijnlijke gevolgen wordt geconfronteerd.

  Gezien de functie van Lord Scott zou je verwachten dat hij beter moet weten.

  Like

 4. Jean zegt:

  Dergelijke idioten zouden onder dwang gecastreerd moeten worden zodat er nooit volgelingen kunnen komen met van die ziekelijke dierlijke kronkels in de schedel.
  Die vuiligheid moet verboden worden i.p.v. verder gekweekt worden.
  M.i. is G.B. een verloren land door de aanwezigheid van zo een idioten. Zouden daar pilletjes voor zijn? Strignine bvb…

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Daar ligt de knoop: je mag met een islamitische trouwen, maar je moet je eerst laten verminken anders slaan ze je hoofd af en de vrouw wordt gestenigd. Klinkt nogal discriminatorisch en een rechter begrijpt dit natuurlijk niet. Waar lult die vent over? Islamideologie is een misdaad tegen de menselijkheid en tegen de mensheid en de sharia is de wet van de jungle.

  Like

 6. tjonge zegt:

  grappig dat de christenen automatisch moslim MOETEN worden, moet je eens andersom proberen 😦

  Like

 7. Ik heb mijn kinderen altijd voorgehouden dat een partner hun vrije keus is ,waar ik me niet mee zal bemoeien.Behalve als ze met een moslim waren thuisgekomen!Ik heb altijd geroepen;dan breek ik je poten en gooi je mijn huis uit!Notabene,de eerste klap moeten ze nog krijgen want ik heb nooit geslagen!En gelukkig denken ze er net zo over,dus heb ik ze niet buiten hoeven zetten en ook hun benen niet hoeven breken;gelukkig maar!

  Like

 8. Trucker zegt:

  Dit is een gemakkelijke, Old Bailey herbergt nog steeds de galg.
  Het is in tijden van oorlog landsverraad om met de vijand mee te heulen, wij zijn sinds Nine eleven in oorlog met de FUCKING islam dus het leven van die leiperd ASAP beëindigen.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Het is werkelijk bar en boos! Die vent wil duidelijk de ‘Islamofobie’ tegengaan omdat hij zelf islamofiel is. En hoe! Je gaat toch zeker met name je dóchters niet stimuleren on met een MOSLIM te trouwen? Dat is het noodlot verzoeken!
  En zo mogelijk ga je nog minder je dóchters stimuleren om zich tot de Islam te bekeren! Die kerel draagt oogkleppen! Hij had minstens nota kunnen nemen van het lot van die gevluchte vrouw van de Saoedische koning, die tenslotte ook alweer jaren in Londen woont! Maar nee, daar kijkt hij straal langs! Zoals trouwens alle goedmenselijke figuren doen…….

  Like

 10. Driek zegt:

  Ik weet niet in wat voor sferen die Lord Scott vertoeft, maar ik miet het nog zien gebeuren dat een moslim met een christen huwt, dat is onbestaanbaar. En je dochter zal toch met een haatbaard thuiskomen, en moslima willen worden, je moet er toch niet aan denken. De gedachtesprongen van sommige mensen grenzen aan idioterie.

  Like

  • Lis zegt:

   @Driek, ik vraag me steeds meer af of het domheid is of idioterie. Mij bekruipt steeds meer het gevoel dat het pure kwaadaardigheid is. Of lafheid zoals een Chamberlain om maar vooral niet meteen door de krokodil te worden opgegeten. Deze oproep is, heel cru gezegd, een legale vorm van genocide om op die manier de niet-moslim uit te roeien. Hopelijk worden zijn kinderen afvallige.

   Like

 11. Theodoor zegt:

  De voormalige rechter weet natuurlijk niet eens wat er de Koran staat geschreven. Geen vrijheid van denken en leven is daar het credo.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Die vent weet niet waarover hij praat, die vent is wereldvreemd, die vent heeft een volkomen achterlijke vrienden kring , die vent is van alles en nog wat!!!! Eer ik een islam aanhanger in mijn vriendenkring of zelfs maar een intieme vriend zou toe laten is echt onmogelijk. Het is gewoon onmogelijk om iemand uit die kring toe te laten, moet er niet aandenken dat het ook nog eens intiem zou zijn, bij de gedachten word ik al niet goed,

  Like

 13. janfreak zegt:

  Moet er niet aan denken, wat moet ik met een besneden vrouw? Moslims die met een Christen trouwen worden koelbloedig afgemaakt, dat zijn afvalligen die een doodzonde hebben begaan.

  Like

 14. Jaantje zegt:

  De Barones is blij met het terugdringen van gedwongen huwelijken dat is mooi maar geen enkele opmerking over moslim moeten worden om te kunnen trouwen zegt al genoeg.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Klopt. Dit is dan ook BARONES WARSI. Kijk uit!
   Voor je het weet is ze weer één en al verongelijktheid over ‘het lot van de moslims.’ -Die nota bene in GB een vrijheid genieten, waar je als autochtoon nàchtmerries van zou krijgen.
   Die lui zijn allemaal hetzelfde: Geef ze een vinger en ze eisen de hele hand. En daar is zij -heeft ze in het verleden al bewezen- echt geen uitzondering op!

   Like

 15. koddebeier zegt:

  Dat soort idioten kan je maar beter gelijk in een inrichting stoppen !!

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  Het kan dus nog steeds GEKKER. Deze rechter is hetzij VOLLEDIG GESTOORD, en/of hij is een kloon van de D66 RECHTERS in ons land. Zo gek als een deur. Man, wat een wereld!

  Like

 17. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 18. Bas Koning zegt:

  Heh, jammer dat een moslima niet mag huwen met een ongelovige van de islam, omdat ze dan als afvallige geld, want ‘onder beheer’ van de nieuwe meester, pardon, man staat. En dat de straf daarvoor nogal eens de dood is. Andersom mag wel: moslimmannen mogen wel ongelovige vrouwen ‘beheren’, want extra broedmachines voor allah.

  Ook zou ik graag aan het ‘hoog’gerechtshof willen vragen hoe nu een homo van zijn islamofobie af moet komen. Aangezien de islam oproept tot het vermoorden van homos. Wat moeten die dan doen. Om van hun islamofobie af te komen?

  Ik ken veel naieve meisjes die met een moslim huwde. Want ‘deze is anders’. En keer op keer bleek dat ze een leven als slaaf te wachten stond. Poetsen, zuigen, neuken, baren, bek houden, klappen krijgen, uitgescholden worden, verkracht worden. Dat is wat niet-moslimas te wachten staat die met een moslim huwen.

  Het huwelijk is voor twee volwassen mensen die elkaar trouw zweren. Wie nog in sprookjes gelooft is, wegens onvolwassenheid, niet in staat om een dergelijke belofte te maken.

  Like

 19. lucky bee zegt:

  Tsia dat komt van de Commonwealth politiek van de Britten; nu weten ze niet eens meer wat ze zeggen!

  Like

 20. Trucker zegt:

  Rechtertje naar Old Bailey slepen en het werk afmaken als voorbeeld voor zij die menen dat islam verheffend is.
  Enne heeft iemand het reeds opgemerkt, farrage de bejubelde partijleider en eurabia piepeltje …wel die ligt daar geen seconde van wakker.
  Voor hem is het HQ brussel de grote boeman die moet worden bestreden.
  Ik heet dat de omgekeerde wereld en wil het het farrage piepeltje wel eens duiden hoe verkeerd hij bezig is.
  First things first en dat is islam(ieten) verwijderen en pas DAARNA de eurabia despoten en handlangers.
  Zonder de massale islamieten horden in euarabia zijn ze vleugellam en is het pad geeffend om hun uit te schakelen (dan hebben we zelfs geen verkiezingen meer nodig).
  Dat die faragge de andere kant opkijkt (ik volg zijn retoriek niet meer als hij een stand up doet in HQ brussel) en niet weet dat “zijn” Groot Britagne het eerste kalifaat zal worden daar ligt hij niet van wakker, belangrijker is zijn rug toekeren naar de eurabia vlag maar wel aanwezig zijn om zijn paycheck te incasseren.
  Dat is farrage in een notendop en ik moet toegeven dat zelfs ik mij verkeken heb op die egotripper, maar ik ben dan ook niet Madame Soleil en soms (heel soms)vergis ik mij wel eens.
  Voor mij zijn er twee regeringsleiders die ik identificeer met Engeland en dat is Churchill en (grote) Dame Thatcher al wat erna kwam was rotzooi op de vuilnisbelt en verdient zelfs geen vermelding in de geschiedenisboeken.
  Beul is dat nog steeds een openstaande betrekking in Tatcher’s land of ook al afgeschaft onder druk van de linkse piepeltjes die dat “wreed” en “barbaars” heten…Gerechtigheid is niet de wang toekeren om nog een mep te krijgen maar de gepaste stappen zetten én éne is (hoe hard de linkse piepeltjes ook jammeren en grienen) 🙂 zelf het recht in eigen handen nemen als de overheid faalt (falen is in deze context het understatement van de week).
  Zo zie ik het :

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Ben het VOLLEDIG met je eens Trucker, Farage heeft een grote blinde vlek en dat is dat hij het islam gevaar niet ziet en deze man wordt ‘aangehaald’ als ok omdat hij Geert Wilders AFWIJST omdat die niet alleen het eu-iseringsgevaar onderkent maar OOK het islamiseringsgevaar? Stompzinnigheid ten top! Wat die ‘rechter’ betreft… ik hoop dat hij asap een persoonlijke ontmoeting heeft op een afgelegen docksite ergens in East-London met minimaal 50 vdie koeltoerverrijkers en dat zij denken dat hij JOODS is…

   Shalom en nevertotziensagainimbeciel!

   Like

   • Trucker zegt:

    Thumbs up Scarlatti maar ik weet geen emticon voor dit, zal eens polsen bij the boss Bron.

    Like

 21. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv & @Nigel_Farage sees NOT ISLAM DANGER Christians ought to marry MUSLIMS says British ex judge http://wp.me/p1O7aM-h4l

  Like

 22. Jan zegt:

  Het rukt het hart uit mijn lichaam als ik er aan denk dat hij [Shakespeare] een Engelsman is en behoort tot het meest weerzinwekkende ras dat God in Zijn toorn ooit heeft geschapen. Wat een walgelijke mensen, wat een troosteloos en weerzinwekkend land! Hoe wetteloos, bekrompen en kneuterig; hoe egoïstisch, hoe stijf, hoe Anglicaans! Een land dat al lang geleden door de zee zou zijn verzwolgen als het niet had geweten dat het anderen inwendige pijn zou veroorzaken… een ras, een grijs, gapend monster, dat alleen gif ademt en dodelijke verveling en dat zich uiteindelijk zelf aan een enorm touw zal opknopen.

  uit: ‘Florentijnse Nachten’; Heinrich Heine

  Like

 23. M zegt:

  Ben jij ook strontziek van de moslims en andere minderheden die zich het gore lef aanmeten de baas te proberen te spelen in Nederland?

  Stem dan in iedergeval NIET op de Volks Verlakkende Duivels van de VVD, die importeerden die indringers zodat het zakenleven er rijk van kon worden, omdat die geen Nederlandse salarissen aan Nederlandse arbeiders wilden betalen.

  Stem ook NIET op de Partij van de Islam, de PvdA die vervolgens het indringers-gespuis de gezinnen liet herenigen. En ze nog verder wou knuffelen.

  Stem ook NIET op de Cholera Droplullen Alliantia van het CDA, die MOESTEN en ZOUDEN moslims importeren, want anders hadden het katholieken kunnen zijn!

  Stem ook ZEKER NIET op Demonen 666, D66 is al net zo gek als die rechters, die lui zouden hun dochters nog besnijden om de mohemedanen de tong zo recht mogelijk in hun gore reet te houden.

  Stem ook NIET op de Swaar Gereformeerde Partij, want die lui zijn amper beter dan de haatbaarden.

  Stem gewoon helemaal niet op establishment partijen meer. Als je rechts bent, stem dan PVV, die hebben ook niks met de buitenlandse etters. En als je links bent, stem dan SP, dan trappen ze tenminste de winstjagende etters uit de zorg, die over de rug van je gezondheid je helemaal uitknijpen. (SP was trouwens in de jaren 70 voor gezinshereniging van de gastarbeiders… in het EIGEN LAND van die gastarbeiders en niet in nl. (Hadden ze dat nou maar eens gedaan…)

  Nou ja Europa is die moslims toch al schijtziek. NL, Belgie, Frankrijk, Duitsland, Engeland… we flikkeren die wapperjurken er over een paar jaar toch wel uit. Hopla, richting het land van hun roots! Moskees tegen de vlakte, weg met die vijftig jaar islamterreur! Deporteren is een feest!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s